1050
  • Pares
    És valószínűleg a Volmoknak sem áll azért annyira érdekükben az emberek túlélése, egyelőre jól jön ez a kis ellenállás a Földön, amire az Esphenik nem számítottak, de hogy azután mi lesz...
  • Pares
    Igen, és amint írtam, az is meg volt említve, hogy csak egy előörs tartózkodik a Földön jelenleg. Az új idegenek sem jöttek teljes flottájukkal, küldtek pár rangert hogy segítsenek, de a két faj biztos máshol is háborúzik egymással, biztosan ott van lekötve mindkét faj hadereje. A Föld meg csak egy kis galaxis-széli jelentéktelen nyersanyag lelőhely.
  • Narxis
    Ez az uralják azért túlzás, van pár olyan épületük amit asszem az első évadban lerobbantottunk és itt-ott kisebb táborok ahol épp dolgoztatják az embereket meg mintha szóba került, hogy nagyon messze vannak az otthonuktól és ezért nehezebb az utánpótlás, ezért építenek és használnak földi cuccokat.
  • Pares
    Az is el lett magyarázva pont az első részben, hogy az Esphenik nem az egész flottájukkal jöttek ide, gyakorlatilag egy felderítő csapat igázta le a Földet. De mivel nem sikerült olyan simán, mint ahogy azt gondolták, ezért érkezett és érkezni fog még erősítés. Hát nem figyeltél? Ejnye!
  • Sir Quno Jedi
    Egen és az Esphenik uralják az egész bolygót, de egy fisemfos hídfőállással nem bírnak. Ugyanmáh...
  • Pares
    Neked fontosabb a festett fal mint a tiszta ágy?:-D
    Különben azért nem murdereltek még meg, mert az új idegenek védik többek közt a légterüket is, remember?
  • Sir Quno Jedi
    Merhogy dekkolnak a mélyben és dolgoznak az űber"ágyú"jukon éjjel-nappal. Csak 20-25-en vannak, nem engedhetik meg maguknak a veszteséget, ezért nem is vesznek részt akciókban lehetőség szerint.

Amúgy itt is alig vannak alien-ek. Általában dekkolnak valahol és inkább az emberek harcolnak, meg mutáns gyerekek némi maszkban, oszt haller.

Ami még vicces, hogy eltelt 7 hónap és nem voltak képesek lefesteni a falakat az áruházban, ahol laknak. Persze vasalt ágynemű, meg minden tökömsetuggyami az van.

A sztori szerint azért nem murdeltek még meg, mer menekülnek, bújkálnak és az ellenség nem tudja hol vannak. Most viszont nyíltan szembeszálltak velük és bedekkoltak valahova. Innentől pár bomba és haller, ott a végeük. Az idegeneknek van légierejük, nekik nincs, szal. ez felettéb érdekes, hogy miért nem intézik el őket, miért csak kívülről, jó messziről baxtatják őket. Mostmár a hőforrásokat és elektromos cuccokat sem álcázzák, még támadáskor sem, ami meg az eredeti sztori szerint baromság, ugyanis jön(ne) azonnal pár drón és végük van.
  • kBagyula #520
    Sziasztok!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Valaki priviben egy dl linket hajítana?

Köszi!

• Narxis
    Egyébként mellettük letelepedtek az idegenek is, majd jó lenne látni a táborukat.
  • grebber
    Hm jó nyitás volt! Nagyon kíváncsi leszek mi sül ki majd az egészből!
    Az idegenek bár adják az infokat (szerintem furcsán sokat tudnak lehet nekik is van kémük :D )nem sokat segítenek harcban (eddig)
  • Pares
    Igaz, az idegenek nem olyanok, mint a zombik.
  • Narxis
    Lehet az is jó ha nem költöznek mindig. Csak érdekes karakterek kellenek hozzá és máris lehet epizódonként 2 történetszál is. Azok akik útrakeltek és akik ott maradtak, ennyi.
  • Pares
    Én is remélem, hogy nem lesz TWD farmház szindrómás a sorozat. A babát meg nem hiába mutatták be úgy, ahogy, biztos lesz valami szerepe a sorozatban.
  • stargatelost
    Ennek a sorozatnak az az egyik legnagyobb erőssége, hogy kreatív, fasza CGI földönkívülieket vonultat fel. Az új alienen nem győztem kapkodni a fejem, milyen remekül meg lett csinálva. Ezt neked Defiance , így most még szánalmasabbnak tartom azt a foshalmaz sorozatot, mert itt az élő példa, hogy lehet CGI alienekkel sorozatot csinálni.

A nyitás érdekes volt, olyannak hatott az eleje, mintha kihagytak volna egy évadot. De végül is nem volt rossz, bár voltak idegesítő dolgok. Hányszor is hangzott el a "past seven month"? Meg a kiscsávó szála is jó lehetett volna, erre a végére elpuhányítják, hát mi értelme volt ennek? De voltak jó sztoriszál felvetések, meglátjuk, mit sütnek ki belőle.

A második évad azért volt fasza, mert úton voltak szinte végig, remélem most nem egy helyen fog játszódni az egész, mert akkor gondok lesznek :S
  • Pares
    Engem enyhén szólva kirázott a hideg. Mondtam magamba na most ez valami kibaszott horrorba vált át vagy mi?
  • Narxis
    Jah az nagyon durva volt. Szerintem van benne alien DNS.
  • Borg
    Nemtom hogy vagytok vele, de bennem a szar hűl ki az újszülött gyereküktől :D Kiváncsi leszek mit kezdenek ezzel a szállal...
  • haywire
    felirat mikorra várható hozzá?
  • Tababo
    zsiradék volt az első rész
  • Pares
    Megnéztem. Érdekes volt.

Meglepett, hogy 7 hónappal az előző évad után kezdődik, és kicsit sajnáltam is, hogy nem láthattuk, ahogy például a Volm bemutatja nekik a legújabb galaktikus arzenált, de a fontosabb dolgokat azért próbálták megmagyarázni. Én személy szerint ott folytattam volna, ahol abbahagyták. Ennek ellenére jó volt, első részhez illően szépen bevezettek pár témát, hogy talán nem is barátok, vagy másodlagos céljaik is vannak a Volmoknak, és hogy az a bazi Volm szerkezet tényleg csak az Esphenik ellen van? Közben pedig olyan barátságosan beszélnek...

Egyetértek, jónak ígérkezik az évad, ha csak nem ültetik le úgy mint a TWD-t a farmházzal.
  • Narxis
    haha :DDDD

De azért elég szépen hát ööö skipeltek pár dolgot. :D
  • Andr0
    Akkor én ezt most fordítom:
    "Egész nézhető volt a nyitás egy kevéske akcióval" :D
  • Narxis
    Előre megmondtam gyerkőcök. Ez brutális jó évad lesz, az évadnyitó elég fain lett. A baba nagyon durva... :D
  • Pares
    Igazad van. Te már sokkal mélyebbre süllyedtél a kötözködéseddel és az értetlenkedéssel.
  • Fenrir
    Nem alacsonyodok le a szintedre, hogy erre reagálok. Sok sikert a sorozathoz.
  • Pares
    Leírtam szépen is, mégse fogta fel.
  • SzinesGeza
    Azért ezt felnőtt ember módjára is meg lehetett volna fogalmazni ;)
  • Pares
    Hogy én elfogult? Mit adtam elő? Te hallucinálsz ember? Annyit írtam, hogy nagyon tetszett. Erre te elkezdesz kötözködni és sorozatokat sorolgatni, hogy azok sokkal jobbak. Leírtam, hogy nem érdekelnek, de úgy látszik nem bírod felfogni. És ki a faszt érdekel, hogy te mennyi sorozatot nézel? Azt hiszed, attól több vagy és akkor megmondhatot mindenkinek hogy mi a jó meg mi a rossz? A szememben a véleményed még kutyaszarnyit sem ér ezek után.
  • Narxis
    Mehet.
  • Narxis
    De ő meg lehet nem néz annyit és neki ez a legjobbak között van. Szerintem kár abba belekötni, hogy kinek mennyire tetszik. Nem mi vagyunk az Emmy-díjra jelölő bizottság.
  • stargatelost
    Mehetne bannerba?
  • Fenrir
    Senki nem mondta, hogy rossz, hogy neked tetszik, csak túl elfogult vagy a sorozattal szemben, mert annyira nem jó mint amennyire előadod. Mivel párhuzamosan mindig nézek 5+ sorozatot azt hiszem, hogy van összehasonlítási alapom.
  • Fenrir
    Igen, ezt kihagytam, ezt is rendeszeresen nézem :)
  • SzinesGeza
    Sőt! A bolognai spagetti sehol sincs a csokoládéfagylalthoz képest!
  • Sir Quno Jedi
    és milyen igaz, milyen igaz...
  • SzinesGeza
    Ja, hát ha ennyire csapongunk akkor azt is mondhatom, hogy a "The Big Bang Theory"-nak a közelébe sem ér a "Falling Skies". :)
  • haywire
    Plakátok a 3.évadhoz
    hozzászólásokat érdemes olvasni.
  • Pares
    Lost-ot én is néztem. Első évadot végig. A második már nem érdekelt.
  • Pares
    Ennyire fáj, hogy nekem tetszett? Menj nézd akkor azokat a "sokkal jobb" sorozatokat, mert azokat többen nézik, meg az IMDB-n 9.0+ értékelése van. Leszarom.
  • Narxis
    TWD-t és Got - ot nézem de csak a TWDvel lehet össze hasonlítani. Annyival nem jobb szvsz. Californication nekem nagyon unalmas volt. Nézettség meg nem a minőség mértékegysége...