89
-
#9 Meg kell tanulni együtt élni a vírusokkal. Minden hónap végén újrahúzod a gépet azt' csá. Na jó csak vicc volt. -
Madve #8 "Volt már olyan, hogy erőforrás-takarékosságból nem is raktam fel vírusirtót, mégsem kapott be a gépem egyetlen vírust sem."
Nekem is, mindaddig működött is, amíg nem köttettem be a netet. Utána meg max nem tudtam róla, hogy mi minden szivárgott be, amíg fel nem tettem egyet.
Mellékesen Linux alatt még most is ritka, hogy tűzfalon kívül használjak mást is.. -
Madve #7 Avast+Spybot s&d + registry mechanic + IE messziről elkerülve... -
sanyicks #6 vicces nem vagy inkább szánalmasan hülye ezekkel az erőlködéseiddel :) -
#5 Volt már olyan, hogy erőforrás-takarékosságból nem is raktam fel vírusirtót, mégsem kapott be a gépem egyetlen vírust sem. Elég óvatlannak/bénának/hozzánemértőnek kell lenni ahhoz... :)
Csak "hogy azért legyen valami", MS Security Essentials-t használok. Illetve mivel azt XP x64-re nem lehet felrakni, AVG-t is. X) -
Csaba42 #4 Jaja, sőt, még a PC-ket is ők csinálják, hogy legyen mire feltenni a vackaikat. Sőt, az embereket is ők csinálták, hogy legyen kinek eladni a vackaikat!!! :\ -
#3 Tűzfal, vírusírtó, mindenből jó a free is (sőt). -
sanyicks #2 hát legalább kevesebb biznic lesz a vírusírásban :D ugyanis egy részét a vírusirtós cégek csinálják, hogy szükség legyen a cuccaikra... -
Rotyoka #1 Ha az ingyenes ugyan olyan jó vagy még jobb mint a fizetős akkor minek fizessek?