Path of Exile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lag/Desync
Ha vegigolvasod, akkor megerted hogy az egvilagon semmit se tudsz tenni ellene, tehat a megjegyzesed az ovatossagrol itt nem all meg. Az en witchem lvl 28 volt egy 23as szintu mobokkal teli zonaban. A megfekves nalam ugy nezett ki, hogy belepek az ember taborba, full hp/ES, kidobtam a firetrappot a tolem jobbra meszebb levo emberekre, es azonnal meghaltam. Miutan kiirta hogy resurrect hirtelen megjelent 3 mob a hullamon, ami elotte nem is volt ott + 5 kobra tolem balra. A sebesseg amivel ez lejatszodott annyira gyors volt hogy mire felfogtam mar legalabb fel perce bamultam a resurrect feliratot.
Egyebkent ez nem panaszkodas reszemrol, es kifejezetten orulok ha neked eddig nem volt ilyen elmenyed, akkor lehet van valami koze ISP/hardware-hez, ezen viszont nem tudok segiteni, marad akkor a default liga ha megpurcan a 4ik hc karim is.
BTW a hivatalos oldalon említett többi liga bekerül majd? (gondolom ha vége a bétának) mert pl a "Cut-throat" tényleg érdekesnek hangzik 😄
Lehet nem vagytok elég óvatosak 😄
Én simán elvoltam a kobrákkal, sárgákkal is.
Amúgy mi az a desync?
Hányas volt szegény witch?
<#rinya><#nemtudom><#gun>
Devil_Gy
Ami mocskosan bosszantó, hogy pont portalt nyitottam mert szaladt le a hp-m. Beléptem kiírta hogy entering "város" erre kilépett. Login vissza és default pawa! :S

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Az vicces, mert az en witchem is pont ott halt meg, ugyanazoktol a kobraktol desyncbe. Eleg goreny dolog, mert azok chaos sebzest lovoldoznek, es a desync eseteben ugy sebzodsz toluk, hogy nincsennek is a kepernyodon.
Devil_Gy
Este megint perec volt :S Magenek is annyi! Desync.....Kobrák hazavágtak poolsba. Adok még 1 esélyt a HC nak de lassan idegbajt kapok tõle.

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Avenger
Igen, a közelharci támadások nem fájnak igazán. Kivéve talán a krites champion medvék 😊 De van olyan potin, ami ad 30% movement speedet az ilyen helyzetekre 😄 Viszont dread thicket-ben pl a mambák pillanatok alatt leszednek, ha nem figyelek és beszaladok 5 közé. Ilyenkor általában két spectre bemegy, én meg szaladok körbe, és amelyik nem figyel azt lecsapom egy jól irányzott glacial hammerrel.
Skilljeim amúgy: glacial hammer a jobb egér gombon, Q - gyógyító totem, W - ground sweep, E - Ground slam, R - determination, T - Spectre. Középsõ egeren molten armor van általában, de most olyan páncél kombinációt próbálok, amin nincs slot rá szabadon.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Avenger
Akkor fejlesztem az életerõmet kicsit. Van legalább 5 pont feleslegesen kiosztva, de még magasabb szinten akarok használni a respec pontokból. A spectre idézést használom, mert valamire akartam a hibridséget is használni, ha már nem maraudert indítottam. 😊 És nagyon sokat ad hozzá a játékélményhez is, hogy azt idézek, amit akarok szinte. Két medve pl betankol szinte bármit, fõleg ha egy gyógyító totemet is rakok alájuk, én meg a hátuk mögül szoktam ground slamet nyomni. Ha meg felbátorodok, akkor beállok a medvék mellé és sweep spam. Ha meg olyan kedvem van, akkor valami durvább rangedet támasztok fel, és én tankolok. Ráadásul a feltámasztott mobok minden tulajdonságukat tudják használni. Vicces volt, amikor egy fehér köpenyes nekrót támasztotta, és az még idézett 4 zombit. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Meg annyi, hogy a ranged mob minden korulmenyek kozott prio, semmi mas nem szamit elsonek kell haljon, a kozelharcot tuti birod ha idaig eljutottal, de a ranged az megbac, ha hagyod(mad alchemist seversbe chaos sebzo, csonti nyilasok lightning arrow-al sokkolnak, battlemagek battlefronton arc stb)
úgy ahogy a koma mondja, de nincs nagy para, mert jó sok hp node van a közeledben ahogy látom, én biztos pakolnék a marauder kezdõ körül levõkre pl, meg templar felett is van még hp node, én pakolnék rájuk 😊

Nem a Chaos dmg a baj szerintem, a hc ladder top maraudernek -60 mercilessen a chaos resi es megis halad. A vedelmed lehet a ludas, valoszinuleg keves az armorod, ezert keves a fizikai dmg reduction(min 60% ajanlott), a maxos resik az jo de nem eleg, a hp-d NAGYON keves, nekem 43on van 1200 hp es van melle 200 ES is(wand templarra gyurok). Valoszinuleg a flaskaid is rendbe kellene tenni, probalj szerezni egy granite flaskat(+4000 armor) es megfelelo idozitessel hasznalni(granite utan azonnal nyomod a lassu hp toltoset is), hp flaskaidat is aszerint rendezni, hogy legyen egy, ami gyorsan tolt(instant recovery on low hp)veszhelyzetben es egy ami lassan-sokaig. Mana flaskaknal lehet jatszadozni, hogy curse leszedos is legyen meg resi novelos is. Aztan ha minden kotel szakad akkor elfut, portalt nyit, regen, majd vissza a masodik menetre. Marad meg az a verzio, hogy valami izmosabb 1h+shieldre valtol, megnezed hogy ugy milyen a haladas. A block chance az nem elhanyagolhato, foleg ha kombozod Tempest shieldel(+ block chance).
A builded erdekes, crit+minion+elemental dmg. Ha nem summoner builden tolod akkor a minionos node-ot kihagynam es atraknam elemi sebzes/resi + hp-ra.
Avenger
Cruel act 3 tényleg nehéznek mondható, vagy én rontottam el valamit? Lvl 53-as templarral tolom, de 2h mace-el és közelharci skillekkel. Igazából ha haladok a story-val akkor nem gyûlik az xp annyiszor halok egy durvább rare/unique mobon. De persze vannak szintek, ahol olyan szörny típusok vannak, hogy lazán tudok xp-t gyûjteni. A Hp-m lehet kevés, 900 körül van. Armor 3600-4000 közt. Van egy kis energy shield-em is. Resistek maxon kivéve a chaos mert az -20 😞. DPS 400 aoe és 1100 single target.
Passive tree-m. Néhány pont van hülye helyen, de kísérletezek még. 😊

Törölt felhasználó
Ugyan nem tudom, hogy mikor tudnék online lenni, mostanság sok a meló, viszont ha gondolod akár act1 normalhoz is visszamehetek veled 😊
Ingame: Borsoo
roland4
Adnátok neveket Default leagueba? 😄 Jobb csoportba mint magányos farkasként játszani 😄
Köszi a tanácsokat.
Bow nem a legerõsebb, support gem dmg-re szerintem az added fire dmg, meg weapon elemental dmg kell. Rain of arrowhoz nem tudom mennyire kell a lesser multi, szerintentem csak mana pazarlás müködik egyáltalán? cold dmg se a legjobb.
Simán meg lehet élni dmg növelõ skillek nélkül is, HC-ban nem jellemzõ, hogy tulzásbá vinnék a dmg skilleket, mégis haladnak. Minél nagyobb dmg bow, minél gyorsabb, meg minél több elemental dmg, nem csak bow-ra, hanem minden itemre amin lehet, illetve weapon elemental dmg növelõ statok. Meg érdemes esetleg más skilleket is próbálgatni, hátha jobban fekszik a dolog.
Edit: Sajna nem tudok linkelni buildet, mert nem telt el 30 nap 😄

Szia!
Jelenlegi tudásom alapján én ezt a buildet fogom megvalósítani, persze ez még változhat, de alapnak nem rossz.
Elején én inkább a hp%-ot részesítem elõnyben, mert inkább öljek lassan, de biztonságosan.Ez az alap elven HC-n.
Másik dolog, hogy partyz úgy kicsit gyorsabban fejlõdsz.
Vagy szaladj végig pár questen és item/xp farm céljából keress egy neked megfelelõ mapot és azt nyúzzad, amíg bírod persze partyval.
Act1 be The Ledge-t ajánlom Cruel nehézségen lvl 40-en 30 perc volt egy szint maxos partyval.
Van egy 23-60, 9-20-as elementalos íjam, rain of arrows , lesser multiple meg aded cold damage supportal.A poion arrowhoz meg hozzá van kötve lesser meg faster gem, iletve egy rarity növelõ ge(aminek semmi hasznát nem láttam eddig).Ami igazán érdekelne, hogy csak az iron grippel meg a sok erõvel meg lehet e élni késõbb, a mostani szenvedés ellenére vagy muszáj rakni sebzésnövelõ skillekre?
Senki nem tart majd pisztolyt a fejedhez, hogy partyz, ha egyedül akarsz játszani egyedül fogsz, csak a városban találkozol emberekkel, remélhetõleg ez nem probléma.
Szerintem szerezned kéne jobb fegyvert, és lenne dps-ed is. Illetve megfelelõ support gemek, ezeket is leirhatnád, meg hogy milyen bow-ot használsz, úgy talán lehet tanácsot adni, ez a játék összetettebb, mint hogy milyen passive skill és kész a kari. Sok olyan support gem van, amit nem kapsz meg rangerrel küldibõl, de elengedhetetlen a jó dmg-hez, ezeket vagy tradeled, ha szerencséd van találod, ha egyik se opció, akkor maraudert huzol, az kap minden jót. Ha fogy a manad, arra pedig mana regen kell illetve mana steal gem vagy stat gearre, ha van elég inted clarity vagy egy caster társ is segít. HP-bol egyszerübb a dolog, blood magic passiveal, ott kiraksz pár hp regen passiveot és nincs gond, life steal life on hit szinten hasznos akkor.
grebber
De engem nem érdekel a csapat én singlebe akarom tolni.Azért kérdeztem lesz-e benne!

Next PC upgrade: 2022

Hát, vagy copyzod egy "híres" ranger buildjét, vagy fogod magad és elkezdesz tesztelni.Mondjuk kiosztasz 80-90 pontot 5 féle képpen, attól függ milyen buildet szeretnél és kiszámolod, hogy így 1-1 fa miben különbözik és melyiket éri meg választani, illetve te melyiket preferálod.

Én 44-es vagyok HC-n halálközeli élményem még nem volt.
1257 Hp 1500 armor manám nincs a blood magic végett.
Aoe dps: 100 frenzyvel 125 (Lightning arrow)
Single target: 350 (Frenzy)
A ranger bulidomhoz kérnék segítséget, ha lenne egy kis idõd.Elterveztem egy iron grippes, lifes karit, emiatt a sebzésnövelésre semmit nem tettem eddig,szinte csak a védelmet erõsítettem eddig.A gond az , hogy minimális a sebzésem, poison arrowt használok meg rain of arrowt, a dps 90 körüli 38. szinten.A manna is nagyon fogy, 4 poison lesser multiplével és elfogy.Az a vicc , hogy ezzel a karival még egyszer sem haltam meg de irtó lassan haladok.Szóval nem tudom, hogy vegyek fel sebzésnövelõ skilleket vagy szenvedjek vele tovább, mert késõbb jó lesz.Hp 626, armour 2700,mana 226.Linkelnék be skill fát de nem tudom, hogy kell.<#nevetes1>Minden építõ kritikát szívesen fogadok.
Megunni?Soha!
Ez ad értelmet a játéknak, nem az hogy eszetlenül rohangálsz, mit számít ha meghalsz 😄
Ha megunod a hc-t vegyél fel. Én szeretek partizni.
de nem írom ki a karakterem nevét mert banolnak
Vannak esetleg olyan 20 év feletti társaság aki gyakran játszik a játékkal és fent szokott lenni ts-en, skypon vagy valamin.
A haverjaim loloznak és ár próbálom átcsábítani õket nem nagyon sikerül...
attiGT
na de azért nem voltam túl erõszakos, finoman nõiesen közöltem veled ;D

Koszi hogy megosztottad, sok dolgot mar kibogoztam kozben magamtol, kaptam is a lebaszast AttiGT-tol, hogy minek kefelem el az orbjaimat Cruel elott.
Az minek? Itt csapatban az érdekes, fõleg HC-n

Single playerbe a map runokat meg nem tudom hogy oldanád egyedül meg 😄
grebber
Ebben most tényleg lesz singleplayer is?
(Azért léptem le a topikból anno, mert úgy olvastam only multi lesz.)

Next PC upgrade: 2022

Ez nagyon hasznos, köszi.
Nagyon hasznos Craft guide.
AnarchoiD
Sok wich es shadow utan megtalaltama tuti templar classzomat 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Eye of Chaula uniq amulett mennyibe kerülhet? +30 rarity van rajta.

Érnek még meglepetések, a béna rangeremmel halál nélkül levertem pietyt pedig azt hittem esélyem se lesz.A daráló witchem 3x pusztult meg itt.Úgy látszik nagyon számít a hp.Csak hogy képben legyetek dps-em a poison arowal 80 volt.<#nevetes1>
Sziasztok!

Aki esetleg HC-zik és szeret partyzni:

ZsebTigriske
Cruel act1
attiGT
Ha valakinek kell HCban bármilyen felszerelés lvl 20-tól 65-ig írjon itt vagy vegyen fel in game: BUKSi

van egy csomo cuccom elraktározva

Bakker, Kripp uj templarja mar 69es, az nem lacafacazik. Ladder 441es pozicio.
setuh
Az mukodik,h inditok egy hc karit kiveszem a stashbol a cuccokat,megolom es atrakom a default stashbe?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

setuh
Megolom Vaalt,elso mob pack a3-ban, belagol es halal...jah es most jottem ra,h a hc stash nem egyenlo a defaultal <#szomoru2>

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Nahat, te is ott leszel, csak ido kerdese.
attiGT
Rest in Default 😄

Az meg mit jelent? Tudok RIP, "Rust in pieces", sot olyan elfajzast, hogy "RIP in peace", de hogy RID?
attiGT
RID

hát ez szuper... lvl39 templar, normal, piety ölés, véletlenül rákattintottam valaki portáljára, mennék vissza ölni a dögöt, erre töltés közben poe.exe leállt... újraindítom a játékot, a templarom már default ligás....

kurva élet..

32%-os rare növelõ gem berakva, 2 sárga 1 óra alatt.Hogy is van ez?
Van valami magyar klán? a haverjaim lol-oznak a balfik
Hát nem tudom....
Client exe leáll hibaüzenettel leáll a launcher.
Valaki találkozott már hasonlóval?
Ha lenne akkor minden egyes itemet felszednék xD