30
  • BrockSamson
    Az egesz szorakoztatoipar a szexre es eroszakra epul, sot mindig is arra epult a tortenelem folyaman. A legtobb tortenet feszultsege is valamilyen modon a szexen fajdalmon vagy halalon alapul.

Az viszont tagadhatatlan, hogy mig az eroszakos filmek/konyvek eseteben altalaban azert a pozitiv kicsengesu befejezest kapunk, vagy az erkolcsileg problemas cselekedeteket elitelik valamilyen formaban, addig ennel a jateknal ez elso pillantasra egyik sem szerepel.

De hat kiskoromban en is kb. Rambot meg Kommandot neztem allandoan, ettol fuggetlenul nem vagyok egy agressziv ember. Jo, jo nehanapjan egy ritualis gyilkossag belefer, de ennyi. :D
  • Tekken5
    A Gonosz már 97 éve a Földön él...
  • rágógumi
    (y) ennyi. :D
  • Merces
    ...hát bizony,beteg egy korszakban élünk, eljátszuk hogy szociálissan milyen kurva érzékenyek vagyunk,közben meg magasrol leszarjuk egymást....
  • Kernel
    Csodálatos ez az egész.
    Szerintem ennek ez lesz a marketingje ennek a játéknak, hogy ilyen hisztériát kiváltsanak vele az emberekből.
    Mindössze annyi történik, hogy megcsinálták az ómen játék változta tát.
    Akinek egy ilyen játéktól elszáll az agya, annak nem játék kell, hanem gumiszóba.
    Ezzel az erővel a cod meg a medal játékoktól is kimehetnénk lövöldözni az utcára.
    Nem lesz ez olyan ijesztő, mint ahogy beharangozzák,
    A graff gyenge és szerintem szándékosan ilyen, hogy ne legyen nagyobb hiszti.
    Nem ezt a játékot kéne betiltani, hanem mondjuk a tv híradót, ott nap, mint nap mutatnak olyan dolgokat, hogy az kész és mégse változnék semmi.
    Nem hinném, hogy pont ez a játék szabadítaná a földre a gonoszt.
    Itt lentebb írta valaki, hogy átgondolja a társadalomhoz fűződő viszonyát, én ezt már rég megtettem, de nem ennek a játéknak a hatására, de ez már egy másik fórum témája lehetne.
  • Darth Dave
    Garantált bukta

Egyébként beteg baromság
  • shamanist
    Az ölet érdekes.
    Tuti meg nem venném, talán a fiberpóvert sem pazarolnám rá, de belenéznék.
    De én már azt hiszem tudom ennyi idősen hol a határ a valós és a cyber világ között.
    De!
    Mi lesz azokkal akik ezt nem tudják? Akik még a határon vannak és csak egy hajszál választja el őket attól, hogy az agyuk megbomoljon?
    Hagy legyen még több hülye és bekattant...
    Komolyan utána kéne nézni, pszichiáterek is beszálltak-e a szponzorációs világba! :D
    Remélem nem adják ki magyarul vagy ha igen, a felnövő gyerekem nem tanítom meg angolul!

@okosan gyerekek!
    Respekt!

• Rotyoka
    Akinél ez kiveri a biztosítékot az meg is érdemli.
  • RoyalPredator
    Azért érdekes, nem?:)
  • Dany007
    Na ez mondjuk már szerintem is beteg.
    Persze, egy normális gondolkodású, ép elméjű ember eltud vonatkoztatni a játéktól, de azért azt tegyük hozzá, hogy aki ebben éli ki a szórakozási vágyait annak már eleve van némi baja.
    Más dolog eljátszani egy háború egyik-másik oldalról öldökölni, meg megint más a saját családod kiirtását eljátszani.
  • RoyalPredator
    Van még hova süllyedni. Olvassad el Máté Evangéliumát :))
  • Narxis
    Az emberiség megérett a pusztulásra...
  • adler30
    Embernek látszó tárgyak agyi leépítése indul(azaz folytatódik)Ha így megy tovább,át kell gondolnom a társadalomhoz fűződő viszonyomat.
  • okosan gyerekek
    "Pedig jelen formájában a Lucius egy zseniális múltidézés lehet, mely ráadásul már az idén megjelenik - de csak PC-re."

Mi féle múltidézés, te faszfej? Ha párhuzamokat akarsz vonni a hasonló tartalmú horror filmek és egy ilyen játék között, akkor először picit el kéne mélyedni az ilyen jellegű filmek empátián alapuló beleélés pszichológia vetületein. Ugyanis a játékkal ellenben a horror épp úgy hat, hogy az áldozat helyébe képzeljük magunkat, hogy mindig szemben és nem az oldalán érezzük magunkat állni a filmben megjelenő félelem tárgyát képző gyilkos. A horror fogalmilag megkövetel félelem szuszpenziót, ami aztán ijedelemben teljesedik ki. Ehhez pedig KÖTELEZŐ szemben állnunk az "ijesztő" gyilkossal. Ha ez nincs meg, akkor nincs meg a horror hatás, márpedig a horror olyan filmnem, amit a hatása alapján kategorizálnak: ellenben a thrillerrel, vagy épp a krimivel. És, hogy emiatt mért nem lehet a már előzőleg számomra megbotránkozást okozó megjegyzés, ami azt sugallta, hogy a múltba ez jobban elfogadott volt és mára "megromlott a befogadó közönség". Nem a befogadó közönség romlott meg, hanem a játékipar csúsztat. Ugyanis, itt a kölyök helyébe kell képzelnünk magunkat; nem leszünk szembe helyezkedve a gyilkossal, aki egyébként a horrorban meg is botránkoztatna bennünket, ha nem épp a megélt félelem dominálna, annál is inkább mi kell kiírtsuk a családunk. A filmiparban, az ilyen ötletekkor a néző mindig a gyilkossal áll szemben. Összességében az értetlenkedés, amit mutat a kedves cikkíró még felháborítóbbá teszi az egészet, mert még hülyének is nézik az olvasót. Ez a cikk egy nagy rakás szar a játék ötletességén túl pedig botrányos és nagyon remélem, hogy be fogják tiltani.
  • okosan gyerekek
    "Mivel a mai világban már egy olyan játék is kicsapja egyes embereknél a biztosítékot, melyben autókat lehet ellopni és azokkal esetleg rosszalkodni..."

a "mai világban" fordulatot mindig a jelen és a múlt összehasonlítására hasznájuk, ahol a jelen mindig egy fajta romálst mutat a múlthoz képest; kedves cikk író: hol a faszomba látott olyan világot, ahol a helyzet e tekintetben liberálisabb volt, kvázi a személyes szemszögedből nézve "jobb"?
  • RoyalPredator
    Tudjátok mi a vicces? Az ember gyomra nem bírja az erőszakot.
    Még filmekben is sokkal kevésbé realisztikus a sebek ábrázolása, mint valójában. (Ha a valóságra vagy kíváncsi, és talán egy nyugtalan vasárnapot akarsz; Puruttya Extrém). Azért seholsincsenek a videójátékok a valóság sebesüléseihez képest. Felrobban vmi, nagy kunszt.
    Ilyen horrorjátékok pedig azoknak van, akiket érdekel a téma.
    Kis hippiknek meg ottwan a WII, játszanak azon. (Egyébként meglepően jó, szórakoztató és intelligens "hülyejátékkal" játszhatunk rajta).

Szvsz egy GTA-ban nem kell őrültnek lenni. Én kormánnyal megyegetek, és alap esetben a kreszt is betartom, pedig van hogy egy 670 lovas Lamborghini SV-ben csücsülök (aminek magam lőttem be a konfigját valósághűre, szóval kell oda tudás.)

AC-ben se ripánkodsz, mert "ártatlan" hülyek katonákat mészárolsz tucatszám, már killstreak jelleggel.

Ezt a Luciust meg németek nemhiszem h boltban látják majd.
    (COD-ot is azért vehetik meg, mert amerikai oldalon kell szívnod minden áron)
  • netperformer
    Ááá neeem, abban pillangókat kell kergetni... aztán hirtelen kapsz egy telefont, hogy ki kéne nyírni egy hapsit a szomszéd utcában... :DD
  • blessyou
    A GTA sem arról szól, hogy utcai járókelőket kell gyilkolnod.
  • Grr1234
    Végül is GTA-ban se lehet...
  • blessyou
    Azért szerintem ez már egy kicsit sok. Azért ne szóljon egy játék ártatlan emberek meggyilkolásáról. Jó, hogy nem szatírral kell nőket megerőszakolni.
  • endrev
    Hajrá agymosás! Nem baj, különben is túl sok a boldog és kiegyensúlyozott ember.
  • Parker71
    Nagyon olcsónak tűnik és ez igazán nagy baj, mert az alapötlet jönak tűnik, de ezen kívül szinte semmi sincs megfelelő szinten - a mozgás, grafika, és hát a videók alapján a nehézség sem megfelelő - a takarítónő önként besétál a fagyasztóba - ráadásul idétlen mozgással - aztán egy gombnyomás és kész is - hol a kihívás ebben...? Ájjj pedig jó az ötlet - fejlesszék még egy kicsit mert ez így halovány.
  • Paddy
    A graffot remélem feltupírozzák, mert még trailer alapján is átlagon aluli.
  • BoneHeart
    (a legtöbb gyilkosságot például nem is mutatják majd)
    ezt remélem nem gondolták komolyan
  • gombabácsi
    meg is lehet dugni az áldozatokat mielőtt ÉS miután kinyírta őket a játékos?

mert ha nem akkor ez egy erkölcsösködő, moralizáló játék

vagy nem? a csordaszellem már engedélyezi az ilyen játékokat az alattvalóinak?
  • Szefmester
    KELL!!!!
  • JethroHUN
    Mekkora baromság... de úgysem fog megjelenni, elkészülni se, első alkalommal tiltják majd be.
  • netperformer
    "Normális gondolkodású felnőtt ember képes elvonatkoztatni. Ak meg nem annak meg semmilyen fps, rpg játékkal nem szabad játszania."

Vagy talán elmegyógyintézetbe kéne vonulnia xD
  • Pluskast
    Mihez képest? Ezen az alapon akkor a hitman is beteg játék. Rá kell rakni a 18+ jelzést. Normális gondolkodású felnőtt ember képes elvonatkoztatni. Ak meg nem annak meg semmilyen fps, rpg játékkal nem szabad játszania.
  • CybeRick
    Igazán beteg.