Falling Skies (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mascarun
Szerintem õ nem a reflektorok hõkibocsájtására gondolt hanem hogy az éjjel kellõs közepén villognak összevissza az utakon!

Narxis
Refrektorok lehet nem termelnek annyi hõt. Egyébként érdekes, hogy mindenki azt várja mikor ölik meg az utolsó embert is a Földön miközben az idegeneknek egyértelmûen nem ez a céljuk. Csak annyit öltek amennyit muszáj volt, a gyerekeket meg felhasználják. Az eddigi ellenállás inkább túlélés, komoly kárt csak akkor okoztak amikor belõtték a rakétát abba a toronyba. Másrészrõl lehet szükségük van az emberekre, hogy legyen majd skitter utánpótlás.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Titeket nem boszant, hogy az egész sorozat zsúfolva van alapvetõ hibákkal? pl az idegenek a motorok hõjét seperc alatt kiszúrják, de a refrektorokat nem veszik észre?
A földi technikai szinvonalat figyelembe véve egy ilyen ellenálló csapatot bárhol a világon az USA kb 5 perc alatt iktatna ki...
Andr0
hát ez komoly rész volt😄 Évadzáró eléggé be lett rendezve...😄

Armin & Ayu fan

Narxis
Jaja, én is aszittem. 😄 Nagyon jó ez a sorozat, rendesen oda pörköltek az írók.

Azt hittem ez a season finale.. erre még egy rész lesz jövõ héten...
Mindenesetre szépen bõvítették a jó színészek körét, és a történet is szépen fejlõdik. A következõben meg mindenki megkapja a hiányzó eksön adagját is 😊
Apokalipszis közben a kihalás szélén az ember nem válogathat. 😊
Fenrir
Nagy felhozatal amúgy sincsen a sorozatban.

A halál csupán a kezdet...

Herold
Annak nagyon örülök, hogy a kis feka gyereket ki(ny)írták, kimondhatatlanul idegesített a feje. Viszont a legjobb csaj szerintem Lourdes.

LOK-nak testhezálló szerep lesz 😊
Narxis
Fejlõdtek a karakterek, többet megtudtunk róluk, sanszos, hogy õket nem írják majd ki, egy darabig biztos(Maggie és Tector).

Szerintem meg az idei évad leggyengébb része volt, nem történt benne semmi.
Narxis
Ez jó rész volt, szvsz köv. részben kiderül, hogy

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
rezervátumba érkeztek.

Sir Quno Jedi
Az idegenek butákok, nem jöttek rá, hogy az ilyen dögösebb földi nõknek nem kell harness, pénzért is vetkõznek simán... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

cylonflatus
Olyat kapna amilyen van....

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Narxis
<#szeret>

mooo
Kapna olyan harness-t...nem tenne zsebre az tuti<#fogmosas>
kBagyula
Nah jó rész volt ez is. 😊 Alakul ez!

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Montanosz
ezt se hittem volna hogy a legjobban várt heti adagom ez a sori lesz))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Narxis
Persze, hogy támadóeszköz. Am. le se szarják az idegenek ezt a kis lázadó csapatot, nekik Ben kell és a lázadó skitterek. Bár lehet, hogy a meglõtt halfejû bosszút esküszik.

Mondjuk szokás szerint sajnos nem mentek bele a kis pókok magyarázatába... meg hogy ugye hetek óta ott dekkoltak a sztori szerint elvileg, a kis pókok miért nem jelentek meg addig? Vagy ez direkt ilyen támadó eszköze volt most a halfejûnek?
stargatelost
Milyen horrorosra vették ezt a részt azokkal a pókokkal 😄 Meg annak is örülök, hogy merik kinyiffantani a jobban megismert mellékszereplõket.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Andr0
megértem az indítékait... 😄

Armin & Ayu fan

Narxis
LOL 😄

Sir Quno Jedi
na úgy mégis, szerintetek miért vette magához a halpofa... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Narxis
jah, Karen eléggé jóféle 😄

Andr0
van még hátra 3 rész de nagyon üt ez az évad!! ez a rész pff... Karen pedig jókiscsaj... 😄

Armin & Ayu fan

Narxis
Ez kurva jó rész volt, eléggé drámai. Nyilván az uccsó epizódban fog kiderülni, hogy mit akarnak. Am. szinte biztos, hogy valami olyat ami lakhatatlanná teszi a bolygót, vizet vagy valamit a talajból.

Kár, hogy Pope ilyen keveset szerepel ebben az évadban, õ az egyetlen igazi karakter. A másik, hogy lassan vége a 2-dik évadnak is, s még mindig nem derült ki, hogy mit is akarnak az idegenek.
Sir Quno Jedi
Már-már majdnem nézhetõ, még ha túlzottan kiszámítható is.

mascarun
Kezd végre beindulni! Bár a Karen szál kiszámítható volt!

Narxis
Ja, loooool, akkor bocs. 😄 Azt most nézem, meglátjuk javult-e. 😄

Én nem erre a sorozatra mondtam, hogy szar, hanem a continuumra.
Narxis
Na gyerekek ez a rész magasra tette a lécet. Most már mindenkinek el kell ismernie, hogy nagyon jó sorozat, még Borgnak is. 😛

stargatelost
SGU mindig is jó volt, de a második évadra még jobb lett (a többség egyet is ért ezzel, akármennyire is fikázzák). Event is elég rendesen felpörgött a végére, bár a közepén lévõ szart nem mentette meg. A V az igen, az végig foshalmaz volt. TN is. A FS meg valóban jobb lett, de ez is csak az új írók érdeme.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Fenrir
Igen, most már a nézhetõ kategóriába került, de még mindig fényévekre van a jó sorozat meghatározásától.

A The Walking Dead is csak azért nézhetõ mert a képi megjelenítés átlagon felüli (gondolok itt a zombikra pl), de a forgatókönyv és a színészi játék eléggé xar.

Andr0
csak azt mondom, hogy sikerült megfordítani a dolgot. Ezt máshol még nem láttam (az utóbbi idõben)

Armin & Ayu fan

Fenrir
Azért annyira ne istenítsük. Mindenképpen jobb mint az elsõ, de továbbra is a forgatókönyv bárgyú és gyermeteg, ennél azért lehetne sokkal jobb is.

Andr0
szerintem a második évad egy olyan példa amit bárki megirigyelne, a semmibõl hozták vissza a sorozatot. Ezt megtehette volna a Stargate Universe, V, Event, meg sok más sci-fi sorozat is. (Pl a Terra Novánál és megnéztem volna egy ilyen fordulatot)

Armin & Ayu fan

zsivany20
Nagyon helyes!

Andr0
Megvan a berendeles SE 3 ra

Armin & Ayu fan

Narxis
+ az elsõ rész is ebben az évadban arról szólt, hogy nyeregben érzik magukat az idegenek. Be vannak nagyon képzelve, nem igazán foglalkoztak a kóborló emberekkel az elsõ évad végig, utána is csak egy rezervátumot ajánlottak. Oda tartanak éppen, gondolom nem mondtam újat vele. 😄 Szóval eddig az idegeneknek abszolút jól megy minden.

Andr0
ez az évad megérdemel egy berendelést... jó volt ez a rész is.

Armin & Ayu fan

totális háború és a gerilla harc között azért sok a különbség, ezt mindegyik hatalmas és erõs hadsereg beszopja, ruszkiktól kezdve az amcsikig
Sir Quno Jedi
A legjobb, hogy a "töritanár" ugye beszél az egyik fõhalpofával és az egész korrekt ajánlattal áll elõ, erre hõsködés ON és inkább mind megdeglünk, de nem megyünk rezervátumbaaa... gratulálok. Pont õ hozta fel az indiánok, kontra telepesek problémát és ez tökéletesen bizonyítja, hogy mi a vége az egésznek, miszerint az ellenállás hasztalan egy lényegesen fejlettebb hadsereg ellen. Ergó az idegen ajánlata még egész normálisnak nevezhetõ és emberi standardok között megszokott intézésmód (mármint nem az alienek találták ki, hanem mi magunk, õk csak próbálnak alkalmazkodni a mi módszereinkhez, hátha azok tényleg beválnak nálunk). Szal. azzal ha együttmûködnek, azzal TALÁN megmenthetik magát az emberi fajt (talán nem), de az ellenállással totálra kiírtatják magukat.

No persze ha a tanár célja az, hogy feláldozzon mindenkit (pl. a fiait is) és hõsi halált haljon, akkor okés, csak ennél azé okosabb a srác...

Ugye nem arról van szó, hogy folyik a háború és nem adjuk fel, mer bátrak és kitartóak és hõsiesen önfeláldozóak vagyunk. Arról van szó, hogy félkézzel legyõztek minket, eltiporták a civilizációnkat, a hadseregeinket, mindent ellenõrzés alatt tartanak és a veszteségek sem hatják meg õket (ki nem szarja le a drónokat), sõt a saját embereinkbõl pótolják azokat. Ilyen helyzetben ez nem verekedés, hanem verés és éppen minket vernek. Amint sikerült bebizonyítani az idegeneknek, hogy érdemes mutatóba megtartani egy kisebb kolóniát belõlünk, lehetõleg fel kell használni a lehetõséget. A másik opció, hogy mind meghalunk, sõt egy részünkbõl genetikai hibrid lesz az õ szolgálatukban.

Mondjuk én lehet nem adnám meg magamat szintúgy, csakhogy nekem nincs is annyi vesztenivalóm, mint a fõszereplõnek.

Sir Quno Jedi
nincs mit érteni rajta, merõ faszság a forgatókönyv 😄DD

Azt nem értem, hogy az idegenek kiirtották a Föld lakosságának több mint 90%-át, megsemmisítették a Föld reguláris hadseregeit, beleértve az USA-ét is, annak teljes fegyverzetét, viszont képtelenek egy épületet megvédeni egy maroknyi géppisztolyos fegyverestõl, meg pár gyerektõl. Ez azért elég érdekes.
Andr0
+1 jó rész volt ez...

Armin & Ayu fan

Narxis
Brutáljó rész volt, egy szavatok se lehet! 😄