91
  • caprocorno
    Nagy változást ne várj sebesség terén. Ha mai viszonylatban ezt mondják: " A böngésző kicsit gyorsabb elődjénél" ez annyit jelent, hogy összességében nem gyorsult semmit, egyes alkalmazások terén meg talán még lassult is:) Ha bármilyen objektív módon bizonyítható lenne a gyorsulás, annak komoly hírverést csapnának, nem egy ilyen semmit mondó mondattal publikálnák:)
  • Motoroj
    Na most így próba után, túl sok különbséget nem venni észre, talán mintha tényleg egy kicsit fürgébb lenne a 4-esnél, de nem nagy különbség. Persze az én internetem sem végtelen sávszélességű, meg a pingem is messze van a nullától.
  • Motoroj
    Ennek az idióta számozásnak én sem látom értelmét.

Én nem tervezem hogy lecserélem Operára vagy Chrome-ra, bár e kettő közül még mindig az Opera a szimpatikusabb.
  • Lost Lont
    Én meg pont mostanában kezdem fontolgatni az Operára váltást az ilyenek miatt.
  • ntom
    A webgl arra való, hogy plugin nélkül a böngészőben 3d-s objektumok jelenhessenek meg.
    A textúrát gondolom tudod mi, kép ráfeszítése a 3d-s modellre.
    A cross-domain pedig az, hogy www.valami.com a www.masik.com-ról szedi az adatokat.
    Tehát egy objektumhoz eddig (ezek szerint) egy másik site-ról is lehetett betölteni textúrákat, de ez ki lett kapcsolva, merthát ha a távoli szerveren ezt a betöltendő képet lecserélik valami csúnyaságra, vagy törlik, vagy maga a szerver áll le, akkor akár akármi is lehet.
    (Csúnyaság alatt nem xxx-re gondolok, hanem tegyük fel, hogy azt a gépet könnye(bbe)n feltörik, és a firefox egy sebezhetőségét kihasználó hackelt képet töltenek fel az eredeti helyett.)
  • Terence007
    Még a 4-esnek is komoly problémái vannak, de itt az 5-ös? :)
  • Tetsuo
    "a WebGL-ben a Cross-Domain textúrák" Az miaz?
  • pip
    a bal felso sarki menugombbal most mar egeszen olyan lett mint az opera utobbi nehany verzioja, ugyhogy erre is atterhetsz :) Viccet felreteve, en is szeretnek alternativat az operanak, de a chrome-ot valahogy nem tudom megszokni. Sajna nem nagyon van mire valtani az operarol

• Rotyoka
    Ennyi szar belefért volna a 4.0.2 be.... Mivel jelenleg 4.0.1 volt.
  • setuh
    Csak en erzem ezt kapalozasnak?Lekerultek a tronrol es most mindent bevetnek?
    "Ezekkel kapcsolatban a Mozilla munkatársai annyit árultak el, hogy a céljuk az, hogy még egyszerűbbé tegyék a felhasználók számára böngésző kezelését.Az ötletek között felmerült, hogy különböző színekkel látnák el az egyes online keresőket, így az internetezők azonnal látnak, hogy éppen a Google vagy a Bing az aktív keresőjük.",bizalomgerjeszto
  • gombabácsi
    sajna az opera egyre gázabb, pedig évek óta azt használom... asszem chrome lesz a vége...