1050
  • CSOCSO
    OMG! A mai resz nagyon jol kezdodik. Talan a legjobb resz lesz az evadbol!

• ForzaInter
    1 évad tényleg kicsit szenvedős volt, de mostanra egy jó kis, szórakoztató sorozattá vált a FS.
  • Fenrir
    Istenem, ez a Mason család annyira taigetosz pozitív...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Először a hillbilly család fegyverezi le őket amikor náluk automata fegyverek van, de beszarnak egy puskától. Aztán meg a nagy veterán, sokat látott Tom Mason egyedül visszamegy a házhoz, tudván, hogy jön az az alien előörs és simán elfogatja magát. Fogom a fejem ezen a sorozaton néha :(
  • Sir Quno Jedi
    há ezaz
  • stargatelost
    Hát nekem jelenleg tíz futó sorozatom van. Szóval azért van :) De amúgy tényleg nem olyan vészes a helyzet, mint amilyennek beállítod, oké, nem egy überkirály zseni sorozat, de mostanra már nagyon jó szórakozás lett. (FF,TN,V,Revolution,Defiance sorozatok milliószor fosabbak ennél, azokhoz képest a FS egy remek sorozat)
  • Sir Quno Jedi
    nincs
  • Wasp91
    Szerintem is jó ez a szezon. Az elégedetlenkedők mért nem néznek más sorozatot? Van bőven..
  • Sir Quno Jedi
    Ugyanmár. Mint írtam javul a színvonal. Csak olyan mélyről kell feljönni, hogy még így is a pince alatt fúrnak egyelőre.

Sajna ennél jobb se nagyon van, ami épp nem szezonok közti várakozással kecsegtet, ami nem azt jelenti, hogy ez jó, csak azt, hogy ez van. :D
  • Pares
    Ugyan már, ez a szezon kifejezetten jó. Igen is sok fontos és érdekes dolog történt. Szerintem neked teljesen más sorozatot kéne nézned, mert az eddigi folyamatos szarozásodból nekem az jön le, hogy neked ezt kínszenvedés nézni.
  • RatBaG #638
    na a végén a trailerből ítélve tom megint kap egy kukacot az agyába.
    lassan az egész mason-klán ki lesz pipálva. :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Felőlem írhatsz, én is láttam, nem tudsz meglepni, sem meggyőzni. Szarakodnak, húzzák az időt lószarral, mjd az uccsó részekben ESZÜKBEJUT, hogy történnie is kéne valaminek és pifpaffbimbum, jujdejó. Ugyanaz a módi, mint az eddigi szezonok. Bár azok tényleg rémesek voltak, ez csak középszar már, ami JÓ.
  • Narxis
    Rengeteg dolog volt had ne írjak összefoglalót. :D
  • Sir Quno Jedi
    Jah, a reklámon utána én is fogtam a fejemet. Még felis hívják a figyelmet, hogy most már csak 3 rész és úáúúú. Köszi, akkor eddigi 7 részben mi volt?!?!?
  • Sir Quno Jedi
    saztán ha egy kém van csak, akkor egy ember fog életbenmaradni a végén, illetve őse biztos, mer ígyis belehalhat... :D
  • grebber
    Hm ezt a kémes témát gyak. a világ végéig lehet húzni. Mindenkivel etessenek meg olyan írtó szart az a biztos
  • Narxis
    Azért elég sok dolog történt. Volm fegyó, elnök stb. de nem akarok spoilerezni hátha valaki egyszerre darálja majd.
  • Herold
    Még 3 rész van az évadból, és alig történt valami eddig.
  • Fenrir
    Kösz :D
  • stargatelost
    Van.
  • Fenrir
    Van már amúgy magyar felirat a legutóbbi részhez?
  • stargatelost
    Wow de fasza volt, és a cliff!
  • Neoncsoves
    egy mondatban

• Narxis
    Ez király rész volt.
  • Pares
    Hű, ez marha jó rész volt szerintem!
  • HTS s3rg1nh00
    shit just got real!
  • Agamemnon
    Igen, nekem is ez a gyanúm :)

Amúgy a Mason klán kivonulása a végén elég "szánalmas" volt... értem, hogy mit akartak kihozni belőle, de valahogy nem jött át.
  • RatBaG #621
    hát ez jó unalmas rész volt. mellesleg szerintem az elnök asszony lesz az igazi kém...
  • Narxis
    Na neeeeeeeeeeeee
  • HTS s3rg1nh00
    egyébként nekem van egy olyan érzésem,hogy a 3 fiúból ebben az évadban valamelyik meghal...
  • Pares
    Nem volt ez olyan W.T.F.O.M.G. rész, de ebben az évadban az egyik, ha nem a legjobb. Nekem tetszett.

Tom végre lemondott, nem paszolt neki az elnöki poszt, a nőci jobb lesz elnöknek, Tom meg csak harcolgasson, legalább izgalmasabb részek jönnek.
  • HTS s3rg1nh00
    ja,nekem sem ütött akkorát mint gondoltam,hogy fog...
  • Neoncsoves
    Nem csodálom, az első évad feléig bírtam aztán abbahagytam...

on:

Ez a mostani rész lett volna az évad "OMG?!" része? Mert hát... nem tudom...
  • Fenrir
    Jah, második évadot már nem érte meg.
  • Neoncsoves
    A BSG-t szerettem, a Caprica valami botrányosan sz*r volt... kaszálták is, nem?
  • Borg
    Pontosan így vagyok vele én is. Érzeni lehet rajta, hogy igényes, meg sok meló van benne, jó színészek is (láttam végig az egészet), de bazi unalmas és komor. Kis túlzással a Stargate Universehez hasonlítanám, az is ilyen befordult űr-emosok szappanoperája volt. És sajnos ezen a BSG ítéletemen a Caprica csak tovább rontott...
  • Nagydög
    En hajlamos vagyok elhinni a BSG-rol, hogy jo. Rengetegen szeretik, latom a belefeccolt munkat, meg minden, de engem akkor is halalosan untat.
  • Agamemnon
    Igen, a következő a trailer alapján pörgősebb lesz, és ahogy mondták, az lesz az a rész, amiről mindenki beszélni fog... na, majd meglátjuk...
  • Narxis
    Eléggé csöpögős volt ez a rész, már majdnem áttekertem azokat a jeleneteket, következő rész viszont jónak ígérkezik!
  • modellmaker
    :)

/OFF
  • stargatelost
    Dehogy az, űrdráma, így már jobban hangzik? :D Kibaszott jó történettel, karakterekkel, űrhajókkal. Alapsorozat.