Path of Exile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár én már majd most kezdem act 3 cruelt ha lesz idõm
ha véletlen nem reagálnék akk afk vagyok 😊
de azóta nálam semmi
már lvl 46 vagyok nemesisen Ethereal knives Witch-el elég jol adja 😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
És valóban kaptam egy olyan gemet, hogy Life Gain on hit. A fegyómba most van egy heavy strike, meg ez a gem, és meg is jelent egy betû a skillbe, szóval ez így most jó.
És köszi szépen a guide-ot!
Ám ez a betervezett skillfa, még csak a fele van meg, 19-es vagyok most. Igen, leginkább kétkezes fegyverrel mennék, az tetszik. A skilleket fejbõl nem tudom megmondani, de kb 4 fele otthon vagyok, majd megírom. Olvastam, hogy vannak olyan kövek is, amik a skillt fejlesztik tovább. (Support gem) Azokat, honnan lehet felismerni? Elvileg, ha jó a kombó, a skillen lesz egy betû, de ilyenem még nem volt.
a túlélés mindig a legfontosabb még ha nem hc-n játszol akkor is tehát a life mindig az elsõdleges
szóval még a path of warriorra és berserkingre mindenképp tegyél mert pont utba esik
aztán a legjobb ha eldöntöd milyen tipusu fegyoval fogsz menni (egykezes vagy kettõ, axe mace sword) mert a specifikus passivok a legjobbak
eddig azt mondtam volna menjél egykezes + pajzs
de most a kétkezes fegyók elég nagy buffot kaptak szóval
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Vagyis ezerrel olvasom a hivatalos honlapot, fórumokat nézek stb. Próbálom jól kiismerni a játékot, mert nagyon bejön. Azért is kérdezõsködök, mert a skilleket se akarom elrontani.
Ám utoljára így bezsongva a Titan Quest-nél voltam.
persze ettõl még jo
de vannak hybrid 2 statosamuk agate turquise stb ezeken 24 a max
ha azonosítatlanul adod el csak transmute shardokat ad
ha már vannak rajta statok alt shardokat
mindig az olyan statokat keresd hogy +1 vagy 2 akármilyen gems, chaosres, item rarity, item quantity(ez most nincs az uj ligákba), accuracy, ezek mind alchemy shardot érnek ha eladod
ezenkívül a leghasznosabb dolog kezdõjátékosknak, minden levelupnál csekkold a vendort mert akkor változik a kínálat, 4linkes cucc sokszor van, elõfordul 5linkes is, cruelen már 6socketes is lehet amit ha megveszel és vissza eladod 7 jeweller orbot ér
ezenkivül gyüjtögessétek a chromatic orbot min 3linkes 3kül szinu cuccok eladásával késõbb nagyon fog kelleni
Ám ezt a skillree-t találtam eddig ki. Ilyennek tervezem egyelõre a karaktert. SkillTree
Vélemény?
Nem csak a slotok számítanak, a statok is. Próbáld ki, rakj be egy azonsítítlan kéket az npc-nél a trade ablakba nézd meg mit ajánl, aztán vedd ki és azonosítás után próbáld ki megint. több vagy másfajta szilákot kapsz érte. Mondjuk kék cuccoknál nemigen éri meg a scroll-t pazarolni 1-2 darabka szilánkért, inkább a sárgáknál.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Res. Tech. pedig pontosan azt csinálja, amit írtál. Nem üthetsz critet de 100% accuracyd van.
Dex, int pedig inkább a játék késõbbi szakaszában kell, ha a builded megköveteli (pl olyan fegyvert használsz, aminek magas int követelménye van). Külön node-okat nem érdemes még normal act2 fele felszedni, ha nincs rá szükséged, de ez attól függ milyen skilleket használsz. Amúgy ha a skill treen rázoomolsz a marauder kezdõhelyre és mouse overelsz a dex/int/str fölé akkor kiírja, hogy mit is ad pontosan. Ezt a karakter lapodon is ugyanúgy megteheted.
Azért csak az all rest eröltetik a skill fán, mert a sima +x lightning res/stb node-ok gyengék, totál feleslegesek. Normalon bõven elég ha az adott zonehoz/bosshoz megfelelõ gyûrût feldobsz és mondjuk megpróbálsz rollolni rá egy + resistet is. Bõven lesz gearbõl elég allresed késõbbiekben is, ha nem kékeket kell rollolni.
Én tegnap meghaltam normal act3 közepén valahol, 2 mp alatt olyan lightning dmgt kaptam, hogy csak néztem. Valszeg végig nézek act3-on egy korábbi karimmal, hogy tudjam mi újság arra fele 😊
Tegnap halál nélkül jutottam át act II-be. Egész jól megy a játék. Persze annyit olvastam már, meg annyi buildet tanulmányoztam, hogy kb mindig a játék van a fejembe. Olyan kérdésem lenne most, hogy Marauder-nek kell dex, ill. int? POE-be is úgy van, mint a többi hasonló játékban, hogy a dex ad evasiont, atk speedet, crit chance-t, az int meg ad all res-t?
Továbbá, azt láttam, hogy minden Marauder karinál, csak az all rest erõltetik a skillfán, a külön levõ resisteket nem, pedig azok többet adnak, miért?
Valamint, van egy olyan passzív skill hogy: Resolute Technique Azt írja:: your hits can't be evaded, Never deal critical strikes. tehát ez azt jelenti, hogy nem üt luftot😊 a karim, tehát minden ütésem betalál, + nem kapok crit ütést?
Köszönöm elõre is a segítséget!<#worship>#worship>
Tatyla - én személy szerint 19-esen már a fehéreket meg se nézem. Csak kéket, sárgát, barnát(még nem volt). És majd partyznék mindenképp.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
-Még nincs
-a behelyezhetõ gemmek számítanak mindegy hogy sima, rare, vagy epic
#1552 hozzászolásban részletesen le van írva
-gondolom nem mindegy hogy felismerve vagy simán adom el a cuccot?
-van e már magyar guild?
-aki majd partyzna Onriett néven van a rangerem
-ti felszeditek a fehér cumókat is vagy azzal már ne foglalkozzak?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ebbõl ki lehet találni hogy nincs magyar
még másmilyen se sok
1.0 patch notes
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/545523
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
ha chaten a játékban is jobbegérgombbal rákatt valaki nevére tudsz neki whispelni a lentebb leírt nevemre ha whispelsz válaszolni fogok 😊
A link nem volt jó! POE TESZT
Közben elolvastam ezt a tesztet, ott pont olvastam is errõl.
Ám már csak egy dolog van amit MOST😊 nem tudok, a tesztbe se volt. Hogyan lehet kivenni egy itembõl a gem-et?
Egy ideig ígérem nem kérdezek😊)
magyarul mostmár sima docks farmból el lehet jutni lvl 100-ig(persze ez egy örökkévalóség de eddig ez nem volt lehetséges lvl 75+ mapok nélkül)
lvl 80-ig simán lehet egyedül is tolni
80 felett érdemes partizgatni akár haverokkal akár random
én Nemesisen vagyok most ha valakinek van valami kérdése szivesen segítek
whisp/ AllegraGeller
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Ám azt még megkérdezhetem, hogy itt hogy van. Tehát olvastam hogy 3 act van. Elõször nyilván normálon kell végigvinni, utána megnyílik a nehezebb fokozat, és ott is végig kell vinni, és így tovább? Tehát mint a Diablo 3-ban? Ha nem, itt hogy van?
HP-ra azért kell gyúrni, mert legnehezebb fokozaton és magas szinten egy halál úgy 4 óra farmolásnyi xp veszteséggel jár. Plusz kevés HP-val már közepes fokozaton is oneshotol néhány mob.
Valamint a skillpontokat késõbb lehet variálni?