9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
#5428 működik az új gépnél is a coin dobálás? -
#5427 Ritka eset az alábbi, de jó érzés végre magyar zászló alatt elseggelni a japókat
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
SlickAdam #5426 semmit, az egy regi jatek. -
Negritis #5425 -
Negritis #5424 -
#5423 előrendeltem az új link amiibo figurák közül.
a neten hol találok leírást arról, hogy mondjuk az ocarina of time 3d-hez mit ad? listát kerestem amiibo guideről de nem találtam, csak a BoTW-hez. -
Ulthane #5422 Mivel több, általam kedvelt félbehagyott játékom is van (Andromeda, Nioh, DaS3 DLC), nem hiszem, hogy 100+ órát fogok bolyongani ebben a világban. Négy divine beast meglesz, meg ránézek egy pár mellékküldire, és szerintem az első felvonást itt zárom Zeldácskával.
De lehet, hogy visszatérek még hozzá. Addig is a Switch aludni megy majd. Ki tudja, lehet örökre.:) -
Pio #5421 Én már 100 óránál járok, ~90 shrine-nál, 4 divine beastnél, de még mindig tud meglepetést okozni a játék 1-1 zseniális, ötletes mellékküldetéssel vagy triallal.
A kastélyban még nem is igazán jártam, csak amikor összeszedtem onnan egy memory-t.
Jópár ruhám max szintű már, de azért a többség még nem az, sőt, van, ami megragadt 2 csillagoson, mert farmolni kéne rá, azt pedig egyelőre nem igazán csináltam, csak mindig szedem össze azt, amibe belefutok.
Viszont szerintem az összes elérhető ruhát összeszedtem (kivéve ha jár valami teszemazt az összes shrine-ért/korokért) már.
Mellékküldetéseknél is szerintem már olyan 75% meglehet.
Még most, hogy már nagyjából ismerem a világot is simán előfordul, hogy elindulok valamerre és 2-3 órával kesőbb jut eszembe, hogy ja igen, amúgy elindultam ám valamerre... :)
Egyszerűen továbbra se találom a szavakat, annyira telitalálat ez a játék. -
#5420 Én is már több divine beast-el végeztem, de szinte csak a felszínét karcolgatom a játéknak kb. Még mindig tud újat mutatni, mellékküldikből pedig még kb 1-et sem csináltam meg. Inkább felfedeztem. -
#5419 De. Azokból amiket leírsz szerintem rengeteg mindent kihagysz. shrineokat, mellékküldetéseket, korokokat, itemeket. Rengeteg eldugott felfedeznivaló van a játékban. -
Ulthane #5418 Ha 300 órás a játék, akkor valóban nem...De ugye ezt te se gondolod komolyan... -
#5417 vége felé lul. Szerintem 10%át nem csináltad még meg :D -
Negritis #5416 -
Ulthane #5415 Nahh, tegnapi szösszenetem Zeldával. Levertem a második bosst, ráadásul elsőre, ráadásul kézikonzol módban. :) Pedig az elején nagyon nem hittem, hogy bármit is fogok tudni kezdeni ellene, de aztán evés közben jött meg az étvágy.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A madaras Divine Beast volt
Visszatérve a pénzre, nem igaz, hogy nem kell. Az egyik árusnál lehet kapni robbanó nyilakat, 10-es kombóban, 600 pénz egy csomag. Hármat megvettem, kapásból 1800 zseton volt. A fagyálló ruha volt 2000+, a stealth ruha szintén 2000+. Szóval azért van mire költeni.
Most, hogy közeledek lassan a játék vége felé, most jön meg hozzá az étvágyam. Elképesztő, mennyi kreativitás van a játékban, mennyi apróság, ami igazán élvezetessé teszi. :) -
#5414 Najó ennek a végén én besírtam :DDD
-
Negritis #5413 wii -ura anno nem vettem meg az MK8at viszont most délután toltuk "családosan" anyum, öcsém, unokaöcsém meg én
és hát zseniális :D
anyum nem biztos h annyira élvezte de a játék family fun -
Ulthane #5412 Ez a jatek zsenialis. -
Negritis #5411 király, köszi
akkor sztem el is kezdem ma a mókát :D -
#5410 Igen, gépre ment nem kártyára -
Negritis #5409 kérdés: ha öcsémtől most kölcsön kérem a Zelda gamecard-t és utána megveszem akkor a mentést tudom folytatni?
köszi -
#5408 3 dolog
- ötlethiány és lenyúlás
- a csilli villi környezet hatásvadász ( de ennyiben ki is merül ), rossz animációk, fov, sebesség, irányítás és interakció
- az egész keretrendszer menü desing ( betütípus ) egy mobilos f2p farmolós izét idézi ( valszeg nem is azoknál összetettebb )
Bottal se az ilyet.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.07. 14:05:01 -
#5407 Ez kb olyan, mint az Overwatch és a Paladins :D -
Pio #5406 Az a durva, hogy még a dallamok némelyike is egy az egyben a Zeldából lett átemelve. :)
Viszont a végefele van valami építkezős rész, ami már saját.
Kövezzetek meg, de engem simán érdekelni fog ez a játék. :) -
#5405 Ilyesmi meg sem fordult a fejemben. -
SlickAdam #5404 tehat bena Nintendo. nem? ha masok ilyen gyorsan összeraktak egy rip-off-ot... -
#5403 Ez mekkora Botw ripoff, te jó ég :O
-
#5402 Újra meg újra meglepődök milyen zseniális ez a Zelda.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A sivatagos résznél a városba CSAK nők mehetnek be, kicsit sem reflektál a játék az arab világra, és a nők háttérbe szorítására, áh :D Plusz külön vicc, hogy a férfiakat voe-nak nevezik, ami kb annyit tesz, hogy "jaj" :D vagyis W-vel jelenti ezt, de akkor is király :D -
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.06. 22:50:39 -
#5400 Felvettelek. -
Negritis #5399 elvileg van linkelve egy nintendo account, de nem találom mi a friend code
de minjá próbálok guglin is keresgélni h wtf
nintendo id nincs mellé csatolva lehet az a gond
közbe meg is van :D
én meg retard vagyok h nem találtam :D
a menüből próbáltam :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SW-4792-5729-8873
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.05.06. 21:05:47 -
#5398 Jobbra fent, a useredre "kattintva" láthatod, de csak akkor, ha csináltál Nintendo accountot és a useredhez linkelted :) -
Negritis #5397 hülye kérdés de azt hol találom? -
#5396 Majd dobd be a friend code-odat és mehet az online móka :) -
#5395 Szép masina. -
SlickAdam #5394 najszos. de a feher-narancs szinben is adja sztem -
#5393 -
#5392 mario kart tönkretesz idegileg -
Negritis #5391 nah átvettem :D
viszont sajnos a zelda+gép kombó csak "előrendelői" cucc volt, így majd külön kell beszereznem
de sebaj
a Kart megvan kollégámmal toltunk is 1 meccset csakúgy próbaként :D
este majd sztem megveszem a blaster mastert és a shovel knight-t
esetleg a fast rmx-et -
Ulthane #5390 -
#5389 lásd hogy ez itt senkit nem érdekel, most szóltam, hogy változtass
többiek: ha folytatja, fáradjatok a modtopicba