Falling Skies (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy én elfogult? Mit adtam elõ? Te hallucinálsz ember? Annyit írtam, hogy nagyon tetszett. Erre te elkezdesz kötözködni és sorozatokat sorolgatni, hogy azok sokkal jobbak. Leírtam, hogy nem érdekelnek, de úgy látszik nem bírod felfogni. És ki a faszt érdekel, hogy te mennyi sorozatot nézel? Azt hiszed, attól több vagy és akkor megmondhatot mindenkinek hogy mi a jó meg mi a rossz? A szememben a véleményed még kutyaszarnyit sem ér ezek után.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Narxis
Mehet.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
De õ meg lehet nem néz annyit és neki ez a legjobbak között van. Szerintem kár abba belekötni, hogy kinek mennyire tetszik. Nem mi vagyunk az Emmy-díjra jelölõ bizottság.

stargatelost
Mehetne bannerba?

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Fenrir
Senki nem mondta, hogy rossz, hogy neked tetszik, csak túl elfogult vagy a sorozattal szemben, mert annyira nem jó mint amennyire elõadod. Mivel párhuzamosan mindig nézek 5+ sorozatot azt hiszem, hogy van összehasonlítási alapom.

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
Igen, ezt kihagytam, ezt is rendeszeresen nézem 😊

Sõt! A bolognai spagetti sehol sincs a csokoládéfagylalthoz képest!

Sir Quno Jedi
és milyen igaz, milyen igaz...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ja, hát ha ennyire csapongunk akkor azt is mondhatom, hogy a "The Big Bang Theory"-nak a közelébe sem ér a "Falling Skies". 😊

Plakátok a 3.évadhoz
hozzászólásokat érdemes olvasni.

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

Lost-ot én is néztem. Elsõ évadot végig. A második már nem érdekelt.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ennyire fáj, hogy nekem tetszett? Menj nézd akkor azokat a "sokkal jobb" sorozatokat, mert azokat többen nézik, meg az IMDB-n 9.0+ értékelése van. Leszarom.

Narxis
TWD-t és Got - ot nézem de csak a TWDvel lehet össze hasonlítani. Annyival nem jobb szvsz. Californication nekem nagyon unalmas volt. Nézettség meg nem a minõség mértékegysége...

Narxis
Védem 😄 A Lost jó sorozat

Fenrir
Pedig amiket felsoroltam mind AAA sorozatok, baromi magas rating-ekkel és nézõszámokkal, nem véletlenül.

Ezek közül a TWD-t nézem, és hát... Egyáltalán nem mondanám, hogy jobb lenne, sõt. A többit meg nem nézem mert nem érdekelnek.

Fenrir
Ha nem nézzük a mûfajt akkor azért egy GoT, Dexter, Breaking Bad, most már a TWD, Californication, stb sokkal élvezetesebb és igényesebb.

Ez még bõven a nézhetõ kategóriában van, de a felsoroltak nyomába sem ér.

stargatelost
LOL... gyere Narxis, védjük meg a Lostot, mennyire ütõs cucc 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Lost? Na neeeeeeeee... <#duhos2>

Attól függ, mi számít nagy neveknek?
Csak nem ilyen Lost-félére gondolsz? 😊
(ami szerintem fárasztó nagy ökörség)

MerlinW
2013-Jun-09 Falling Skies 03x01 On Thin Ice
2013-Jun-09 Falling Skies 03x02 Collateral Damage
2013-Jun-16 Falling Skies 03x03 Badlands
2013-Jun-23 Falling Skies 03x04 At All Costs
2013-Jun-30 Falling Skies 03x05 Search and Recover
2013-Jul-07 Falling Skies 03x06 Be Silent and Come Out
2013-Jul-14 Falling Skies 03x07 The Pickett Line
2013-Jul-21 Falling Skies 03x08 Strange Brew
2013-Jul-28 Falling Skies 03x09 Journey to Xibalba
2013-Aug-04 Falling Skies 03x10 Brazil

[merlinw.org]

ForzaInter
revolution nagyon szar.

a falling skies fényévekkel jobb, elsõ évad középszer volt, de a második már simán jó volt. legaljától meg gagyitõl nagyon messze van.

Yo, Bitch!

Nekem tetszett. Igaz, volt elég sok nyálas jelenet, de melyik filmben nincs? Ha ez a legalja, akkor nagyon örülök, milyen lehet a teteje?

Fenrir
Helyenként vannak egészen pofás részek mind történet, mind megvalósítás tekintetében, de azért isteníteni ezt, az nagyon erõs lenne 😊

Narxis
Valakinek tetszik a sorozat és máris jönnek páran helyretenni, nehogy már tetsszen neki. 😄 Magyarország én így szeretlek!

Sir Quno Jedi
+1 a legalja. Nem olyan bûnrossz, mint egy Revolution, de közelít.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fenrir
Ezek szerint mi lehet, hogy nem ugyanazt nézzük, mert helyenként olyan gagyi, hogy el nem tudom mondani 😊

Mondjuk tény, hogy a második évadra már erõsödött, de azért közel sincs minõségben a nagy nevekhez.

Narxis
<#eljen> üdv a klubban

Eszméletlen jó ez a sorozat, végre megnéztem a második évadot is. Nagyon várom a harmadikat. Már mindjárt itt van!

Narxis
vááááá neeeeeee, akkor tényleg!! szar lesz, nagyon szar! 😄

cylonflatus
És ha most kiabáltad el? Gyorsan mondd ki, hogy szar lesz, ezzel semlegesítheted haver. Nem akarok egy rossz évadot... 😊

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Narxis
😄 érzékem van hozzá

Sir Quno Jedi
de te mindenrõl megmondod

Narxis
Ez brutális lesz gyerekek, én már elõre megmondom.

Sir Quno Jedi
gondolom az egész évadból az összes cgi-t belerakták ebbe a trailerbe, így már nem is érdemes megnézni... 😄

cylonflatus
vao, tûkön ülök 😊

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

BaliBoy
TAKE COVER COVER COVER...... 😊)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Narxis
yeeee

Fenrir
De, ez 😊

jackoneill90
viasat 6
06.06. Éghasadás (Falling Skies), 1. évad, csütörtök 22.00 - Hazai premier
Csak nem ez lenne??

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Nézõpont kérdése! :-)
Narxis
Az még igen csak messze van...

Lassan vetítik az új évadot. Alig több, mint egy hónap múlva, június 9-tõl...
Nyáron.
Érdekesnek tûnik ez is:

Defiance

Ez is valami poszt-apokaliptikus sorozat lesz, de készül belõle MMORPG is. A két mûfaj házasítása innovatív lehet. Állítólag két évad között figyelembe veszik a forgatókönyvnél, hogy mi történik az on-line világban.

Amit linkeltem az a játék topikja az sg-én.
Mikor adják a 3. évadot?
Narxis
Ezek azok az alap dolgok amik egy ilyen történetben mindig elõkerülnek, a szülés témát untam is piszkosul mivel 2 választás van, vagy megszüli vagy nem. A söpredékkel való találkozás lehet több féle kimenetelû is, ebben a TWD volt komorabb.

Az alaphelyzet igen hasonló: Egy katasztrófa (zombi fertõzés/alien támadás) hatására elpusztul a föld lakóinak jelentõs része és egy maroknyi túlélõ próbálja túlélni ezt a poszt-apokaliptikus világot. Szerintem ez hasonlóság. Vannak ettõl eltérõ alap sztoriju sorozatok is pl Igy jártam anyátokkal vagy 24, azokra nem mondanám hogy hasolóak. De ez a két sorozat az. Mennek a romos és/vagy elhagyott városokon, településeken keresztül, autókból gyûjtik az üzemanyagot, kihalt gyógyszertárakból szedik össze azt antibiotikumokat, közben az emberi söpredékkel is meg kell küzdeniünk.
A fõhös nõje/felesége - mindkettõben -terhes lesz, ezzel újabb nehézségét okozva csapatnak. A nõ töri a fejét - mindkettõben - hogy szabad-e ilyen világra gyereket szülni.
Az a hely - mindkettõben - ahol látszólag visszaállt a civilizáció csak a felszínen nyugodt, valójában egy diktatórikus hajlamu vezetõ akarja - mindkettõben - irányítani az embereket és hõseinknek fegyverrel kell fellépni ellenük is, mindkettõben. Mindkettõben vagy a fõhõsnek egy 12 év körüli, önmagát tökösnek tartó kisfia. Meddig írjam még a hasonlóságokat?

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Narxis
Jah de én ennek még örülök is. 😄

stargatelost
Ja, én is ezt mondtam, hogy nem nagyon van hasonlóság köztük 😄