1050
-
Borg #727 Jó CGI időbe telik.
Wait... -
#726 Én azt nem értem, miért kell megint 1 évet várni, míg 10 szaros részt leforgatnak. Más sorozatoknál feleennyi idő alatt 2x ennyi részt is legyártanak. -
RedRiot #725 Az tényleg fájdalmas rész volt. :( Már 70 éve voltak olyan nehézágyúk amiknek 50km körül volt a lőtávolságuk, erre a nagy alien-überfegyót oda kell vinni 500 méterre a célponthoz. Elég gáz. Az is gáz lesz ha Volm-fater nem kopogtat Toméknál a következő részben. Milyen alien inváziós erő az, ami elől gyalog meg lehet lépni? :D -
Borg #724 Annak már vége :( -
Wasp91 #723 Nézzed inkább a Bordélyházat az biztos jobb mint ez. :DD -
#722 Mondom, itt a forgatókönyvírők kitaláltak az egész sorozat történetét ami akár még jó is lehet, de amikor ki kéne dolgozni a részleteket akkor néha annyira vérgagyi, átgondolatlan, illogkius és szánalmas tud lenni, hogy az néha fáj. A legjobb, ahogyan te is írtad amikor saját maguknak mondanak ellent vagy cáfolnak meg dolgokat. -
#721 Egen az első évadban túlkorlátozták magukat az írók ezzel az ellenség bármit azonnal kinyír, aminek erősebb hőjele van dologgal. A legröhejesebb az volt, ahogy a kocsikat próbálták álcázni, na azon bexartam (merthogy nem működne). Aztán ezt elfeledték és okés. Onnantól már csak az ellenség kommunikációja (avagy annak hiánya) és szervezetlensége a viccesebb. -
#720 Jó hát lehet egy kicsit túl egyszerű volt de talán nem volt pénzük valami brutál harcot összehozni. -
Borg #719 Igen, és ez így realisztikus volt szerinted?
Hogy csak azért mert egy vonattal másmerre is támadnak, azt a baszottnagy uszájt nem veszik észre órákon át, amíg elhajóztak vele a célig? Az Espheni akkor nemhogy valami vak banda, de még egy szaros radarjuk sincs amellett ugye, hogy kb az első évad azzal ment el, hogy minden szart egyből lebombáztak ami hőforrás volt...
Ugyanmár, egy átgondolatlan szar az egész. -
#718 A Volmokkal seeemmi probéma sincs. Itt kb. az USA háborúzik a Kínaiakkal és pont egy isten háta mögötti szigeten megy a baszakodás némi expedíciós force-szal. Találtak a szigeten valami benszülött törzset, akik pirosseggű páviánok módjára szarral dobálják meg a tankokat, meg lerugják néha az eltévedt katonák fejét. A kínaik szó nélkül írtják az őslakosságot, mert kb. leszarják, esetleg rabszolgaként dolgoztatják őket (bár arra is gagyik, így ez tévút).
EKKOR megérkezik egy bátor amcsi előőrskommandóféleség és előkészítik a partraszállást. A tekikatonák összehaverkodnak a benszülött niggákkal, mer szarban vannak kezdetben és megnyitják az utat az invázió előtt jobbágymunakerővel.
VÉGÜL megérkezik az egyik parancsnok egy ultron csatacsillaggal és a lokál parasztokat küldik is koncentrálódva táborozgatni a napon. Tiszta sor. Ők még rendibandik is usa viszonylatban, mer nem basztak rájuk napalmot hálából és nem akarják hogy kereszttűzbe kerüljenek.
Ennyi. Bantuniggereknek nincs helye a robotrepülőgépes háborúban. -
#717 Azért tudtak behajózni mert Weaver-ék elcsalták az egységeiket, még Lourdes-t is vitték akit meg tudnak követni a kukacok miatt. -
Borg #716 De még azt is annyira lehetett tudni, már a legelső snittnél, hogy nem Weaver csapata lesz a fő támadás, hanem csak az elterelés.. direkt látszott, hogy nem mutatják együtt őket a többi csapattal. Ugyanazt sütötték el, mint pár résszel korábban az atomerőműves dolognál asszem.
Aztán hogy egy uszályon, észrevételenül behajózzák a kövérbertát 500 méterre a bázisuktól...nanebasszanakmárfel... -
#715 az elejétől kezdve leheett tudni, hogy valami gebasz lesz Volmokkal, méghozzá valami ilyesmi. Az meg ahogy lerendezték a tornyot... az Alexis féle cliff meg egy epizód végi cliffnek menne el, nem évadzárásnak. -
Borg #714 Sosem nézek előzeteseket. -
#713 Gondolom láttad az előzetest így mondjuk tényleg nem volt nagy meglepetés benne. -
Borg #712 Pedig de.
A történet teljesen kiszámítható volt, sehol egy dráma, sehol egy cliffhanger, egy wtf, még az kevés CGI is gagyi volt... -
#711 Naaaaa -
Borg #710 Vér gagyi évadzáró volt, szinte minden szempontból... -
haywire #709 csak kijátszották a 4400as lapot Alexis-nél. -
#708 Jajj már, ő is ki akarta nyírni. Csak nem fejbe/mellkason lőtte, hanem hasba. A szőke csaj csak azért lőtt bele még kettőt, mert féltékeny volt rá. -
#707 Pont, hoy Tom nem szemrebbenes nelkul ol ... mellesleg nem is o olte meg aki meghalt (nem akarok spoilerezni), csakhat eldurrant az agya azok utan ami tortent vele. -
#706 Pope-nak már csak a szája nagy. Valójában őt is korrumpálta a hatalom és a kiskocsmájával szénné keresi magát. Szereti ő is a kényelmet és a biztonságot, csak nosztalgiából lázadozik, mer mégis mit szólnának a többiek, ha meghúzná magát. Ezé tolja a badass rosszarcút, pedig a légynek sem tud már ártani. Nem úgy Tom, aki most már szemrebbenés nélkül öl és még csak nem is bánja, mert úgy gondolja, hogy erre feljogosítva vagyon (bár hogy ki, avagy mi által, azt maga sem tudja).
Pope amúgy ha nem lenne jó vezető, nem tudna ennyi embert maga köré gyűjteni. Aki viszont irányít és vezetőként az élükön van, tervez, felelősséget vállal, az már nem sima lázadó börtöntöltelék bunkernyák, de nagyon nem. Mindez csak szerep, ami a pouplaritását szolgálja. Nehéz elszakadni a gyökerektől. Aki szervezkedik és hierarchiát épít, az nem sima anarchista, csupán szeret ebben a színben tetszelegni. -
#705 Gondolkodtam, hogy mit tudnék még írni a sorozatról és eszembe jutott, hogy Pope karaktere volt nagy csalódás számomra. Neki egy igazi rosszfiúnak kéne lennie ehelyett egyre jobban összemelegedik mindenkivel. Amikor az erdőben piknikeztek Tom-mal akkor nem azt mondom, hogy ott kellett volna hagynia Tom-ot, de a táborban volt pár jelenet ahol iszonyat papucsként viselkedett. Szerintem a legelején úgy indult, hogy ő valami gecikarakter lesz, de aztán jött az író csere és ezt leszarták. Azért is jó lenne mert nem lenne ilyen kis piti hazudozó, egyszerű ember és egy kis plusz színt vinne a sorozatban. Ez igaz a társaira is, azoknak sincs tökük. Pedig néha úgy éreztem, hogy próbálják az írók sugallni, hogy ők csak a túlélés miatt tartanak a többi emberrel de valahogy ez nem jött össze, szépen asszimilálódtak. Szóval köv. évadra kellene pár negatív ember is. Nem kell, hogy főgonosz legyen csak öntörvényűbb. -
#704 ez már csak igaz, még több erdőben csövezős töltelékrész fér bele... -
#703 friss infó:
-
#702 Hogy áll az új évad? 3-4 résszel levagyok maradva.... -
#701 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!biztos,hogy a Volm nem hagyja őket megfigyelés nélkül,gondolj csak bele kb fél percbe telt odaérni a torony lebontása után
egyébként szerintem Karen-nel lesz még csavar,ez túl egyszerű halál volt neki...és továbbra is tartom,hogy már túl sok főszereplő van,valakinek meg kell halnia közülük a következő évadban -
#700 Sztem nem oszt nem szoroz ez a pár tucat túlélő. -
#699 Előző évadban már elfogták Karent és nem sült ki belőle sok jó. Ő már nem ember. -
#698 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Meg ugye a helyi lakosságból csináltak az Esphenik hadsereget. Ergó elengedni őket szabadon kószálni az kérem alapvető taktikai hiba, mer csak mégtöbb skitter lesz stb. Legalább meg kéne őket figyelni folyamatosan, vagy jelentéseket kérni tőlük, ellátni őket feladatokkal, úgy könnyebb kordában tartani őket. A főnök fia már úgyis komázta őket, simán rá lehetett volna bízni, hogy szervezze meg az emberek "ellenállását", addig sincsenek láb alatt.
-
#697 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk legalább egy rohadt rádiót, vagy valami kommunikációs device-ot kaphattak volna, mer így vicces lesz a Volmoknak elmagyarázni, hogy nem Espheni kollaboránsok, meg ha bármi van, nem tudnak szólni senkinek semmiről. Ennél azért a parancsnoknak is lehetett volna több esze. Az egy dolog, hogy ahhoz szoktak, hogy megvédik a populációt, de azzal hogy szabadon engedi őket támogatás nélkül, azzal fullra halálra ítéli őket (az ő szemszögéből). Meg Tom-ék ha másra nem, felderítésre azért jók, meg ismerik a terepet. Kiváló ágyútöltelékek és alig vannak igényeik.
Az meg hogy szó nélkül kinyírja Tom a Karen-t (aki szintén ember és elrabolták, manipulálták, megkínozták, átalakították), a lányát viszont életben hagyja, de a fiát is, a Lourdes-t is, Anne-t is. Tudok gratulálni. Legalább megpróbálta volna élve elfogni... Most majd küldenek helyette mást, pl. egy sima halfejűt. Karen már említette is neki, hogy a főnökei nem túl elégedettek a módszereivel és eredményeivel ELEVE.
:D -
#696 na én az uccsó részben is tekertem :F -
#695 azert az egy kicsit mazochizmus :) bar ha attekersz nehany reszt akkor talan 1.5 oraban le tudod nyomni :D -
#694 ...na, ha vége akkor megnézem az utolsó 3 részt egyben. :) -
#693 Ez jó volt gyerekek, legvége ütött. Mondjuk néha a párbeszédek elég gagyik. Vagyis az elején voltak azok, utána belerázódtak. -
Pares #692 Alexis = Jézus Krisztus 2.0
Nekem nagyon tetszett ez az évadzáró! Várom a következő évadot. -
#691 igen, az (: csak ha nagyon gyorsan gépelek, néha befigyel ilyen baki, hogy 2 betűt felcserélek -
#690 +1 -
#689 Dr Kadar, nem?
Én még nem nézetm meg, mert a 10. részből még nem találtam 720p-st. Pedig pont szabin vagyok, gondoltam de jó lesz megnézni egyből :( Na mindegy, addig megnézem a Continuum zárót, az előzetesből ítélve lesz egy érdekes fordulat :) -
#688 Kicsit jobb evadzarora szamitottam de nem volt rossz.
Mindenesetre kivancsibb vagyok a kov evadra mint az eddigi evadzaroknal.
[spoiler]nagyon kivancsi vagyok mit hoznak ki Alexisbol.[/spoilerE]