1050
-
#607 Annyira nem gáz szerintem, vannak részek, melyek kicsit csöpögősek, vallásosak, meg nincs sok ákcijó, de mivel beleillik a történetbe, nézhető.
Ne hagyd ki semmiképp.
/OFF -
#606 Meg akarom/akartam nézni a BSG-t, de ez az űr szappanopera sem a megnézés irányába csábít... :D -
#605 Nem volt azért az olyan rossz. Még azt is ráfoghatjuk, hogy egy új műfajt teremtettek az űr szappanoperával (3-4. évad). Ez meg alapból az. :D -
Borg #604 Hát azért a BSG-ről se csak pozitivat lehet mondani, sőt... -
#603 Mint minden évad...
Viszont megint teljes írócsere lesz, bár bizakodásra adhat okot, hogy az új producer a BSG-knél tevékenykedett. -
#602 Szuper, kár, hogy csak 10 rész... -
#601 S4 is lesz -
#600 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!remelem nem ugy akarjak megallitani az Ashanikat, hogy kilovik a napot ezaltal megtagadva toluk a bolygot az osszes resource-al egyetemben. -
#599 Halálsugár lesz ez és idevonzzák majd a bolygójukat -
#598 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én biztosra veszem,hogy a Volmok azzal a cuccal nagyon messzire akarnak ám lőni,nem véletlenül emlegette Dr.Vakond a 25-75x-ös túlméretezést a kenyérpirítóval... -
#597 Hát sok minden nem történt az biztos. Kíváncsi vagyok mi az a Volm gép. -
Pares #596 Na erre a részre simán rá lehet mondani, hogy töltelék volt, mert az volt. Na de a következő! -
Pares #595 * egy földönkívüli invázióról szóló filmes topikot. -
#594 Te aztán kurva sokat fórumozhattál életedben. Tudod, vannak bizonyos íratlan (jobb helyeken írott) szabályok. Pl. az, hogy ha a földönkívüliekről akarok társalogni, nem szemetelek tele a véleményemmel egy filmes topikot. -
#593 Jol van leulhetsz. Bebofogod a velemenyedet, majd miutan mas is elmondja a sajatjat, atmesz szemelyeskedesbe. Ha a sorozatrol akarsz beszelgetni, irjal relevansat mert az az egy mondat, amit leirtal az elmult ket oldalon mar nem tema. Engem nem zavar, ha a holt idoben masrol is van szo. -
#592 Ne magadból indulj ki. Lehet a sorozatról is beszélgetni normálisan, volt is már rá példa. -
#591 szerintem nyugodtan belefer a topikba ez a felig meddig off tema... aki nezi a sorozatot azt erdekli is a tema valoszinuleg... kulonben kimerulne a topk a hol a felirat vazze hozzaszolasokban. -
Pares #590 Először is pont ez a célja, hogy tabu témákat vessen fel, máskülönben meg én egyáltalán nem Dänikenről beszéltem. -
Lysandus #589 Nem akartalak megsérteni, ismerem Danikent, de szerintem több kérdést vet fel, amit mond, mit amit megmagyarázna... -
Pares #588 Na most akkor miért nem vagyok "hiteles"? -
#587 Majd ha itt áll előttem az alien akkor elhiszem addig meg csak nem zárom ki a létezésük.
Pares: ennyi erővel a Bibliát is idézhetted volna, azzal is ennyire lennél hiteles. (hint: semennyire)
Ezzel be is fejeztem, nem olvasom el amit ebben a témában ide írtok. -
#586 Kurvára örülnék, ha befejeznétek az offolást. Nyissatok egy releváns topikot a témáról, ha erről akartok beszélgetni. De ne itt. Ez a sorozat topikja. -
Pares #585 Példák: Egy, Kettő, Három, Négy. Ezek csak a könyv első feléből vannak, a második feléből még nem volt időm és erőm kijegyzetelni a legérdekesebb részleteket. De az egész óind legendáriumban, és sok más nép régi történeteiben is hemzsegnek az ilyen és ehhez hasonló, sci-fi regényekbe illő jelenetek. A bökkenő csak az, hogy ezek az időszámításunk kezdete előtti évezredekben keletkeztek... -
Pares #584 Látom nem olvastál bele. -
#583 Dehogynem. Érdemes Daniken könyveket olvasgatni ;) -
#582 Ez nem bizonyíték. -
Pares #581 Ha.Ha. -
Lysandus #580 Persze, hogy már rég itt vannak a földönkívüliek!
Én is az vagyok! :-DDDDD -
#579 hát.. egy részük ledöbben és csalódik... egy részük az idegeneket kezdni el isteníteni.. a fanatikus hívők meg azt fogják mondani, hogy sátán küldötte, ki meg akarja téveszteni őket -
#578 Erről van szó. -
Pares #577 De mi van, ha az idegenek közlik, hogy az Istenek, akiket a különböző vallások istenítenek, valójában félreértelmezett találkozások földönkívüliekkel, akik technológiáját nem tudták felfogni az akkor élő emberek, így misztifikálódott az egész kapcsolatfelvétel.
„Minden kellőképpen fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától.” -
#576 dehogy inognának meg... simán kimagyaráznák, hogy "jah, hát őket is isten teremtette és meg van említve csak félrefordították" meg hasonlók... van olyan vallás, ami meg eleve nem zárja ki, hogy nem csak a földet teremtette az isten, hanem minden más bolygót (és az azokon lévő életet, ha van) -
Nagydög #575 "Nem a bejelentés percében keletkeztek a földönkivüliek ,tehát már régóta léteznek és eddig le se szartak mit pánikolnának. Ezt a gyökérséget nem értem."
Mind tisztaban vagyunk vele, hogy egyszer meg fogunk halni, de a zuhano repulon attol meg sikoltoznak az emberek. Ilyenek vagyunk. A velt vagy valos fenyegetesektol akkor felunk, mikor tudomasunkra jutnak. Es azert van meg egy jellemzo tulajdonsagunk: Az osszes multban elkovetett faszsagunkert ki lenne azonnal a felelos? -
#574 Ha a vallási dolgok meginognak, onnantól kész is a világégés. Márpedig meginognának, főleg, ha kiderülne, hogy a paleoasztronautika elmélete helyes. (Márpedig szerintem helyes, Pares írt is lentebb egy példát.) -
Pares #573 Nem hiszem, hogy egy fejlett galaktikus civilizációnak nem lennének legalább önvédelmi fegyverei. A természetben az erősebb éli túl. -
#572 egyszer olvastam egy novellát, valami olyasmi volt, hogy egy fickó kukkolta a szomszéd asszonyt, aki levette a ruháit.. majd a bőrét is, és kiderült, hogy idegen lény... persze ment a kavarás, hogy lebuktatja meg biztos ki akarják majd nyírni meg ilyesmi, igazán már nem is emlékszem a részletekre, csak valami olyasmi rémlik, hogy kiderült, évtizedek óta köztünk élnek, álcázva, mert kevesen vannak, és sok lúd disznót győz, így inkább nem fedik fel magukat.. és hát a sikeres rejtőzködés érdekében egy maréknyi tiszt kivételével agymosás és hamis emlékek a legénységnek.. a novella vége végül az volt, hogy a fickó, aki kiszúrta őket, hazamegy, megvacsorázik, levetkőzik majd beakasztja a bőrét a szekrénybe...
mondjuk ilyen "jönnek az idegenek, hadba állunk és nem gyaláznak le minket" megoldásban olyan verziót tudnék hihetőnek elképzelni, hogy az idegenek már évszázadok óta túl vannak azon, hogy egymást gyilkolják, békés felfedező népség, fegyverük egy szál se, szerencsétlenségükre az agresszív emberi fajba botlanak bele, akik persze megpróbálják erővel elvenni a technológiájukat, és kénytelenek felvenni a harcot a létszámfölényben lévő, technikailag fejletlen, de amúgy fegyverekben náluk fejlettebb technológiával rendelkező emberiséget..
érdemes még megnézni a District 9 című filmet, abban sem a "jövünk mi élienek és szuper lézerünkkel gyalázzuk az emberiséget, míg az esélytelen kis csírák le nem nyomnak minket" felállás van, hanem egy sokkal érdekesebb megközelítés -
#571 Ilyenbe nem gondolok bele mert ez oltári baromság.
Ha már millió évek óta itt vannak ha a kormányban dolgoznak az elnökök is UFO-k akkor mi van ha kiderülne mi a szar változna ? Semmi. Max néhány nyomi lázongana aki azt se tudja merre van az arra.
Ez kb olyan kiderülne muter ufo. És ki nem szarja le felnevelt gondoz ellát stb semmi nem változna.
-
Pares #570 Elég beleolvasni az óind eposzokba, és egyértelművé válik, hogy már régen itt voltak/vannak. -
Neoncsoves #569 Most gondolj bele. Elmondják, hogy vannak földönkívüliek. Ezt még talán lenyelik, de lehet pár ember elkezd lázongani, hogy mivan ha ellenségesek, stb... Erre a kormány azt mondja, hogy már évek óta kapcsolatban vannak velük... Akkor meg az emberek soha többet nem bíznak meg a saját országuk kormányában... ergo ez ilyen lose-lose helyzet. -
#568 Paleoasztronautika. Na ha ez bizonyosságot nyerne, akkor lenne csak lázongás.