Falling Skies (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergod
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
remelem nem ugy akarjak megallitani az Ashanikat, hogy kilovik a napot ezaltal megtagadva toluk a bolygot az osszes resource-al egyetemben.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

grebber
Halálsugár lesz ez és idevonzzák majd a bolygójukat<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

HTS s3rg1nh00
én biztosra veszem,hogy a Volmok azzal a cuccal nagyon messzire akarnak ám lõni,nem véletlenül emlegette Dr.Vakond a 25-75x-ös túlméretezést a kenyérpirítóval...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

cylonflatus
Hát sok minden nem történt az biztos. Kíváncsi vagyok mi az a Volm gép.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Na erre a részre simán rá lehet mondani, hogy töltelék volt, mert az volt. Na de a következõ!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

* egy földönkívüli invázióról szóló filmes topikot.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Herold
Te aztán kurva sokat fórumozhattál életedben. Tudod, vannak bizonyos íratlan (jobb helyeken írott) szabályok. Pl. az, hogy ha a földönkívüliekrõl akarok társalogni, nem szemetelek tele a véleményemmel egy filmes topikot.

gergod
Jol van leulhetsz. Bebofogod a velemenyedet, majd miutan mas is elmondja a sajatjat, atmesz szemelyeskedesbe. Ha a sorozatrol akarsz beszelgetni, irjal relevansat mert az az egy mondat, amit leirtal az elmult ket oldalon mar nem tema. Engem nem zavar, ha a holt idoben masrol is van szo.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Herold
Ne magadból indulj ki. Lehet a sorozatról is beszélgetni normálisan, volt is már rá példa.

gergod
szerintem nyugodtan belefer a topikba ez a felig meddig off tema... aki nezi a sorozatot azt erdekli is a tema valoszinuleg... kulonben kimerulne a topk a hol a felirat vazze hozzaszolasokban.

Elõször is pont ez a célja, hogy tabu témákat vessen fel, máskülönben meg én egyáltalán nem Dänikenrõl beszéltem.

Nem akartalak megsérteni, ismerem Danikent, de szerintem több kérdést vet fel, amit mond, mit amit megmagyarázna...
Na most akkor miért nem vagyok "hiteles"?

Narxis
Majd ha itt áll elõttem az alien akkor elhiszem addig meg csak nem zárom ki a létezésük.

Pares: ennyi erõvel a Bibliát is idézhetted volna, azzal is ennyire lennél hiteles. (hint: semennyire)

Ezzel be is fejeztem, nem olvasom el amit ebben a témában ide írtok.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Herold
Kurvára örülnék, ha befejeznétek az offolást. Nyissatok egy releváns topikot a témáról, ha errõl akartok beszélgetni. De ne itt. Ez a sorozat topikja.

Példák: Egy, Kettõ, Három, Négy. Ezek csak a könyv elsõ felébõl vannak, a második felébõl még nem volt idõm és erõm kijegyzetelni a legérdekesebb részleteket. De az egész óind legendáriumban, és sok más nép régi történeteiben is hemzsegnek az ilyen és ehhez hasonló, sci-fi regényekbe illõ jelenetek. A bökkenõ csak az, hogy ezek az idõszámításunk kezdete elõtti évezredekben keletkeztek...

Látom nem olvastál bele.

stargatelost
Dehogynem. Érdemes Daniken könyveket olvasgatni 😉

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Narxis
Ez nem bizonyíték.

Ha.Ha.

Persze, hogy már rég itt vannak a földönkívüliek!

Én is az vagyok! :-DDDDD
Shiwo
hát.. egy részük ledöbben és csalódik... egy részük az idegeneket kezdni el isteníteni.. a fanatikus hívõk meg azt fogják mondani, hogy sátán küldötte, ki meg akarja téveszteni õket

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

stargatelost
Errõl van szó. <#eljen>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

De mi van, ha az idegenek közlik, hogy az Istenek, akiket a különbözõ vallások istenítenek, valójában félreértelmezett találkozások földönkívüliekkel, akik technológiáját nem tudták felfogni az akkor élõ emberek, így misztifikálódott az egész kapcsolatfelvétel.

„Minden kellõképpen fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától.”

Shiwo
dehogy inognának meg... simán kimagyaráznák, hogy "jah, hát õket is isten teremtette és meg van említve csak félrefordították" meg hasonlók... van olyan vallás, ami meg eleve nem zárja ki, hogy nem csak a földet teremtette az isten, hanem minden más bolygót (és az azokon lévõ életet, ha van)

"Nem a bejelentés percében keletkeztek a földönkivüliek ,tehát már régóta léteznek és eddig le se szartak mit pánikolnának. Ezt a gyökérséget nem értem."

Mind tisztaban vagyunk vele, hogy egyszer meg fogunk halni, de a zuhano repulon attol meg sikoltoznak az emberek. Ilyenek vagyunk. A velt vagy valos fenyegetesektol akkor felunk, mikor tudomasunkra jutnak. Es azert van meg egy jellemzo tulajdonsagunk: Az osszes multban elkovetett faszsagunkert ki lenne azonnal a felelos?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

stargatelost
Ha a vallási dolgok meginognak, onnantól kész is a világégés. Márpedig meginognának, fõleg, ha kiderülne, hogy a paleoasztronautika elmélete helyes. (Márpedig szerintem helyes, Pares írt is lentebb egy példát.)

Nem hiszem, hogy egy fejlett galaktikus civilizációnak nem lennének legalább önvédelmi fegyverei. A természetben az erõsebb éli túl.

Shiwo
egyszer olvastam egy novellát, valami olyasmi volt, hogy egy fickó kukkolta a szomszéd asszonyt, aki levette a ruháit.. majd a bõrét is, és kiderült, hogy idegen lény... persze ment a kavarás, hogy lebuktatja meg biztos ki akarják majd nyírni meg ilyesmi, igazán már nem is emlékszem a részletekre, csak valami olyasmi rémlik, hogy kiderült, évtizedek óta köztünk élnek, álcázva, mert kevesen vannak, és sok lúd disznót gyõz, így inkább nem fedik fel magukat.. és hát a sikeres rejtõzködés érdekében egy maréknyi tiszt kivételével agymosás és hamis emlékek a legénységnek.. a novella vége végül az volt, hogy a fickó, aki kiszúrta õket, hazamegy, megvacsorázik, levetkõzik majd beakasztja a bõrét a szekrénybe...

mondjuk ilyen "jönnek az idegenek, hadba állunk és nem gyaláznak le minket" megoldásban olyan verziót tudnék hihetõnek elképzelni, hogy az idegenek már évszázadok óta túl vannak azon, hogy egymást gyilkolják, békés felfedezõ népség, fegyverük egy szál se, szerencsétlenségükre az agresszív emberi fajba botlanak bele, akik persze megpróbálják erõvel elvenni a technológiájukat, és kénytelenek felvenni a harcot a létszámfölényben lévõ, technikailag fejletlen, de amúgy fegyverekben náluk fejlettebb technológiával rendelkezõ emberiséget..

érdemes még megnézni a District 9 címû filmet, abban sem a "jövünk mi élienek és szuper lézerünkkel gyalázzuk az emberiséget, míg az esélytelen kis csírák le nem nyomnak minket" felállás van, hanem egy sokkal érdekesebb megközelítés

grebber
Ilyenbe nem gondolok bele mert ez oltári baromság.

Ha már millió évek óta itt vannak ha a kormányban dolgoznak az elnökök is UFO-k akkor mi van ha kiderülne mi a szar változna ? Semmi. Max néhány nyomi lázongana aki azt se tudja merre van az arra.
Ez kb olyan kiderülne muter ufo. És ki nem szarja le felnevelt gondoz ellát stb semmi nem változna.

Elég beleolvasni az óind eposzokba, és egyértelmûvé válik, hogy már régen itt voltak/vannak.

Most gondolj bele. Elmondják, hogy vannak földönkívüliek. Ezt még talán lenyelik, de lehet pár ember elkezd lázongani, hogy mivan ha ellenségesek, stb... Erre a kormány azt mondja, hogy már évek óta kapcsolatban vannak velük... Akkor meg az emberek soha többet nem bíznak meg a saját országuk kormányában... ergo ez ilyen lose-lose helyzet.

stargatelost
Paleoasztronautika. Na ha ez bizonyosságot nyerne, akkor lenne csak lázongás.

grebber
Ha több ezer éves rajzokon ott vannak és akkor röpködtek szó szerint elképzelni se lehet milyen fejlettek lehetnek!

Shiwo
a nagy számok törvénye szerint szerintem nem az a kérdés, hogy léteznek-e, hanem, hogy pont most léteznek-e és van-e olyan technológiájuk, hogy idekeveredjenek..

grebber
De éppen ez benne a nyomorékság ha ma most ebben a percben emondanák léteznek. Akkor a sok nyomi mit parázna?

Nem a bejelentés percében keletkeztek a földönkivüliek ,tehát már régóta léteznek és eddig le se szartak mit pánikolnának. Ezt a gyökérséget nem értem.

Én hiszek benne,hogy léteznek csak a hülye begyöpösödöttek hiszik azt hogy a mién az univerzum és mi vagyunk az egyetlenek!

modellmaker
Ha idejönne egy másik életforma, bizonyosságot nyerne, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban. Még akár a vallási fanatikusok is csinálhatnának hülyeségeket. Tuti lenne olyan, aki kitalálna valami hülyeséget, hogy pl. azért jöttek, mert minden újszülött zsidó kisfiúnak le akarják vágni a bal kisujját, aztán a suttogó csatornákon keresztül ez már oda fajulna, amiért érdemes lenne pánikolni. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Conspiracy Keanu meme:

What if Falling Skies is based on a true story and Volms are actually on the planet <#idiota>

grebber
El onnan mindegy hova, csak ne maradjon ott. Látod a nyomoronc elnökék is hogy reagáltak az ufora.Egybõl a fejét akarták leháncsolni kb

Pánikol az összes nyomorék. A büdös valóságban is feszt ezt hajtogatják ,hogy ha léteznek is azért titkolják el,hogy ne törjön ki pánik.
Apjuk ...zát milyen pánik lenne? Ha eddig nem basztattak minket a közhírré tétel után sem változna.

Na én is megnéztem a 4. epizódot. Nagyon jó rész volt, csak
azt az nem értem, mégis hogy mernek repkedni Volm kíséret nélkül? A végén is hogy gondolhatták, hogy azokkal a tragacsokkal el tudnak menekülni bárhová? Meg azt se vágom, hogy Glass mit akart kezdeni a gyerekkel, hova akarta vinni? És miért?

Narxis
😮 Õ szerepel akkor a sorozatban is? 😄

Narxis
jaja az poén volt 😄

grebber
Az UFO hogy leszólta a gépet,hogy azzal a szarral kell repülnie<#taps>

Fenrir
<15 December 2012> Gave birth to her first child, daughter Pepper.

A halál csupán a kezdet...

cylonflatus
Ja, én is erre tippelnék.

Narxis
Lehet tényleg terhes volt. 😮

cylonflatus
Glass jól meghízott...

Értem, köszönöm a válaszokat. Azt hittem én néztem el valamit anno, de ezek szerint ez ilyen "meglepi". Na nézem a 2. részt 😊

Narxis
Szünetben, ugrottak 7 hónapot és ezekre utalnak itt-ott a párbeszédekben. Glass-ról am. tudtuk, hogy terhes, ott a hangárban simizta a pociját a prof még a 2. évadban. Hal bénulása se akkora meglepetés, az õ utolsó jelenete az volt, hogy csinált vele valamit Karen, aztán felkel, belenéz a tükörbe és ott látszik, hogy mosolyog és asszem mászik valami a fülébe. A miért lesz majd egy kicsit meglepõ.

cylonflatus
Szerintem csinált vele valamit az ex-csaja, vagy a bogár a fülében, mindenesetre nem tiszta, esetleg a 2 és 3. évad között történhetett még vele valami amirõl nem tudunk (még), én legalábbis nem emlékszem. De ahogy beszélnek a dologról õk sincsenek vele tisztában pontosan mi lehet a baja, és nem szervi okai lehetnek, inkább pszichés.