Transformers 3 überpremier Oroszországban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"tehát azért kijeelenteni ,hogy egy adott alkotás "szar" , mert neked nem tetszik, az azért arcátlan dolog. valoban szokás a magyarok közt ez."
Ez pedig kábé a legnagyobb ostobaság a sok kisebb ostobaság között. Olvasod te az internetet? Akkor lehet, hogy nem írnál olyan baromságot, hogy "szokás a magyarok közt". A magyarok közt csak az szokás, hogy pár vadbarom elkezd "magyar szokás"-ozni, holott mindenhol, Amerikában, Franciaországban és Chilében is ez a szokás. Olvastad te, hogy milyenek a mongol vélemények a Transformersrõl? Szívrohamot kapnál.
kölcsönkért időből élek....
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Egyébként, nem vagyok trafó rajongó, 1x megnézem 3D-ben, jól fogok szórakozni rajta, a bnõmmel és ennyi 😊 egy kis bezombulás nem a világ.Inkább csak ezen a hozzáálláson tudok kiakadni, hogy egy effektive jól szorakoztató-sokat hozó filmen is képesek kis senkik hokizni és rugüzni, h milyen xar, 0 teljesítmény mellett.Ez a szánalom kéremszépen, mo 2011 aha
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Amúgy nekem tetszett mindkét rész, bár a második szerintem is gyengébbre sikeredett.
Na, de majd ez... 😊
:facepalm:
Kivéve a snob dokumentum "thriller, lirai stb." film rajongókat õk ne nézzék meg még moziba sem<#mf1>#mf1>
ezt a párnámra hímeztetem, mert annyira erõs mondat lett.
Zsenialis...remelem volt szuloi felugyelet, amikor moziban voltal...(Ez a 2 mondat kb mindent elarul az intelligenciadrol es/vagy eletkorodrol..vagy hihetetlenul fiatal vagy -olyan 9 koruli- vagy nincs 70-es iq-ed se...)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Egyébként nagyon szar, hogy a Linkin Parkból Coldplay-másolat lett.
A második résznél tényleg azt nyilatkozta a rendezõ, hogy egy rakás sz*r lett a film és ha újrakezdhetné saját pénzbõl, megkötések nélkül, akkor másképp csinálná.
Szerintem is látványos a franchise és 1-2 képregényrészt is olvastam gyerekkoromban, szóval mindenképp megnézem majd a 3-at is. Csak könyörgöm, ne annak a buzinak a szinkronhangját rakják a Sájá LöBlöf hangjának mint eddig. Annyira idegesítõ a hangja, hogy nem tudom leírni, remélem lesz feliratos verzió is, nem csak szinkronos.
Az elsõ részhez képest tényleg gyengébb lett a második, de összesítve még úgyis kiemelkedõ alkotás lett szerintem.
Akinek pedig nem tetszik, az ne nézze meg, és ne arra fogja, hogy "ötlettelen" vagy mert csak hollywood-i fényûzés az egész.
Ez kell a népnek - már a bevétel adatai alapján is - hát ezt forgatják.
Ha épp kilógsz a sorból, az a Te bajod!
És nem konverzió lesz a 3D, hanem alapból olyan kamerákkal forgatták.
Számomra ez +400 Forintot megér, - de persze ez is csak szubjektív, hogy kinek -
Ha csak ketten megyünk el akkor is minimum 3-5000 Ft kaja-piával+útiköltség ami kijöhet 8000-re is fõleg vidéken lakóknál. Gyerekekkel, nagymamával meg már ki sem merem számolni.
Egy nettó 110ezret keresõ embernek ez luxus, és Mo. bár uniós állam nem uniós fizetéssel büszkélkedhet, hanem csak uniós árakkal. Ezt mindig elfelejtik a rinyálók.
Ja és a szórakozás mindenkinek jár, még annak is aki nem tudja megfizetni...az max letölti.
Ha valaki leírja a véleményét, akkor nem erõltet, csak leírja a véleményét
Értsétek meg, hogy van aki azért nézz filmet hogy utána úgy menjen ki, hogy még napokig gondolkodjon az adott film mondani valóján, más meg azért hogy olyan látványban legyen része amit egyébként a valóságban nem láthatna. Attól mert egyszerû története van 1 filmnek még lehet jó, érdekes, izgalmas
aha...hát,persze...hihető volt
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Nem hiszem, hogy sok olyan film lenne, ami ott megbukott, itt meg zajos siker lett volna.
"Tudnék sorolni párat, ami sikeres volt, mint második rész, de nem ez a jellemzõ szerintem."
Ez a jellemzõ. Második részt akkor csinálnak, ha siker és jó az elsõ. Ha ez így van, akkor a második részt már azok is moziban nézik meg, akik az elsõt csak otthon látták. Ergó több a nézõ, nagyobb a siker. Nem akarok Sötét lovagozni vagy Alkonyatozni, mert itt van frissen a Verdák 2 vagy a Másnaposok 2.
Engem nem zavar, ha egy film nekem nem tetszik, de másnak igen.
Nem volt sztár a második rész, de rossznak sem nevezném. Elment egynek. A 2. részek általában szarok, mivel az elsõ sikerébõl élnek meg.
Tudnék sorolni párat, ami sikeres volt, mint második rész, de nem ez a jellemzõ szerintem.
Inkább nézzetek barátok köztöt meg való világot. Az való nektek.
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
A pocsék 2. rész mennyire befolyásol?
Basszus! Nem is volt pocsék a 2. rész! (48%)
Ennyit az SG-s ízlésrõl. Még Shia Labeouf és Michael Bay is elismerte, hogy szar volt. 😊
Igen. Moziban. 3D-ben. (50%)
Igen. Moziban. 2D-ben. (11%)"
Azt hiszem, ez eldönti a 3D vitát. Meg a jegyárak miatti sírást. Inkább fizetnek többet a parasztvakításért.
Ezzel csak a saját IQ-dat minõsítetted, mert épp arról van szó, hogy az amerikaiak nem néznek meg minden szart, viszont Amerikán kívül sikerre viszik az Amerikában gyengén szereplõ filmeket is. Amerika már megtanulta, hogy nem kell mindig megnézni a szart. Itthon még mindig rárepülnek a népek.
emellett totálisan ötlettelen, sivár, pedig jóval kisebb költségvetésbõl is ki tudnak hozni jóval látványosabb, érdekesebb, emberibb, izgalmasabb, kedvesebb, újszerûbb filmeket, egyszóval GAZDAG filmeket (lásd pl district9, enthiran (indiai film) stb.
ez a film ez sivár, unalmas, szar film
szánalmas.
Magyarország én igy szeretlek..<#kuss>#kuss><#levele>#levele>
am meg nekm simán megér 1000ftot a moziban.Havi 1 filmre elmegyek ami megérdemli,nehogy már ez földhöz vágjon bárkit is föleg itt aki havonta cseréli a gépét meg aláirásában félmilios gép adatai szerepelnek -.-'
1000ft baszameg!
www.icewebhu
Armin & Ayu fan
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.