1050
  • Lysandus
    Tényleg olyan, mintha visszamentünk volna kb 3 évadot az időben. De ettől még lehet jó! :-)
  • Agamemnon
    Nem volt rossz az új rész, bár azért ez a 4 szálon futás tényleg nem a legjobb egy sorozatban... viszont most bőven gyártottak megválaszolásra váró kérdéseket, ami esetleg fenntarthatja az érdeklődését a nézőknek.
  • Narxis
    :D
  • RatBaG #764
    holy shit!
    mi ez a négy szálon futó eszement zagyvaság?!
    közben a 4 hónap alatt tom mason a freestyle motocross királya lett, espheni x-games, here i come!
  • DasIsFuck
    sztem kb amit eddig is láthattunk a korábbi évadokból, aztán majd az évadzáró megint kicsit feljebb teheti a lécet, de nem várok nagy javulást a sorozattól:D

• Montanosz
    Jól kezdődött, kiváncsi vagyok mi sül ki belőle))
  • stargatelost
    Új showrunner van megint... el tudom képzelni a beszélgetést az új évadra vonatkozólag:

írók: - Mivel folytassuk?
    új sr: - Nem is tudom, válasszuk el egymástól a fő karaktereket, fingom nincs, mi mással dobhatnánk fel.
    írók: - Aha, jól van. És az eddig bemutatott dolgok?
    új sr: - Áhh, nincs időm áttanulmányozni azokat, inkább új dolgokat találok ki! Legyen benne ilyen náci átnevelő tábor is, bár totál logikátlan a béklyók után, de mindegy, hisz úgyse olvasom el a korábbi dolgokat!

Szóval lényegében nem tetszett a rész, de akár jól is elsülhet ez az elválasztás dolog. De a Lexi "felnő és fehér lány lesz" dolgot még nem nyeltem le...
  • HTS s3rg1nh00
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hát ez bűn rossz volt,erre vártunk 1,5 évet?szégyen...
  • Narxis
    kiszivárgott :D
  • HTS s3rg1nh00
    :o web-dl verzió hogyhogy 5 nappal a tv-s előtt? :D
  • HTS s3rg1nh00
    még 5 nap,nem?
  • grebber
    Falling Skies s04e01
  • ForzaInter
    :D
  • Neoncsoves
    na pont vizsgaidőszak vége fele... :D
  • Narxis
    Tyűűűűű ez BRUTÁLIS lesz!!!!
  • RatBaG #752
  • HTS s3rg1nh00
    nem,csak rohadt sokat kell várni az új évadra...a nyári rövid sorozatok átka :(
  • Narxis
    omg valaki ezt írta a Defiance topikba is, ne legyetek ennyire pesszimisták :DD
  • DasIsFuck
    Erről már én azt hittem kaszát kapott:D lol
  • Narxis
  • Narxis
    loooooooool
  • stargatelost
    Lol, most jött valami filmje Bennek, és így néz ki benne

• Narxis
    Fúúú ez brutális lesz, kár, hogy ennyit kell várni rá...
  • RatBaG #744
    http://comment.blog.hu/2013/10/15/elozetest_kapott_a_falling_skies_is
  • Lysandus
    A szereplők mondják a werkvideóban...

Egyébként azt is, hogy tele lesz akcióval. Ez egy kicsit megnyugtat, mert korábban mintha arról lett volna szó, hogy "drámaközpontúbb" lesz. Ami azért elgondolkodtatott...
  • Narxis
    Megérzés. :)
  • Fenrir
    Na, de akkor a cikkíró honnan veszi ezt? Milyen információkból? Hogyan lehet azt mondani, hogy ez lesz a legjobb ha még le sem adták?
  • MerlinW
    Mégis hogy lehetne hivatalos egy szubjektív állítás? C'móón:)
  • Fenrir
    "Ez lesz a legjobb évad, bár az is elég lenne, ha csak szimplán jó lenne"

Ez mos a cikk írójának a véleménye vagy valami hivatalos dolog?
  • RatBaG #738
    http://comment.blog.hu/2013/09/20/hirmorzsak_a_falling_skies_sorozathoz
  • Sir Quno Jedi
    HÁHÁ, én megmontam! Megmontam? MEG! Dívány!444
  • HTS s3rg1nh00
    Genre:
    Science Fiction
    Post-apocalyptic
    Drama

hogy épp melyik évad melyik felé tolódik jobban azt majd a készítők eldöntik,de én nem szarnék be a bemutató előtt kb.10 hónappal attól,milyen lesz...majd akkor eldöntjük.
  • Herold
    Az ember nem azért néz scifi-t, hogy drámát nézzen. Ebben a műfajban a látvány elég lényeges szempont.
  • Narxis
    Na neeeeeeeeeeeee
  • HTS s3rg1nh00
    ez borítékolható volt az utolsó momentumok alapján,ha nem vesznek vissza túlságosan,az használni is fog...elvégre ez egy dráma,vagy mi a szösz.
  • Herold
    A scifi halála? Karakterközpontúbb lesz a 4. évad...
  • MerlinW
    Talán mert az évadokat évente adják le?:) A csatornának van ám egy programja, ez a sorozat pedig nyári sorozat.
  • Narxis
    Volmok elengedték őket, leszarja őket a fater. Ebből lesz majd a konfliktus, felajánlottak nekik egy védett helyet ahol nem lesznek láb alatt, ezután nem érdekli őket ha két tűz közé kerülnek. Szándékosan persze nem nyírják ki Tomékat de nem is fognak vigyázni rájuk. Talán majd a fater fia néha tájékoztatja őket mert nagy haverok lettek Tom-mal...
  • modellmaker
    :D!
  • Fenrir