Google+
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsére erre sok esély van, pont a normálisabb ismerõseim azok, akik csak azért vannak facebookon, mert nincs még más, de egyébként utálják az egészet. Tegnap párnak már szóltam, nyitottak voltak a dologra.
Armin & Ayu fan
Elõre is köszönom ^^
Btw én megsirattam a Wavet, ugyhogy nagyon kiváncsi vagyok +-ra
Szerintem.
http://googleplusinvitation.com/forums/need-invite/topics/share-g
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
addig én kimegyek a levegõre biciklizni, ha már elállt az esõ.

u dont have to listen anybody else but me
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
[/spam]™
ennyire volt jó hogy "terhelted a rendszert" 😊
juj, hazudtam, azóta kellett használnom suliban egyik kurzuson.. akkor is béna volt 😊
[/spam]™
nekünk viszont össze-vissza crash-elt (~100fõ - ~100+wave - egy rakás postal bennük, embeddelve minden mindenhova)
szóval errõl beszéltem az imént 😉
Ha már egyszer kiadták és gyakorlatilag bárki juthat accounthoz, akkor olyan nagy hibára már nem derülhet fény a "tesztelés" során.
A Google szerverei meg csk úgy nem esnek össze, ha bírják azt a terhelést, ami már megvolt eddig is (szerintem).
Én anno kaptam wave-re (nem tudom mennyi idõ után) meghívót, beléptem, nyomkodtam 3 percig és azóta sem. 😊 (ezt most csak azért mondom, hogy van ilyen is - mindenki másmilyen :])
A reklámot el tudom képzelni.. jó arról beszélgetni, hogy lesz valami.. lassan szivárogtatni az információt, hogy na most ez történt.. még mindig nem szabad-regisztrációs.. stb. stb.. 😊
[/spam]™
de privát és zárt rendszerû közösségi oldalt
miért nem követi nyomon a diaspórát? évek óta nyomják bele a pénzt és fejlesztik. még se fröcsög senki róla. vagy csak nem is hallott még a társaság színe java.
nem nektek van szükségetek rá értsétek már meg. azért meghívós mert teszt fázis. mondhatni úgyis hogy nincs készen!
a gmail évekig meghívós volt, épp ezért, és hol tart most? még mindig fejlesztik (bár kétségkívül remek alkalmazás) ...
mondhatni hogy closed beta. vagy hívhatjuk akárminek. ez van. 😊
úgyis akkor lesz jó (ha eljut odáig) mikor tömegek használják majd. addig meg tesztelni lehet (meg bosszankodni a kezdetleges fícsörökön) 😊
Mondjuk ha igen, hatásos is, 2 napja jelentették be, de már mindenki rá van kattanva. Az az igazság még én is, pedig alapvetõen közösségi oldal ellenes vagyok, viszont erre kíváncsi vagyok, hátha ez töri meg majd a jeget. A facebook annyival jobb a magyar szaroknál, hogy nem mutatja pl az adatlapot megtekintõket, letilthatod magad a keresõben, de ezt sajnos ellensúlyozza az, hogy az adatlapodra(üzenõfaladra) mások által a te jóváhagyásod nélkül kerülhetnek ki dolgok. Remélem a Google Plusban semmi ilyesmi nem lesz, ami miatt az ember kiszolgáltatottnak érezné magát.
Bízom benne olyan funkció is lesz, hogy pl bejelölés nélkül tehetek embereket tiltólistára, akik így az oldalon való létezésem semmilyen nyomát nem láthatják majd sehol.
-aki kap meghívót, remélhetõleg komolyan gondolja a "tesztelést" és a sok feedback-el ingyen dolgozik be a guglinak (a felhasználónál jobb teszter ugyebár sosincs)
-nem különben biztos növeli a hypeot is
[/spam]™
Itt szereztem a meghívót, lehet próbálkozni
Lehetõleg azért vigyázzatok az email címekkel user(at)gmail(dot)com spamvédelmi formázás legyen alap, és lehetõleg másodlagos címeket adjatok csak meg, nyilvános az oldal, könnyen gyûjthet róla akárki címeket, de azt meg tudom erõsíteni, hogy valóban vannak emberek, akik már bent vannak, és küldenek meghívókat.
Feliratkoztam, ha megjön kipróbálom, egyébként meg leszarom.
https://plus.google.com/107117483540235115863/posts?tab=mX
A második oldalon még van remény, ott írták páran, hogy kaptak, de én még nem, hiába kértem eddig 5x. Nem adom fel, jelenleg diplomatikus zsarolással próbálkozom, egy kis virtuális megvesztegetéssel fûszerezve a dolgot, ha küldenek <#hehe>#hehe>
btw szép az új Google felület 😊
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
aztán megszûnt a szupport és mi is lekoptunk ... 😞
pedig nagyon szerethetõ volt ám azis. a tömegeknek mégsem jött be annyira...
talán utolsó magyarokként kitartottunk még. bár oda elsõként volt meghívó. nem hiszem hogy bármirõl is lemaradnánk. 😊 szóval tessék életet élni. és akkor besátrazni a gép elé ha már egészen elterjed 😄
Én már szóltam is pár havernak, hogy felejtsék el a buzi facebookot, mert jön ez, és ha tényleg olyan mint amilyennek mondják, esélyes hogy az elsõ közösségi oldal lesz az életemben 😊
Nagyon köszönöm!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
tudjunk/atok már várni még egy kicsit...
sokra menne bárki is innen ha most azonnal lenne neki, mert aztán jól megosztana mindent. kinek is? magának?! 😄
meg biztos napi szinten írnátok a szupportnak hogy miket javítsanak.
helyette megnéznétek, tyû hát ez jó. elfelejti. és ugrott a drága meghívó 😄
Én is beállok a sorba, ha van valakinek meghívója, akkor kérek egyet! 😊
Szóljon plz ha valaki bent van, elég lenne 1-2 ilyen "meghívó", és szépen sorban mindenkinek jutna...