1050
  • Madi92
    Bmeg... :O Fel nem tűnt volna...
  • Narxis
    :DDD

Én első résznél felismertem, a hangja lett gyanús, szép álcát csináltak neki. :D
  • Shiwo
    bakker.. olyan ismerős volt Dr. Karad, pláne a hangja, csak lusta voltam utánanézni... úgy látszik a sugárzással kapcsolatos szerepektől nem tud elszakadni :D
  • HTS s3rg1nh00
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    sőt,igazából amit Lourdes telepített az szerintem a Cochise-féle fegyvert kereste,és a Karen+Volm szövetségtől kaphatta.
    végtére is,van az Espheni és a Volm faj között is felkelő csoport és az emberek mindkettővel szövetkeznek,a fajok meg alapvetően egymással.kreatív. :D
  • Narxis
    Ez egy jó elmélet.
  • HTS s3rg1nh00
    az én elméletem az,hogy Cochise-ék ugyanolyan felkelők a saját fajuk ellen,mint a pár Skitter...közben miért is próbálta volna Lourdes megölni Cochise-t?
  • Harness991
    Másik dolog ami feltűnt a jelenet során: Egy pók sétál be az ajtón a háttérben az utolsó kockákban.
  • HTS s3rg1nh00
    ez több,mint érdekes...messze van még az a hétfő reggel...
  • Pares
    Juuuuj, mégis csak brutális lesz a finálé?
  • Narxis
    omg
  • Harness991
    he? http://www.youtube.com/watch?v=qo831jPu6rw Mégis a volm a rosszfiú?
  • Narxis
    Mondjuk azon se csodálkoznék ha azt a Volm-ok tették... és majd ez lesz a nagy csel.
  • Pares
    Egy kicsit csalódtam az utolsó két részben. Ráadásul most úgy fejezték be, hogy nem tudom elképzelni mi lesz az a hatalmas nagy "aztakúúúrvaaaa" cliffhanger...
  • Narxis
    jah
  • stargatelost
    most akkor Lourdes csapta szarrá a Volm bázist is?
  • Herold
    Mindenkinek átjött az érzés a végén, mikor kilép a volt házukból és elindul? A kontraszt a régi, békés külvárosi élet és a mostani között.
  • Borg
    "ds9 - far beyond the stars" jutott eszembe erről... persze az klasszisokkal jobb volt.
  • Fenrir
  • Agamemnon
    Ez a rész nekem nem tetszett, de nem a kivitelezés miatt, egyik sorozatban sem szeretem azokat a részeket ahol így manipulálják az ember agyát és egy "képzelt valóságban" játszódik a rész... az, meg, hogy álomból-álomba került át számomra annyira nyilvánvaló volt :( sajnos egy percig sem hittem el.
  • Sir Quno Jedi
    Egész biztos idült mazochista vagyok, hiszen most is beszélgetünk ugye... :D
  • Pares
    Csak azért írom, mert minden rész után nyavajogsz. Még ha valami épképzláb, konstruktív kritikát írnál, de folyton csak annyiból áll az egész, hogy "majd elaludtam" meg "végigtekertettem a fél filmet"... Ismét megkérdem: miért is nézed, ha ennyire rossz? Hallgass inkább zenét abban az egy órában, vagy sétálj egyet, vagy csináld azt, amit a hét többi napján csinálsz abban az egy órában. Netán mazochista vagy?
  • Sir Quno Jedi
    Már nem rosszból, de ha a te szemedben "lassan kezdek nevetségessé válni", az számomra bók ám! :D
  • Pares
    Már nem rosszból, de lassan kezdesz nevetségessé válni.
  • Narxis
    omg
  • Sir Quno Jedi
    Nem vagyok meggyőzve. Az inception-ös részt azt végigtekergettem, me olyan uncsi (és átlátszó) volt. Nem szoktam ilyet tenni, de ez már nekem is sok volt.
  • RatBaG #662
    http://comment.blog.hu/2013/07/25/a_nap_videoja_noah_wyle_memoriaja_szenzacios
  • stargatelost
    Azért mondom, Tom egyből azt kérdezte, hogy megölte-e őket, mikor ilyen burokszarságot látva én nem erre gondolnék először. Kicsit erőltetett plot device szagot érzek (hú majd meglepően feltűnnek az évadzáróban).
  • RatBaG #660
    ja, vagy valami hibernálós disznósajtba vannak betöltve, vagy szvsz az is egy újabb átverés.
    inception! we must go deeper!
  • Pares
    Ezt nem lehet tudni biztosra. Attól hogy ő azt mondta, még lehet, hogy csak hibernálták, vagy valami.
  • stargatelost
    Most komolyan megölték Annet meg a babát? Csak egy burokban voltak...
  • RatBaG #657
    csak hogy magamat idézzem...
  • cylonflatus
    De igen, ő játssza Cochiset a volmot. Először azt hittem, hogy valami producer, esetleg a rendező, vagy az író, míg el nem kezdett beszélni. Érdekesség: amúgy a faszit Doug Jonesnak hívják és ő volt Abe a Hellboyban. Érdekesség újratöltve: a sorozat írója (azt most hirtelen nem tudom, hogy minden epizódot ő írja-e) az az ember, aki a Ryan közlegény scriptjét dobta össze ( Spielberg mutyi :).
  • Herold
    Ki az a bal felső majom? Nem ő játssza a Volm-ot?
  • Pares
    Nem volt rossz rész, sőt, de 2 rész van hátra, egy kicsit többet vártam.
  • Narxis
  • Neoncsoves
    Fain rész volt, aki teheti nézze meg :)
  • Sir Quno Jedi
    Nah látod, ez mindjárt hasznosabb hzsz. volt.
  • Narxis
    Az elején azt hittem, hogy szar lesz mert ez a bedugjuk egy gépbe és a kamu világról szól a rész amíg fel nem ébred már elég sablon dolog. Kicsit felüdülés volt látni rendezett környezetben de ennyi. Végülis jól megoldották, nem volt unalmas. Megmenekülése viszont eléggé hihetetlen volt számomra bár fene tudja milyen magasról estek.

Szóval nehezen tudok belekötni. Nincsenek nagy igényeim mert már belőttem ezt a sorozatot elvárás ügyileg. Nehezen tud meglepni akár rossz akár jó irányban. A 3. évad után meg főleg nem várok nagy változást, látszik, hogy milyen kaliberű sorozat. Egyszerű mint az 1x1 de mégis jól szórakoztat, képernyő elé szegez.
  • Sir Quno Jedi
    1x azé mondhatnád, hogy na gyerekek, EZ ótvarszar volt! :D Vagy, ha ez nem megy sehogysenem, me pozitívan gondolsz arra a kúva hídra, akkor csak annyit, hogy istenkirálycsászár rész volt ez is, DE ...... (és itt felsorolod a hibáit).
  • Narxis
    Ez gyönyörű rész volt gyerekek! Nagyon megindító a vége.