Falling Skies (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Ha olyan tervük lesz mint a cylonoknak akkor inkább maradjunk az eksönnél 😄

A halál csupán a kezdet...

Meg ebben a részben is... meg valszeg a következõben is.
Valamit lassan be kell dobjanak az idegenek terveirõl, mert így kezd nevetségessé válni, hogy õk mindig gyõzõsek, de az idegenek bezzeg a lépegetõkkel, meg nagyfejû gyapotszedõkkel se képesek odabaszni nekik... sõt, valójában mintha minden egyes részben hagynák magukat faszra húzni...
De persze eksön volt.. végre.. csak így minek.
Sir Quno Jedi
Namost az idegenek csak terelgetik õket a nekik kijelölt "rezervátum" felé. Nem kiírtani akarják õket, azt megtehették volna pl. az elõzõ részben is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ha a reptéren maradtak volna akkor az úgynevezett "Farm Effektus" néven emlegetett jelenség lépett volna életbe.
grebber
Tüskés csákóból szerintem lazán olvassák a dolgokat az alienek és majd szép nagy dara lesz Charlstonba!

Next PC upgrade: 2022

stargatelost
El se hiszem, hogy ez ugyanaz a sorozat. Az elsõ évad csapnivalóan rossz volt, de ezzel a második évaddal eddig önmagához mérten semmi gond nincs. A dráma is helyén van, valahogy most nem zavaró a családos dolog sem, talán azért mert másra fókuszálják a dolgokat (idegen behatás Tom meg meg Ben részérõl, és ebbõl van a konfliktus). Az is pozitívum, hogy továbbálltak máris a reptérrõl, pedig azt hittem megint befészkelik magukat (mint a suliba), és jön a faszkodás újra. De szerencsére nem. Csak maradjon ilyen végig.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

tutituti
Most vettem csak észre, hogy elkezdõdött a második évad!.bele is kezdek.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Andr0
jaja jó volt ez. 😊 kíváncsi vagyok merre jutnak végül.

Armin & Ayu fan

Narxis
Brutáljó volt a mai rész. Meg fogjátok könnyezni!<#sir>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ForzaInter
megnéztem én is a premiert.
szerintem jó lett, sokkal jobb volt mint tavaly, akcio az volt bõven. csak maradjon is a színvonal

Yo, Bitch!

Fenrir
Igazából ez egy rész volt.

Azért kíváncsi leszek arra, hogy ez a lendület meddig tart majd, nehogy a maradék megint végig filler legyen.

A halál csupán a kezdet...

Montanosz
sõt a második rész után úgy találom hogy fényévekre jobb lett mint az elsõ évad...persze saját magához viszonyítva...de legalább nem kaparom már a meszet a falról idegességemben

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Mi? Elkezdték játszani a 2. szezont? Höhöö... akkor majd megnézem 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

stargatelost
Na meglestem a 2x01-et, és azt kell mondanom, hogy jó volt. A gyalázatos elsõ évadhoz képest mindenképpen. Úgy tûnik jót tett az írógárdacsere, remélem a többi rész is hasonlót hoz majd.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

kBagyula
Köszönöm szépen.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

grebber
Sir Quno Jedi
Szvsz. az "akció" hiányzik belõle a legkevésbé.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Andr0
szerintem jó részek voltak. Ennél több akció semmilyen más sorozatban nincs... nem tudná kitermelni a sorozat. és szerintem nem is kell több.

Armin & Ayu fan

Sir Quno Jedi
No azt is megnéztem, nem voltam elájulva. Mind1, a barátokköztnél jobb, mint az elsõ széria is, szal. nézni azért fogom, de nem ülök tûkön a folytatásokért. Nagyon bárgyú ez scifinek, élienes ellenállósnak meg túl uncsi és vontatott (és béna). Az élienek meg direkt bénáznak napestig, hogy hõseink kedvükre randalírozhassanak. Kíváncsi vagyok mit szólna ehhez Ripley... 😄

kBagyula
Nekem tetszett mind a kettõ rész. 😊 Az elõzõ évadhoz képest sokkal jobb.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Narxis
2. rész sokkal durvább. 😛

Sir Quno Jedi
Jó van, megnéztem a kedvetekért az elsõ részt. Nos ott már fejhangon sikoltoztam, mikor beburkolták a tudjátokmiket a tudjátokmivel, hogy a tudjátokmik ne szúrják ki a tudjukmikkel. Ezt a filmet tökéletes technikai analfabéták írták/felügyelik és MINKET is annak néznek. Mind1, ki fogom bírni a második részt is, még ha az elsõben konkrétan semmi sem történt, de az legalább jó lassan. Hozzák a színvonalat... 😄

Narxis
<#eljen>

Szerintem fasza volt ez a két új rész. Nincs ok panaszra.
Csak vissza ne süllyedjenek a következõ résszel a vontatott unalomba, ami az elsõ évad volt...
Narxis
Neeeeeeeeeeeeeeee 😄 nézd ezt is!!!

Sir Quno Jedi
Ujujujujjj... Ekövettem a hibát, hogy beletekertem. Na inkább nézek Continuumot... 😄

kBagyula
Lesz valamikor felirat?

ForzaInter
Én se néztem meg még. Kíváncsi leszek azoknak a véleményére akik szarnak tartják a sorozatot, vagy kaszálták, és most visszaszálltak. Új írógárda remélem jobb lesz, mondjuk szerintem azért az 1. évad is nézhetõ volt, de nálam is csak erõs közepes volt.

Yo, Bitch!

Sir Quno Jedi
Na majd valamikor én is jól megnézem és megmondom utána, hogy kuka-e, vagy elmegy-e még szódával! Szólok, amint megvagyok vele.

Narxis
2. részbe sûrítették az akciót, gyerekek egyet mondhatok...BRUTÁLIS. Szerintem kurvajó ez a sorozat. A 2. rész végén volt egy összefoglaló, több részbõl vágták össze, nem csak a következõbõl. Szerintem megfogadták a visszajelzéseket és több eksön, konfliktus lesz majd.

Narxis
Megnéztem az elsõ részt, duplarészes amúgy, külön kell letölteni. Nagyon zsír bár biztos lesznek fanyalgók. 😛

kBagyula
😄

Sir Quno Jedi
Tudod, biztos, ami biztos... Máh nem bízom Játékhegyben mint rendezõ...

Narxis
haha 😛 😄

Sir Quno Jedi
Én a hányószacsit is odakészítem azért...

Narxis
Készítsétek a nasit, üdcsit mert már csak 1 nap van és folytatódik az epikus sc-fi sorozat! 😄

ForzaInter
számomra ezek a sablon nyomozós sorozatok (ncis, csi stb.) nézhetetlenek.. egyedül a law & order: svu amit néztem néha viasaton, az elment egynek.

Yo, Bitch!

Narxis
Ez igaz, karakterek tényleg jók.

Sir Quno Jedi
Semennyi. Pedig sokan várják. Én is.

Sir Quno Jedi
Én szeretem az NCIS-t, me jók benne a karakterek. A sztoritól és a propagandától meg el kell vonatkoztatni és okés lesz.

Herold
Én leginkább egy új Star Trek sorozatot hiányolok, bár nem tudom mekkora igény lenne rá.

ForzaInter
ncis mind a 9 évadot megnézted? te tuti nem vagy akkor ember😄😄

Yo, Bitch!

Narxis
Scifire de persze leginkább az ilyen UFO megszállósokra. Volt a V - Visitors azt is nézted gondolom, én azt is imádtam és persze kaszálták... Terra Novat is szerettem de elismerem, hogy lehetett volna jobb. Alcatraz csak nyomokban tartalmazott scifit de persze néztem mert nincs más. 😄 Jön majd még a Warehouse 13, azért a sorozatért egyenesen megõrülök. Olyan mint az Eureka, el kezdem nézni és kész, megszûnik a külvilág számomra. 😄

Falling Skies nem csak az idegenek miatt tetszik hanem, hogy már lerohanták a Földet és ebben kell túlélniük. Nincs pöcsölés, hogy itt vannak az idegenek, de bújkálnak meg tudom is én. Az alapsztori megadja az alaphangot az akcióhoz.

De fantasy sincs sok. Van a Game of Thrones amibõl már csak 1 rész van hátra és szünetre megy. Nem tudom mi van a mai TV-s világgal, de rohadtul nem tetszik. Kínomban már megnéztem az NCIS-t is, mind a 9 évadot egyhuzamban. Nem mondom, hogy nézhetetlen, de akkora közhellyel teli amerikai propaganda, hogy némelyik jelenetnél már a hajamat téptem.

Nem oly régen olyan sorozatok voltak mint a Primeval, Torchwood, Legend of the Seeker. Az elsõ kettõ bizonytalan idõre szünetel, nem mondták, hogy kaszát kaptak, az utóbbi kapott kaszát. Szomorú.

mooo
Én is csak azért nézem,mert alig van alternativa,ami volt azt is kaszálták(Terra Nova -annyira azért nem bánom a kaszát <#hehe>, Alcatraz, Stargate,
stb...) Most ez a Continuum elég jónak tûnik,hátha... Már ha sci-fi-re gondoltál,mikor azt mondtad,hogy nincs más és nem csak az UFO megszállós sorozatokra 😊
Sir Quno Jedi
A scifi halott mûfaj jóideje. A szuperhõsös témák persze részben visszacsempászik, de már ez ugye nem ugyanaz. Mind1, szokni kell.

Andr0
mi már most is nevetünk 😄

Armin & Ayu fan

Narxis
várjuk ki a végét, lehet majd mi nevetünk a végén és nem a fanyalgók. 😄

Narxis
Hát de basszus nincs más. 😄 Azt kell szeretni ami van. 😄 Ha most nem dobtak össze nézettségnövelõ részeket akkor szerintem kasza lesz, szal nem kell "aggódni", hogy folytatódik. 😄

Andr0
együtt szívunk Narxisszal... 😄😄

Armin & Ayu fan

Sir Quno Jedi
Én is kérek abból amit te szedsz! 😄DD Ennyi pozitív energiával nem veszíthetünk! (de)