Google+

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
a történelem megismétli önmagát, lehet szeretni a facebookot, de ezernyi apró hibája van, amit Manyi néni sem szeret, sõt kifejezetten bosszantja...

idõvel mindenki át fog állni, bolond aki azt gondolta hogy egy hónap alatt átköltözik mindenki...

u dont have to listen anybody else but me

Rage47
Manyi néni nem is kell ide, elég, ha az ismerõseim átjönnek😊
GregSB
Én csak annyit mondok, hogy hiába jobb 1-2 területen a fácsétól a G+, ez szerintem önmagában nem elég, hogy a nagy tömegeket áttérítse. A Facebookra is csak azért tért át itthon az emberek 90%-a iwiwrõl, mert óriási média hype volt mögötte. Volt a David Fincher film, + az amerikai választásoknál Obama, + az itthoni választásoknál Orbán is erõteljesen nyomatta (több hír is volt róla, hogy ugyanaz az az amcsi cég vitelezte ki a választási kampányát a Fidesznek mint aki Obamanak... gondolom ez a cég nem kevés pénzeket kapott a Facebooktól, hogy õket használják).

Szép, meg jó a G+, de Manyi néni nem fog áttérni rá mert teli van geekeknek kedvezõ fícsörökkel. Majd ha a Blikkben írnak róla valami szaftos cikket, akkor talán kipróbálja.

Felmászol szépen a profiloldaladra, megjelenik a profil szerkesztése gomb, rákattintasz arra az elemre melynek láthatóságát szerkeszteni szeretnéd és ennyi. Facebookon pedig nem lehet körözni, mivel ott feltétlenül vissza kell jelölnie a másiknak. A végleges verzióban pedig nem marad 18-as korhatár, ez csak a tesztfázis miatt van fenntartva, melynek végeztével vissza fog állni az USA-ban pöffeszkedõ szolgáltatásoknál megszokott 13-as korhatár.

tl;dr

aate
Ha a profilra gondolsz be lehet állítani melyik köröd láthatja vagy még az sem.Vagy nem adsz meg nem publikus adatot. A megosztásokat meg csak azok látják akiknek engedélyezed.(körök )

walkinguser
Nagyon könnyû közzé tenni a dolgokat, de hátrányok is vannak.
Pl mindenki láthatja az összes infódat.
Ráadásul ezt a "körözést" facebookon is meg lehet csinálni....igaz, ahhoz kicsit többet kell klikkelni.
Jólvan na, csak azért akarok a google+ ellen szónokolni, mert még nem vagyok 18. 😄
Ugye ez a korhatározás a végleges verzióban nem lesz? 😊

/Intel Caleron CPU E3400 @ 2.60Ghz, 4.0GB, Nvidia GeForce GT 440 (OC version)/ Windows 7 Professional 64-bit.

Mégis reagáltál. 😊 Valóban elvettem a sulykot, bocs. Viszont az tényleg elég egyértelmû, hogy a Google nem egyetlen (és nem pont ezzel) funkcióval akarja megverni a facebookot közösségi funkciók terén. Te viszont mégis így állítottad be. Ilyenkor vagy az van amit elõbb írtam, vagy pedig te a kuglival szemben vezeted le a feszültséget, ebben az esetben pedig a mondatod utolsó részében lévõ megállapítás egyértelmûen fals.

tl;dr

GregSB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Személyeskedésre alapból nem reagálok, nem alacsonyodok le ilyen primitív szintekre, sry, már az oviban kiéltem magamat ilyen téren.

Ha egy hangyányit messzebb látnál a kis csõnél, ami az agyadból kivezet, akkor látnád, hogy ez egyetlen érv a sok közül. Ha áttérnek, akkor nem csak emiatt fognak. Egyre jobban úgy érzem, hogy egyeseknél luxus a logikus gondolkodás.

tl;dr

GregSB
Csodás, már elõre látom, hogy emberek tízmillióio fognak áttérni Facebookról csak emiatt.

Jahogy nem...

NessieGraf
A videó kiscicás. 😊 Amúgy Picasa csinál diavetítéses videó ajánlót a feltöltött cuccaidról 😄

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

VRSDM
tehát lakás reklám. ban <#idiota>

NessieGraf
Én ma csináltam egy összehasonlítást. Fõleg mert aszontátok G+ csak kockáknak. Egy barátnõm akarja egy házat eladni (jót, jó helyen, nagyon olcsón, aki ügyes kicsit, azt egy életen át el is tartja). Meghirdettem:
1. iwiw: egyszeri közzététel 10 perc, mert a házról készült fotókat külön-külön postba teszi. Megosztás felejtõs.
2. Facebook: egyszeri közzététel 2 perc, a fotókat egy albumban kezeli. A fotók feliratozása kicsit figyelmet igényel. A megosztás további FB helyeken: csoportok, oldalak, amik a témával foglalkoznak: fél óra.
3. Google+: egyszeri közzététel az összes ismerõsöm minden ismerõsét tartalmazó körökben: 1 perc. További macerára nincs szükség.

Videó közzététele: Simán feltölti egy Picasa albumodba, ha nem a YouTube-ra töltöd fel. Fejreállított, vagy elforgatott videót a helyére forgat. Egy hozzászóláshoz több videó is csatolható (lásd melléklet).

aate

aate

aate
Androidon nálam jó mindkét app. Mivel még teszt állapot, jelezd vissza hátha lépnek valamit.

iphone-ra csak google+ app van
csak wifivel használom
aate
Az is lehet a 3g-t nem bírja , wi-fi alatt is fagy ?

aate
Mivel van külön huddle app vigdet is én arra gondoltam ,de nálam egyik sem fagy le. Lehet a készüléked nem szereti.

látom nem érte, ha a g+ app-ban ha rányomok a huddle-re akkor csinálja
GregSB
+ az is simán benne lehet, hogy csak az iPhone appnál van ez jelen, az Androidosnál nem.

GregSB
Nálam sokat gondolkodik. Rányomok egy postra, és eltelik néha 4-5mp, mire reagál rá. Bár ez leginkább az elsõ héten volt tapaszalható, ma mintha gyorsabb lenne. Lehet nem az appal van a baj, hanem kevés volt a server háttért, ami kiszolgálta azt.

aate
Igen, a tinik-nem mostanában fognak átlépni a g+-ra ha csak az androidos készülékeken nem lesz ingyen. Pedig valamit lépni kell ezen a téren is a guuglinak.

Jim Morrison
ismerõsöm vett egy olcsó mobilt + bele T s szimet (a sim drágább volt mint a teló asszem 😄) és azt csak fb ra használja, a rendes telefonjával meg telefonál 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

aate
Vodanál is van ilyen kártyás csomag . Telenornál még nem volt(most ott korlátlan net lett ). Lányom és baráti köre tavaly ezért lett tavaly T.mobilos.

aate
Tavaly karácsonykor a t-mobil az fb miatt döntött csúcsot a telefon eladásban. Sok Tini még szolgáltatót is váltott.

Jim Morrison
ja t seknek ingyen, de most már másnak is? (t s vagyok de nemtom többi szolgáltatóval hogy van.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

aate
A fb-nek még az az egyik nagy elõnye, hogy ott a facebook.0 és amíg a mobilon nem lesz mindenkinek ingyen elérhetõ a g+ addig sokan az fb-t fogják használni.

Jim Morrison
a hiba az ön készülékében van. Nekem is tökéletesen megy az app.

aate
Én a huddle-t nem is használom a g+ app-ot nyitom meg és ott írok. De inkább csak olvasok.

nekem meg a huddle része kifagy
5c0rp330n
anno ugyanez volt az iwiw-facebooknal, alig volt nehany iwiw-es ismerosom fb-n, most meg mar azt se tudjuk mi volt az az iwiw. ez iwiw-fb eseten hosszu evekig tartott, a g+ ha ilyen utemben terjed tovabb, talan honapok kerdese a dolog. mondjuk a fb annyira nem fog eltunni, mint az iwiw, az tuti, legalabbis nem nehany even belul, mert vilagszinten nagyon elterjedt..

VRSDM
nyilván nem egy hét alatt de hidd el, idõvel a facebook láz is lecseng.

így megy ez már mióta internet az internet.
a történelem megismétli öngmagát.

és ez után is lesz újabb, meg az után is . . . a kérdés ki mikor "vált" 😊

precision
lehet hogy jobb maga az oldal, a motor, a kód, a funkciók...stb.
de mindez kb szart se ér ha "senki" sem használja itthon... az összes ismerõsöm a facebook -on van fent, és gyanítom ezen az sem fog nagyot változtatni ha nyílt lesz a regisztráció a g+ -ra

Bazinga!

aate
Nálam is jó telon 😊 + beadja helymeghatározás alapján a környékbeli megosztásokat is.

Nekem is tökéletesen megy a telefonról.

5c0rp330n
nalam sokkal jobb telon (is), mint a facebook app..

GregSB
Ez mind szép és jó, de nekem ismerõseim még mindig faszbúkon élik az életüket, ott lépek interakcióba velük. G+-on meg ha naponta 1-2 postot kiböfög az a pár geek, akit követek már nagy élet van 😊

És ezen a tényen az sem javít, hogy a telefonos alkalmazás bugos. Itt tudták volna tökönszúrni a Facebookot, aminek minden platformon rémesen szar az App-ja, de nem nem sikerült egyelõre... Belassul, van hogy hosszú mp-eket kell rá várni, fos.

NessieGraf
Sose tudtad, mire jó a Google szolgáltatások köre, mi az, amit FB nem is álmodott. 😄

VRSDM
/most is latszik amit figyelek az indulas ota.
azt kaptam amit vartam
egyszeruen es atlathatoan mindenki leirta amit gondolt siman a plusszokkal. es nem a bitszemet foolishbook modon 😊
" Google] - make it easy "

Rage47
+1
Carlos
igaz...
-fav

Þór vígi þessi rúnar

aate
+1

5c0rp330n
akkor meg mit keresel itt?

Carlos
Én tudom. Én FB-os vagyok és nem G+ -os! 😊

Þór vígi þessi rúnar

VRSDM
~600 ismerõsömet értelmes szûrések alapján kategóriákba rakni (egyesével végigkattingatva a legördülû menüket, a csoportot.)
majd minden csoportnak külön beállítani hogy ki - mit láthat...

igen én végigcsináltam mert igényem volt rá. de egy délutánon át ültem ott hogy valóban használható legyen.

(és most nem a család - csajok - barátok, és kimerült a tárház alapján gondolom.

hanem tényleg célzottan kommunikálni. egy délután.
a google plus beállításával az elején töltöttem 3percet, és azóta minden csak épül magától 😊

LoSA
Be lehet úgyis állítani, hogy CSAK ismerõs láthjtja... Mindent be lehet frankón állítani. Még azt is, hogy a fotókon más megjelölhet-e?! Ennyi....

LoSA
Én nekem semmilyen problémát nem okozott, gond nélkül csináltam egy csoportot, nem volt több 10 percnél. Szóval ez nem egyedi dolog, nem értem, hogy miért kell ezt így kiemeleni. FB már évek óta tudja....

VRSDM
és ha valaki lát rólad valamit akkor egybõl kiposztolja és mivel ismerõs ismerõse (nagy valószínûséggel) ugyan úgy látják ha bejelölnek rajta.

ergó máris nem ér semmit 😊