1345
-
#385 beraksz vkit egy körbe, majd írsz vmit annak a körnek -
#384 hogy lehet meghivot küldeni?:D -
#383 teszteltem már a facebook-twitter féle hivatkozást más emberekre xD az is működik. -
#382 lassan jönnek azért a pozitív cikkek is -
#381 Az ilyen rendszerekhez sok tesztelő kell, és ezt úgy a legkönnyebb elérni, hogy bizonyos réteg számára (akiket érdekel is) elérhetővé teszik.
A facebook sem úgy indult, hogy egyik nap kinyomták, hogy "nesztek készen van lehet regelni minden fasza". Sőt.. a mai napig annyi bug van benne, hogy melóhelyen a hajunkat szoktuk tépni, csak ezekről az átlag userek semmit sem tudnak. -
#380 Ugyanmár, kurva jó a marketingmódszerük, mindenkit kíváncsivá tesznek, be tud akárki jutni, de előtte kicsit bele kell ásnia magát a dolgokba, tájékozódnia, stb, és máris elérte a célját a marketing :) -
#379 Nevetséges egy cikk, végig az megy benne, hogy:
"az XY dolog az tök jó végülis ha az érveket nézzük mellette, de engem idegesít, bár nincs rá ellenérvem, de szar és kész"
Hát igen, biztos vannak akiket érdekek fűznek ahhoz, hogy a facebook ne kapja meg végre azokat a pofonokat a Google-től, ami már egy ideje kijárt neki. -
#378 sikerült, thx.
2 órával ezelőtt még nem dobta fel, nem értem, hogy működik.
most beregisztráltam, és előttem van egy olyan facebook, ahol az ismerőslista csoportokra (körökre) van osztva.
..szuper :) -
#377 Facebook topik hogyhogy a 'Fiúk, lányok, kapcsolatok' témák között van?:) -
#376 Ha valaki tudna küldeni egy meghívót, megköszönném:) -
#375 mert épp mi teszteljük most?!
istenem hogy olvasni nem tud senki, sehol nem írták hogy ki van adva, sehol nem reklámozzák, béta az egész, lehet nyomkodni és feedbackelni ezerrel...
komolyan felbosszantottatok :D -
#374 annyira nem olvastam vissza :) -
#373 pont volt itt egy cikk belinkelve, abba is pont ezt iirták. -
#372 nem értem a google -t :)
oké, csináljanak facebook klónt, whatever, engem nem zavar különösebben
csak azt nem értem, hogy ha nincs letesztelve a rendszer (és/vagy nem végleges), akkor miért "adják ki"?
nem hiszem hogy a szerverek terheltségétől félne a világ legnagyobb netes cége, a városnyi szerverparkjaival
ezzel a meghívós szarozással csak azt érik el, hogy akit nem annyira érdekel a dolog (ez a nagy átlag), az elveszti az érdeklődést iránta, hisz ha már ennyire nagy szenvedés bejutni rá, akkor hagyja a fenébe
de hát ők tudják :) -
#371 Tegnap amit küldtél az este 10 körül jött át. Éjfél körül próbáltam reg-elni, de nem sikerült. Kitöltöttem azt az értesítőt is.
Reggelre jött még egy mail, abban kattintottam a linkre és egyből engedett beregelni.
Azóta kiküldtem párat, de senki nemkapott mégcsak mail-t sem, pedig küldéskor írta, hogy e-mailt kapnak. Gondolom leállították. -
#370 ja vilagos -
#369 ezt mondom, tegnap még küldött maileket a rendszer -
#368 toled en kaptam tegnap :) -
#367 Akik nem kaptak mailt, de küldtem nekik meghívót csak nyissák meg simán a google+ oldalát és elvileg feldobja nekik a regisztrációt (ha online vagy a gmail fiókoddal). Legalábbis tesómnak így sikerült reggel. -
#366 nálam sem kapnak mailt
régebbi (tegnapi) maillel sikerült viszont regelnie -
#365 nope -
#364 nalam is ugyanez egyelore, nem kapnak mailt akiknek irok.. -
#363 Postoltam és írta is, hogy küld e-mailt azoknak akik nincsenek meghívva. -
#362 küldene nekem is valaki ?
privátba adok cimet ^^ -
#361 postolni kell valamit abba a körbe, ahova megadtad az email-címet -
#360 nekem még mindig nem ): -
#359 Sikerült már valakinek regisztrálnia akinek én küldtem meghívót? Csomó embernek küldtem, de mindenki azt mondja, hogy nem kapott e-mailben értesítést se. Tesóm se kapott, de miután megnyitotta a g+-t ő már tudott regelni alapból. -
#358 de miért nem lehetne 16? vagy 17, aztán tőlem 3hét múlva átrakhatják 18 ra :D -
#357 vkit beraksz egy körbe, majd írsz annak a körnek akármit -
#356 jaja, most latom at lehet nevezni ugyhogy mind1 vegulis :)
meghivni amugy pontosan hogy tudok embereket? siman behuzom valamelyik korbe es annyi? vagy hogy? -
#355 ja, olyan nyelven maradnak a körök, amilyenen regeltél
át lehet írni, de sztem később az is lefordítódik, mert elég hülyén néz ki:)
vagy esetleg lehetne nekik javasolni, hogy ezen változtassanak -
#354 de vegre be tudtam lepni, most eloszor :)
viszont van egy furcsasag: alapbol valamiert magyar volt, atallitottam angolra de a circle-ok nevei magyarok maradtak, kicsit hulyen nez ez ki.. -
#353 Köszönöm. Még kapacitás miatt nem enged, de kösz. -
#352 de honnan vetted, hogy lehet? olvastál róla? -
#351 hmm akkor lehet mégsem lehet:O -
#350 nem bírom az ilyen lehúzó cikkeket -
#349 ja nálam is ezt írja :( -
#348 Valaki tudna nekem is küldeni meghívót ? [email protected]
köszönöm előre is ! -
#347 hogy lehet szabadon regisztrálni? ismerősömnek még meghívómmal sem enged, mert azt írja, hogy kapacitás gondok vannak. -
#346 szerintem már lehet szabadon regisztrálni.. de azért küldök egy mail-t.