1345

Google új közösségi hálója.
Meghívó várólistára ITT lehet feliratkozni!
  • Rage47
    hát remélem nem hagyják abba, mint a wave esetében:S
  • aate
    Már a Goggle elnöke sem használja a G+-t !
  • NessieGraf
    Az se rossz, csak annak semmi értelme. :)
  • N o N a m e
    Google+ Now Available to Everyone, No Invitation Necessary! :)
  • VRSDM
    jövő héten nottinghami városnézésre megyek :)
  • NessieGraf
    És ha még tudnád, mit osztok meg hány helyen. :) A jövő héten például budapesti városnézésre megyek. Jössz te is?
  • VRSDM
    tehát a firefoxot használsz, fészbúk csoportot osztasz meg.
    és mindezt a google+ fiókodban. :)
    /no offense.
  • NessieGraf
    Ha keresnétek ott. Szabad az ismerőseimmel ismerkedni, nem iwiwes a stílusuk.

Hangoutot meg lehet indítani tágabb körökre (ismerősök ismerősei is) és nyilvános módon (bárki, aki épp arra jár).
  • NessieGraf
    Én nem tudom megmondani, hány ismerősöm van, mert nem olyan barátjelölgetős hely, mint a többi. Itt teljesen természetes, hogy én követem pl. a Firefox fejlesztői gárda posztjait, de ők piszkosul nem kíváncsiak arra, amit én írok.

Hangouton egy csomó emberrel csevegek, akikkel nem is vagyunk egymás köreiben. A Sparks olyan témákat hoz, amik érdekelnek, ha nem kapcsolom be abszolút reklámmentes a hely.

Munkához, ismerkedéshez egyaránt kiváló. A blogok, weboldalak önálló reklámozásától meg el vagyok olvadva, mert napi szinten órákat spórol nekem. :)
  • LoSA
    Így vagyok ezzel én is... Páran beregeltek, megnézték, hogy milyen ez a G+, aztán ennyi... Én is így vagyok vele. Egy hónapja be sem léptem. :)
  • Rage47
    nekem olyan zagyvának tűnik a face :S
  • N o N a m e
    Listák (Lists)
  • commissioner
    ott hogy hívják a "köröket" ?
  • Knabb
    Kész :D a face is bevezette a "köröket"
  • 5c0rp330n
    nem hasznaljak elegen meg ahhoz, hogy beinduljon a birkak atvandorlasi hullama, facebook-nal is varni kellett ra egy joideig..
  • Rage47
    én bírnám, ha több ember használná
    pl. kiválthatná a hülye levlistát az egyetemen a szakon... de egyszerűen nem nyitnak az emberek az új dolgok felé, még megnézés erejéig sem
  • VRSDM
    nekem a start óta van 20 azóta jött még 20
    ebből kb 15-18 aktiv használó 5-8 néha felnéz.
    a többiről nem hallok.
  • precision
    de vannak
    FB -on több mint 200 ismerősöm van, 0 db ismeretlen egyszer láttalak az utcán emberkével
  • Knabb
    Nekem az utóbbi 2 hétben ugrott 3 ról 15re az ismerőseim száma
  • ScarY MAN
    neked nincsenek barátaid. :(
  • precision
    hát nemtom, még mindig 3 ismerősöm van fent csak G+ -on
    FB -os ismerőseim közül senki sem regelt rá, pedig raktam ki üzenőfalra invite -os linket

szóval ennyi. nem fog "senki" sem áttérni G+ -ra egyhamar, legalább 2-3 év még szerintem, mire elterjed
  • Terence007
  • Fenrir
    Felvettem pár embert és küldtem is ally invite-ot, azt is el kéne fogadni :)
  • N o N a m e
    Engem is vegyetek fel hey! :)
  • Jim Morrison
    ÉN IS felvettelek :0
  • Andr0
    addolj circle-be plös ;)
  • Fenrir
    Hozzáadnálak, de milyen néven vagy?
  • Andr0
    én nyomom kéne nekem szomszéd oda mert így már kezd szűkös lenni a hely és nagyobb földet kéne vásárolni: so addoljatok friendbe!!!!
  • N o N a m e
    Zombie Lane-be ha már ketten vagyunk asszonnyal, akkor miért nincs mindkettőnknek 18 energiája? Ez akkora marhaság, hogy a férjem dolgozik és én is fáradok! :D
  • Fenrir
    City of Wonder? :)
  • Petka
    Collapse Blastot nyomja valaki?
  • Rage47
    nálam sem nagyon, lehet meg sem kapják?

amúgy most is tantárgyfelvételnél, egyszerűbb lett volna a szaktársaimmal egy körben megbeszélni a dolgokat, erre inkább facebookon, hogy mindenki lássa...
  • aate
    Én küldözgetem a meghívókat és továbbra is 150 marad.Csatlakozni meg nem akar senki... :(
  • Peter1
    Én felhasználok egyet.
    Köszönöm!
  • Andr0
    szerintem ha törlöd a képet akkor többet ő sem fogja látni.

BTW most vettem észre a Facebook gyenge koppintását a "körözés" kapcsán. Őszintén, két opció közül választhatsz: Publik és Friends... ez aztán nagy újítás...
    Amúgy meg egyik haverom most tért át Facebookról úgy hogy rögtön Face profil inactivvá tétele és akkor G+

Végül pedig közérdekű közlemény:!!MEGHÍVÓ!!
  • Orionk
    Tehát azt mondod, hogy feltöltöm a képet picasa-ra, vagy G+ ban és akkor csak a linket adom meg a levélben?, mert akkor a feltöltési helyről, ha törlöm a képet, akkor a mailban küldött linken sem lesz elérhető?

Viszont ha megnyitja a képet a linkről, akkor ugyis letöltheti, ha másnem, akkor printscreen-el.
  • Andr0
    G+-ban van a képem managelesénél van törlés funkció HA nincs akkor picassa webalbumban biztos mert én is töröltem képet már.
  • Orionk
    sziasztok !

Egyik ismerősömnek küldtem mailt. Neki és nekem is gmail es cimem van.
    A mailban volt egy csatolt kép.

Ezt a képet ő is megkapta, és megnézte.
    Viszont, amikor képet küldesz gmail en, akkor azt a rendszer feltölti egy szerverre, és az ő mailjében erről a szerverről nyílik meg.

Ezt szeretném kérdezni, hogy tudom-e törölni a képet a szerverről? Ismerősöm már láttam a képet, így tovább nincs rá szükség, hogy akármeddig is újra megtekinthető legyen.

Hogyan lehet ezt a képet törölni?

köszi
  • Terence007
    Aki tolja Zombie Lane-nel dobjon egy PM-et, felvenném havernak.
  • aate
    A google fiók szinkronizálásra rá kêrdezett