Google+
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tl;dr
Mostmár itt is jöhet a sok szar, hogy "xy rõzsét akar venni tõled" 😄
Bár azt ígérik ha valaki nem akar játszani könnyû lesz ignorálni õket: "If you’re not interested in games, it’s easy to ignore them. Your stream will remain focused on conversations with the people you care about."
A kezdõ játékok:
Nálam még nem jelent meg a games fül fent. Nálatok?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
😊
Köszönöm! <#eljen>#eljen>
Armin & Ayu fan
Kiposztoltam a rövidített bitly-s urlt Facebookon, eddig 2-en kattintottak rá, és egy csatlakozott is a Plus-hoz, mert már csak 149 meghívóm maradt. De nem kaptam arról értesítést, hogy ki az akit meghívtam.
Nem nagyon kapkodnak már utána.. Aki nagyon akart, az már bekerült.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
u dont have to listen anybody else but me
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Armin & Ayu fan
az hogy az utóbbi években lett ennyire népszerû nem azt jelenti hogy pár éve indult.
ki regisztrálta volna / használta volna / találta volna meg az ismerõseit rajta 5-6-7-8 éve ? ^^
továbbá ma sem volt hajlandó betölteni a levelezéseimet.
15-56likeokat irt oda ahol 1-2 volt, a cset ismét (mint mindig) megbizhatatlan és szétesett.
na nekem ez a bajom vele 😊
Az a baj, hogy az üzleti életben nem mindig az a nyerõ, ami technikailag a jobb, hanem az, amit nagyobb tömegek tudnak / akarnak használni. Erre a legjobb példa a Wave, ami egy elõremutató, forradalmi fejlesztés volt, de a túlbonyolított UI-ja miatt eleve halálra volt ítélve, a kutya nem használta... el is kaszálták. Mert hiába a "Don't be evil" a szlogejne a gúglinak, hiába tûnik úgy hogy mindent ingyen adnak, ha van olyan szolgáltatásuk amit nem használnak sokan, és nem generál elég reklámbevételt / nem tudnak személyes adatokat kihalászni általa hogy pontosítsák a célzott hírdetéseiket, akkor azt el fogják kasználni, bármennyire is technológiailag elõremutató és fasza.
Láthatóan rengeteget tanult a Wavebõl a Google, mert a G+ UI-ja iszonyatosan letisztult és jó lett... + rengeteg minden van még a tarsolyukban, amivel embereket tudnak becsalni a szolgáltatásba (pl az USA-ban mostmár legnagyobb mobilplatfrom, az Android), szóval nagyon jó esélyei vannak a G+-nak hogy elterjedjen, és hosszútávon megérje üzemeltetni a gúglinak... de nem szabad elfelejteni, hogy mekkora lendülete, ereje van a Facebooknak már, teljesen beleivódott már korunk kultúrájába.
Én nem vagyok Facebook fétisiszta, én csak azért használom, mert jelenleg nincs más platform, ahol egy helyen tudom tartani a kapcsolatot a magyar + külföldi ismerõseimmel. Jelenleg nem látom, hogy mi lenne az a "killer feature" a G+-ban, ami egyszerre átrobbantaná az összes magyar, holland, svéd, angol, lengyel ismerõsömet oda, hogy ott folytassuk a kommunikációt a fácse helyett.
jó érzés begyüjteni a "lájkokat", meg kommentelgetni mindenkinek, bökögetni, meg játszogatni.
továbbá akiknek ez nyújta a lelki örömöket bizony annyira primitívek (elnézést a degradáló szóhasználatért, így gondolom) szóval ha ezeknek az egyéneknek annyira nincs életük, hogy az jelenti számukra a szórakozást hogy mások adatlapját böngészik naphosszat. a viccesnél viccesebb, és szórakoztatóbbnál szórakoztatóbb hivatkozások után.
és mivel a google+ nem ilyen céllal készült, nyílván más réteg fogja valójában használni.
mondjuk akik valójában szeretnének kommunikálni, és tartani a távoli ismerõsökkel a kapcsolatot. mert arra való. és arra egyenlõre tökéletes 😊
pl. ömlesztett az egész - válasza egy fb rajongónak: de én azt akarom, hogy mindenki lássa, amit írok
és van, aki a puritán dizájnt nem szereti a G+ -ban...
Ettõl függetlenül ezek az emberek is emberek, és a barátaim, akikkel tartani akarom a kapcsolatot, csak az IT világa nagyon távol áll tõlük, és nem fognak átugrani Fácsérõl G+-ra a "Circelezés" meg egyéb geek fícsör miatt.