Path of Exile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom milyen lesz, mert nem találtam hozzá buildet, ezért csináltam sajátot xD
Én kicsi FP-os Templarom tör felfele xD
mert elég szar így.
skilleket se tudok venni, mert nem tudom a neveiket,trade ablakot se tudom elõhozni..
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Szóval a karaktered csak arra van hatással, hogy merre kezdesz a fán 😄
Mind1, úgyis ki akartam próbálni a templart 😄
Egy pillanatra meglestem mit csinál a macskám és meghaltam =(
R.I.P. LVL 54 Ranger =(
A HC pedig arról szól, hogy biztonságosan játszunk, ha majd kungen meg kongor eljutnak a high lvl contenthez, és ott be leap slamel egy durva pack közé, instant meg fog halni, onnantól fogva, náluk is max azt nézheted, hogy biztonságosan játszanak. Nem kéne nugiyen játékát, kungen lvl 40-es játékával hasonlítani, nem egy szinten van a 2 content amit tolnak.
Most viszont jöhet egy kis szintezõdés merciless elején a zombikon 😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Lehet az 55hp/sec regenem mentett meg xD
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/111822/page/1/#p1105804
Ha valakinek lenne lvl 55-60 kétkzes kalapácsa eladó az kérem jelezze. Olyan árajánlatokat kaptam ingame, hogy esélytelen a dolog, illetve elég kevés ajánlat érkezett. Köszönöm!
Ha nem akarsz sok gombot nyomogatni, tartok attól, hogy nem sok build lesz megfelelõ a számodra. Ground Slam marauder talán, de frenzy, LA/PA rangerkent sem kell sokat nyomogatni, frenzy az a single target skilled, LA/PA aoe, emellé fire trapet eltolhatsz, idáig 3 skill, bear trap iszonyat erõs single target, ez így 4. Enduring Cry pedig endurance chargeokat ad, attól függõen mennyi mob van a közeledben. Ezzel megdobhatod a védelmedet. 5 skill, ebbõl (ha használod a középsõ gombot) 3 skill az egereden lesz, 2-t meg vmelyik kezeddel használsz, ha játszottál FPS-t és a WASD-hez hozzá vagy szokva átrakhatod azokra is akár, másra a billentyûzetet nagyon nem használod combatban.
DPShez még annyit, ha felvetted a 30as int node-t akkor használhatsz Wrath aurát és/vagy Anger-t. Ezek mind megdobják a dpsed csak lefoglalnak némi manát, ezért is jó a blood magic.
itt vagyok most, remélem látható.
Ranger-el marha sokat kell mozogni, allandoan, es a mobokat benne tartani a poison arrow felhojeben, arra meg eleg 1 loves es ugy mozogsz korbe korbe, hogy a mob benne maradjon a meregtocsaban. Nalam a PA az aoe skill volt(cserelgettem rajta a fork/pierce gemmeket, meg lmp-t is ) a single target a Frenzy volt, az megoldotta a dps problemat, aoeba meg ment a fire trap is, iszonyat tap skill. Supportnak ott volt a Warlords mark az endurance charge-kert, AttiGT szerelmet is vallott nekem emiatt, amikor felfigyelt arra az aprosagra, hogy 3 endurance gombocske kering korulotte es alig sebzodik a moboktol.
Az Iron grip az meg kurva nagy csalodas volt, valamiert semmit nem dobott a dps-en nekem, holott addig felvettem minden str node-ot, tobb mint 150 str-em volt, a dps-em meg marad ugyanannyi mint Iron Grip elott. Otletem sincs hogy bug vagy sem.
TL😄R gondoltam jo ha ezeknek azert tudataban vagy.
A ranger meg ne engedjen kozel senkit/semmit. Szerintem.
Az tuti, ha még 1 perec lesz akkor egyenlõre hanyagolom a HC-t. Jó móka de nem akarok idegbajt kapni 😊
Nincs 1-2 apró ranger cucc vkinek. Kezdõ szintre. Elég sok cuccot elvitt a witch halál tegnap :S Atti ha jól emléxem te kínálgattál cuccokat nemrég. Van még belõle pár apróság?
Azért ez ilyenek 1 hanygányit ki tudnak borítani. Ok hogy ez még csak beta de sztem ez elég nagy bibi!
@ Devil: elsõ héten kb 3-4 witchem halt meg HCn ilyen és hasonló okokból (lag, desync) Nem tudni még mi okozza, de például egyes skillek, mint pl Whirling Blades, Leep Slam és minden egyéb hasonló mobility skill okozhat desyncet. Viszonylag el lehet kerülni, szûk mapokon, keskeny folyósokkal például ne engedd, hogy körbevegyenek a mobok, mert amint kiakarnál közülük kerülni, okozhat desyncet. Ha a képernyõdön ütöd a mobot de nem mozdul a HPja és nem is mozog, akkor jobb ha visszafelé futni kezdesz, mert valszeg desyncelsz. Kungen halálánál pont látszik, hogy leap slam miatt desyncelt be.
Ertem en, hogy a currency az fontos, de en marhara nem aszerint merem a zsakmanyt, hogy hany alchemy esett az elso 3 kuldi alatt act1/2/3ban.
Hc rangeremnek volt 4L kesztyuje normalon, amitol AttiGT-t a sarga irigyseg vette elo, amikor megmutattam neki. Default karimon meg 3L a legtobb ami esett. Es ezen az orbozas/craft se segitett/valtoztatott semmit.
"Because the real purpose of hardcore is being able to brag to people about how hard core you are. And that's fine. The reason you wouldn't want to get killed and be reduced to casual or normal is because then everyone would know you werent hard core, especially if you went and bragged about how well your hard core character was doing.
If death is a punishment, then getting knocked down to normal/casual would be even more of a punishment. I dunno, I would think that would appeal to hard core players. They not only get to lord the fact that they're hard core over everyone, they'd get to laugh at the people who couldn't hack it.
I dunno, seems like that would make it more attractive to the kind of personality that plays hardcore for the epeen factor.
Of course, in PoE it has furthur consequences, since hardcore gets special loot. I have a problem with it in that game just because of that. I don't have an issue with it in Torchlight II, since alls fair in soft and hardcore. People can wave their epeens at me all they like.
Really."
Dolt betus kiemeles az utolso paragrafusban tolem szarmazik.
Én is softcore-ba kezdtem.Amíg eljutottam 43-ig vagy 100x meghaltam, mert nem érdekelt, nem vesztettem semmit, max xp-t Cruel szinten.
De HC az más, ott meg kell fontolnod mit, hogyan csinálsz, mert bossoknál észre se veszed és halott vagy.
Tegnap act2 bossnál partyztam és egyik ranger közel ment a bosshoz, csapott egy olyan fröccsenõ véreset és ennyi volt a csávó elhullott.
Szerintem jobb játékélményt nyújt, inspirál a partyzásra, cuccaid fejlesztésére farmolásra. Csak ajánlani tudom 😄
Végül is volt hasonló szituáció, de nem ebben a formában.
Nálam az volt, hogy öltem a mobot és egyszer csak "elteleportál" mintha nem is sebeztem volna meg.Nem tudom, hogy a 2 összefügg-e, de mindenesetre érdekes dolog.
Kungen egyik karija is poolba halt meg, most már tudom, hogy eza hiba végett.
Gyanítom, hogy pool-al lehet a probléma ha ilyen sokszor elõfurdul.
Én tuti agyfaszt kapnék ha most meghalna az 50-es HC Rangerem xD