Falling Skies (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elég rég volt a 2. évad, de nekem új volt a 3. évad 1. részében, hogy Hal lebénult, Glass terhes... egyszerûen csak én vagyok feledékeny, vagy ez úgymond a "szünetben" történt?

Narxis
Jó rész volt a mai is.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

visszatérve a gyerekhez, 1 hetesen már beszél és jár.
Szerintem nem feltétlenül kell egy évadot várni, hogy szerepe legyen. Emlékezzetek vissza a the 4400 sorozatba is az Isabell (asszem ez volt a neve) egyik pillanatról a másikra nõtt fel. És ugye itt is mûködik a gyors fejlõdés, lásd a béklyózott gyerekek közül 1-2 hamar pókká változott.

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

RatBaG
egy ismerõs arc <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

Narxis
Egyetértek!

Herold
Egyáltalán nem volt filler. A vihar elõtti csendet próbálta érzékeltetni néhány mellékszállal, szerintem sikerrel.

cylonflatus
Szerintem erre sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy töltelék rész volt. Az igaz, hogy akcióból nem volt olyan sok, azonban több fontosabb-, a fõszálat érintõ dolog is történt.
Egy újabb ember-frakció színre lépése, akit ráadásul a még mindig élõ és regnáló elnök vezet, a velük való konfliktusban meghal Pope bandájából a badass csajszi, ifj. Mason le akar lépni (vagy színt vallani?), a gyerek para, elindult az invázió,
csak ami most hirtelen az eszembe jut. Szóval lehet, hogy a kevesebb akció miatt lassabb volt, de hogy ez töltelék lett volna? Ha gonosz akarnék lenni azt mondanám, hogy az elsõ évadban fele ennyi fontos dolog se történt 😉

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

stargatelost
És még az idegeneket is kispórolták belõle 😄 Elment a lóvé a duplanyitányra 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

grebber
Hm a duplarészhez képest ez a 3. olyan semmilyen tipikus töltelék rész volt csak hogy legyen valami.

Next PC upgrade: 2022

Agamemnon
Valaki tudja, hogy mi a forrása a fordítási alapnak? Mert az elsõ részhez a magyar feliratot nem az eztv.it-en elérhetõhöz készítették. (Piratebay-en megtaláltam, csak eddig többnyire ment a fordítás az eztv.it-es verzióval)

Tehát mazochista vagy. Akkor viszont nem te vagy a célközönség. 😉

cylonflatus
Szegény csaj, a faszom ki van, amúgy is olyan szar napom volt... és most már a kocsma is bezárt, ááá

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Narxis
Ez brutáljó rész volt gyerekek, lesznek itt még WTF-ek.

Ebbõl a kisbabából nagy rohadékot fognak csinálni, már látom! <#alien2>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Igen, ez nagyon könnyen lehetséges. Az Esphenik is tudnak valamilyen telepatikus módon kommunikálni, és Masonnal is kitudja mit csináltak. Lehet az egész gyerek az Esphenik ötlete volt? Olyan kém, akire nem is gondolnának az emberek?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Sir Quno Jedi
Velem azért nehezen feledtetik el az elsõ két évad szenvedéseit. Néha fizikai fájdalmat éreztem, miközben néztem... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Eleve telepatának tûnt eddig. Csakis úgy értheti mit mondanak (és látszott rajta, hogy érti), ha olvas a gondolataikba és onnan tanulja meg pl. a nyelvet (rásegítve némi gondolatolvasással). Ilyen gyorsan másképp nem tanulhat (még 23467IQ-val sem).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

HTS s3rg1nh00
ez a sorozat egyre jobb...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Amúgy:

http://thepiratebay.sx/torrent/8582673/Falling.Skies.S03E03.720p.HDTV.x264-EVOLVE

Ja igen, ezt el is felejtettem. Ez a gyerek speciális. Mondjuk igaz, nem kell neki géppuskával rohangálva gyilkolászni az idegeneket ahhoz, hogy fontos szerepe legyen az évad során. 😄

Sir Quno Jedi
Na azé a gyerek az gyorsan nõ, egy hetesen beszél, meg mászik, szóval pikkpakk és nemsoká má rámászik a fiúkra... 😄DD

Ide mind olyan dolgot írtál le, ami még csak következni fog. 2 rész után nem lehet megmondani, hogy milyen irányba megy majd a háború. A babának tuti lesz szerepe, de nem biztos, hogy még ebben az évadban. A Volmokról én is azt sejtem (ahogy írtam is), hogy addig jók nekik az emberek, amíg nehezítik az Esphenik munkáját, de hogy utána mit kezdenek a Földdel...

Sir Quno Jedi
Én sajnos figyeltem.

Azonban, ha ez csak elõõrs (Se) és jön még a flotta, akkor nekünk úgyis reszeltek. Mer ugye ha még le is gyõznénk az espheniket és a volmok meg nem akarnának minket elfoglalni helyettük, akkor is beszopjuk.

A volm gép is meglehet világírtó gép, hogy az esphenik ne szerezhessék meg a bolygót és ne legyen innen utánpótlásuk a háborújukhoz. Deee az is meglehet, hogy még genyább terveik vannak velünk.

Egyedül a rebel skitterek vannak a mi oldalunkon és megbízhatóbbak, mer õket a volmok is kiírtanák, a sajátjaik meg eleve, így õk is csak collateral damage, mint mi magunk, két tûz között. Persze azt sosenem lehet tudni mi forog a fejükben.

A volm amúgy elmondta nekünk most is, hogy az emberi logika NEM használható, ha földönkívüliekrõl van szó és úgy érzem, ez kicsit finom figyelmeztetés is volt egyben, hiszen ÕK is alienek és fingunk sem lehet a terveikrõl és szándékaikról.

Még ha lesznek is szuperképességû emberek, mint a doki lánya, akkor sem birtokoljuk az idegenek technológiai tudását, csak morzsákat csepegtetnek el. A buta kisgyerek meg nem érti, minek a matek, miközben most is megmurdeltek vón az atomfizikus nélkül (meg már eddig sem lett vón áramuk). UGYE! Pediglen nem erõvel lehet ezeket legyõzni...

AZ egyik ésszerû megoldás, ha pl. telepatáink lesznek, akik képesek megszerezni az idegenk tudásanyagát egyenesen a buksijukból. Úgy is hirig, hiszen porból nem lehet ûrhadihajókat gyártani, de indításnak nem rossz.

És valószínûleg a Volmoknak sem áll azért annyira érdekükben az emberek túlélése, egyelõre jól jön ez a kis ellenállás a Földön, amire az Esphenik nem számítottak, de hogy azután mi lesz...

Igen, és amint írtam, az is meg volt említve, hogy csak egy elõörs tartózkodik a Földön jelenleg. Az új idegenek sem jöttek teljes flottájukkal, küldtek pár rangert hogy segítsenek, de a két faj biztos máshol is háborúzik egymással, biztosan ott van lekötve mindkét faj hadereje. A Föld meg csak egy kis galaxis-széli jelentéktelen nyersanyag lelõhely.

Narxis
Ez az uralják azért túlzás, van pár olyan épületük amit asszem az elsõ évadban lerobbantottunk és itt-ott kisebb táborok ahol épp dolgoztatják az embereket meg mintha szóba került, hogy nagyon messze vannak az otthonuktól és ezért nehezebb az utánpótlás, ezért építenek és használnak földi cuccokat.

Az is el lett magyarázva pont az elsõ részben, hogy az Esphenik nem az egész flottájukkal jöttek ide, gyakorlatilag egy felderítõ csapat igázta le a Földet. De mivel nem sikerült olyan simán, mint ahogy azt gondolták, ezért érkezett és érkezni fog még erõsítés. Hát nem figyeltél? Ejnye!

Sir Quno Jedi
Egen és az Esphenik uralják az egész bolygót, de egy fisemfos hídfõállással nem bírnak. Ugyanmáh...

Neked fontosabb a festett fal mint a tiszta ágy?:-D
Különben azért nem murdereltek még meg, mert az új idegenek védik többek közt a légterüket is, remember?

Sir Quno Jedi
Merhogy dekkolnak a mélyben és dolgoznak az ûber"ágyú"jukon éjjel-nappal. Csak 20-25-en vannak, nem engedhetik meg maguknak a veszteséget, ezért nem is vesznek részt akciókban lehetõség szerint.

Amúgy itt is alig vannak alien-ek. Általában dekkolnak valahol és inkább az emberek harcolnak, meg mutáns gyerekek némi maszkban, oszt haller.

Ami még vicces, hogy eltelt 7 hónap és nem voltak képesek lefesteni a falakat az áruházban, ahol laknak. Persze vasalt ágynemû, meg minden tökömsetuggyami az van.

A sztori szerint azért nem murdeltek még meg, mer menekülnek, bújkálnak és az ellenség nem tudja hol vannak. Most viszont nyíltan szembeszálltak velük és bedekkoltak valahova. Innentõl pár bomba és haller, ott a végeük. Az idegeneknek van légierejük, nekik nincs, szal. ez felettéb érdekes, hogy miért nem intézik el õket, miért csak kívülrõl, jó messzirõl baxtatják õket. Mostmár a hõforrásokat és elektromos cuccokat sem álcázzák, még támadáskor sem, ami meg az eredeti sztori szerint baromság, ugyanis jön(ne) azonnal pár drón és végük van.

kBagyula
Sziasztok!

Valaki priviben egy dl linket hajítana?

Köszi!

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Narxis
Egyébként mellettük letelepedtek az idegenek is, majd jó lenne látni a táborukat.

grebber
Hm jó nyitás volt! Nagyon kíváncsi leszek mi sül ki majd az egészbõl!
Az idegenek bár adják az infokat (szerintem furcsán sokat tudnak lehet nekik is van kémük 😄 )nem sokat segítenek harcban (eddig)

Next PC upgrade: 2022

Igaz, az idegenek nem olyanok, mint a zombik.

Narxis
Lehet az is jó ha nem költöznek mindig. Csak érdekes karakterek kellenek hozzá és máris lehet epizódonként 2 történetszál is. Azok akik útrakeltek és akik ott maradtak, ennyi.

Én is remélem, hogy nem lesz TWD farmház szindrómás a sorozat. A babát meg nem hiába mutatták be úgy, ahogy, biztos lesz valami szerepe a sorozatban.

stargatelost
Ennek a sorozatnak az az egyik legnagyobb erõssége, hogy kreatív, fasza CGI földönkívülieket vonultat fel. Az új alienen nem gyõztem kapkodni a fejem, milyen remekül meg lett csinálva. Ezt neked Defiance <#levele>, így most még szánalmasabbnak tartom azt a foshalmaz sorozatot, mert itt az élõ példa, hogy lehet CGI alienekkel sorozatot csinálni.

A nyitás érdekes volt, olyannak hatott az eleje, mintha kihagytak volna egy évadot. De végül is nem volt rossz, bár voltak idegesítõ dolgok. Hányszor is hangzott el a "past seven month"? Meg a kiscsávó szála is jó lehetett volna, erre a végére elpuhányítják, hát mi értelme volt ennek? De voltak jó sztoriszál felvetések, meglátjuk, mit sütnek ki belõle.

A második évad azért volt fasza, mert úton voltak szinte végig, remélem most nem egy helyen fog játszódni az egész, mert akkor gondok lesznek :S

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Engem enyhén szólva kirázott a hideg. Mondtam magamba na most ez valami kibaszott horrorba vált át vagy mi? <#idiota>

Narxis
Jah az nagyon durva volt. Szerintem van benne alien DNS.

Nemtom hogy vagytok vele, de bennem a szar hûl ki az újszülött gyereküktõl 😄 Kiváncsi leszek mit kezdenek ezzel a szállal...
felirat mikorra várható hozzá?

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

zsiradék volt az elsõ rész

Megnéztem. Érdekes volt.

Meglepett, hogy 7 hónappal az elõzõ évad után kezdõdik, és kicsit sajnáltam is, hogy nem láthattuk, ahogy például a Volm bemutatja nekik a legújabb galaktikus arzenált, de a fontosabb dolgokat azért próbálták megmagyarázni. Én személy szerint ott folytattam volna, ahol abbahagyták. Ennek ellenére jó volt, elsõ részhez illõen szépen bevezettek pár témát, hogy talán nem is barátok, vagy másodlagos céljaik is vannak a Volmoknak, és hogy az a bazi Volm szerkezet tényleg csak az Esphenik ellen van? Közben pedig olyan barátságosan beszélnek...

Egyetértek, jónak ígérkezik az évad, ha csak nem ültetik le úgy mint a TWD-t a farmházzal.

Narxis
haha 😄DDD

De azért elég szépen hát ööö skipeltek pár dolgot. 😄

Andr0
Akkor én ezt most fordítom:
"Egész nézhetõ volt a nyitás egy kevéske akcióval" 😄

Armin & Ayu fan

Narxis
Elõre megmondtam gyerkõcök. Ez brutális jó évad lesz, az évadnyitó elég fain lett. A baba nagyon durva... 😄

Igazad van. Te már sokkal mélyebbre süllyedtél a kötözködéseddel és az értetlenkedéssel.

Fenrir
Nem alacsonyodok le a szintedre, hogy erre reagálok. Sok sikert a sorozathoz.

A halál csupán a kezdet...

Leírtam szépen is, mégse fogta fel.

Azért ezt felnõtt ember módjára is meg lehetett volna fogalmazni 😉