Nintendo konzolok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Bandicoot
Ezt mocskosul remélem hogy piszokgyorsan orvosolják mert világfaszsága... Arra ne alapozzunk hogy sose megy tönkre a vas....

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

n000rbi
Röviden: jelenleg sehogy. (sd kártyára sem tudod átmásolni, mert úgy már le lehetne menteni pc-re😛)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Bandicoot
Felmerül a kérdés ha már amiibo.
Hogyan tudjuk biztonsági menteni a mentett állásainkat?? Felhő nincs. Sd kártyára (egyelőre) totál felesleges mert ha elromlik a masina és másik gépbe rakjuk a kártyát nem kezeli......
Az amiibo-ra tudtommal lehet tölteni mentett állást. Azt belehet tölteni másik gépen??

n000rbi
Egyébként kiderült, hogy az összes létező amiibo ad valamit a zeldában, a nem zelda témájúak valamilyen random nyersanyagot. Kipróbáltam, működik, de egyszer elég is volt, nem "csítelünk" 😊

n000rbi
Ja, egyelőre nyomtam a kártyásra egy előrendelést, aztán meglátom. Digitben venném legszívesebben, de nem tudom eldönteni melyik régiójú accom legyen a fő... (nem szeretek több accounton vásárolni)

TDC Geronimo
Kartot veszed te is?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Bandicoot
Ma megjött a fóliám mondom feldobom amíg nem jön az üveg biztos ami biztos....
Hát most zuhant a screenknight a szememben...Vizes fólia bakker... Valahogy nincs kedvem vizezni egy 100+ ezres vasat amiből az akksit se tudom kivenni és a hangszórók ott vigyorognak.....😊
Megvárom az üveget....Azt továbbra is dicsérik...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.14. 00:14:45

TDC Geronimo
Ja ma mindenkinek úgy néz ki 😄 Én képeket akartam megnézni, előtte nekem se volt.

Bandicoot
Dettó volt ma egy fagyásom indítás után. Pont meg akartam nézni a profilom és szürke háttér de a profil nem jött be a gép kifagyott.
Ez volt az első fagyolda.

n000rbi
Ja, vannak itt még érdekes dolgok...

TDC Geronimo
OS nem százas még. Most olvasom, hogy rengeteg embernek crashelt ma a gép, 10 nap után ahogy unlockolódott a playtime zeldaba. Nekem is volt ma egy fagyásom OSbe. Nem biztos, hogy összefügg csak érdekes, hogy mindenkinek ma jött elő

TDC Geronimo
Nekem is 45+ és nekem sincs meg map fele se 😄

Bandicoot
Na végre nekem is kírta a Zelda. 45 hours or more.
Atyaég és még a fele sincs meg a térképnek felfedezésben...<#fogmosas>

Totti5
<#wilting> oké végigjátszom majd amikor elérek a végére, de hogy megismerni azt ami benne van nem fogom az biztos.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

n000rbi
Aztakurva.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Pedig sikerült az "élőket" bombával hanyatt vágva sebezni, de nyilván eszembe se jutott ugyanez más helyzetben...

TDC Geronimo
lol baszki

Ez a játék... 😄

TDC Geronimo
Igen, de valami 27 körre volt csak elég staminam

Bandicoot
Én kiidwgeltem magam...Volt hogy a Hinox ölt meg totál benéztem. Volt hogy csak rámlépett...Volt hogy harc közben gy bokoblin messziről lenyilazott. Volt hogy a zöld áramos redvák maradványai mellett harcoltam és hol véletlenül én hol az ellenfél ráütött a maradványokra és döglöttünk... De úgy is haltam hogy harcoltam a dombon a pallosos ellenféllel viharban és nem is figyeltem hogy szikrázik a kardja...bumm beleb*szott a villám harc közben amiböl én is kaptam..És a robbanó hordók is... Amúgy jó volt remélem lesznek még hasonlók.

n000rbi

Elsőre megvolt, Robinson a középső nevem <#banplz> A Hinox-nál én is bombázással kezdtem, aztán feljött hozzám és maradt a stasis + szembelövés nyíllal -> leül és mehet a csapkodás 😄

A Rito repüőliskoláját csináltátok még ott a szigeten?

TDC Geronimo
Amúgy ma lefagyott a gépem, amikor be akartam menni a képekhez. 10 seces power gomb segített rajta. Jöhetnek a stability patchek <#banplz>

TDC Geronimo
elsőre haltam csak aztán később visszamentem és lement elsőre 😊 Hinoxot viszont jó óvatosan öltem, fél hpját lebombáztam miközben kergetőztem vele 😄

n000rbi
Tegnap csináltam, nagyon nagy 😊

Bandicoot
Voltam...Tegnap délután...majd késődélután...majd este....majd későeste...
Ha nem haltam meg vagy 20-szor valami hülyeség miatt akkor egyszer sem és persze mindig elölről....<#banplz>

TDC Geronimo
Check our website tomorrow at 14:00 CET to delve into The Making of The Legend of #Zelda: Breath of the Wild.

TDC Geronimo
Map jobb alsó sarkában lévő szigetre mindenképp menjetek le (eventide island) jó móka 😊

nem feltetlen. nem tartom valoszinuneg, hogy suhanos (draga) cartridge-t valasztottak.
ellenben te vehetsz egy suhanosabb fele microsd-t es BAAAAM

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Egyébként az SD-re töltött játékok felteszem lassabban is töltenek majd be, mint a cartridge-es játékok, talán ezt még odatenném a negatívumok közé.
10 nappal az aktiválás után vált a kiírás a profilon az eltöltött órákra.
Bandicoot
Más! Gero meg páran irogatjátok hogy profil alatt írja mennyi időtök van a Zeldában. Hol?? Nekem saját profilban is illetve akárkinek a profilját nézem friend listben ott is Zeldához annyi van írva hogy hány napja kezdtem (kezdtünk) játszani vele....

TDC Geronimo
kartot én tuti digitálisan veszem. Multikat ne kelljen cserégletni

Bandicoot
Én a cartidge-et részesítem előnyben. 1-2 örökjáték amit hajlandó vagyok digiten is megvenni és ennyi.
A digit előnyei: kényelmes, gyorsan lehet játékot váltani szintén kényelmesen. És ennyi.
A cartidge: eladható elcserélhető. Nem csak kidobom a pénzt valamiért amit amúgy nem birtoklok.

Szerintem a kényelemnél jóval fontosabb hogy amit ha megveszek húzós áron annak legyen értéke, el lehessen adni-cserélni ha már nem kell, és ne csak egy "bérlet" legyen ami galiba esetén elszállhat és cseszhetem az összes játékot.

Totti5
<#levele><#levele><#levele>

gog.com/origin/steam/uplay ugye ezt tolja PC-n sokszor

megkapod a játékot, aktiválod a adott store-ban és hupsz már megy is a letöltés

én ettől függetlenül valszeg black friday alatt behúzok egy 256os sdxc-t és addig a most telefonomban lévő 128asat fogom használni valszeg
mert nekem elég sok olyan game tetszik ami csak store

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Egyelőre amúgy úgy fest nyer a cardtridge nálam, azért annyira nem nagy vesződség cserélgetni.
De ettől még akkor is totál 20. század ez az egész.
Egyébként milyen érdekes, hogy ha a játékok tényleg 1 árban lennének az online és offline boltokban, akkor gondolkodás nélkül vettem volna egy nagy és gyors SD kártyát tízezrekért, de pusztán az, hogy ennyivel drágább az online store lebeszélt róla.
Kár, hogy nincs olyan lehetőség, hogy ha megveszed kártyán akkor azt be tudod aktiválni az online felületen is és ha akarod letöltöd (akkor nem kell kártya). Nyilván a használt játék piac miatt fel se merült ez a megoldás, de én nagyon tudnék neki örülni.
n000rbi
Én egyelőre azt se tudom, hogy melyik accountra vásároljak. Szívem szerint a magyart használnám (én se vagyok híve a több accountra vásárlásnak), de nincs rá semmi garancia, hogy az e-shop tartalomban ugyanott lesz, mint a UK/US társa (tippre nem) Most, hogy mondod, dokkolva pláne nagy szívás cserélgetni a kártyát (legtöbbet úgy használom a gépet), pedig most rendeltem meg a Mario Kart 8-at is...
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.13. 15:15:50

Az iménti egy érdekes téma amúgy.

Én alapból úgy voltam vele, hogy mindent digitálisan veszek majd meg és mögétolok egy jó nagy SD kártyát. Kényelmesebb, hisz nem kell ki-be pakolászni a kártyákat, ha játszani akar az ember valami mással.
Aztán szembesültem az online store árakkal és azt láttam, hogy egy jó 5-15%-al drágább, mint megvenni cartridge-en a játékokat.
Ezen a ponton viszont már úgy voltam vele, hogy legyen inkább a kártya, hisz azért határozottan olcsóbb, ráadásul simán kölcsön lehet adni egymásnak (eladogatni nem fogom őket, abszolút nem vagyok az a fajta, aki használt piacon mozgolódna).
Ugyanakkor néha már volt olyan, hogy Zeldáztam, valaki hazaért, be akartunk rakni valami mást és az olyan béna, hogy ki-be kell pakolászni a kártyát. 😊

Azt is tudom, hogy ha lenne több accom, akkor valószínű találnék olcsóbb alternatívát az EU store-nál, de az tuti, hogy én nem fogok több accounttal bohóckodni és US/JP store-ból vásárolgatni másodlagos accountokról és vezetni, hogy melyik játék hol van meg.

Ti hogy vagytok vele?
in rumor monster hunter 😄

Bandicoot
Nekem kellett vagy 4-5 jc le fel csatolás. Bejáratódott. Ha mozgatom enyhén lötyög de csak ha direktbe úgy mozgatom. Erre mondjuk kapásból lehetett számítani.
Nyekegni nem nyekeg (még).

n000rbi
Nekem out-of-the-box lötyögött a jobb oldali, meg újabban már nyekergett is. Működik, pofámat fogjam be.

Bandicoot
Mennyire laza? Már bejárattam azért én is tudom lötyögtetni ha akarom.😊
De nemigen zavar játék közben fel se tűnik. Tied annyira lötyög?!

TDC Geronimo
Nálam zelda 40 hours or more-t ír

n000rbi
Na, a laza szürke joy-conjaimhoz update: kedves szarrágó Nintendo baszik cserélni, mert hát attól még működik az. <#levele>
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.13. 14:27:33

Bandicoot
Szerintem a barom állat EU beárazásuk a hiba.
Ott a Zelda. 60Usd....Nálunk 70 euro. Semmi nem indokolja csak az hogy míg a Sony/Ms árazása USD=Euro (tehát náluk a 60 dodó nálunk 60 ajró) addig a Nintendo állítólag úgy számol: USD=Font...És azt átváltják euróra..... Így jön ki a Zeldánál is a 70 euurós ár ami 60usd....

A puyopuyo tetris péel ps4en ha jól tudom 35 dollár /25 font.
Nintendonál meg azonos az usd/font...

Vagy nem tudom ez is másik fórumon talány.

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.13. 14:28:04

TDC Geronimo
nope

But why would a Nintendo Switch game cost more on the Nintendo eShop? Digital games, after all, are just a download. There's no need to factor in costly cart manufacture with an eShop game. Well, we've heard that Nintendo's policy is that Switch eShop games should cost the same as their physical versions, in a bid to keep bricks and mortar shops on-side. A shop such as GAME, for example, is unlikely to go all in on a Switch game if you can download it for half the price instead.

Totti5
Miért drágább a Switch játék.
Nintendo Switch carts cost more to make than Blu-rays.

Digitben -10 dodó?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.13. 14:02:53

Totti5
Monszterhánter.

n000rbi
Nektek mennyit időt ír a Zeldára a user profile alatt? Nekem "Played for 30 hours or more"

egy pofás bullshot 😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Bandicoot
Ezmiez?