51
-
kalapos01 #51 Iszonyatos nagy hülyeségeket írsz. Szóval más munkáját nem lehet minősíteni? Úristen. És ezt komolyan is gondolod?
"tehát azért kijeelenteni ,hogy egy adott alkotás "szar" , mert neked nem tetszik, az azért arcátlan dolog. valoban szokás a magyarok közt ez."
Ez pedig kábé a legnagyobb ostobaság a sok kisebb ostobaság között. Olvasod te az internetet? Akkor lehet, hogy nem írnál olyan baromságot, hogy "szokás a magyarok közt". A magyarok közt csak az szokás, hogy pár vadbarom elkezd "magyar szokás"-ozni, holott mindenhol, Amerikában, Franciaországban és Chilében is ez a szokás. Olvastad te, hogy milyenek a mongol vélemények a Transformersről? Szívrohamot kapnál. -
Daza500 #50 Reménytelen egy olyan országban, ahol már azért leszólnak az utcán, ha nem úgy nézel ki, mint a tömeg. -
pheaton #49 ne keverjük a dolgokat! azt mondani valamire, hogy nem tetszik az egy dolog. mindenkinek van saját véleménye, ezt tiszteletben kell tartani! mint ahogy mások munkáját is !! tehát azért kijeelenteni ,hogy egy adott alkotás "szar" , mert neked nem tetszik, az azért arcátlan dolog. valoban szokás a magyarok közt ez. nem az a mérce egy dolog megitélésénél,hogy a kritikusa tud -e jobbat alkotni, mivel a kritika egy birálo, általában szubjektiv vélemény. de akkor sem normális,és korrekt dolog "leszarozni" valakinek a munkáját ,még ha tudsz is jobbat alkotni!! az a baj, hogy kis hazánkban teljesen kihalt a mások munkájának,és magának az embernek a tisztelete! ezen kellene gondolkodni,nem mások munkáját fikázni,tetszik vagy nem. -
#48 Nincs semmiféle alapja! Aki abban a tévhitben él, hogy csak annak van joga kritizálni aki képes reprodukálni az adott művet legalább abban a minőségben, az egy nagy marha! -
who am I 7 #47 mert van alapja.és röhöghetsz is magadon.pls akkor te is linkeld be, az eddig elért eredményeidet, film - kiadásaidat, mi mennyit hozott.Nyilván a véleményhez nem kell rendezőnek lenni, v. oscar díjas színésznek, de pont ezért xarnak is rá az ilyenekre nagyívből :) Mert ő kapja az x szer sok millió dollárt, te pedig csak telefingsz egy b kategoriás totyikot a száddal :D
Egyébként, nem vagyok trafó rajongó, 1x megnézem 3D-ben, jól fogok szórakozni rajta, a bnőmmel és ennyi :) egy kis bezombulás nem a világ.Inkább csak ezen a hozzáálláson tudok kiakadni, hogy egy effektive jól szorakoztató-sokat hozó filmen is képesek kis senkik hokizni és rugüzni, h milyen xar, 0 teljesítmény mellett.Ez a szánalom kéremszépen, mo 2011 aha -
who am I 7 #46 na a sok műértő idióta beszabadult a totyikba, egy kis dagonyázásra.Gratulálok, ügyesek vagytok.BIztos nehéz felfogni, h van akinek a háromszög, van akinek a négyzet tetszik, de azért egy x millió dolláros filmet csutkából fikáztok.Amit ti az életben sosem fogtok csinálni, és egy kis senkik maradtok, akik egy bulvár-játék-oldalon fingják tele togyikot, a hülyeségeikkel.Húzzatok shakespeare olvasni, okostóbiások. -
Chakotay #45 Hát igen erről van szó.Az oroszok a lakosság arányát nézve és a letöltögetéseket is figyelembe véve ,csak szép profitot hoz a konyhára a film stúdióknak.Itt talán nem érvényes az a mondás"Azt a lovat ütik amelyik húz"Inkább ütnek minket akiknek amugy sem lenne jelentősége a profit termelésben még ha nem töltögetnénk akkor sem. -
Marko001 #44 Jaj, az ilyen "magyarozós" szövegektől én is marhára kivagyok. :|
Amúgy nekem tetszett mindkét rész, bár a második szerintem is gyengébbre sikeredett.
Na, de majd ez... :) -
#43 mindjárt jön a "akkor csinálj jobbat" meg "igazi magyar vagy, csak fikázni tudsz." "ez magyarország, 2011"
-
#42 ettől a mondattól országos lábrázást tudok kapni. esküszöm ha lenne annyi pénzem, készíttetnék egy hétmérföldes vásznat, ráfesteném és egy konkorddal körbereptetném az országban, hagy lássa ezt az ordas nagy baromságot minden élő és holt. aztán 4 felé szaggatnám és kirakatnám 4 nagyváros templomtornyára, mint valami parasztlázadás vezetőjének levágott testrészeit...
:facepalm: -
MsUser #41 A virágzó Orosz kalózpiacról hamar lesz jó minőségű, nem csak kamerás Tranformers 3 torrent mindenkinek a világon!!! Kibírjuk azt pár cirill betűt az elején mikor kezdődik a film
Kivéve a snob dokumentum "thriller, lirai stb." film rajongókat ők ne nézzék meg még moziba sem -
winnie #40 "Akinek pedig nem tetszik, az ne nézze meg"
ezt a párnámra hímeztetem, mert annyira erős mondat lett. -
cateran #39 "Az első részhez képest tényleg gyengébb lett a második, de összesítve még úgyis kiemelkedő alkotás lett szerintem." illetve "Akinek pedig nem tetszik, az ne nézze meg,"
Zsenialis...remelem volt szuloi felugyelet, amikor moziban voltal...(Ez a 2 mondat kb mindent elarul az intelligenciadrol es/vagy eletkorodrol..vagy hihetetlenul fiatal vagy -olyan 9 koruli- vagy nincs 70-es iq-ed se...) -
sempron07 #38 Sajnos csak szinkronosan játsszák, egyedül a MOM Parkban megy majd felirat nélkül - angolul. -
nenad #37 egyébként letölthető már valahonnan? Mire vidéken is megjelenik... :D -
nlght #36 OFF
Egyébként nagyon szar, hogy a Linkin Parkból Coldplay-másolat lett. -
nlght #35 zetortraktor +1
A második résznél tényleg azt nyilatkozta a rendező, hogy egy rakás sz*r lett a film és ha újrakezdhetné saját pénzből, megkötések nélkül, akkor másképp csinálná.
Szerintem is látványos a franchise és 1-2 képregényrészt is olvastam gyerekkoromban, szóval mindenképp megnézem majd a 3-at is. Csak könyörgöm, ne annak a buzinak a szinkronhangját rakják a Sájá LöBlöf hangjának mint eddig. Annyira idegesítő a hangja, hogy nem tudom leírni, remélem lesz feliratos verzió is, nem csak szinkronos. -
sempron07 #34 Nem tudok semmiért se rajongani, de engem szörnyen megfogtak a Transformers filmek. Aki teheti (és szeretné), nézze meg moziban, aki nem, az töltse le nyugodtan! :)
Az első részhez képest tényleg gyengébb lett a második, de összesítve még úgyis kiemelkedő alkotás lett szerintem.
Akinek pedig nem tetszik, az ne nézze meg, és ne arra fogja, hogy "ötlettelen" vagy mert csak hollywood-i fényűzés az egész.
Ez kell a népnek - már a bevétel adatai alapján is - hát ezt forgatják.
Ha épp kilógsz a sorból, az a Te bajod!
És nem konverzió lesz a 3D, hanem alapból olyan kamerákkal forgatták.
Számomra ez +400 Forintot megér, - de persze ez is csak szubjektív, hogy kinek - -
Retechegér #33 Nemtudom 1500-1800Ft-os sima/3D jegyárak mellett mit várnak?
Ha csak ketten megyünk el akkor is minimum 3-5000 Ft kaja-piával+útiköltség ami kijöhet 8000-re is főleg vidéken lakóknál. Gyerekekkel, nagymamával meg már ki sem merem számolni.
Egy nettó 110ezret kereső embernek ez luxus, és Mo. bár uniós állam nem uniós fizetéssel büszkélkedhet, hanem csak uniós árakkal. Ezt mindig elfelejtik a rinyálók.
Ja és a szórakozás mindenkinek jár, még annak is aki nem tudja megfizetni...az max letölti. -
zetortraktor #32 Na, jó, ne akard már a saját véleményedet másra erőltetni.
Ha valaki leírja a véleményét, akkor nem erőltet, csak leírja a véleményét -
#31 Az itt a legnagyobb gond hogy az emberek főleg itt a fórumon, de szerintem az egész országra jellemző, hogy a saját véleményüket és akaratukat akarják másra erőltetni és ha nem értenek velük egyett akkor kezdődik a szarozás, meg ez kell a népnek.
Értsétek meg, hogy van aki azért nézz filmet hogy utána úgy menjen ki, hogy még napokig gondolkodjon az adott film mondani valóján, más meg azért hogy olyan látványban legyen része amit egyébként a valóságban nem láthatna. Attól mert egyszerű története van 1 filmnek még lehet jó, érdekes, izgalmas -
#30 Ez már a Te bajod. Én nagyon jól szórakoztam rajta. Sz@r lehet Neked... -
zetortraktor #29 "Az, hogy nekünk magyaroknak tetszenek filmek, melyek mondjuk Amerikában elbuknak még nem baj."
Nem hiszem, hogy sok olyan film lenne, ami ott megbukott, itt meg zajos siker lett volna.
"Tudnék sorolni párat, ami sikeres volt, mint második rész, de nem ez a jellemző szerintem."
Ez a jellemző. Második részt akkor csinálnak, ha siker és jó az első. Ha ez így van, akkor a második részt már azok is moziban nézik meg, akik az elsőt csak otthon látták. Ergó több a néző, nagyobb a siker. Nem akarok Sötét lovagozni vagy Alkonyatozni, mert itt van frissen a Verdák 2 vagy a Másnaposok 2. -
Elemir #28 Az, hogy nekünk magyaroknak tetszenek filmek, melyek mondjuk Amerikában elbuknak még nem baj. Az a baj, hogy te minket fikázol ezért.
Engem nem zavar, ha egy film nekem nem tetszik, de másnak igen.
Nem volt sztár a második rész, de rossznak sem nevezném. Elment egynek. A 2. részek általában szarok, mivel az első sikeréből élnek meg.
Tudnék sorolni párat, ami sikeres volt, mint második rész, de nem ez a jellemző szerintem. -
Hugo Chavez #27 Nem is tudtam, hogy volt második része. -
vato loco #26 Ha mi is többet warezolnánk, nálunk is lenne ilyen. -
#25 Látom itt mindenki ért a rendezéshez meg a filmkészítéshez...
Inkább nézzetek barátok köztöt meg való világot. Az való nektek. -
#24 Minden Transformers filmhez jár egy Linkin Park dal. -
jamboox #23 Meg lesz a milliárd! -
fejo1989 #22 Figyelj ez most olyan kinek mi jön be én nem is akarok vitatkozni, csak mondom hogy nem kell fikázni egy filmet se mert vkinek tetszik vkinek nem. Én pl személy szerint nagy HP rajongó vagyok de pl az is sok mindenkinek gyerekes pedig nagyon sikeres az is. -
zetortraktor #21 Nem, ez sokkal durvább:
A pocsék 2. rész mennyire befolyásol?
Basszus! Nem is volt pocsék a 2. rész! (48%)
Ennyit az SG-s ízlésről. Még Shia Labeouf és Michael Bay is elismerte, hogy szar volt. :) -
Etinger #20 Nem azért kaka. -
tibisan #19 kamerás is jó ,persze csak kis képaránnyal te birka -
A6 Intruder #18 Ez így igaz, és az előzetesek alapján van egy olyan érzésem, hogy harmadszorra akarják eladni ugyanazt a filmet. -
Marko001 #17 Én a 11%-ban vagyok. Leszarom a háromdét... :D -
kalapos01 #16 "Megnézed a Transformers 3-at?
Igen. Moziban. 3D-ben. (50%)
Igen. Moziban. 2D-ben. (11%)"
Azt hiszem, ez eldönti a 3D vitát. Meg a jegyárak miatti sírást. Inkább fizetnek többet a parasztvakításért. -
kalapos01 #15 Na, Magyarország, csak itt lehet olvasni ilyen ostoba, agyhalott komentet, ha követni akarom a logikádat. Azért az még egy gyűszünyi agyba is beleférne, hogy ahhoz nem kell tudni filmet csinálni, hogy valaki véleményt mondjon róla. -
#14 Tipikus trendi, giccses hollywood-i látványorgia. 1-2x megnézhető de többször semmiképpen. Gyenge szereplők , érdektelen, erőltetett és jellemtelen történet. -
kalapos01 #13 "Azért olyan nagy az amerikai bevétel minden filmnél, mert az amcsik minden sz@rt megnéznek, akár jó akár nem. Az ő IQ-jukkal minden emészthető"
Ezzel csak a saját IQ-dat minősítetted, mert épp arról van szó, hogy az amerikaiak nem néznek meg minden szart, viszont Amerikán kívül sikerre viszik az Amerikában gyengén szereplő filmeket is. Amerika már megtanulta, hogy nem kell mindig megnézni a szart. Itthon még mindig rárepülnek a népek.
-
gombabácsi #12 ez látványos? még a látvány is rossz benne, semmit nem lehet látni a robotokból, nem érezhető az erejük, monumentalitásuk
emellett totálisan ötlettelen, sivár, pedig jóval kisebb költségvetésből is ki tudnak hozni jóval látványosabb, érdekesebb, emberibb, izgalmasabb, kedvesebb, újszerűbb filmeket, egyszóval GAZDAG filmeket (lásd pl district9, enthiran (indiai film) stb.
ez a film ez sivár, unalmas, szar film