Falling Skies (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
tehát nem érezték azt hogy rabszolgák lennének.
reggel már a hátamban van merevedés.
Next PC upgrade: 2022
alapvetõen nekem bejön a sorozat. nálam hiánypótló cucc
háttõõõizéééé...ha valóban ilyen idegen létforma jönne a földre visszakergetnénk õket.
a tehén bõgetõ robotokkal még a magyar honvédség is könnyen elbánna.<#whatever>#whatever>
amúgy nem rossz a sorozat. ráfüggtem rendesen.
lassan végzek az új évaddal.nem rossz azt kell hogy mondjam.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Most daráltam le a két évadot egyben. Nem tökéletes, de azért nem volt ez olyan rossz. Meg legalább folytatják, ez is ritka manapság...
A végére megjöttek a franciák? :-))))))))
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ellenük készült a torony, az biztos, mivel Bent megkérdezi Carter doki, hogy miért néz az ég felé, õ pedig azt válaszolja, hogy nem az emberek ellen készítették...tehát 2 lehetõség maradt, az új idegenek békés szándékkal jöttek, amit nem szerettek volna a hûbérurak, és lepuffantották volna õket még leszállás elõtt. A másik lehetõség, hogy új hódítók, de akkor így az emberek saját magukkal ba**tak ki, hogy elpusztították a fegyvert, mert így két ellenség ellen kell harcolni, még akkor is, ha õk is irtják majd egymást...
szóval sok a lehetõség, csak legyen elég pénz megcsinálni...
jah a végén amikor kifutottak, az tipikus Spielberges jelenet volt (tudom, nincs sok köze a sorozathoz, maximum a számlaszámát kérték el, hogy a nevét beleírják a stáblistába), de akkor is...szinte minden filmjében van egy ilyen jelenet, amikor a kamera élesen a szereplõk arcába fordul, és mindenki megdöbbenve figyel...
Ati
Ati
Na most ha úgyis megölték volna õket, akkor miért is rakta bele a csaj Hal-be a "technikát"? Ennek nem sok értelme van.
Õ honnan tudta, hogy meg fogják õket támadni a lázadók?
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ami értékelhetõ volt, az a lézerágyús csillagvizsgálós valamiben lezajlott rész, meg a cliff a legvégén. Bár az megint erõltetett volt, hogy jajj kifut mindenki a nyílt placcra, aztán nagyot néztek volna, ha felégetik õket 😄 Maximum egy két katonának kellett volna kimennie, meg Toméknak, de nem civileknek, lol. De persze így akarták hatásosabbra a cliffhangert.
Amúgy szerintem teljesen új faj lesz ez, és szövetséges. Egy olyat tudok elképzelni, hogy eleinte szövetségesek, meg segítenek nekik, aztán kiderül, hogy õk is csak a bolygót akarják.
Ne kelljen máár 1 évet várni!!!
Armin & Ayu fan
"Set six months into a world devastated by an alien invasion.....Within a few days the invaders neutralize the world's power grid and technology, destroy the militaries of all the world's countries, and apparently kill over 90% of the human population. Set six months into a world devastated by an alien invasion"
Magyarul a sorozat 6 hónappal játszódik az invázió után. A támadók az invázió után pár nap alatt (!!!!) kiiktatták a Föld áramellátását és technológiáját, a világ összes hadseregét megsemmisítették, és megölték a földi lakosság több mint 90%-át. Még egyszer leírom, hogy a sorozat saját bevallása szerint mindez pár nap alatt. De kb. 50 kalasnyikovos felkelõvel nem bírnak el már hónapok óta, sõt minden ütközetbõl õk kerülnek ki gyõztesen. Ha itt nincsen egy kúrva nagy ellentmondás, akkor sehol se.
Egyébként ha meg nem céljuk az emberek kiirtása, akkor miért ölték meg a lakosság több mint 90%-át?
Mindenesetre nézem a sorozatot, idõtöltésnek elmegy, de komolytalan az egész.