1053
-
Ja, de így, hogy a Volmotnak megparancsolta a nagyfőnök, hogy nem keveredhetnek összetűzésbe, így maradt a bennszülött a megszálló meg a néző :)
Ez az éved is egész 10 részes lesz? -
Lysandus #769 Mondjuk a Volmot kurtán-furcsán elintézték. Nincs kizárva egy ilyen fordulat, de innentől kezdve nem él a függetlenségi háború párhuzam. Inkább a II. világháborús burmai vagy valamelyik távol-keleti mellékhadszíntérre hajaz a sztori, ahol kisebb-nagyobb angolszász és japán előőrsök, helyőrségek ütik egymást, a bennszülöttek meg néznek, mint a moziba.
Vagy a XVIII. század elejének észak-amerikai gyarmati háborúi, ahol az európai hadszínterekhez képest kifejezetten kis létszámú csapatok, helyőrségek csaptak össze, az indiánok pedig ide-oda csapódtak, illetve a helyi törzsek régi nézeteltéréseiket igyekeztek rendezni, illetve mentén álltak egyik vagy másik oldalra. -
Hát legalább akkora szarban vannak, mint a legelején voltak, az biztos :) Bár most már vannak szövetségeseik és tapasztalatuk... meg egy crossmotor bajnokuk
-
Lysandus #767 Tényleg olyan, mintha visszamentünk volna kb 3 évadot az időben. De ettől még lehet jó! :-) -
Nem volt rossz az új rész, bár azért ez a 4 szálon futás tényleg nem a legjobb egy sorozatban... viszont most bőven gyártottak megválaszolásra váró kérdéseket, ami esetleg fenntarthatja az érdeklődését a nézőknek. -
:D -
holy shit!
mi ez a négy szálon futó eszement zagyvaság?!
közben a 4 hónap alatt tom mason a freestyle motocross királya lett, espheni x-games, here i come! -
sztem kb amit eddig is láthattunk a korábbi évadokból, aztán majd az évadzáró megint kicsit feljebb teheti a lécet, de nem várok nagy javulást a sorozattól:D
-
Jól kezdődött, kiváncsi vagyok mi sül ki belőle)) -
Új showrunner van megint... el tudom képzelni a beszélgetést az új évadra vonatkozólag:
írók: - Mivel folytassuk?
új sr: - Nem is tudom, válasszuk el egymástól a fő karaktereket, fingom nincs, mi mással dobhatnánk fel.
írók: - Aha, jól van. És az eddig bemutatott dolgok?
új sr: - Áhh, nincs időm áttanulmányozni azokat, inkább új dolgokat találok ki! Legyen benne ilyen náci átnevelő tábor is, bár totál logikátlan a béklyók után, de mindegy, hisz úgyse olvasom el a korábbi dolgokat!
Szóval lényegében nem tetszett a rész, de akár jól is elsülhet ez az elválasztás dolog. De a Lexi "felnő és fehér lány lesz" dolgot még nem nyeltem le...
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát ez bűn rossz volt,erre vártunk 1,5 évet?szégyen... -
kiszivárgott :D -
:o web-dl verzió hogyhogy 5 nappal a tv-s előtt? :D -
még 5 nap,nem? -
Falling Skies s04e01
-
:D -
Neoncsoves #754 na pont vizsgaidőszak vége fele... :D -
Tyűűűűű ez BRUTÁLIS lesz!!!! -
-
nem,csak rohadt sokat kell várni az új évadra...a nyári rövid sorozatok átka :( -
omg valaki ezt írta a Defiance topikba is, ne legyetek ennyire pesszimisták :DD -
Erről már én azt hittem kaszát kapott:D lol
-
-
loooooooool -
Lol, most jött valami filmje Bennek, és így néz ki benne 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Fúúú ez brutális lesz, kár, hogy ennyit kell várni rá... -
http://comment.blog.hu/2013/10/15/elozetest_kapott_a_falling_skies_is -
Lysandus #743 A szereplők mondják a werkvideóban...
Egyébként azt is, hogy tele lesz akcióval. Ez egy kicsit megnyugtat, mert korábban mintha arról lett volna szó, hogy "drámaközpontúbb" lesz. Ami azért elgondolkodtatott... -
Megérzés. :) -
Na, de akkor a cikkíró honnan veszi ezt? Milyen információkból? Hogyan lehet azt mondani, hogy ez lesz a legjobb ha még le sem adták? -
Mégis hogy lehetne hivatalos egy szubjektív állítás? C'móón:) -
"Ez lesz a legjobb évad, bár az is elég lenne, ha csak szimplán jó lenne"
Ez mos a cikk írójának a véleménye vagy valami hivatalos dolog? -
http://comment.blog.hu/2013/09/20/hirmorzsak_a_falling_skies_sorozathoz -
HÁHÁ, én megmontam! Megmontam? MEG! Dívány!444 -
Genre:
Science Fiction
Post-apocalyptic
Drama
hogy épp melyik évad melyik felé tolódik jobban azt majd a készítők eldöntik,de én nem szarnék be a bemutató előtt kb.10 hónappal attól,milyen lesz...majd akkor eldöntjük. -
Az ember nem azért néz scifi-t, hogy drámát nézzen. Ebben a műfajban a látvány elég lényeges szempont. -
Na neeeeeeeeeeeee -
ez borítékolható volt az utolsó momentumok alapján,ha nem vesznek vissza túlságosan,az használni is fog...elvégre ez egy dráma,vagy mi a szösz. -
A scifi halála? Karakterközpontúbb lesz a 4. évad...
-
Talán mert az évadokat évente adják le?:) A csatornának van ám egy programja, ez a sorozat pedig nyári sorozat.