9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Ulthane #5508 Nem birok Genonnal. Elso fazis masodik alakjat nem sebzi semmi. Se amkard, se a robbano nyil, nem vesz le semmit a hpbol. Ez igy erdekes lesz.:(
A lezert en nem tudom visszalokni ra, szoval ha az a megoldas csak, akkor reszemrol Zeldacska ennyivel ennyi. -
Ulthane #5507 Megtortent. -
#5506 Meg úgy általában az eshop :) Engem a teljes kuss zavar a legjobban (menüben is). Komolyan valami jó kis nintendo-s zenét igazán tehetnének alá. (NES Mini menü zenéje is milyen fülbemászó csoda) -
Negritis #5505 az eShop kereső lehetne jobb -
#5504 Nos, igen azt nem árt beszerezni :D -
Ulthane #5503 En meg azon gondolkodom, miert nem eleg 86 bomb arrow Ganonhoz. S hogy megszerezzem e azt a bizonyos kardot, amihez 13 sziv kell...10 van csak.. -
#5502 Jaja, remélem lesz decemberben márijós is, mert akkor lecserélem a szürkét. Egyébként nagyon kitalálta a Nintendo, hogy minden kontroller ennyire könnyen szerelhető. Kb. 6 sima phillips csavar és máris új markolatot, burkolatot lehet rádobni a pro kontrollerre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Találtam 6-ért Splatoont, szerintem rárepülök. -
#5501 Egyébként tegnap végeztem Ganon-nal, de még van rengeteg side quest hátra, a main story így is beletelt 40 órámba kb :D -
Negritis #5500 most rendeltem egy natur-t
de remélem lesz majd monado-s is mert azt is behúzom tuti
faszom h 2 pro controller + 2 set joycon az alap amiről indulok :D
és lehet még beszerzek egy charging grip-et is mer csak :D -
SlickAdam #5499 jol FEST :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
SlickAdam #5498 rosszabb mint Darky :D -
#5497 Tényleg bravó mert van skip :DDDDD -
Negritis #5496 gunvolt bejelentések
-
#5495 Minden rendben? :D -
Ulthane #5494 Neked brávó, hogy mèg a skipet se veszed eszre! -
Ulthane #5493 Na, tudtam, hogy fel fog bosszantani Kalamitas Genon. Miert kell vegigneznem mindig a haromperces animaciot, amikor meghalok? Eleg lenne egyszer, aztan skip. Persze nem lehet, mert tul nagy programozasi eroforrast vont volna el a skip betetele. Brávó. -
#5492 +1, már lent a demó. -
Pio #5491 Végignéztem az ARMS Directet. Totál hyped lettem. Rettenetesen kreatív és mély a játék, már alig várom a trialt.
Ja és minden DLC ingyenes lesz hozzá. -
#5490 Nem teljes a tájékoztatás, a handheldes mondatot lehagytad -
#5489 #5487
-
#5488 Azért is itthagyom
- 1080p 60 fps in singleplayer mode;
- 900p 60 fps in 2-player split screen mode;
- 900p 30 fps in 4-player split screen mode.
All modes have their frame rates completely locked: not a single drop was found in 1.5 hours of footage.
They don't talk about the resolution in handheld mode, which could be due to them not being able to capture direct footage. They do say it's a locked 60 fps in handheld mode (though I would think 4-player split screen mode is 30 fps as well).
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.05.18. 16:46:11 -
#5487 Rundown of the major points:
- 1080p 60 fps in singleplayer mode;
- 900p 60 fps in 2-player split screen mode;
- 900p 30 fps in 4-player split screen mode.
All modes have their frame rates completely locked: not a single drop was found in 1.5 hours of footage.
-
#5486 -
#5485 Kösz, rajta vagyok :) -
SlickAdam #5484 nos nem tudom mekkora lesz a single player az uj reszben, de az elsöben nyilvan nem azon volt a hangsuly. par oracska (4-5) az egesz. elejen föleg a mechanikakra tanit. de mokas es ügyes es okos.
errefele ujonnert se draga mar, hasznaltan megolcsobb... ha talalsz egy jo deal-t, akkor miert is ne? :)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.05.18. 14:07:27 -
#5483 Szerinted érdemes behúznom most az elsőt? Van annyira must have? -
SlickAdam #5482 sokszor szólottam pedig :) -
#5481 Bármilyen furán hangzik, nekem _fogalmam sem volt_, hogy az első Splatoon-nak is van tisztességes szingli módja, annyira a multiról szólt minden körülötte. Amit meg itt láttam a kettőből az kreatív, izgalmas, szokásos ninty minőség. -
#5480 Na az online továbbra is egy hulladék. Már a jármű választásnál kidobott 5* -
SlickAdam #5479 elsöben is zsenialis volt a single... (bar nyilvan pimpeltek pöppet) -
SlickAdam #5478 -
#5477 Az említett Inkling girl animáció, amit nem hagyhattak a játékban:
-
#5476 MK8D 1.1 patch tölthető
Version 1.1
- Opponents’ names are displayed in the rear view mirror view in online matches.
- Invincibility period after a spin-out or crash is longer in online matches.
- Up to two players can spectate a friend group while they wait to join.
- “Worldwide” and “Regional” modes add players to Mirror and 200cc matches less often.
- Can now properly create a friend lobby when you have 100 or more friends.
- Inkling Girl’s animation has been adjusted.
- Starting positions in online races now properly reflect the order in which players join.
- Driver Miis now properly showing facial expressions.
- Tournament clock now properly reflects real-world time. -
#5475 Nem gondoltam volna, hogy ez is megveteti magát :) -
#5474 ARMS to be supported with post-launch free DLC - fighters, stages and ARMS! -
#5473 Tudom, hogy videó, de szerintem a demonál sokkal szebb és 720p feletti felbontásban fut már. A single része meg zseniálisnak néz ki -
#5472 -
#5471 -
#5470 Europe getting Splatoon 2 Switch bundle, special accessories, Neon Green / Neon Pink Joy-Con
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#5469 ....és nem is akarja