19
  • Ender Wiggin #19
    A Zöld Darazsat inkább hagyjuk. Undorítóan szar, totál időpocsékolás. Se poén, se sztori, se semmi.

"Véleményem szerint a reebotolt szét spinoffolt, unalmas szuperhősös filmek elszívák az embereket ( és a stúdiókat) a valóban jó filmektől. "

Mélyen egyetértek.
  • Csaba007
    A Transformers 2 20%on van.Azért a kasszáknál hozott rendesen.Mindenki mondta,hogy mennyire sz*r,de mégis megnézték többször is.
  • Etinger
    Én csak a tényeket mondtam, hogy ettől ez még kaszálhat a pénztáraknál. Vagyis kaszálhatna...
  • kerge30
    Szerintem ennek a filmnek még az előzetese is nagyon-nagyon szar.Szinte csak cgi-ből áll és én rohadtul nem tudom beleélni magam egy effekt filmbe,ha nincsenek összemosva valódi kulisszákkal.Mondjuk példaként felhozom a Transformers első részét,ahogy az utcákon repkedtek a szanaszét robbantgatott autók a cgi robotok között.Na ilyet nem láttam ebben az előzetesben,csak rosszul rajzolt zöld géppuskát,meg zöld kardot,meg zöld trutyit,meg zöld fénycsóvát stb.
  • balo88
    Én sem szeretek a kritikákra adni, inkább megnézem, ami érdekel és majd saját véleményt mondok róla. :) Mondjuk a cikkíró említette, hogy 20%-on áll a film a Rottentomatoes-on, a kritikusok eddigi véleményei alapján. Felhasználói, nézői oldalról meg 82%-on van. Gondolom, aki kíváncsi rá, az megnézi és majd eldönti, hogy tetszett-e neki, vagy sem. :)
  • opeca
    Az X-Men First Class-al az a baj, hogy a népnek változatos és egyedi karakterek kellenek.

Xavier és Magneto meg aztán minden kategóriába besorolható csak ezekbe nem.
  • morden
    Véleményem szerint a reebotolt szét spinoffolt, unalmas szuperhősös filmek elszívák az embereket ( és a stúdiókat) a valóban jó filmektől. Persze ízlések és pofonok, van aki élvezi és jól tud szórakozni a nulla történettel, tehetségetelen színészekkel széteffektezett filmeken, van aki azért ülne be a moziba, hogy kicsit mélyebben megérintse a film :D
  • kalapos01
    Ja. Persze, nincs választék. Azért, mert téged a szemét filmek érdekelnek, máris nincs választék és besírsz azért, mert idén volt pár képregényfilm. Hol számít az, hogy egy film korábban megjelent képregényben?
  • morden
    Jah, csak nincs választék a mozikban, mert évek óta , főleg nyáron ezeket nyomják
  • nlght
    Senki sem tart fegyvert a fejedhez, hogy nézd meg...
  • morden
    Kicsit már unalmasak a képregény feldolgozások, szinte minden héten jön valami xy rókabőr
  • Dynamic
    Nincs ebben semmi "ötletesség". A Zöld Darázs és a Zöld Lámpás is ugyanezeken a címeken futó, réges-régi képregények feldolgozása.
  • kandeláber
    Ja, hogy a zöld darázs meg a zöld lámpás az két film. Ötletes névadás.
  • Dynamic
    Nagyon vártam a filmet, mert hát persze, hogy sikerült beetetniük a trélerrel. Az imdb-n is már most csak 6.6-on áll pár száz szavazat után, szemben az X-mennel, ami meg 8.1-et mutat, közel 40.000 szavazat után is.
    Mondjuk nem értem a "gyenge effekteket" sem, hiszen pont ezekből kaptunk egy rakást az arcunkba és emiatt, mondtam azt, hogy ezt mindenképp moziban nézem meg. Bár már az sem biztos, hogy megnézem. Na, mindegy, majd az Amerika kapitány :)
  • kalapos01
    Kurvára nem érdekel, hogy sikeres lesz-e a Zöld Lámpás, ha szar. Innentől kezdve egyértelmű, hogy majd ha megjelenik DVD-n. Amiről a kiugró többség azt tartja, hogy szar, annál sokkal nagyobb az esély arra, hogy szerintem is az lesz. Ha meg jó lesz, külön öröm.
  • Wittgen
    Szeretem a képregény feldolgozásokat, mindig moziban nézem meg őket. Ezt is meg fogom nézni, mivel nem mindig egyezik az ízlésem a kritikusokéval. Pl a Thor számomra unalmas egy film volt, mégis sztárolták, a Zöld darázs viszont meg nagyon bejött.
  • mindfreak
    Az X-Ment direkt a pozitív kritikák miatt néztem meg, de egyáltalán nem tetszett. Még nem is látták a filmet, de már értékelik? Megvárnám a végeredményt..
  • Etinger
    X-Men First Class anyagilag nem jött be... pedig arról meg csak pozitív kritikák voltak. Ennyit erről.
  • Csaba007
    Ez volt a Prince of Persiánál is,mégis egy szórakoztató film volt számomra.Azért gyanús ez az egész,mert pl a Fantasztikus négyes a legrosszabb képregény film szerintem,mégis sokkal jobb kritikákat kapott. Kétlem,hogy olyan rossz lett.