Path of Exile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha vegigolvasod, akkor megerted hogy az egvilagon semmit se tudsz tenni ellene, tehat a megjegyzesed az ovatossagrol itt nem all meg. Az en witchem lvl 28 volt egy 23as szintu mobokkal teli zonaban. A megfekves nalam ugy nezett ki, hogy belepek az ember taborba, full hp/ES, kidobtam a firetrappot a tolem jobbra meszebb levo emberekre, es azonnal meghaltam. Miutan kiirta hogy resurrect hirtelen megjelent 3 mob a hullamon, ami elotte nem is volt ott + 5 kobra tolem balra. A sebesseg amivel ez lejatszodott annyira gyors volt hogy mire felfogtam mar legalabb fel perce bamultam a resurrect feliratot.
Egyebkent ez nem panaszkodas reszemrol, es kifejezetten orulok ha neked eddig nem volt ilyen elmenyed, akkor lehet van valami koze ISP/hardware-hez, ezen viszont nem tudok segiteni, marad akkor a default liga ha megpurcan a 4ik hc karim is.
Én simán elvoltam a kobrákkal, sárgákkal is.
Amúgy mi az a desync?
Hányas volt szegény witch?
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Skilljeim amúgy: glacial hammer a jobb egér gombon, Q - gyógyító totem, W - ground sweep, E - Ground slam, R - determination, T - Spectre. Középsõ egeren molten armor van általában, de most olyan páncél kombinációt próbálok, amin nincs slot rá szabadon.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
A builded erdekes, crit+minion+elemental dmg. Ha nem summoner builden tolod akkor a minionos node-ot kihagynam es atraknam elemi sebzes/resi + hp-ra.
Passive tree-m. Néhány pont van hülye helyen, de kísérletezek még. 😊
Ingame: Borsoo
Simán meg lehet élni dmg növelõ skillek nélkül is, HC-ban nem jellemzõ, hogy tulzásbá vinnék a dmg skilleket, mégis haladnak. Minél nagyobb dmg bow, minél gyorsabb, meg minél több elemental dmg, nem csak bow-ra, hanem minden itemre amin lehet, illetve weapon elemental dmg növelõ statok. Meg érdemes esetleg más skilleket is próbálgatni, hátha jobban fekszik a dolog.
Szia!
Jelenlegi tudásom alapján én ezt a buildet fogom megvalósítani, persze ez még változhat, de alapnak nem rossz.
Elején én inkább a hp%-ot részesítem elõnyben, mert inkább öljek lassan, de biztonságosan.Ez az alap elven HC-n.
Másik dolog, hogy partyz úgy kicsit gyorsabban fejlõdsz.
Vagy szaladj végig pár questen és item/xp farm céljából keress egy neked megfelelõ mapot és azt nyúzzad, amíg bírod persze partyval.
Act1 be The Ledge-t ajánlom Cruel nehézségen lvl 40-en 30 perc volt egy szint maxos partyval.
Next PC upgrade: 2022
Én 44-es vagyok HC-n halálközeli élményem még nem volt.
1257 Hp 1500 armor manám nincs a blood magic végett.
Aoe dps: 100 frenzyvel 125 (Lightning arrow)
Single target: 350 (Frenzy)
Ez ad értelmet a játéknak, nem az hogy eszetlenül rohangálsz, mit számít ha meghalsz 😄
de nem írom ki a karakterem nevét mert banolnak
A haverjaim loloznak és ár próbálom átcsábítani õket nem nagyon sikerül...
Single playerbe a map runokat meg nem tudom hogy oldanád egyedül meg 😄
(Azért léptem le a topikból anno, mert úgy olvastam only multi lesz.)
Next PC upgrade: 2022

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Aki esetleg HC-zik és szeret partyzni:
ZsebTigriske
Cruel act1
van egy csomo cuccom elraktározva
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
kurva élet..
Client exe leáll hibaüzenettel leáll a launcher.
Valaki találkozott már hasonlóval?