1050
  • grebber
    Ha több ezer éves rajzokon ott vannak és akkor röpködtek szó szerint elképzelni se lehet milyen fejlettek lehetnek!
  • Shiwo
    a nagy számok törvénye szerint szerintem nem az a kérdés, hogy léteznek-e, hanem, hogy pont most léteznek-e és van-e olyan technológiájuk, hogy idekeveredjenek..

• grebber
    De éppen ez benne a nyomorékság ha ma most ebben a percben emondanák léteznek. Akkor a sok nyomi mit parázna?

Nem a bejelentés percében keletkeztek a földönkivüliek ,tehát már régóta léteznek és eddig le se szartak mit pánikolnának. Ezt a gyökérséget nem értem.

Én hiszek benne,hogy léteznek csak a hülye begyöpösödöttek hiszik azt hogy a mién az univerzum és mi vagyunk az egyetlenek!
  • modellmaker
    Ha idejönne egy másik életforma, bizonyosságot nyerne, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban. Még akár a vallási fanatikusok is csinálhatnának hülyeségeket. Tuti lenne olyan, aki kitalálna valami hülyeséget, hogy pl. azért jöttek, mert minden újszülött zsidó kisfiúnak le akarják vágni a bal kisujját, aztán a suttogó csatornákon keresztül ez már oda fajulna, amiért érdemes lenne pánikolni. :D
  • Neoncsoves
    Conspiracy Keanu meme:

What if Falling Skies is based on a true story and Volms are actually on the planet
  • grebber
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    El onnan mindegy hova, csak ne maradjon ott. Látod a nyomoronc elnökék is hogy reagáltak az ufora.Egyből a fejét akarták leháncsolni kb

Pánikol az összes nyomorék. A büdös valóságban is feszt ezt hajtogatják ,hogy ha léteznek is azért titkolják el,hogy ne törjön ki pánik.
    Apjuk ...zát milyen pánik lenne? Ha eddig nem basztattak minket a közhírré tétel után sem változna.
  • Pares
    Na én is megnéztem a 4. epizódot. Nagyon jó rész volt, csak
    azt az nem értem, mégis hogy mernek repkedni Volm kíséret nélkül? A végén is hogy gondolhatták, hogy azokkal a tragacsokkal el tudnak menekülni bárhová? Meg azt se vágom, hogy Glass mit akart kezdeni a gyerekkel, hova akarta vinni? És miért?

• Narxis
    :O Ő szerepel akkor a sorozatban is? :D
  • Narxis
    jaja az poén volt :D
  • grebber
    Az UFO hogy leszólta a gépet,hogy azzal a szarral kell repülnie
  • Fenrir
    [15 December 2012] Gave birth to her first child, daughter Pepper.
  • cylonflatus
    Ja, én is erre tippelnék.
  • Narxis
    Lehet tényleg terhes volt. :O
  • cylonflatus
    Glass jól meghízott...
  • Neoncsoves
    Értem, köszönöm a válaszokat. Azt hittem én néztem el valamit anno, de ezek szerint ez ilyen "meglepi". Na nézem a 2. részt :)
  • Narxis
    Szünetben, ugrottak 7 hónapot és ezekre utalnak itt-ott a párbeszédekben. Glass-ról am. tudtuk, hogy terhes, ott a hangárban simizta a pociját a prof még a 2. évadban. Hal bénulása se akkora meglepetés, az ő utolsó jelenete az volt, hogy csinált vele valamit Karen, aztán felkel, belenéz a tükörbe és ott látszik, hogy mosolyog és asszem mászik valami a fülébe. A miért lesz majd egy kicsit meglepő.
  • cylonflatus
    Szerintem csinált vele valamit az ex-csaja, vagy a bogár a fülében, mindenesetre nem tiszta, esetleg a 2 és 3. évad között történhetett még vele valami amiről nem tudunk (még), én legalábbis nem emlékszem. De ahogy beszélnek a dologról ők sincsenek vele tisztában pontosan mi lehet a baja, és nem szervi okai lehetnek, inkább pszichés.
  • Neoncsoves
    elég rég volt a 2. évad, de nekem új volt a 3. évad 1. részében, hogy Hal lebénult, Glass terhes... egyszerűen csak én vagyok feledékeny, vagy ez úgymond a "szünetben" történt?
  • Narxis
    Jó rész volt a mai is.
  • haywire
    visszatérve a gyerekhez, 1 hetesen már beszél és jár.
    Szerintem nem feltétlenül kell egy évadot várni, hogy szerepe legyen. Emlékezzetek vissza a the 4400 sorozatba is az Isabell (asszem ez volt a neve) egyik pillanatról a másikra nőtt fel. És ugye itt is működik a gyors fejlődés, lásd a béklyózott gyerekek közül 1-2 hamar pókká változott.
  • RatBaG #547
    egy ismerős arc

• Narxis
    Egyetértek!
  • Herold
    Egyáltalán nem volt filler. A vihar előtti csendet próbálta érzékeltetni néhány mellékszállal, szerintem sikerrel.
  • cylonflatus
    Szerintem erre sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy töltelék rész volt. Az igaz, hogy akcióból nem volt olyan sok, azonban több fontosabb-, a főszálat érintő dolog is történt.
    Egy újabb ember-frakció színre lépése, akit ráadásul a még mindig élő és regnáló elnök vezet, a velük való konfliktusban meghal Pope bandájából a badass csajszi, ifj. Mason le akar lépni (vagy színt vallani?), a gyerek para, elindult az invázió,
    csak ami most hirtelen az eszembe jut. Szóval lehet, hogy a kevesebb akció miatt lassabb volt, de hogy ez töltelék lett volna? Ha gonosz akarnék lenni azt mondanám, hogy az első évadban fele ennyi fontos dolog se történt ;)
  • stargatelost
    És még az idegeneket is kispórolták belőle :D Elment a lóvé a duplanyitányra :D
  • grebber
    Hm a duplarészhez képest ez a 3. olyan semmilyen tipikus töltelék rész volt csak hogy legyen valami.
  • Agamemnon
    Valaki tudja, hogy mi a forrása a fordítási alapnak? Mert az első részhez a magyar feliratot nem az eztv.it-en elérhetőhöz készítették. (Piratebay-en megtaláltam, csak eddig többnyire ment a fordítás az eztv.it-es verzióval)
  • SzinesGeza
    Tehát mazochista vagy. Akkor viszont nem te vagy a célközönség. ;)
  • cylonflatus
    Szegény csaj, a faszom ki van, amúgy is olyan szar napom volt... és most már a kocsma is bezárt, ááá
  • Narxis
    Ez brutáljó rész volt gyerekek, lesznek itt még WTF-ek.
  • Pares
    Ebből a kisbabából nagy rohadékot fognak csinálni, már látom!
  • Pares
    Igen, ez nagyon könnyen lehetséges. Az Esphenik is tudnak valamilyen telepatikus módon kommunikálni, és Masonnal is kitudja mit csináltak. Lehet az egész gyerek az Esphenik ötlete volt? Olyan kém, akire nem is gondolnának az emberek?
  • Sir Quno Jedi
    Velem azért nehezen feledtetik el az első két évad szenvedéseit. Néha fizikai fájdalmat éreztem, miközben néztem... :D
  • Sir Quno Jedi
    Eleve telepatának tűnt eddig. Csakis úgy értheti mit mondanak (és látszott rajta, hogy érti), ha olvas a gondolataikba és onnan tanulja meg pl. a nyelvet (rásegítve némi gondolatolvasással). Ilyen gyorsan másképp nem tanulhat (még 23467IQ-val sem).
  • HTS s3rg1nh00
    ez a sorozat egyre jobb...
  • Pares
    Amúgy:

http://thepiratebay.sx/torrent/8582673/Falling.Skies.S03E03.720p.HDTV.x264-EVOLVE[rartv]
  • Pares
    Ja igen, ezt el is felejtettem. Ez a gyerek speciális. Mondjuk igaz, nem kell neki géppuskával rohangálva gyilkolászni az idegeneket ahhoz, hogy fontos szerepe legyen az évad során. :D
  • Sir Quno Jedi
    Na azé a gyerek az gyorsan nő, egy hetesen beszél, meg mászik, szóval pikkpakk és nemsoká má rámászik a fiúkra... :DDD
  • Pares
    Ide mind olyan dolgot írtál le, ami még csak következni fog. 2 rész után nem lehet megmondani, hogy milyen irányba megy majd a háború. A babának tuti lesz szerepe, de nem biztos, hogy még ebben az évadban. A Volmokról én is azt sejtem (ahogy írtam is), hogy addig jók nekik az emberek, amíg nehezítik az Esphenik munkáját, de hogy utána mit kezdenek a Földdel...
  • Sir Quno Jedi
    Én sajnos figyeltem.

Azonban, ha ez csak előőrs (Se) és jön még a flotta, akkor nekünk úgyis reszeltek. Mer ugye ha még le is győznénk az espheniket és a volmok meg nem akarnának minket elfoglalni helyettük, akkor is beszopjuk.

A volm gép is meglehet világírtó gép, hogy az esphenik ne szerezhessék meg a bolygót és ne legyen innen utánpótlásuk a háborújukhoz. Deee az is meglehet, hogy még genyább terveik vannak velünk.

Egyedül a rebel skitterek vannak a mi oldalunkon és megbízhatóbbak, mer őket a volmok is kiírtanák, a sajátjaik meg eleve, így ők is csak collateral damage, mint mi magunk, két tűz között. Persze azt sosenem lehet tudni mi forog a fejükben.

A volm amúgy elmondta nekünk most is, hogy az emberi logika NEM használható, ha földönkívüliekről van szó és úgy érzem, ez kicsit finom figyelmeztetés is volt egyben, hiszen ŐK is alienek és fingunk sem lehet a terveikről és szándékaikról.

Még ha lesznek is szuperképességű emberek, mint a doki lánya, akkor sem birtokoljuk az idegenek technológiai tudását, csak morzsákat csepegtetnek el. A buta kisgyerek meg nem érti, minek a matek, miközben most is megmurdeltek vón az atomfizikus nélkül (meg már eddig sem lett vón áramuk). UGYE! Pediglen nem erővel lehet ezeket legyőzni...

AZ egyik ésszerű megoldás, ha pl. telepatáink lesznek, akik képesek megszerezni az idegenk tudásanyagát egyenesen a buksijukból. Úgy is hirig, hiszen porból nem lehet űrhadihajókat gyártani, de indításnak nem rossz.