9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
#5468 Ráadásul nekem az jön le, hogy a content 10%át nem látta :) -
Pio #5467 A hetek óta itt zajló nyűglődésről pedig az a véleményem, hogy Ulthane, szerintem is engedd el. Engem már az se igazán foglalkoztat, ha búcsúzóul beírod, hogy szerinted egy 2 pontos játék és mi mind szemetek/fanbojok vagyunk vagy akármi, de egyszerűen rossz olvasni, hogy mennyire nem Neked való ez a játék.
Én nem megyek bele olyanba, hogy ez baj vagy nem baj, kiben vagy miben van a hiba, szerintem ez tök lényegtelen. A lényeg, hogy egyszerűen rossz olvasni ezt a kínszenvedést aminek Te megéled a BOTW-t. -
Pio #5466 Második havi US eladás: 280k. Négyszerese a Wii U, kétszerese az XBOX One és nagyjából azonos a PS4 hasonló számával.
Hozzátennék még annyit, hogy továbbra is készlethiány van.
A Mario Kart 2 nap alatt be tudta húzni az április legtöbb példányban fogyott játéka címet US-ben.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.05.17. 19:38:47 -
Pio #5465 Ma éjféltől ARMS direct új Splatoon 2 trailerrel! -
Negritis #5464 amúgy elvileg a zeldát is végiglehet tolni <1h alatt :D -
#5463 Nem, viszont azt nem lehet elvárni egy openworld játéktól sem hogy prológ után nyíl egyenesen irány a főboss. Lehet meg lehet csinálni valahol, csak halandó gémer semmire nem megy vele. Nem is ez a lényege a játékoknak. Nyitott tér lehetőséget ad a kalandokra, arra hogy úgy és olyan tempóban haladjon az ember ahogy neki jólesik. A feladatokat onnan közelíti meg és olyan ütemben ahogy kényelmes. Ez a sava borsa egy nyitott világnak, ahol természetesen vannak megkötések, kötött szekvenciák, lineáris küldetések ( azok legtöbbször A-B-C pont közt mennek, letérni azokról nem lehet ). -
Ulthane #5462 Tehát ez a játék pont annyira kötött vagy nem kötött, mint a többi. -
#5461 Mert mi értelme lenne kihagyni a játék gerincét ne idegesíts már.... Minden játékban vannak szabályok, nincs olyan, hogy csak azt csinálsz, amit akarsz. Még egy Goat simulatorban is megvannak a megkötések. -
#5460 Szabadság nem arról szól hogy olyan helyre menj ahova nincs megfelelő eszközöd, képességed és engedélyed... sehol és semelyik openworld játékban. Azt hogy el tudsz oda menni és a játék a tudomásodra hozza így avagy úgy az a szabadság. Onnan már tudod hogy merre nem szabad még, tudod hogy hova kell majd visszamenned ha meglesz hozzá az eszköz. Ellenben mindenhova elmehetsz és sok mindent megcsinálhatsz, akár mákkal, akár kreatívan. Ez is a szabadság része. -
Ulthane #5459 Amúgy meg erről a "fene nagy szabadságról" az jut eszembe, hogy kissé öncélú, nem látom értelmét. Mondok egy példát.
Ha akarsz, már az elején elmehetsz Kalamitás Genonhoz, csak éppen semmi értelme. Totál esélytelen. Nem jutsz semeddig sem. Ha véletlenül be tudsz infiltrálni a kastélyba, akkor is az arcodba nyomja mind a 4 Divájn Bísztet, hiába döntöttél úgy, hogy kihagyod őket. Tehát nincs választásod, még akkor sem, ha azt hiszed, hogy van.
Az ilyen szabadság számomra nem szabadság, sőt, értelme sincs, akkor inkább ne legyen szabadság. Kicsit olyan ez, mintha egy kétévesnek odatolnád a Háború és Békét, hogy nesze fiam, ha akarod elolvashatod a regényt...
Szóval erről ennyit. -
Ulthane #5458 Kismillió olyan játék van, ami nem rág a szádba semmit, ebből a szempontból Zeldácska nem nagy eresztés.. Tizenkettő egy tucat. -
Negritis #5457 nah ezt várom, remélem szimpi lesz :D
és azt is hogy lesz arms+joycon bundle :D -
#5456 -
#5455 istenem, ne legyél már ennyire világtalan XD A városban egy páncélárus van.
Nem való neked ez a játék, engedd el, és térj vissza azokhoz a gémekhez, amik a szádba rágnak 20x mindent, és fogják a kezed, mutatják az utat, ha megnyomsz egy gombot :D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.05.16. 16:10:16 -
Ulthane #5454 De nem tudom melyik árus adja! :-)
Guideban sem találtam, csak azt, hogy mellékküldiben. -
#5453 Egyszerűbb megvenni :D -
Ulthane #5452 Nincs meg még a tűzvédő ruhám, az elixirrel meg nem megyek sokra. És most nincs kedvem keresgélni azt a mellékküldit, ami a tűzvédő ruhát adja. -
#5451 Nagyon jó rész az is, szóval ne bánd. Egyébként tarts pár nap szünetet, és aztán folytasd tovább, ha csömöröd van tőle. -
Ulthane #5450 Nahh, akkor még át kell magam rágni a vulkános városon. -
SlickAdam #5449 tehat az 1.0 annyit tudott, hogy bebootolt es elinditotta a jatekot. najsz :D -
#5448 Az volt a day1 patch :D
Improvements Included in Version 2.0.0
The following network features are now available
* Nintendo Account required. Some features may not be available in all countries/regions.
Playing online
Online multiplayer available for free until the paid online service launches in fall 2017. Not available in all countries.
Adding friends
Friends can be added from My Page, head to the HOME Menu and select your icon on the upper left.
Sharing Album screenshots to Facebook and Twitter
Browsing and purchasing content on Nintendo eShop
Receiving News relating to games, Nintendo eShop discounts, and promotions
Earning My Nintendo points for game card (retail version)
Added the following system functionality
Update game software
Turn on the TV automatically when placing the Nintendo Switch console in the Nintendo Switch dock.
HDMI settings must also be enabled on your TV. Some TV models may be unable to use this feature. To turn on this feature for the Nintendo Switch console, head to System Settings > TV Settings > Match TV Power State
Display the battery percentage on the HOME Menu
To turn this ON/OFF, head to System Settings > System > Console Battery (%)
Format the microSD card
To format, head to System Settings > System > Initialize > Format microSD Card -
SlickAdam #5447 KETTÖ pont három? mik voltak az uj, nagy ficsörök a 2-es frissitesben? -
#5446 Új fw kint, csak a szokásos.
Improvements Included in Version 2.3.0
General system stability improvements to enhance the user's experience -
#5445 Nope -
Ulthane #5444 Kalamitás Genont le lehet gyozni ugy, hogy nincs meg mind a 4 Divajn Biszt? Harom kesz van, most kicsit eluntam a jatekot, mennek mar ps4-re vissza, s csak probalom felmerni az eselyeket. :) -
#5443 Kecidrága
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!48$
-
#5442 Háomeni? -
Negritis #5441 nájsz
én néztem hogy mennyiért lehetne Zelda Master edition-t beszerezni
és off :D -
#5440 SHIPPED: Japan Club NINTENDO / Mario Kart 8 Original Sound Track / Soundtrack / 2CD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mint utólag kiderült, EU-ban is kijött később, de most már marad a japó, a zene úgyis ugyanaz :)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.05.15. 14:54:36 -
Ulthane #5439 Na, tegnap jobblétre szenderítettem Szánderblájt Genont, nem volt könnyű. Simán elférne a gengébb DaS-bossok közé. Szerintem volt vagy 20 próbám benne.
A sok Zeldázástól kezdenek elvonási tüneteim lenni a PS4-gyel kapcsolatban. Bekapcsoltam tegnap valamit megnézni, s alig bírtam a kontrollert kezelni, annyira ráállt a kezem erre az ergonómiátlan vacak Nintendo-kontrollerre, teljesen megszoktam azt a kézfacsaró tartást. -
#5438 Érdekesség
-
Negritis #5437 nájsz :D
amúgy vmikor lesz vmi közös party? :D -
#5436 Barcellona football team playing MK8 on the plane to an away game.
-
Ulthane #5435 Si tacuisses philosophus mansisses. -
#5434 Nincs ilyen amúgy, hogy 3. divine beast, mert tetszőleges a sorrend :D Max neked a 3.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.05.12. 08:59:55 -
Ulthane #5433 Tegnap randim volt Zeldácskával ismét. A harmadik Divine Beast-et csinálom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az elektromost
Most csináltam meg a dungeon részt, egyedül, you tube nélkül. És sikerült megoldani. :) Büszke lettem magamra. A pályatervezés elképesztő jó volt.
Most ott állok a bossal szemben, és nagyon picinek érzem magam. :) -
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.05.11. 16:14:12 -
Negritis #5431 -
Negritis #5430 ismét megkérdem itt :D
valaki próbálta közületek?
bassza a csőröm :D
-
SlickAdam #5429 sokkal könnyebb, mert mostmar direkt keznel lehet a masina. körönkent coin.