1345

Google új közösségi hálója.
Meghívó várólistára ITT lehet feliratkozni!
  • Rage47
    Nem küldök ma több meghívót, légyszi ne írjatok:) Csomó embert meghívtam már ma, megtelik a privi ládám sgn :D
  • Rage47
  • SzirmosSzisza
    Jobb felül katt a fogaskerékre, onnantól menni fog :D
  • Rage47
    be lehet vhogy állítani, hogy ne küldjön mindenről email értesítést?
    facebookon ezt szépen beszabályoztam
  • VRSDM
    hangoutra gondoltam :)
  • SzirmosSzisza
    Nagyjából ugyanaz, mint a Gtalk nem ? Ami már X éve van :)
  • VRSDM
    a videó cset részét nyúztam egész délután.
    szerencsére övéké a tube így jó minőségben, de alacsony bitrátával nyomják, nagyon kellemes volt a használata :)) halálba nevettem magam.
  • TheLostOne
    Nincs valami statisztika amúgy, hogy hányan vagyunk eddig bent?

Azért kérdezem, mert eddig két apróbb bugot találtam, jelentettem is őket. Kíváncsi lennék hányan veszik vajon ki a részüket a tesztelésből.
  • TheLostOne
    Tegnap én is kb 4 órát vártam az aktiválásra, meg a vienámi gyerek is aki meghívott. Szal elvileg 4 órás pihenők vannak, vagy pedig pihenő időszak esetén 4 órás késleltetést kapcsolnak be a meghívókra egyedileg.
  • Newfronter
    Köszi a többi meghívást, de ugyanaz a helyzet, majd holnap vagy később újra próbálom.
  • SzirmosSzisza
    Megint lezárták az új regisztrációkat.
  • Rage47
    kérek mailt és megy az invite
  • Voyager5
    Hmm. Ha valaki feltud ajánlani invite-ot akkor szívesen veszem :)
  • 5c0rp330n
    koszi, kozben meg is jott, ugyanitt tartok most, mint: #290
    a "kicsit" vajon mennyit jelent? :)
  • Rage47
    "Kicsit később próbálkozz újra."
  • Newfronter
    Köszi a meghívót! Viszont a "Csatlakozz a Google+ szolgáltatáshoz" gombra kattintva ugyanazt a felületet kapom, mintha simán beírnám a címét.

Ezt írja az oldalon:
    "Már kaptál meghívót? Átmenetileg kapacitási gondokkal küzdünk. Kicsit később próbálkozz újra."

Valamit kell a Google profilomban állítani, vagy legyek türelemmel?
  • SzirmosSzisza
    Nincs meghívod, berakod az embereket egy körbe, írsz oda és meg lesznek hívódva.
  • 5c0rp330n
    hogy a francba van ennyi meghivod egyaltalan? :)
  • 5c0rp330n
    ment privi, thx
  • VRSDM
    az én elküldött meghívóim egy része azóta sem érkezett meg, egy másik fele meg egyből ottvolt.

lehet nem tetszett gugliéknak hogy kiszórtam vagy ~200at :D
  • RAZOR27
    amúgy, ha hotmailra küldik a meghívót az akkor failos? csakmert kaptam egyet, azaz konkrétan hármat, de nemtörtént semmi amikor aktiváltam, kijött a meghívó gomb, rányomtam, bekellet jelentkeznem a gugli fiókkal aztán... -shit happens- semmi, csak az alap bemutató oldal ahol igényelhetek meghívót o.O
  • Rage47
    küldök szivesen ha adsz mailt
  • 5c0rp330n
    most akkor van valakinek meghivoja vagy mifasz van mar?
  • Rage47
    igaz:)
  • VRSDM
    nem is kell azt várni hogy egy péntek délelőtt mindenkinek ez a legfontosabb az életében ^^

másrészt, ha már átjön a fontos ~30-50 ember az életemben, megérte.
    skype is zabálja a memóriát a netbúkon, legalább ezen majd normálisan tud a hat fős család messze egymástól lakó része beszélgetni. mindenkinek megtanítottam, hív anyukám. legjobb :))
  • RAZOR27
    valaki dobna egy meghívót? :$
    [email protected]
  • TheLostOne
    Én még az ismerősök hívogatásánál tartok, de elvileg jönnek majd, amikor mondtam először pár napja tetszett nekik a dolog.
  • VRSDM
    én espec reggel óta itt videócsetelek az ismerősökkel.

jó ez. csak használni kell :)
    nagyon jó!
  • Montanosz
    lécci engem is meghivni: [email protected]
  • Rage47
    nekem 1-2 "kocka" ismerősöm regelt, de amúgy mindenki lusta.
  • szucsy89

Egyébként én is bent vagyok, de egy darab ismerősöm sem akar még regelni erre... :D:D az para? :D egyedül majd megosztok pár dolgot magamnak :DD
  • TheLostOne
    Most jelentettem egy bugot, bejelentkezés után angol az oldal. Ha újratöltöm magyar lesz.

Nektek is ilyen?
  • VRSDM
    "Fogjon egy új hátizsákot. De most, azt akarom, hogy emberekkel töltse meg. Egyszerű ismeretségekkel kezdve, barátok barátai, haverok az irodában.
    Aztán az emberekkel, akikre a legintimebb titkait is rábíznák, unokatestvérek, nagynénék, nagybácsik... fivérek, nővérek, szülők. Végül a férjük, feleségük, barát, barátnő.

Pakolja bele őket a hátizsákba.
    Érezze a pántokat a vállán. Ne feledje, a kapcsolatai az élete legsúlyosabb része. Érzi ahogy a pántok húzzák le a vállát? Minden kis engedékenység,
    veszekedések, kompromisszumok, titkok...

Nem kell ezt a terhet elviselnie. Miért nem veti le azt a táskát?

Néhány állatnak életéhez tartozik, hogy szimbiózisban éljenek egy életen keresztül - rossz csillag alatt született szeretők, egynejű hattyúk.
    Mi nem ezek az állatok vagyunk.

Minél lassabban mozgunk, annál gyorsabban halunk meg. Mi nem hattyúk vagyunk.

Cápák vagyunk."

Up in the air.

szebben nem is mondhatnám. mi az álláspontom.
  • Vaxi
    nem teljesen, egyik ismerősömet idézném:
    " Ez olyan lesz, mint anno az iwiw - facebook váltás. FB-n sok lett a köcsög, átjöttem ide. Aztán majd idővel innen is lehet menekülni :)"

de persze azt nem hinném, hogy lenyomja a facebookot
  • Rage47
    igen
  • Andr0
    Egyetértetek?
  • Taibi
    Köszönöm a segítséget, elkezdek ismerkedni én is az új szolgáltatással. :)
  • N o N a m e
    bocs hogy senkinek nem írok vissza privátba, de azért mennek a meghívó félék! :)
  • SzirmosSzisza
    Kíváncsi leszek Gtalk megmarad-e, ez a Huddle kb ugyanazt tudja, csak mobilon, asztalin meg ugye ott a Gmail. Jaigen, van mobil app is :)
  • Tmac
    Ok, akkor nem is írok nekik hogy bugos, pedig már elkezdtem a képről kitakarni a személyes adatokat... :)