Path of Exile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Ugye nem engedi telepíteni a másodikat, mert észleli hogy egy már fent van egy a gépen.
Csak mert látom, hogy nem fogok elférni a stash-ekben és így tudnék másik karira tradelni.
Ha lenne két gépem egyszerû lenne, de hát nincs...
És ha lenne pénzem extra stash-ekre akkor is az lenne, de az sincs.. 😄
Biztos meg lehet babrálni a windowsban, hogy ne érzékelje a már jelenlévõ progit.
Vkinek 5let?
nemhiszem hogy ilyen gagyiságra bárki is elszórna ennyi pénzt, az tuti valami fejlesztõ accja vagy valami ilyesmi
Amugy en is visszatertem felig-meddig. Kicsit lenyugodtam, kiengedtem a frusztraciomat mas jatekban es most mehet ujra 😄
esnek a pályákon fehér mapok lvl66tõl 77ig, mindegyik map más, te tudod felstatolni a bónuszokat rá, meg van 4uniq map, van egy creáló room ode berakod a mapot és létrejön 6portal, minden party tagnak 1 belépst ölsz örülsz 😄 ugyan ugy eshet ott is map item, jön xp, és minden mapon más a boss kb ennyi az endgame
mai elsõ mapon ami 66os volt ez a legkisebb, kb 47%itemdroppal esett 5map, néztem ám nagyon wtf 😄 nem hiába érzõdik hogy emelték a mapdroppot<#idiota>#idiota>
ligák hát, most megy a 3 season elvileg de nem ez a neve, elsõ 2 lement volt hogy napi 3verseny is volt szintõl és helyezttõl függõen kaptál pontokat, ez arra volt jó hogy bizonyos pontoknál kaptál uniq itemet ami ugyan azt tudja mint a most beszerezhetõek csak más volt a dizájnja meg a top1 minden versenyben kapott egy demigod fejest
ezek mind hardcoreban mentek meghaltál akkor sanyi kezdhetted elõrõl új karival, aztán voltak olyan fun 1órás versenyek amin minden szörny 1hitelt az jó móka volt 😄
most ugye tudsz softcoreban hardcoreban karit csinálni meg van 2 verseny (open beta) liga amit ha jól tudok 4hónaposak 2napja indultak, egyik az anarchy itt elvileg jönnek erõs npck amik droppolnak kb ennyi az újdonság ez a softcore liga most meghalsz nem történik semmi csak xpt vesztesz meg van a másik az onslaught liga, ez a hardcore liga itt ha meghalsz akkor bukod karaktert és itemeket lerak vagy softcoreba vagy az anarchy ligába, annyi még a változás a hardocrehoz képest hogy ott 30%al gyorsabban ütnek a szörnyek meg talán 30%al nagyobbat is, annyi van még hogy a mostani 2 versenyligában megszerethetõ még 2-2új unique amulett és gyûrû, ami a 2normal ligábam azt hiszem nem
hirtelen ennyi xD ha hülyeséget írtam többiek kijavítanak 😊
In space no one can hear you scream.
ha már kérdezted
pozitívumok: ingyenes, nem paytowin, lelkes profi fejlesztõcsapat akik nagyon jól átlátják hosszútávon mi a jó a játéknak, patchek heti rendszerességgel, megunhatatlan skilltree, tradechat(nincs AH), endgame content, ligák
negatívumok: desync - bár ezen a legutóbbi patch nálam sokat javitott
- utánaolvasást igényel a játék hogy megértsd mi hogy müködik(bár ez nálam inkább pozitívum)
- angol nyelvtudás nélkül szar a tradechat
- a sokáig tartó pechszéria el tudja venni a kedvet a játéktol
(én január óta nyomom és tegnap esett elõször exalted orb)(van akinek kb naponta esik egy)
magasan a legjobb játék ebben a kategóriában manapság
a dio3 után különösen nagy élmény lesz
az új ligát meg irgalmatlan sokan elkezdték az összes komolyabb streamer is
gondolom ez sem véletlen
In space no one can hear you scream.
van aki elkezdte?
How much can you take,before you snap?
hack&slash-ben van monotonitás rendesen. No de majd meglátjuk, hogy meddig köt le. 😊
En napi rendszeresseggel jatszottam 4 orat minimum. Most egy percet sem....
A jelenlegi rpg-k közül ez az egyetlen ami képes erre.
Nagyon rég vártam már egy ilyen darabra.
Nálam csillagos ötös.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
V9ykn8_TZL0
Kockult egy keveset. Tolja még valaki a gamet? 😊
Az a srac beteg. El kezdett streamelni o is nemreg. Egesz nap tudja/tudjak tolni a 73+-os terkepeket. Ugy nem nehez ennyire feljodni. Bar azert egy par napig meg el lesz migre 100-as lesz. En is kocka vagyok, de ennyire nem 😄
én múltkor nem láttam a neved, de akkor most pótoltam
enyém : ZuzuPetals
__
egyébként nem hittem volna hogy lesz olyan kocka aki alpha elõtt eléri a 100-as szintet,sõt Chris Wilsonék is így szerették volna de ez a HvR gyerek napi 26órában tolja, ezzel nem lehetett számolni😊
ehhez képest magyar community nincs
hiába lenne 70féle téma ez a fórum haldoklik és ha jól tudom másik sincs
ha itt van hozzászólás az is csak azért mert ide tévedt egy debil
és már ne is haragudjál öcsém de ha 480 hpval tolod lvl32-n attól még lehetnél sima láma is, de hogy ezzel ide jössz fröcsögni hogy ez mekkora szar, fos és egyéb és sírsz erre már nincsennek szavak, egyszerûen te nem érdemled meg hogy ezzel játszál, keress mást, ennyi
@Jethro En kulon elvezem, hogy nem az olembe pottyan minden amire szuksegem van, hanem igenis meg kell kuzdenem erte. Ez az amitol egy jatek tartos lesz. Most gondolj bele, hogy ha ahogy haladsz elore a kuldetesekkel mindig megkapod a legjobb cuccokat mi lenne. Kb. 1 het alatt mindenki abbahagyna a jetekot, mivel nincs hova fejlodnod. Ha meg teged ennyire zavar, hogy nem esik semmi akkor menj vissza D3-hoz vagy akarmivel is jatszottal es ne kopkodd ezt a jatekot, illetve jelentsd ki, hogy szar.
Nincsenek tisztában a currencykkel, hogy melyik mire való, hogy milyen itemeket érdemes felvenni a földrõl, hogyha eladjuk a vendornak mit kapunk cserébe, hogy miket érdemes megvenni a vendortól, pedig mindent árulnak ami csak kellhet, ahhoz hogy egy normal ne okozzon gondot. Ott van ezer lehetõség, csak fogalmuk nincs róla, és a problémákra nem az a megoldás, hogy utánanézünk, esetleg kérdezünk fórumon, hanem kapsból köpködéssel kezdünk, kijelentjük, hogy a játék egy elbaszott szar, és hogy NEM lehet semmit csinálni. Holott, ha a sirás helyett, feltennének pár kérdést, semmivel nem tartana tovább mint köpködni, és pillanatok alatt jönne válasz.
Ez egy ilyen játék, HC játék, HC embereknek, ha valakinek csak arra van igénye, hogy este az egész napi meló után beüljön a gép elé, és csak nyomkodnia kelljen a gombokat, gondolkodás, odafigyelés nélkül, arra van elég sok játék, de lehet nem éppen a PoE. Ha itt, valaki jól akar haladni, ki kell ismernie a játékot, ez mehet úgyis, hogy maga jön rá mindenre vagy úgy ha utánanéz a dolgoknak, ha valakinek se kedve, se ideje az ilyenre, ez nem az õ játéka.
És ettõl meg nem a játék szar, direkt lett ilyen a játék amilyen, azoknak az embereknek készül, akik erre vágynak, akik ilyen játékkal akarnak játszani. Ha agyatlan HnS-re vágyik az ember, diablo 3-al kell próbálkozni, bár van akinek az is gondot okoz, de poe-nal lényegesen kevésbé összetett.
"Egy normális rpg-ben akár mmo akár h'n's mire végig érsz egy területen összegyûlik a pénz, jobb felszerelésre, akár rare itemekkel is felszerelheted magad. Itt még gold sincs"
Ez külön tetszett, egy normális rpg-ben, illetve normális hns-ben soha nem volt ez, hogy mire végigértünk 1 területen, megvolt a jó gear. Nem tudom milyen rpg az amikkel te játszani szoktál, manapság valóban lehet ilyen szarokat játszani, de régen amikor még minõségi játékok készültek, és nem a 8 éves casual pistikéknek fosták ki 2 hetente a rókabõrt, ez nem így mûködött. Egy HnS meg mindig is a farmolásról szólt, és karakter tápolásról, nem pedig arról, hogy végigmegyek minden nehézségen 1x, és fullra kész a karakterem. Nagyon el vagy tévedve.
Ez a játék nem a mai HnS-ek közé tartozik, hanem D2-érából való.
És ne hogy azt higyje bárki is, hogy attól, hogy kripp vagy nugi vagy bármelyik másik pro videoját megnézi mindent tudni fog, vagy neki is menni fog. Meg lehet nézni hányszor van halálközelben bármelyik ilyen 1-2-3 órás versenyen és a manõverezésekkel sikerül életben maradni persze potik helyes használata mellett.
Meg is érdemled 😊
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
@relod87 sajnos itt nem eleg ha brutal dps es leech-ed van. Mondom engem a hetvegen tankkal 1 hiteltek terkepen. pedig az 5k hp nem keves.
Kicsit off, de D2-ben mûködött pl. a whirlwind titan barbár, ahol az összes stat pont erõre ment, alap vitalityvel. Ezek szerint viszont itt muszáj megtámogatni, ha magas szinten is jó karaktert akarok, nem lesz elég a brutál leech.
@Andrews2007 En nem ertem minek jaratod ennyire a szadat. Tetszik a jatek? Ha igen akkor fogd be es jatsz, ha nem akkor minek irogatsz? Amugy is Act 1 normalon minek raksz el barmit is? Ha meg el akarod rakni es nem akarsz stash tabokat venni akkor 1 perc alatt lehet uj karaktert varosba vinni. Komolyan 1 perc, nem orakrol van szo.
Kicsit idegesito, hogy valaki ahelyett, hogy elvezne a jatekot es orulne, hogy ingyenes inkabb telesirja a kisparnajat, mert nincs eleg hely a stashben.
Persze vannak ilyen 1000 hp armorok, csak az nem épp egy olcsó, illetve egy gyakori item, talán a játék egyik legritkább és drágább iteme. Na meg az is jobban mutat, ha egy olyan chestben van 10000 hp-d, mint ha egy olyan chestben van 5k. Fõleg hogy mapokon sokszor a 10k hp is kevés, nem egy ember esett már össze HC-ban annyival is.
Persze, ha egy karakterrel nincsenek hosszu távu terveink, nem akarunk mapokat tolni folyamatosan 80-90 szintig elmenni, akkor teljesen jó lehet bármilyen build.