1050
-
#647 OMG! A mai resz nagyon jol kezdodik. Talan a legjobb resz lesz az evadbol!
-
#646 1 évad tényleg kicsit szenvedős volt, de mostanra egy jó kis, szórakoztató sorozattá vált a FS. -
#645 Istenem, ez a Mason család annyira taigetosz pozitív... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Először a hillbilly család fegyverezi le őket amikor náluk automata fegyverek van, de beszarnak egy puskától. Aztán meg a nagy veterán, sokat látott Tom Mason egyedül visszamegy a házhoz, tudván, hogy jön az az alien előörs és simán elfogatja magát. Fogom a fejem ezen a sorozaton néha :( -
#644 há ezaz -
#643 Hát nekem jelenleg tíz futó sorozatom van. Szóval azért van :) De amúgy tényleg nem olyan vészes a helyzet, mint amilyennek beállítod, oké, nem egy überkirály zseni sorozat, de mostanra már nagyon jó szórakozás lett. (FF,TN,V,Revolution,Defiance sorozatok milliószor fosabbak ennél, azokhoz képest a FS egy remek sorozat) -
#642 nincs -
Wasp91 #641 Szerintem is jó ez a szezon. Az elégedetlenkedők mért nem néznek más sorozatot? Van bőven.. -
#640 Ugyanmár. Mint írtam javul a színvonal. Csak olyan mélyről kell feljönni, hogy még így is a pince alatt fúrnak egyelőre.
Sajna ennél jobb se nagyon van, ami épp nem szezonok közti várakozással kecsegtet, ami nem azt jelenti, hogy ez jó, csak azt, hogy ez van. :D -
Pares #639 Ugyan már, ez a szezon kifejezetten jó. Igen is sok fontos és érdekes dolog történt. Szerintem neked teljesen más sorozatot kéne nézned, mert az eddigi folyamatos szarozásodból nekem az jön le, hogy neked ezt kínszenvedés nézni. -
#638 na a végén a trailerből ítélve tom megint kap egy kukacot az agyába.
lassan az egész mason-klán ki lesz pipálva. :DDD -
#637 Felőlem írhatsz, én is láttam, nem tudsz meglepni, sem meggyőzni. Szarakodnak, húzzák az időt lószarral, mjd az uccsó részekben ESZÜKBEJUT, hogy történnie is kéne valaminek és pifpaffbimbum, jujdejó. Ugyanaz a módi, mint az eddigi szezonok. Bár azok tényleg rémesek voltak, ez csak középszar már, ami JÓ. -
#636 Rengeteg dolog volt had ne írjak összefoglalót. :D -
#635 Jah, a reklámon utána én is fogtam a fejemet. Még felis hívják a figyelmet, hogy most már csak 3 rész és úáúúú. Köszi, akkor eddigi 7 részben mi volt?!?!? -
#634 saztán ha egy kém van csak, akkor egy ember fog életbenmaradni a végén, illetve őse biztos, mer ígyis belehalhat... :D -
#633 Hm ezt a kémes témát gyak. a világ végéig lehet húzni. Mindenkivel etessenek meg olyan írtó szart az a biztos -
#632 Azért elég sok dolog történt. Volm fegyó, elnök stb. de nem akarok spoilerezni hátha valaki egyszerre darálja majd. -
#631 Még 3 rész van az évadból, és alig történt valami eddig. -
#630 Kösz :D -
#629 Van. -
#628 Van már amúgy magyar felirat a legutóbbi részhez? -
#627 Wow de fasza volt, és a cliff! -
Neoncsoves #626 egy mondatban
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#625 Ez király rész volt. -
Pares #624 Hű, ez marha jó rész volt szerintem! -
#623 shit just got real! -
#622 Igen, nekem is ez a gyanúm :)
Amúgy a Mason klán kivonulása a végén elég "szánalmas" volt... értem, hogy mit akartak kihozni belőle, de valahogy nem jött át. -
#621 hát ez jó unalmas rész volt. mellesleg szerintem az elnök asszony lesz az igazi kém... -
#620 Na neeeeeeeeeeeee -
#619 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyébként nekem van egy olyan érzésem,hogy a 3 fiúból ebben az évadban valamelyik meghal... -
Pares #618 Nem volt ez olyan W.T.F.O.M.G. rész, de ebben az évadban az egyik, ha nem a legjobb. Nekem tetszett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tom végre lemondott, nem paszolt neki az elnöki poszt, a nőci jobb lesz elnöknek, Tom meg csak harcolgasson, legalább izgalmasabb részek jönnek. -
#617 ja,nekem sem ütött akkorát mint gondoltam,hogy fog... -
Neoncsoves #616 Nem csodálom, az első évad feléig bírtam aztán abbahagytam...
on:
Ez a mostani rész lett volna az évad "OMG?!" része? Mert hát... nem tudom... -
#615 Jah, második évadot már nem érte meg. -
Neoncsoves #614 A BSG-t szerettem, a Caprica valami botrányosan sz*r volt... kaszálták is, nem? -
Borg #613 Pontosan így vagyok vele én is. Érzeni lehet rajta, hogy igényes, meg sok meló van benne, jó színészek is (láttam végig az egészet), de bazi unalmas és komor. Kis túlzással a Stargate Universehez hasonlítanám, az is ilyen befordult űr-emosok szappanoperája volt. És sajnos ezen a BSG ítéletemen a Caprica csak tovább rontott... -
Nagydög #612 En hajlamos vagyok elhinni a BSG-rol, hogy jo. Rengetegen szeretik, latom a belefeccolt munkat, meg minden, de engem akkor is halalosan untat. -
#611 Igen, a következő a trailer alapján pörgősebb lesz, és ahogy mondták, az lesz az a rész, amiről mindenki beszélni fog... na, majd meglátjuk... -
#610 Eléggé csöpögős volt ez a rész, már majdnem áttekertem azokat a jeleneteket, következő rész viszont jónak ígérkezik! -
#609 :)
/OFF -
#608 Dehogy az, űrdráma, így már jobban hangzik? :D Kibaszott jó történettel, karakterekkel, űrhajókkal. Alapsorozat.