Falling Skies (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Sztem nem oszt nem szoroz ez a pár tucat túlélõ.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Elõzõ évadban már elfogták Karent és nem sült ki belõle sok jó. Õ már nem ember.

Sir Quno Jedi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Meg ugye a helyi lakosságból csináltak az Esphenik hadsereget. Ergó elengedni õket szabadon kószálni az kérem alapvetõ taktikai hiba, mer csak mégtöbb skitter lesz stb. Legalább meg kéne õket figyelni folyamatosan, vagy jelentéseket kérni tõlük, ellátni õket feladatokkal, úgy könnyebb kordában tartani õket. A fõnök fia már úgyis komázta õket, simán rá lehetett volna bízni, hogy szervezze meg az emberek "ellenállását", addig sincsenek láb alatt.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Mondjuk legalább egy rohadt rádiót, vagy valami kommunikációs device-ot kaphattak volna, mer így vicces lesz a Volmoknak elmagyarázni, hogy nem Espheni kollaboránsok, meg ha bármi van, nem tudnak szólni senkinek semmirõl. Ennél azért a parancsnoknak is lehetett volna több esze. Az egy dolog, hogy ahhoz szoktak, hogy megvédik a populációt, de azzal hogy szabadon engedi õket támogatás nélkül, azzal fullra halálra ítéli õket (az õ szemszögébõl). Meg Tom-ék ha másra nem, felderítésre azért jók, meg ismerik a terepet. Kiváló ágyútöltelékek és alig vannak igényeik.

Az meg hogy szó nélkül kinyírja Tom a Karen-t (aki szintén ember és elrabolták, manipulálták, megkínozták, átalakították), a lányát viszont életben hagyja, de a fiát is, a Lourdes-t is, Anne-t is. Tudok gratulálni. Legalább megpróbálta volna élve elfogni... Most majd küldenek helyette mást, pl. egy sima halfejût. Karen már említette is neki, hogy a fõnökei nem túl elégedettek a módszereivel és eredményeivel ELEVE.
😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
na én az uccsó részben is tekertem :F

gergod
azert az egy kicsit mazochizmus 😊 bar ha attekersz nehany reszt akkor talan 1.5 oraban le tudod nyomni 😄

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

kBagyula
...na, ha vége akkor megnézem az utolsó 3 részt egyben. 😊

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Narxis
Ez jó volt gyerekek, legvége ütött. Mondjuk néha a párbeszédek elég gagyik. Vagyis az elején voltak azok, utána belerázódtak.

Alexis = Jézus Krisztus 2.0 <#idiota>

Nekem nagyon tetszett ez az évadzáró! Várom a következõ évadot. <#taps>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Shiwo
igen, az (: csak ha nagyon gyorsan gépelek, néha befigyel ilyen baki, hogy 2 betût felcserélek

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

HTS s3rg1nh00
+1

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

cylonflatus
Dr Kadar, nem?

Én még nem nézetm meg, mert a 10. részbõl még nem találtam 720p-st. Pedig pont szabin vagyok, gondoltam de jó lesz megnézni egybõl 😞 Na mindegy, addig megnézem a Continuum zárót, az elõzetesbõl ítélve lesz egy érdekes fordulat 😊

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

CSOCSO
Kicsit jobb evadzarora szamitottam de nem volt rossz.
Mindenesetre kivancsibb vagyok a kov evadra mint az eddigi evadzaroknal.

nagyon kivancsi vagyok mit hoznak ki Alexisbol.[/spoilere]
Bmeg... 😮 Fel nem tûnt volna...
Narxis
😄DD

Én elsõ résznél felismertem, a hangja lett gyanús, szép álcát csináltak neki. 😄

Shiwo
bakker.. olyan ismerõs volt Dr. Karad, pláne a hangja, csak lusta voltam utánanézni... úgy látszik a sugárzással kapcsolatos szerepektõl nem tud elszakadni 😄

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

HTS s3rg1nh00
sõt,igazából amit Lourdes telepített az szerintem a Cochise-féle fegyvert kereste,és a Karen+Volm szövetségtõl kaphatta.
végtére is,van az Espheni és a Volm faj között is felkelõ csoport és az emberek mindkettõvel szövetkeznek,a fajok meg alapvetõen egymással.kreatív. 😄

Narxis
Ez egy jó elmélet.

HTS s3rg1nh00
az én elméletem az,hogy Cochise-ék ugyanolyan felkelõk a saját fajuk ellen,mint a pár Skitter...közben miért is próbálta volna Lourdes megölni Cochise-t?

Másik dolog ami feltûnt a jelenet során: Egy pók sétál be az ajtón a háttérben az utolsó kockákban.
HTS s3rg1nh00
ez több,mint érdekes...messze van még az a hétfõ reggel...

Juuuuj, mégis csak brutális lesz a finálé?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Narxis
omg

he? http://www.youtube.com/watch?v=qo831jPu6rw Mégis a volm a rosszfiú?
Narxis
Mondjuk azon se csodálkoznék ha azt a Volm-ok tették... és majd ez lesz a nagy csel.

Egy kicsit csalódtam az utolsó két részben. Ráadásul most úgy fejezték be, hogy nem tudom elképzelni mi lesz az a hatalmas nagy "aztakúúúrvaaaa" cliffhanger...

Narxis
jah

stargatelost
most akkor Lourdes csapta szarrá a Volm bázist is?

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Herold
Mindenkinek átjött az érzés a végén, mikor kilép a volt házukból és elindul? A kontraszt a régi, békés külvárosi élet és a mostani között.

"ds9 - far beyond the stars" jutott eszembe errõl... persze az klasszisokkal jobb volt.
Fenrir
<#wave>

A halál csupán a kezdet...

Agamemnon
Ez a rész nekem nem tetszett, de nem a kivitelezés miatt, egyik sorozatban sem szeretem azokat a részeket ahol így manipulálják az ember agyát és egy "képzelt valóságban" játszódik a rész... az, meg, hogy álomból-álomba került át számomra annyira nyilvánvaló volt 😞 sajnos egy percig sem hittem el.

Sir Quno Jedi
Egész biztos idült mazochista vagyok, hiszen most is beszélgetünk ugye... 😄

Csak azért írom, mert minden rész után nyavajogsz. Még ha valami épképzláb, konstruktív kritikát írnál, de folyton csak annyiból áll az egész, hogy "majd elaludtam" meg "végigtekertettem a fél filmet"... Ismét megkérdem: miért is nézed, ha ennyire rossz? Hallgass inkább zenét abban az egy órában, vagy sétálj egyet, vagy csináld azt, amit a hét többi napján csinálsz abban az egy órában. Netán mazochista vagy?

Sir Quno Jedi
Már nem rosszból, de ha a te szemedben "lassan kezdek nevetségessé válni", az számomra bók ám! 😄

Már nem rosszból, de lassan kezdesz nevetségessé válni.

Narxis
omg

Sir Quno Jedi
Nem vagyok meggyõzve. Az inception-ös részt azt végigtekergettem, me olyan uncsi (és átlátszó) volt. Nem szoktam ilyet tenni, de ez már nekem is sok volt.

stargatelost
Azért mondom, Tom egybõl azt kérdezte, hogy megölte-e õket, mikor ilyen burokszarságot látva én nem erre gondolnék elõször. Kicsit erõltetett plot device szagot érzek (hú majd meglepõen feltûnnek az évadzáróban).

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

RatBaG
ja, vagy valami hibernálós disznósajtba vannak betöltve, vagy szvsz az is egy újabb átverés.
inception! we must go deeper!

Per Aspera Ad Inferi.

Ezt nem lehet tudni biztosra. Attól hogy õ azt mondta, még lehet, hogy csak hibernálták, vagy valami.

stargatelost
Most komolyan megölték Annet meg a babát? Csak egy burokban voltak...

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

cylonflatus
De igen, õ játssza Cochiset a volmot. Elõször azt hittem, hogy valami producer, esetleg a rendezõ, vagy az író, míg el nem kezdett beszélni. Érdekesség: amúgy a faszit Doug Jonesnak hívják és õ volt Abe a Hellboyban. Érdekesség újratöltve: a sorozat írója (azt most hirtelen nem tudom, hogy minden epizódot õ írja-e) az az ember, aki a Ryan közlegény scriptjét dobta össze ( Spielberg mutyi 😊.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Herold
Ki az a bal felsõ majom? Nem õ játssza a Volm-ot?

Nem volt rossz rész, sõt, de 2 rész van hátra, egy kicsit többet vártam.

Narxis

Fain rész volt, aki teheti nézze meg 😊

Sir Quno Jedi
Nah látod, ez mindjárt hasznosabb hzsz. volt.