Falling Skies (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az elején azt hittem, hogy szar lesz mert ez a bedugjuk egy gépbe és a kamu világról szól a rész amíg fel nem ébred már elég sablon dolog. Kicsit felüdülés volt látni rendezett környezetben de ennyi. Végülis jól megoldották, nem volt unalmas. Megmenekülése viszont eléggé hihetetlen volt számomra bár fene tudja milyen magasról estek.

Szóval nehezen tudok belekötni. Nincsenek nagy igényeim mert már belõttem ezt a sorozatot elvárás ügyileg. Nehezen tud meglepni akár rossz akár jó irányban. A 3. évad után meg fõleg nem várok nagy változást, látszik, hogy milyen kaliberû sorozat. Egyszerû mint az 1x1 de mégis jól szórakoztat, képernyõ elé szegez.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sir Quno Jedi
1x azé mondhatnád, hogy na gyerekek, EZ ótvarszar volt! 😄 Vagy, ha ez nem megy sehogysenem, me pozitívan gondolsz arra a kúva hídra, akkor csak annyit, hogy istenkirálycsászár rész volt ez is, DE ...... (és itt felsorolod a hibáit).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Narxis
Ez gyönyörû rész volt gyerekek! Nagyon megindító a vége.

CSOCSO
OMG! A mai resz nagyon jol kezdodik. Talan a legjobb resz lesz az evadbol!

ForzaInter
1 évad tényleg kicsit szenvedõs volt, de mostanra egy jó kis, szórakoztató sorozattá vált a FS.

Yo, Bitch!

Fenrir
Istenem, ez a Mason család annyira taigetosz pozitív...
Elõször a hillbilly család fegyverezi le õket amikor náluk automata fegyverek van, de beszarnak egy puskától. Aztán meg a nagy veterán, sokat látott Tom Mason egyedül visszamegy a házhoz, tudván, hogy jön az az alien elõörs és simán elfogatja magát. Fogom a fejem ezen a sorozaton néha 😞

A halál csupán a kezdet...

Sir Quno Jedi
há ezaz

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

stargatelost
Hát nekem jelenleg tíz futó sorozatom van. Szóval azért van 😊 De amúgy tényleg nem olyan vészes a helyzet, mint amilyennek beállítod, oké, nem egy überkirály zseni sorozat, de mostanra már nagyon jó szórakozás lett. (FF,TN,V,Revolution,Defiance sorozatok milliószor fosabbak ennél, azokhoz képest a FS egy remek sorozat)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Sir Quno Jedi
nincs

Szerintem is jó ez a szezon. Az elégedetlenkedõk mért nem néznek más sorozatot? Van bõven..
Sir Quno Jedi
Ugyanmár. Mint írtam javul a színvonal. Csak olyan mélyrõl kell feljönni, hogy még így is a pince alatt fúrnak egyelõre.

Sajna ennél jobb se nagyon van, ami épp nem szezonok közti várakozással kecsegtet, ami nem azt jelenti, hogy ez jó, csak azt, hogy ez van. 😄

Ugyan már, ez a szezon kifejezetten jó. Igen is sok fontos és érdekes dolog történt. Szerintem neked teljesen más sorozatot kéne nézned, mert az eddigi folyamatos szarozásodból nekem az jön le, hogy neked ezt kínszenvedés nézni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

RatBaG
na a végén a trailerbõl ítélve tom megint kap egy kukacot az agyába.
lassan az egész mason-klán ki lesz pipálva. 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

Sir Quno Jedi
Felõlem írhatsz, én is láttam, nem tudsz meglepni, sem meggyõzni. Szarakodnak, húzzák az idõt lószarral, mjd az uccsó részekben ESZÜKBEJUT, hogy történnie is kéne valaminek és pifpaffbimbum, jujdejó. Ugyanaz a módi, mint az eddigi szezonok. Bár azok tényleg rémesek voltak, ez csak középszar már, ami JÓ.

Narxis
Rengeteg dolog volt had ne írjak összefoglalót. 😄

Sir Quno Jedi
Jah, a reklámon utána én is fogtam a fejemet. Még felis hívják a figyelmet, hogy most már csak 3 rész és úáúúú. Köszi, akkor eddigi 7 részben mi volt?!?!?

Sir Quno Jedi
saztán ha egy kém van csak, akkor egy ember fog életbenmaradni a végén, illetve õse biztos, mer ígyis belehalhat... 😄

grebber
Hm ezt a kémes témát gyak. a világ végéig lehet húzni. Mindenkivel etessenek meg olyan írtó szart az a biztos<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

Narxis
Azért elég sok dolog történt. Volm fegyó, elnök stb. de nem akarok spoilerezni hátha valaki egyszerre darálja majd.

Herold
Még 3 rész van az évadból, és alig történt valami eddig.

Fenrir
Kösz 😄

stargatelost
Van.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Fenrir
Van már amúgy magyar felirat a legutóbbi részhez?

stargatelost
Wow de fasza volt, és a cliff! <#wow1>

egy mondatban

Narxis
Ez király rész volt.

Hû, ez marha jó rész volt szerintem!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

HTS s3rg1nh00
shit just got real!

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Agamemnon
Igen, nekem is ez a gyanúm 😊

Amúgy a Mason klán kivonulása a végén elég "szánalmas" volt... értem, hogy mit akartak kihozni belõle, de valahogy nem jött át.

RatBaG
hát ez jó unalmas rész volt. mellesleg szerintem az elnök asszony lesz az igazi kém...

Per Aspera Ad Inferi.

Narxis
Na neeeeeeeeeeeee

HTS s3rg1nh00
egyébként nekem van egy olyan érzésem,hogy a 3 fiúból ebben az évadban valamelyik meghal...

Nem volt ez olyan W.T.F.O.M.G. rész, de ebben az évadban az egyik, ha nem a legjobb. Nekem tetszett.

Tom végre lemondott, nem paszolt neki az elnöki poszt, a nõci jobb lesz elnöknek, Tom meg csak harcolgasson, legalább izgalmasabb részek jönnek.

HTS s3rg1nh00
ja,nekem sem ütött akkorát mint gondoltam,hogy fog...

Nem csodálom, az elsõ évad feléig bírtam aztán abbahagytam...

on:

Ez a mostani rész lett volna az évad "OMG?!" része? Mert hát... nem tudom...

Fenrir
Jah, második évadot már nem érte meg.

A BSG-t szerettem, a Caprica valami botrányosan sz*r volt... kaszálták is, nem?

Pontosan így vagyok vele én is. Érzeni lehet rajta, hogy igényes, meg sok meló van benne, jó színészek is (láttam végig az egészet), de bazi unalmas és komor. Kis túlzással a Stargate Universehez hasonlítanám, az is ilyen befordult ûr-emosok szappanoperája volt. És sajnos ezen a BSG ítéletemen a Caprica csak tovább rontott...
En hajlamos vagyok elhinni a BSG-rol, hogy jo. Rengetegen szeretik, latom a belefeccolt munkat, meg minden, de engem akkor is halalosan untat.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Agamemnon
Igen, a következõ a trailer alapján pörgõsebb lesz, és ahogy mondták, az lesz az a rész, amirõl mindenki beszélni fog... na, majd meglátjuk...

Narxis
Eléggé csöpögõs volt ez a rész, már majdnem áttekertem azokat a jeleneteket, következõ rész viszont jónak ígérkezik!

modellmaker
😊

/OFF

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

stargatelost
Dehogy az, ûrdráma, így már jobban hangzik? 😄 Kibaszott jó történettel, karakterekkel, ûrhajókkal. Alapsorozat.

kBagyula
Annyira nem gáz szerintem, vannak részek, melyek kicsit csöpögõsek, vallásosak, meg nincs sok ákcijó, de mivel beleillik a történetbe, nézhetõ.
Ne hagyd ki semmiképp.

/OFF

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

modellmaker
Meg akarom/akartam nézni a BSG-t, de ez az ûr szappanopera sem a megnézés irányába csábít... 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

kBagyula
Nem volt azért az olyan rossz. Még azt is ráfoghatjuk, hogy egy új mûfajt teremtettek az ûr szappanoperával (3-4. évad). Ez meg alapból az. 😄

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Hát azért a BSG-rõl se csak pozitivat lehet mondani, sõt...
stargatelost
Mint minden évad...

Viszont megint teljes írócsere lesz, bár bizakodásra adhat okot, hogy az új producer a BSG-knél tevékenykedett.

Agamemnon
Szuper, kár, hogy csak 10 rész...

HTS s3rg1nh00