Path of Exile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valamint nem találtam még jelenleg is mûködõ magyar fansite-t, létezik ilyen egyáltalán? Buildekre lennék kiváncsi fõleg non mana-s buildekre, videokat láttam, de még úgy se jöttem rá hogy hogy lehet olyant csinálni, pedig nekem az tetszik.
Jó játékot mindenkinek.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Parasite Eve 2, best game EVER!
Valamint a HP poti magától töltõdik fel, ha támadok?
Tegnap 3 óra alatt elértem act I végére, lenyomtam Brutus-t is. Az nem tetszik, hogy ha meghalok egy kicsit sokat kell futni utána😊
off
Ma töltöttem le a játékot, mert elvileg ma 7-tõl már nem béta. Steammel töltöttem le és azzal is akarok bejelentkezni, de nem lehet, csak tölt-tölt és semmi, míg havernak meg gond nélkül mûködik.
Mi lehet a gond? (már nem lehet máshogy bejelentkezni csak steamel, valamiért már nem enged máshogy)

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
kivancsisagbol most reggeltem egy uj usert es azzal is siman belehet logolni.... (europat probaltam)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Most akkor õsszel, télen megjelenhet vajon végre a teljes játék?
ebben talán van act4, de az is lehet hogy csak a videó maitt csinálták meg a helyszíneket
amúgy igen ez az act3 ami most van az csak a fele folytatni fogják lesz a4 is elvileg 1x...
ennyit tudni biztosan:
Unlocking the Scepter of God seemed promising but the game just ended too suddenly after that. I take it there is going to be additional content for Act 3 or perhaps maybe a new Act 4. Can you tell if and when that’s due?
Brian Weissman: Your assumption is correct, we’ve said as much a number of times. Act 3 will complete with a big boss battle high atop the Sceptre of God. We went to Open Beta in our current state because we felt the Piety fight was a good final challenge. However, Act 3 is not complete. We’re actually working on the content right now that will comprise “Act 3x”. It’s expected in approximately September. Work for Act 4 has already begun.
Read more: http://segmentnext.com/2013/03/21/path-of-exile-interview/#ixzz2dxGHLFUT
nah meg a 2.oldalon még leírják hogy 6-9hónaponta jön kieg
Az Act 4-rõl tudtok valamit? Mert úgy hallottam hogy lesz valami hozzátoldás az ACT 3-hoz és majd lesz egy ACT 4 is.
Ha elõrébb tartunk hidd ellesz majd izgalmasabb és komolyabb rész is, én annó az ACT 2-ig mentem el. Buildek kipróbálására hát elég sok idõ kéne.....
Holnap jön a 3. rész, ott néhol részletesebb kérdésköröket is felvetettünk 41 percben.
Én nem 10 éveseknek készítek videót, ez talán látszik a csatornából is. Might and Magic RPG és Heroes of Might and Magic sorozat zeneszerzõjével interjúztam például és én és Vologya mester szerveztünk egy koncertet is neki Pesten amirõl egyedül mi raktunk fel Youtube videót, bár ez nem az én oldalamon van fent, de lehet felkerül oda is. Dragon György-gyel alias GYU-val sok interjúm volt már tervezõnk még késõbb is, blog és Youtube csatorna vezetõkkel is stb. Én nem 8-10 éveseknek akarok videókat készíteni!! Van egy alrovat is mely játékhírekkel és a játékvilággal úgy an blokk foglalkozik kettesben diskurálunk fontos játékos témákról is.
de pár perc után már inkább a sírás kerülgetett
Itt a második része Co-op sorozatunknak Ygnacz-al! Jó szórakozást!
Path of Exile-ban.
Path of Exile Co-op 1. rész
Az elsõ kis szigeten (ACT 1 ) az egy bug vajon? hogy nem lehet támadni? Annó nálam is elõjött most a társamnál.
closed bétást is banoltak a hülye barom<#fejvakaras>#fejvakaras><#eplus2>#eplus2>
Kb 2hete kezdtem el játszani, nagyon jó a game, csak sajnos kevés az ismerõs. Van egy energy shieldes zombie summonerem, nemsokára mapokra készen, illetve egy leap slames tankom. Aki akar nyugodtan vegyen fel, anarhy-n tolom. ZhombieCommander a nevem.
ami a lényeg hogy eléggé megváltozott a helyzet party-zás ügyben, társak hiányában én is alig fejlõdtem 70 felett, de az emberek többek közt kripp videoja, meg az új map to maker rendszer miatt elkezdték felfogni hogy mennyivel jobban megéri partiban tolni Quantity stb
elkezdtek public party-k lenni ahova simán lehet csatlakozni mindig van egy két üres hely, néha még 70+feletti mapok is vannak freebe
én 1-2 hete ezekben tolom, mindenkinek jó, aki a mapot csinálja neki meg esnek a mapok szóval ki van ez találva
általában minden partyban permanent allocation van beállitva tehát nincs semmi veszekedés a loot miatt sem, ami tied az tied
mióta 6-os partiban tolom 2szer annyi unik esik, ebben is jobb a helyzet
Skill gemek milyen árban mennek mostanság? A sima, nem superiorosokra gondolok, mert van egy pár fölös, és nem Vendornak akarom adni õket.
:)
Vagy van az az Unlock account is, amikor levelet küldenek a regisztrált postafiókodra egy kóddal, amivel unlockolni lehet.
Ismét kérnék ötletet, lement a frissités, és nemtudok belépni, azt írja rossz a felhasználónév, vagy a jelszó. Ilyenkor mivan?
Jó ideje tolom már a POE-t, haverokkal, csak lemorzsolódtak, vagy továbbvitték a karijukat, hogyha nem értem rá pont. Vannak itt olyan játékosok, akik hét közben tudnának esténként POE-t tolni rendszeresen? Vagy akár eventeket?
Most már nem szokásos buildekkel próbálkozom, hanem egy kicsit más irányba próbálkozom. Most egy 2h axe/sword rangert viszek, igaz még csak normálon, de eddig életképesnek néz ki.
Egyébként nincs valami magyar oldala? Mert van 1-2 link lejjebb, de sajna mind 404-es.
Ma kijött valami új folt, de ahogy olvasgattam néhány crash-en kívül csak kozmetikai cuccok kerültek bele.
Köszi mégegyszer
Kurultaj😊
itt van hogy melyik mit ad:
Kraityn:
normal: +8% to all elemental resistances
cruel: +8% Attack Speed
merciless: +1 Max Frenzy Charge
Alira:
normal: +40 base Mana
cruel: +4% Cast Speed
merciless: +1 Max Power Charge
Oak:
normal: +40 base Life
cruel: +18% Physical Damage
merciless: +1 Max Endurance Charge
és hogy hol találod:
Kraityn: Broken Bridge
Alira: The Western Forest
Oak: Pools and Streams
ha ez megvan beszélsz öregemberrel map2városba az adja a cuccot, vagy az a bandit akinek segítettél
hajrá 😊
Lenne egy kis problémám, nem nyilik meg a "Dark Altar" és nemtudom miért. Mivel angolul nemtudok egyáltalán, így fogalmam sincs mitkéne csinálni. Ha valaki tud segíteni megköszönném.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Csak mert én mindenképp HC-t karit szeretnék indítani, de csak annyit ír Onslaught-ra, hogy ha véget ér ez az event októberben, akkor automatán átkerül a HC részlegbe de ha meghal akkor sima softcore lesz. Tehát alapjáraton HC ez az Onslaught?
https://www.twitch.tv/sp1gu
path of exile-t befejezve el cserélném az ottani itemjeimet currencymet
leginkább standarton játszottam ezért ott van majdnem minden cuccom
cserélném akár d3 item/gold-ra league of legends rp feltöltés vagy skinre
akár az accot cserélném más accra
legérdékesebb item az accon 5l shavronne's wrapping
ha érdekel valakit esetleg rámírhat itt vagy a [email protected] írhat email-t
Elég kezdõ vagyok még a játékban, ez mire jó? Ha letettem a fegyvert, sem vettem észre hogy nagyon erõs lennék 😊
Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel