Path of Exile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Freesing Pulse 😄
Nem tudom milyen lesz, mert nem találtam hozzá buildet, ezért csináltam sajátot xD
Most lehet nem ittam eleg kavet, ezert lassan forog az agyam, de FP templar az mi is pontosan?
Szívás 😄
Én kicsi FP-os Templarom tör felfele xD
DasIsFuck
Trade-re nem terveznek vmi külön képernyõt?
mert elég szar így.

skilleket se tudok venni, mert nem tudom a neveiket,trade ablakot se tudom elõhozni..

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Na tegnap dc-be megdoglott Rhox 87es hc Marauderje is, Nugiyen a number 1 most.
attiGT
<#hehe>

Tegnap én is így jártam egyébként a mara-m (szerencsére nem hc) tárgyfelvétel közben/után beléptem játszani aztán egyszer 3-man írtak egyszerre ,hogy volt bõvítés egy tárgynál ahova nem fértem be. levittem a játékot, hogy felvegyem..nos a tárgyról is lecsúsztam meg a kari is meghalt pedig csak 2-3 zombi ütött 😄
Most vettem észre, hogy szintenként nem kapsz extra stat pontokat.
Szóval a karaktered csak arra van hatással, hogy merre kezdesz a fán 😄
Hát nem igazán azért néztem meg mert érdekel, hanem mert össze-vissza futkosott mint egy örült, 1 mp-re félrenéztem és vége is volt szegényemnek.
Mind1, úgyis ki akartam próbálni a templart 😄
RIP. Nekem ha felre kell neznem a kepernyorol valamiert inkabb nyitok egy portalt, lehet nevetsegesen hangzik, de mint latod soha nem lehetsz biztos benne, hogy tiszta a terulet ahol megalsz.
LOOOOL

Egy pillanatra meglestem mit csinál a macskám és meghaltam =(

R.I.P. LVL 54 Ranger =(
Itt nem az a kérdés, hogy mi szórakoztat meg mi nem, engem egyik stream se szórakoztat, nugiyent is max hallgatni szoktam néha ha nincs jobb dolgom, mert legalább mond olyat ami hasznos, kungennek lövése sincs a gamehez. De ha valaki noob, akkor noob, ha téged szórakoztat nézd nyugodtan, senki nem mondta itt hogy nem lehet nézni, de hasznos dolgot nem fogsz tõle látni, és szerintem a high lvl contenthez se fog soha eljutni, elöbb hagyja abba, kb mint diablo 3-ban, lehetett nézni ahogy 1 hónapon át goblint farmol és meghal, aztan abbahagyta.
A HC pedig arról szól, hogy biztonságosan játszunk, ha majd kungen meg kongor eljutnak a high lvl contenthez, és ott be leap slamel egy durva pack közé, instant meg fog halni, onnantól fogva, náluk is max azt nézheted, hogy biztonságosan játszanak. Nem kéne nugiyen játékát, kungen lvl 40-es játékával hasonlítani, nem egy szinten van a 2 content amit tolnak.
Avenger
Háháá 8 halálból megvolt Piety cruelen 😄 HC-n vicces lehet. Bár ha nem halok ki ott hamar mert nem figyelek, akkor valószínûleg nem dps-re megyek.
Most viszont jöhet egy kis szintezõdés merciless elején a zombikon 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

már ne haragudj de õ "szórakoztat" és nem élvezetes nézni olyan valakit aki 100m-rõl lövöldöz a vak világba. ezért nem szoktam nézni nugiyen. unalmas hgoy túl biztonságosan játszik

Huh, épp most éltem túl egy pár seces Desyncot.
Lehet az 55hp/sec regenem mentett meg xD
attiGT
Ilyenekért defaulton nem adnék többet 1 alchemynél vagy 1 chaosnál. De gõzöm sincs mit mennyiért árulnak defaulton.

attiGT
Alt+F4 már nem rak ki a játékból instant, a képernyõdön nyílván kilépsz egybõl a játékból, de in game még ott marardsz pár mp-ig. Sima ESC + logout az instant.

Devil_Gy
Az hogy mibe hal bele és miért az az Õ baja. Csak 1 látványos példát linkeltem ahol jól látható az "effekt", mert ugye a sajátomat nem tudtam felvenni. Eddig nem nagyon toltam a HC-t "Sunrider miatt van minden 😊" és még nincs meg a reflex at Alt+F4 re. Szal szerencsétlenkedek én is egy sort mikor ilyen helyzet áll elõ.

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Kungen egy szerencsétlen pöcs, nem tudom wow-ban hogy volt ott ahol, de már diablo 3-ban is csak hülyeségeket csinált, és a poe HC kalandja is hamar véget ér ha így tolja. Alap, hogy szûk helyen mobokal körülvéve, nem ugrálgatok mint a hülye, de még ok, hogy csinálja, viszont látja, hogy baj van, elkezd futni, nincs körülötte 1 mob se, és fogy a HP, csak a hülyének nem egyértelmû, hogy dsync és visszafogja dobni, de nem õ elnyomkodja a potikat, majd megkérdezi 500 hp-n, most lagolok? aztán meghal... rohadt sok ideje lett volna kilépni a játékból, sima exitel, vagy alt f4-el, már diablo 2-ben is alap skill volt egy HC karinak ez, pont ugyanígy a lagok miatt, meg poe-ban is instant kirak a játékból és nem halsz meg, ha kripparian meg a többi eltudja nyomni ilyen helyzetben neki is meg kéne tanulnia. Az se véletlen, hogy senki nem leap slam meg hasonló portolós buildekkel tolja magas szinten HC-ban, kungen meg kongor meg mást nem is használ és amúgy is eszetlenül rohangálnak a mobok között, és folyamatosan bele is halnak. Van akinek nem való a hc.
Nemrég postoltam a hivatalos trade forumba, megtudnád nézni hogy mennyibe kerülhet a Dusk ram Karui Maul?

http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/111822/page/1/#p1105804

Nem, default.

attiGT
HC?

Köszi, akkor PB visszavesz a skillpont megy némi sebzésnövelésre....mert most egy kicsit witchezek , ég és föld a különbség a két kari közt.
Sziasztok,
Ha valakinek lenne lvl 55-60 kétkzes kalapácsa eladó az kérem jelezze. Olyan árajánlatokat kaptam ingame, hogy esélytelen a dolog, illetve elég kevés ajánlat érkezett. Köszönöm!

attiGT
Alchemist egyáltalán nem szükséges, Point Blank nagyon szar, jó, hogy a közeli mobokon plusz dps, de legtöbbször, fõleg crueltõl kezdve, távol akarsz tõlük maradni, DPS meg lesz elég egy közepesen jó fegyverrel, fire trap, bear trap, stb... Perfect Aimot felvehetnéd a legelején ha már azt az 1 szem accuracy nodet felvetted, Perfect Aim dobna a DPSeden.

Ha nem akarsz sok gombot nyomogatni, tartok attól, hogy nem sok build lesz megfelelõ a számodra. Ground Slam marauder talán, de frenzy, LA/PA rangerkent sem kell sokat nyomogatni, frenzy az a single target skilled, LA/PA aoe, emellé fire trapet eltolhatsz, idáig 3 skill, bear trap iszonyat erõs single target, ez így 4. Enduring Cry pedig endurance chargeokat ad, attól függõen mennyi mob van a közeledben. Ezzel megdobhatod a védelmedet. 5 skill, ebbõl (ha használod a középsõ gombot) 3 skill az egereden lesz, 2-t meg vmelyik kezeddel használsz, ha játszottál FPS-t és a WASD-hez hozzá vagy szokva átrakhatod azokra is akár, másra a billentyûzetet nagyon nem használod combatban.
DPShez még annyit, ha felvetted a 30as int node-t akkor használhatsz Wrath aurát és/vagy Anger-t. Ezek mind megdobják a dpsed csak lefoglalnak némi manát, ezért is jó a blood magic.

Ez a frenzys dolog meg endurance nekem új, vagyis láttam már csak sose használtam.Nem szeretek sok gombot nyomogatni egyszerre, nem én vagyok a reflex király, azért terveztem ezt az iron gippes dolgot.Lemérgezem jobb gomb, szétlüvüm bal gomb.<#nevetes1>A witcemnél is ez a helyzet, középsõvel frostbite, jobbgomb FP ha meg messze van ballal ice shark.Én már csak ilyen egyszerû gyerek vagyok.<#nevetes1>De ez akkor a rangernél lehet nem fog mûködni.
http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgIBAdEILg6tFHUVIBjbGY4ZtCP2KaUs6TB8NZJDnEp9TZJOyFFHVvpnoGqTdEF08XfXfyuHdpAKks2bjZ65pMKsR6_rwA_B2MrT037dDeKA6mLtg-4O-rH8xQ==
itt vagyok most, remélem látható.
Hat tudja a fene, en Nugiyen buildjet kovettem, amit Cruel Fetid Pools-os Roak megragtak reggelire es kikoptek nekem Ressurect felirat formajaban, Irongrip-el, Iron reflexel, grace auras 3k+ armorral egyutt az 1200-as hp-m melle.
Ranger-el marha sokat kell mozogni, allandoan, es a mobokat benne tartani a poison arrow felhojeben, arra meg eleg 1 loves es ugy mozogsz korbe korbe, hogy a mob benne maradjon a meregtocsaban. Nalam a PA az aoe skill volt(cserelgettem rajta a fork/pierce gemmeket, meg lmp-t is ) a single target a Frenzy volt, az megoldotta a dps problemat, aoeba meg ment a fire trap is, iszonyat tap skill. Supportnak ott volt a Warlords mark az endurance charge-kert, AttiGT szerelmet is vallott nekem emiatt, amikor felfigyelt arra az aprosagra, hogy 3 endurance gombocske kering korulotte es alig sebzodik a moboktol.
Az Iron grip az meg kurva nagy csalodas volt, valamiert semmit nem dobott a dps-en nekem, holott addig felvettem minden str node-ot, tobb mint 150 str-em volt, a dps-em meg marad ugyanannyi mint Iron Grip elott. Otletem sincs hogy bug vagy sem.
TL😄R gondoltam jo ha ezeknek azert tudataban vagy.
Jah a linkelt skillfat lehet resetelni es atpakolgatni a pontokat ugy, hogy megmutathasd a builded.
Nem mentem én arra szándékosan, de csak 1 pontba került és felvettem próbaként. Aztán most találtam ezt a gemet, ezért kérdeztem.Biztos a kicsi sebzésem miatt de a kisbossok ígyis-úgyis elérnek,labiritusos pályán pláne. meg szaladgálok én sokat de néha megunom.És ha 1 pont ráfordítással 100 százalék plusz sebzés azért nem rossz.Mivel sok hp-s, strenghes kari a tarv a közeljövés sem izgat annyira, messzire poison arow mire odaér legyengül, aztán bumm a fejbe.DE ezt csak akkor veszem számításba, ha a passiv skill és a gem tényleg mûködik eggyütt.Van most 5 skillpontom és utoljára a point blankot vettem fel, tehát még vissza tudnám venni ha a kettõ nem mûködik együtt,6-ból meg növelném a sebzést máshogy.Viszont ha megy a kettõ együtt akkor elérném az iron grippet a hatból.Kritikusra nem mennék, arra ott a witchem.
Ha a Point Balnk fele mentel, akkor te inkabb fizikai sebzo ranger vagy, akkor meg van jobb mint a PB, a Deadly draw a buildben
A ranger meg ne engedjen kozel senkit/semmit. Szerintem.

A point blank passiv skill mûködik együtt a pb gemmeml?Mert ha igen akkor elgondoltató a 100 százalék plusz sebzés azon az áron , hogy közelebb engeded az ellenfeleket.
looool, köszi 😄
Devil_Gy
Ott egy nyilacska, kattintol és látol 😊

Vajon miért nem látom attiGT hozzászólásait?😄
Devil_Gy
Jójó 😊

Az tuti, ha még 1 perec lesz akkor egyenlõre hanyagolom a HC-t. Jó móka de nem akarok idegbajt kapni 😊

Nincs 1-2 apró ranger cucc vkinek. Kezdõ szintre. Elég sok cuccot elvitt a witch halál tegnap :S Atti ha jól emléxem te kínálgattál cuccokat nemrég. Van még belõle pár apróság?

Az open beta fazis lenyege minden jatekban eppen az, hogy kiszurjek a halozati problemakbol adodo kellemetlen bibiket.
Devil_Gy
Akkor ezt jó gyorsba kéne javítani. 7mp telik el az utolsó Leap és a kövi mobcsoport között. Az nem kevés idõ....
Azért ez ilyenek 1 hanygányit ki tudnak borítani. Ok hogy ez még csak beta de sztem ez elég nagy bibi!

attiGT
@ Avenger: HP-d iszonyat alacsony, nem néztem a builded de tuti nem vettél fel minden HP node-t, vagy nincs elég HP a geareden.

@ Devil: elsõ héten kb 3-4 witchem halt meg HCn ilyen és hasonló okokból (lag, desync) Nem tudni még mi okozza, de például egyes skillek, mint pl Whirling Blades, Leep Slam és minden egyéb hasonló mobility skill okozhat desyncet. Viszonylag el lehet kerülni, szûk mapokon, keskeny folyósokkal például ne engedd, hogy körbevegyenek a mobok, mert amint kiakarnál közülük kerülni, okozhat desyncet. Ha a képernyõdön ütöd a mobot de nem mozdul a HPja és nem is mozog, akkor jobb ha visszafelé futni kezdesz, mert valszeg desyncelsz. Kungen halálánál pont látszik, hogy leap slam miatt desyncelt be.

Enduring cry vagy Warlords mark. Az endurance orbok csokentik a karidon a bekapott fizikai sebzest. Tipp: Van egy fasza szinergia az endurance charge es az Imortal Call skill kozott, erdemes utananezni.
ha már loot szerintem figyelembe veszi a játék ,hogy milyen karit csinálsz (vagy csak hatalmas szerencsém van loot ügyileg) ha nem partizunk öcsémmel akkor maraudert húzok jelenleg shield+mace párossal (bár most még kétkezek maceval mert azzal gyorsabban haladni). De tegnap esett 2 sárga two handed meg 2 sárga one handed mace is (kb 3 óra alatt), mondjuk az egyik act 1-es bossból másik meg a templomos csaj mentõs küldibõl, lehet ennek is köze van van hozzá nem tudom. Lehet csak szerencsém van tényleg. Egyébként az endurance charge az mi is pontosan most néztem buildeket és mindenhol azt írják, hogy az "szükséges" gembõl jön? melyikbõl?
Amikor megdoglott az elso hc ranger karim es atkerult default ligaba, azt hittem, hogy mekkora josag lesz atvenni a def rangerem gearjet es go rush. Nagy megdobbenessel vettem eszre, hogy a hc karim gearje merfoldekkel jobb volt minden egyes sloton, a fegyo kivetelevel, es az is csak azert, mert a def rangerem mar cruel act3 korul jart a hc ranger meg csak cruel act1 elejen, tehat eselye sem volt az 5L death arrow-ra.
Ertem en, hogy a currency az fontos, de en marhara nem aszerint merem a zsakmanyt, hogy hany alchemy esett az elso 3 kuldi alatt act1/2/3ban.
Hc rangeremnek volt 4L kesztyuje normalon, amitol AttiGT-t a sarga irigyseg vette elo, amikor megmutattam neki. Default karimon meg 3L a legtobb ami esett. Es ezen az orbozas/craft se segitett/valtoztatott semmit.
Annyira speciális lootot kapunk, hogy a softcora karimon sokkal több orb esett mint hardcora karimon azonos szintnél 😄
Devil_Gy
Persze, hogy az! De amikor ilyen idegesítõ hiba miatt bukod el a karit már nem olyan fun!

En meg ezt talaltam, keresek tovabbi konkretumot:

"Because the real purpose of hardcore is being able to brag to people about how hard core you are. And that's fine. The reason you wouldn't want to get killed and be reduced to casual or normal is because then everyone would know you werent hard core, especially if you went and bragged about how well your hard core character was doing.

If death is a punishment, then getting knocked down to normal/casual would be even more of a punishment. I dunno, I would think that would appeal to hard core players. They not only get to lord the fact that they're hard core over everyone, they'd get to laugh at the people who couldn't hack it.

I dunno, seems like that would make it more attractive to the kind of personality that plays hardcore for the epeen factor.

Of course, in PoE it has furthur consequences, since hardcore gets special loot. I have a problem with it in that game just because of that. I don't have an issue with it in Torchlight II, since alls fair in soft and hardcore. People can wave their epeens at me all they like.

Really."

Dolt betus kiemeles az utolso paragrafusban tolem szarmazik.
Hát, azért mert izgalmasabb.
Én is softcore-ba kezdtem.Amíg eljutottam 43-ig vagy 100x meghaltam, mert nem érdekelt, nem vesztettem semmit, max xp-t Cruel szinten.
De HC az más, ott meg kell fontolnod mit, hogyan csinálsz, mert bossoknál észre se veszed és halott vagy.
Tegnap act2 bossnál partyztam és egyik ranger közel ment a bosshoz, csapott egy olyan fröccsenõ véreset és ennyi volt a csávó elhullott.
Szerintem jobb játékélményt nyújt, inspirál a partyzásra, cuccaid fejlesztésére farmolásra. Csak ajánlani tudom 😄
Devil_Gy
kezd gyanús lenni hogy csak a halál. mivel nem veszted el a karit szten túl op lenne.

Devil_Gy
Jól látható desync.... Perec lett a vége....

hc egyébként csak a "halál" miatt más vagy pl jobb a droprate vagy bármi más módosító?
Uhh, akkor elnézést és sajnálom.
Végül is volt hasonló szituáció, de nem ebben a formában.
Nálam az volt, hogy öltem a mobot és egyszer csak "elteleportál" mintha nem is sebeztem volna meg.Nem tudom, hogy a 2 összefügg-e, de mindenesetre érdekes dolog.
Kungen egyik karija is poolba halt meg, most már tudom, hogy eza hiba végett.
Gyanítom, hogy pool-al lehet a probléma ha ilyen sokszor elõfurdul.
Én tuti agyfaszt kapnék ha most meghalna az 50-es HC Rangerem xD