Nintendo konzolok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BikeMan|PAX East‏
@BikeManStream

Yes please.

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Totti5
Jóféle!

Csengőhangom. 1 éve már, eleddig 1 ember ismerte fel melóban. Őőőő miez, Zelda? igen kösszönöm! Végre valaki...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Bedobok én is egyet:

Totti5

Először itt láttam játszani, mi EPIC előadás!

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.12. 18:21:19

Nem tudni, viszont a fejlesztők nyilatkoztak egy ilyet:
"After years of spreading ourselves thin focusing on several platforms at once, it’s been an incredible relief to focus all our efforts on just one platform, and for it to be so easy to develop for."
Totti5
A The Legend of Zelda: Breath of the Wild rendezője, Hidemaro Fujibayashi nemrégiben egyszerre szomorú és szívmelengető történetet mesélt a volt elnök kapcsán a The New Yorkernek adott interjújában. Idézzük a kapcsolódó részletet.

"Miután elhunyt, voltak pillanatok, amikor felmerült egy ötlet, amiről mindenképpen beszéltünk volna vele - hogy aztán tudatosuljon bennünk, hogy ő már nincs többé. Miyamoto elmondta, hogy neki is ugyanez volt. Jött egy ötlete a hétvégén, alig várta, hogy elmondhassa Iwatának hétfőn - de már csak az emléke maradt. A szomorúság mélyre hat. És bár ez kissé spirituálisan hangzik, de úgy éreztük, hogy fentről figyeli a munkánkat. Ez végül egy motivációs forrássá vált, ez ösztönzött bennünket arra, hogy még jobban teljesítsünk."

Cikk tovább olvasható....

Totti5
Thomas a gőzmozdony ?<#taps>

no elkezdtem en is a Zelda-t! <#vigyor2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#banplz>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

tuti Iwata-nak 😞

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

perma v csak timed mint pl a tomb raider?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Totti5
Két gondom van,

- az elmúlt 10 évben a mászós, úszós harcos sandboxok minden logikát kiöltek belőlem
- amit ezután fogok játszani, azokban mind ezt fogom keresni 😞

Talán az AC aminél nem fogok sikoltozva kirohanni a világból mert lehet mászni mindenhova, ami "logikus", de pl ezért fogok még nagyon sokáig játszani a Horizonnal, mert mocskosul zavarna benne hogy bugolva kell ugrálni és szenvedni, mert nem képes megfogni, csak azt az egy kiállás ami meg van színezve😞

Olyan alapvető dolgok vannak benne, ami adja magát, de mivel buta vagyok, nem gondolkozok meg sem próbálom, csak amikor olvasom látom esik le...... szörnyű.

RohattZelda.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.12. 09:57:34

TDC Geronimo
lol nem. Mondjuk én mindig jégkockákat csinálok a víz tetején és úgy közlekedek 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

na miva' kezdödik? 😄 kell vmi uj kütyü-e? <#banplz>

Moby
Ne idegeljetek tovább lécci 😞

Adversus solem ne loquitor

n000rbi
Azt tudtad, hogy:

kisgatyában úszva tovább tart a stamina? Persze tök logikus, csak eddig folyamatosan a potiont nyomtam, ha hosszabb távon kellett úszni 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
voltam kincset halászni <#banplz>

TDC Geronimo
Ne is mond... Én se mentem storyba tovább annál és elkezdtem lent kinyitni egy mapot. Olyan 20% lehet felfedezve mapnak, de a 2 nap megint belenyomtam vagy 12 órát 😄

n000rbi
Srácok, ebbe nem 100, hanem 300 óra is bele fog menni. Ma két újabb tornyot aktiváltam, de félelmetesen nagy a térkép, sztoriban pedig még mindig az első dungeon után vagyok kicsivel. Harmadika óta majdnem minden nap belemegy 3-4 (hétvégén több) óra. Mario Odyssey-ig kitart 😄

Aki nem ismerné ez egy igen jó indie játék (olyan 8,5/10-es) folytatása lesz, Switch exkluzív:

TDC Geronimo
hegytetőn találtam :y

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.11. 18:50:52

Igen, be ne csapódj, gép:full/tv:limited kombó elsőre ütősnek tűnik (feltolja a kontrasztot az égbe) de elveszted a sötét/világos részleteket. Ha a tv fullon volt és limiteddel etetted: eddig nem tűnt fel hogy tré a kép? Elég egyértelmű szok lenni (pl a fekete szín teljes hiánya miatt).

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

n000rbi
A tv-t is állítsd akkor fullra.

TDC Geronimo
heh most néztem a gépen auto RGB volt. Átraktam fullra és... 😮

Zelda még szebb lett <#idiota> Jobbak a színek sokkal

Bandicoot
Hát. Switchnél teljesen mindegy melyik accon vásárolom. Ennél persze mindegy. De 40-60 usd / euró címeknél már nagyobb a különbség. Főleg ha még párszor elsütik amit a Zeldánál vagyis 60usd / 70 euro.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Totti5
Semmit, nem nekem szól a játék.

TDC Geronimo
heh? Mit vársz második résztől? Lesz teljesen új single, új mapok, fegyverek képességek. Nem csak mögé írtak egy kettest.

man, feel the sarcasm

Totti5
Igen, azt írták rá. S ezzel sincs gondom, milliók vehetik és tolják online. Arra van.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.11. 13:33:21

TDC Geronimo
splatoon az nem átirat, hanem második rész
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.11. 13:31:55

Totti5
WiiU tulaj vagy, arra is van, és ez a kezdő löncs lájnáp is. Kiváló játék a Kart, Splatoon, jó a Fast csak ezek nekem megvannak. Aki nem vett WiiUt és nem játszott rajta annak ezek rettentő jó és új élmények, nekem nem kell mégegyszer. Telibe vagyunk szarva mint N tulaj, bár nem zavar, van min játszani. Ha azt akarják akkor nem veszem meg a gépüket. Valamit valamiért.

Moby
Tévén ezt én már ettől sokkal jobb minőségben sem játszanám. Főleg nem a wiiu minőségében nem. Viszont ez a genre alapvetően kézikonzolra való, ilyen minőségében meg pláne. Tökéletes rapidszórakozás. Kihívás, látvány, kellően oldschool...tökéletes.

TDC Geronimo
Most jött egy launchra <#nezze>

zelda? 😄

Totti5
WiiUn is odabasz. S ez is egy újrakiadott cím... Mikor jönnek már az Új gigaepic játékok...

Moby
Na ez így kézikonzolon odabasz! <#eljen>

TDC Geronimo
<#eljen>

Amit mond az FW updateról az segíthet más játékokon is? Nem hallottam még arról. Amúgy szép munka, látszik, hogy azért jóval több kraft van a gépben, mint a wii uban volt

20 usd = 18,7 euro

EU ár meg 20 euro

en ezert nem "ganyolnek" 😊 jobb az a "nativ" acc-on, nem?
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.03.11. 12:09:57

Bandicoot
Ezzzzel iszonyatul szemezek. Csináltam egy usa és egy jp accot olcsóbbak a játékok. Eu accal meg tolhatom utána.😊
20usd a cucc. Nagyon jól hangzik.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

na ezt tuti beszerzem majd a geppel együtt!

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.03.11. 11:02:06

Az extrémsportok kedvelőinek:

TDC Geronimo
Év végi dlc érdekel csak, de amúgy az első dlc nyárra van dátumozva nem áprilisra

Azt se feledjétek ám, hogy áprilisban jön a Zelda DLC újabb shrine-okkal és hard mode-al (new game+). 😊
TDC Geronimo
lol most mutattam havernak zoras dungeon bejutását és a csávó

a freeze képességgel törte szét a jeget. Én hülye meg nyíllal lőttem 😄 Na itt látszik mennyiféleképpen megoldható 1-2 szituáció, ez eszembe se jutott akkor 😄

ennek örülök, mert ez is elég fontos cím számomra

TDC Geronimo
Szegény iwata ha ezt láthatná 😞

n000rbi
<#taps>

TDC Geronimo
legolas 😄

n000rbi

n000rbi