1050
  • Narxis
    Védem :D A Lost jó sorozat
  • Fenrir
    Pedig amiket felsoroltam mind AAA sorozatok, baromi magas rating-ekkel és nézőszámokkal, nem véletlenül.
  • Pares
    Ezek közül a TWD-t nézem, és hát... Egyáltalán nem mondanám, hogy jobb lenne, sőt. A többit meg nem nézem mert nem érdekelnek.
  • Fenrir
    Ha nem nézzük a műfajt akkor azért egy GoT, Dexter, Breaking Bad, most már a TWD, Californication, stb sokkal élvezetesebb és igényesebb.

Ez még bőven a nézhető kategóriában van, de a felsoroltak nyomába sem ér.
  • stargatelost
    LOL... gyere Narxis, védjük meg a Lostot, mennyire ütős cucc :D
  • Pares
    Lost? Na neeeeeeeee...
  • SzinesGeza
    Attól függ, mi számít nagy neveknek?
    Csak nem ilyen Lost-félére gondolsz? :)
    (ami szerintem fárasztó nagy ökörség)
  • MerlinW
    2013-Jun-09 Falling Skies 03x01 On Thin Ice
    2013-Jun-09 Falling Skies 03x02 Collateral Damage
    2013-Jun-16 Falling Skies 03x03 Badlands
    2013-Jun-23 Falling Skies 03x04 At All Costs
    2013-Jun-30 Falling Skies 03x05 Search and Recover
    2013-Jul-07 Falling Skies 03x06 Be Silent and Come Out
    2013-Jul-14 Falling Skies 03x07 The Pickett Line
    2013-Jul-21 Falling Skies 03x08 Strange Brew
    2013-Jul-28 Falling Skies 03x09 Journey to Xibalba
    2013-Aug-04 Falling Skies 03x10 Brazil
  • ForzaInter
    revolution nagyon szar.

a falling skies fényévekkel jobb, első évad középszer volt, de a második már simán jó volt. legaljától meg gagyitől nagyon messze van.
  • Pares
    Nekem tetszett. Igaz, volt elég sok nyálas jelenet, de melyik filmben nincs? Ha ez a legalja, akkor nagyon örülök, milyen lehet a teteje?
  • Fenrir
    Helyenként vannak egészen pofás részek mind történet, mind megvalósítás tekintetében, de azért isteníteni ezt, az nagyon erős lenne :)
  • Narxis
    Valakinek tetszik a sorozat és máris jönnek páran helyretenni, nehogy már tetsszen neki. :D Magyarország én így szeretlek!
  • Sir Quno Jedi
    +1 a legalja. Nem olyan bűnrossz, mint egy Revolution, de közelít.
  • Fenrir
    Ezek szerint mi lehet, hogy nem ugyanazt nézzük, mert helyenként olyan gagyi, hogy el nem tudom mondani :)

Mondjuk tény, hogy a második évadra már erősödött, de azért közel sincs minőségben a nagy nevekhez.
  • Narxis
    üdv a klubban
  • Pares
    Eszméletlen jó ez a sorozat, végre megnéztem a második évadot is. Nagyon várom a harmadikat. Már mindjárt itt van!
  • Narxis
    vááááá neeeeeee, akkor tényleg!! szar lesz, nagyon szar! :D
  • cylonflatus
    És ha most kiabáltad el? Gyorsan mondd ki, hogy szar lesz, ezzel semlegesítheted haver. Nem akarok egy rossz évadot... :)
  • Narxis
    :D érzékem van hozzá
  • Sir Quno Jedi
    de te mindenről megmondod
  • Narxis
    Ez brutális lesz gyerekek, én már előre megmondom.
  • Sir Quno Jedi
    gondolom az egész évadból az összes cgi-t belerakták ebbe a trailerbe, így már nem is érdemes megnézni... :D
  • cylonflatus
    vao, tűkön ülök :)
  • BaliBoy
    TAKE COVER COVER COVER...... :))

• Narxis
    yeeee
  • Fenrir
    De, ez :)
  • jackoneill90
    viasat 6
    06.06. Éghasadás (Falling Skies), 1. évad, csütörtök 22.00 - Hazai premier
    Csak nem ez lenne??
  • Lysandus
    Nézőpont kérdése! :-)
  • Narxis
    Az még igen csak messze van...
  • Lysandus
    Lassan vetítik az új évadot. Alig több, mint egy hónap múlva, június 9-től...
  • Borg
    Nyáron.
  • Lysandus
    Érdekesnek tűnik ez is:

Defiance

Ez is valami poszt-apokaliptikus sorozat lesz, de készül belőle MMORPG is. A két műfaj házasítása innovatív lehet. Állítólag két évad között figyelembe veszik a forgatókönyvnél, hogy mi történik az on-line világban.

Amit linkeltem az a játék topikja az sg-én.
  • Lysandus
    Mikor adják a 3. évadot?
  • Narxis
    Ezek azok az alap dolgok amik egy ilyen történetben mindig előkerülnek, a szülés témát untam is piszkosul mivel 2 választás van, vagy megszüli vagy nem. A söpredékkel való találkozás lehet több féle kimenetelű is, ebben a TWD volt komorabb.
  • mike01010101
    Az alaphelyzet igen hasonló: Egy katasztrófa (zombi fertőzés/alien támadás) hatására elpusztul a föld lakóinak jelentős része és egy maroknyi túlélő próbálja túlélni ezt a poszt-apokaliptikus világot. Szerintem ez hasonlóság. Vannak ettől eltérő alap sztoriju sorozatok is pl Igy jártam anyátokkal vagy 24, azokra nem mondanám hogy hasolóak. De ez a két sorozat az. Mennek a romos és/vagy elhagyott városokon, településeken keresztül, autókból gyűjtik az üzemanyagot, kihalt gyógyszertárakból szedik össze azt antibiotikumokat, közben az emberi söpredékkel is meg kell küzdeniünk.
    A főhös nője/felesége - mindkettőben -terhes lesz, ezzel újabb nehézségét okozva csapatnak. A nő töri a fejét - mindkettőben - hogy szabad-e ilyen világra gyereket szülni.
    Az a hely - mindkettőben - ahol látszólag visszaállt a civilizáció csak a felszínen nyugodt, valójában egy diktatórikus hajlamu vezető akarja - mindkettőben - irányítani az embereket és hőseinknek fegyverrel kell fellépni ellenük is, mindkettőben. Mindkettőben vagy a főhősnek egy 12 év körüli, önmagát tökösnek tartó kisfia. Meddig írjam még a hasonlóságokat?

• Narxis
    Jah de én ennek még örülök is. :D
  • stargatelost
    Ja, én is ezt mondtam, hogy nem nagyon van hasonlóság köztük :D
  • Narxis
    Eléggé különböző túlélést kíván ha agyevő zombik vagy szuperintelligens földönkívüliek az ellenségeid. Előbbiben lehet rambózni, utóbbiban pedig gerillaharc kell. Én nagyon nem örülnék ha egy sémát követne 2 kedvenc sorozatom, baromira unalmasnak találnám, mindkettőben találtam jó és rossz dolgokat is de inkább jót, a Revolution pedig még tudott egy 3. szempontot mutatni is amikor az ellenség a saját fajtád és nem nagy csoportban közlekedsz hanem csak 3-4 ember küzd a túlélésért. Jó tudom te már nem nézed. :p De én akkor is örülök, hogy nem egy kaptafára készülnek ezek a világvége sorozatok.
  • Herold
    Meg az is különbség, hogy földönkívüliek vannak, zombik viszont nincsenek.
  • stargatelost
    Szerintem semmi hasonlóság nincs a kettő között azon kívül, hogy posztapok a világ, és túlélők a főszereplők. A hangulat a közelébe sem ér a TWD kilátástalan, folyamatosan érezhető feszültsége mellett. Itt mindig visszabújtak a biztonságos helyre (főleg az első évadban), nem volt érezhető a veszély, meg egy rakat fegyverük is van. A második évad már nézhetőbb volt, mozogtak is, hullottak is végre. De hogy hasonlóságokat látni a két sorozat között? Hát nem hiszem...bár mondhatsz példát...