51
  • fergusonpapa
    Mert az itt lévök biztos jobb filmt csináltak volna ebőla témábol :D károgni a fotelben a gép elött könnyü :) Mi mindent jobban tudunk csinálni mint a világon bárhol ezen az oldalon rájöttem,és észre vettem mennyi zseni van itt,kiválo tudosok,rendezök,fotosok,soroljam?

szánalmas.

Magyarország én igy szeretlek..

am meg nekm simán megér 1000ftot a moziban.Havi 1 filmre elmegyek ami megérdemli,nehogy már ez földhöz vágjon bárkit is föleg itt aki havonta cseréli a gépét meg aláirásában félmilios gép adatai szerepelnek -.-'

1000ft baszameg!
  • syn7h37ic
    Nem fantázia kell egy szar filmhez. Ami nézhetetlenül unalmas, azt nem segíti ki semmi. Azaz a rendezőnek kellene fantázia. Az utóbbi évek legfantáziadúsabb filmje Cameron bácsi alkotása. A transzfomers téma is sok lehetőséget rejtett, de semmit sem tudtak megfelelően felmutatni belőle. Nem mindig a spéci effektek a legfontosabbak. Sokat dob persze, de hiába a csilli-villi, ha ostoba a történet.
  • Guren
    legalább várnád meg a bluray ripet te igénytelen suttyó
  • tibisan
    meg a faszom..ezzel akarták elérni , hogy a kamerás szar a "koncert"feelinges verzióbol kerüljön a netre , azt mire a moziba kerül a film , már aki le akarta szedni megnézni már elégedett legyen a szarral , a mozist meg már kár legyen kamerázni , meg a netre rakni... gyönyörü gusztustalanság , de ez amerika , a pénzért mindenre képes ratyi"wood" .. így "csak" 500-700 $millát hoz majd hoz a film világszinten
  • tibisan
    pontosabban 3 nap és torrent ..nehogymár támogassam a "segély"fizetés-ből a multikat vazze...ígyis milliós csúcsokat dönt a mozikban a sok szar
  • Andr0
    Oroszország nagy és nagy a befolyása nem csak politikailag de pl filmek terén is, "Ha meggyőzöd a kellő embereket, a tömeg a tiéd..."
  • llaszlo
    Azért olyan nagy az amerikai bevétel minden filmnél, mert az amcsik minden sz@rt megnéznek, akár jó akár nem. Az ő IQ-jukkal minden emészthető, még az igénytelen buta filmek is. Ez utóbbit nem a T3-ra értettem, hanem általában.
  • bigjoe
    Elképesztő, hogy nincs elég fantáziád, hogy élvezd ezt a mesét... Bocsi..
  • fejo1989
    Gombabácsi nem rossz film ez, csak neked nem tetszik inkább így a helyes kimondva. Attól függetlenül, hogy lehet nem nagy szám története van elég látványos és személy szerint szeretem a látványos filmeket és ezért tetszik. :)
  • gombabácsi
    félelmetes, hogy egy ilyen, minden szempontból totálisan és elképesztően rossz film milyen sikeres...
  • BoneDragon
    Pont az oroszokhoz akik a legnagyobb kalózok?! Érdekes...

Már csak 3 nap és mozi!