1345

Google új közösségi hálója.
Meghívó várólistára ITT lehet feliratkozni!
  • Andr0
    "Vagy a szerverrel? Feltörték?"
    Bocs de még most is szakadok
    amúgy müködik ez ;)
  • DarkJedi
    Hello
    Az mitől lehet, hogy nem töltődnek be a játékok?
    Játék betöltése felirat van és nem moccan. Legújabb flash, és IE-vel, FF-el, Chrome-al próbáltam.

Köszi
  • DarkSector
    Oks most valahogy helyrejött...de nemtudom hogy.
    Azért kösz a segitséget.
  • karajjj
    böngésződdel lesz valami
  • DarkSector
    Kössz így megy, de ujra akarok keresni, akkor megint kell CTRL+F5, eddig meg nem kellett. :S
  • karajjj
    ctrl+F5?
  • N o N a m e
    Zombie Lane:
    Ez a Honey mekkora pénzes ribanc! Épp most költöttem el 5000 coint kajára, erre azt írja, hogy véletlenül elköltötte a pénzét, szóval csak akkor jön, ha lesz 10k coin. Honnan a fenéből szerzek én annyit? Küldjetek! :D
  • DarkSector
    http://www.google.hu/

beirok enter és semmi...:S
  • jhetedikj
    Hol nem megy a kereső?
  • DarkSector
    Üdv látom nem megy a google kereső.
    Csak nálam lehet a baj? Vagy a szerverrel? Feltörték?
  • NessieGraf
    150 meghívóból elküldtem 50-et. Maradt 150.
  • tommygear
    aha
  • Fenrir
    Köszi a linket!
  • Andr0
    Nekem is van még 150 meghívóm
  • berczely
    Meghívó
  • Fenrir
    A spreadsheet-re gondolsz?
  • tommygear
    én rámentem a bannerban található linkre és egyből tudtam regisztrálni
  • Fenrir
    Csatlakoznék az előttem szólóhoz: ha esetleg van még valakinek meghívója az küldjön egyet pls. Email-t pm-ben adnám meg.
  • Burdi
    vki tudna nekem meghívót adni ? :)
    előre is köszi.

privátban írjatok,ha lehet
  • yeeenky
    Azt meg lehet valahol nézni, hogy ki regisztrált a meghívó linkre kattintva?
  • 5241451
    Ment privát.
  • Terence007
    Hát Zombie Lane kapcsolatának a stabilitásán van még mit alakítani. Kedvencem amikor kb az 50. zombi eldobja amit kéne és "Sorry, connection lost."...
  • krisz073
    Sziasztok.

Aki tolja zombis játékot írja már be a nevét, hogy 1-2 embert fel tudjak venni a játékba :)
  • 5241451
    Nálam a Wild Ones és a City of Wonder nem megy a G+-os debütálásuk óta, pedig megöl a kiváncsiság. :)
  • akyyy
    már megint nem megy a zombis játék :@
  • N o N a m e
    nem tudsz.. ezt a zombiktól kell elszedni :/
  • akyyy
    kérj tőlem és küldök:D
  • N o N a m e
    Kéne csinálni egy G+ játékok topikot, hogy ne itt offoljunk.
    Beszarok ezektől a riot zombiktól, és Jerry barátomtól is. 1 napja lövi őket egy távcsöves puskával, de nem ért még vele semmit! :D
    Nekem pedig craftolt fegyver kellene, de egyik büdös zombi sem tud elejteni egy hozzá való kelléket.
  • Rage47
    nekem is
  • Terence007
    Csak nekem szakad állandóan a kapcsolat a Zombie Lane-ben?
  • Marci0115
    akik esetleg be akarnának kerülni azok keressék meg fészbukon a google plus-t, én kb 5 perc alatt kaptam meghívót
  • GregSB
    Mostmár csak azt kéne megoldaniuk, hogy cégek is tudjanak létrehozni profilokat + valamilyen event rendszert is belerakhatnának (ami szerintem nem lenne nehéz, pl a Calendar integrálásával) és akkor funkcionálisan eljutnának oda hogy nem kéne a fácsét használnom soha többet :P

Habár a Google+ on még mindig leginkább érdekes idegenekkel kommunikálok, a haverok / ismerősök a Fácsén vannak még mindig.
  • Terence007
    Hm sokkal érdekesebb így az Angry Birds, hogy minden pályán ott van a többiek eredménye. :)
    Meg ez a zombis dolog is eléggé addiktív. :D
  • Tmac
    Én a Diamond Dash-t játszottam ott 281232 ponttal most első vagyok az ismerőseim között :)
  • Rage47
    bugos még
  • 5241451
    A későbbiekben meg lehet majd változtatni az e-mail címet? Például egy másik Gmailesre.

Rage:
    Egyik ismerősömet meghívtam szomszédnak, elfogadta, de azóta sem láttam "magam mellett" pedig elvileg játszik vele.
  • akyyy
    nekem meg az a kérdésem, hogy be lehet állítani pl zombilane-be hogy ha meg akarok osztani valamit, azt automata megteszi, vagy ha nem, akkor legyen alapértelmezettnek beirva valami (pl csak játékos körökbe ossza meg, vagy nyilvános legyen. most perpil mindig be kell írni valamit)
  • Rage47
    Zombie Lane-ben lehet multiban játszani? Tehát ketten együtt gyilkoljuk a zombikat:p
  • Andr0
    igen +1 amúgy még egy megjegyzés: szerintem kezd megindulni az élet G+-on
  • Rage47
    Nem akarok túlságosan G+ fannak tűnni, de a játékok is sokkal jobban tetszenek, mint fb-n:D Ott sosem játszottam semmivel, nem kötött le, itt viszont elég jókat válogattak össze sztem. Egy gondom van, hogy flash mindegyik.
    Az is nagyon tetszik, hogy nem szemeteli tele a falat, mint fb-n, hanem csak az látja a dolgokat, aki a játékos oldalra lép, ez elég okos így sztem.