1050
-
Pares #928 Ja, 75% Barátok közt. -
Borg #927 Még egy rész a semmiről... -
#926 Ha nem lennének szart se érne egyikse.
Ezzel sincs semmi gond,várom a holdas küldetést -
#925 Én is, de örülök, hogy 12 rész lesz és hogy az utolsó kettőt egyben leadják :) Popcornt be is készítem -
Lysandus #924 Azt már szinte nem is leplezik, hogy a forgatókönyvet összecsapták. Ennek ellenére végignézem. A Last Ship nem érdekel, a poszthippi Defiance-t meguntam, a The 100 meg idegesít. Jobban vannak megírva, de hülyeségek ezekben is vannak. -
#923 azt hittem csak 10 részes az évad. -
Pares #922 Én is akartam írni valamit, miután megnéztem, de aztán szartam rá. Három szóval összefoglalva: Ez egyre szarabb. -
#921 Hát jah az kemény volt. -
#920 A legutóbbi résztől a hajamat téptem. Ott áll a taknyos hülyegyerek a kiscsaj előtt és tátott szájjal nézi, hogy az megfújja a sípot. Anyám...
Aztán meg világosban szarakodnak a rejtekhelyen, és 5 perc múlva már vaksötét van. -
#919 Jól hangzik! -
#918 2014-Aug-24 Falling Skies 04x10 Drawing Straws
2014-Aug-31 Falling Skies 04x11 Space Oddity (1)
2014-Aug-31 Falling Skies 04x12 Shoot The Moon (2) -
Lysandus #917 -
Lysandus #916 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén még valami Függetlenség napja lesz az évad végéből. Dingaam megszereli a verdát... -
Lysandus #915 Ez a karma... :-DDD -
#914 :P :D -
#913 Na ha már vmit te szarnak nevezel akkor az jó szar lehet:D:D -
#912 Tyű ez a rész kajak szar volt. :D Az az érzésem mintha sietve írnák már a forgatókönyvet. Gyakorlatilag Tom Mason jelenetei mind egy az egyben mehetne valami humor rovatba.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ajtókapcsoló helyett valami pinaszerű cucc van és hát mé ne dugná be a kezét? És hát mé ne nyilna ki pont azzal a pont ott lévő ajtó vagy mi a szar? És még egy bomba is van ami pont úgy robban, hogy lyukat tör nekik felfelé. -
#911 mert kevés a scifi sorozat manapság. meg sokan már nem akarják kaszálni ha már a 4 évadig eljutottak, úgyis az 5 lesz az utolsó.. nekem az első 3 évaddal nem volt bajom, ez a 4 ami borzasztó sztem, de ha már eddig eljutottam akkor végignézem, így a vége felé már nem szeretek kaszálni. -
#910 nem tudom, de minek nézik ha fikázzák?
én meg nézem ls kész,nem írkálok rola felesleges agyalásokat -
#909 Ez most komoly? -
Pares #908 Ha ignorálni tudod a nyilvánvaló balfaszkodást és nem zavar annyira a rengeteg barátok közt, akkor végig lehet nézni. Én személy szerint végignézem már, nem szeretem félbehagyni a dolgokat, de az biztos, hogy senkinek nem ajánlom... -
#907 dehogy,csak divat fikázni mindent, látod minden sorozatnál ezt csinálják a 12évesek -
hapi #906 4. évadot első rész után kaszáltam. Ezek szerint nem éri meg ledarálni egyben nyár végén? Ennyire rossz továbbra is?
-
#905 Az első se volt jó, de még épp nézhető, a 2-3 évad jó volt, ez a 4 meg szar. -
Lysandus #904 A harmadik se rossz! A komoly problémák a jelenlegi, negyedik évadnál jöttek... -
#903 1-2 évadot lepörgettem. Ez eddig nagyon tetszett! -
#902 Biztos olcsóbban dolgoznak, mint az előzők. -
#901 Aki védi ezt a szart, az nem emlékszik a korábbi évadokra? Ég és föld. Jöttek ezek az új készítők, akiknek fingjuk se volt a sztoriról meg a karakterekről, és ráadásképpen még orbitális baromságokkal és logikai buktatókkal tűzdelik tele a történetet. Mikor is volt, amikor több karaktert is kinyírtak több rész alatt? Talán a második évad, amikor vándoroltak, most így Ben haverja ugrik be hirtelen, na azok tökös húzások voltak jól megírva, de ez a mostani három karakter kiírás semmi nem volt. Kurva gázul lett tálalva.
Karakterek ledegradálása, sztori elemek kukázása, és persze sok-sok plot baromság. Ez jellemezi jelenleg a Falling Skiest. Ja és pluszban még unalmas is.
Én nem tudom megérteni, miért kell váltogatni az írókat meg a showrunnert, akik a 2.-3. évadot csinálták, korrekt iparosmunkát raktak le az asztalra, élvezhető volt, érdekes volt, nem volt tele (annyi) baromsággal. De ez a mostani 4. évad kritikán aluli. -
Pares #900 Én is úgy vagyok vele, ha már eddig megnéztem minden részt, akkor már végignézem, akár milyen rossz. -
Lysandus #899 Sajnos nem tudok mást tenni egyet kell értenem a kritikákkal, mégis ki fogok tartani. Tudomásom szerint nincs más ilyennel idegenekkel harcolós sci-fi most... -
#897 Kegyetlen szar ez az évad, lehet mégse tartok ki az 5 évad végéig ha ilyen lesz a színvonal.. -
#896 Na meg a szokásos, jól bevált (?), de minden fantáziát nélkülöző megoldás, ha csökken a nézettség: írjunk ki egy (vagy több) fontos mellékszereplőt. Itt rögtön 2-t is megöltek.
Ez a doki is, lehet hogy rosszul emlékszem, de nem valami kvantumfizikusnak indult, mikor rátaláltak? Újabban meg már hipnózist végzett, vérmintákat elemzett stb.
Utoljára szerkesztette: Herold, 2014.08.08. 11:27:12 -
Pares #894 Látom azért nem vagyok egyedül azon véleményemmel, hogy a 4. évadra valami iszonyatosan alacsonyra lőtték be a szinvonalat. -
#893 Dehogynem, az első évadban azon aggódtak, hogy nem mehetnek autóval mert egyből kiszúrják a hőjeleket ezért matracokat tettek a motorháztetőre. :D De sajnos mint sok minden más is ez is a feledés homályába merült így a 4. évadra. -
#892 Én azon röhögtem, mikor a sötétben a Mech elől elbújtak egy bokorban, tőle kb. 10 méterre. Hát nincs ezeken a szarokon valami thermo kamera vagy bioszkenner? -
#891 Jajdegagyi rész volt.Ezek a gyökér élienek nem látnak át a bunker falán a csúcstechnologiájukkal sem és azt se tudták felmérni hogy a szarrá égett holtest nem Mason.Cancelt neki azonnal -
#890 Látom te is magyar felirattal nézed. -
#889 az embereket csak a háború érdekli mondatnál jól fejbe rugtam volna a szőke kiscsajt))
Vajon mi érdekelné őket a szeretteik lemészárlása után? -
Neoncsoves #888 Akkor kaszáld a sorozatot. Ennyi. Én is találkoztam nem egy sorozattal, ami nem jött be és pár rész után kaszáltam. Nekem jó minden hétfőn 1 órát eltölteni egy résszel, kikapcsolódni addig. De szerintem bármelyik "kurvajó"-nak titulált sorozatban találni hatalmas logikai bukfenceket. -
Pares #887 Szerinted nem nézem? Minden egyes részt láttam eddig, és nem csak a hibákat keresem, de egyszerűen már nem lehet nem észrevenni a nyilvánvaló baromságokat. A folyamatosan töketlenkedő esphenik és a rengeteg fölösleges Barátok közt jelenet sem éppen a kedvencem...