Nintendo konzolok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem is kell. MK8 az buli-jatek. nem nyomod majd ennyit ugyse.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Zelda Breath of the Wild breaks Metacritic record. Most 10/10's ever.

wow...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Amúgy mindenki sírt megjelenés előtt, hogy alig van rá játék. Hát én már abban se vagyok biztos, hogy ezzel az egyel végzek MK8ig <#banplz>

Totti5
Nekem sem volt semmit még.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
Ami még ledöbbent az az hogy konkrétan bug és glitchmentes a játék. Semmi open world "jank" nem fedezhető fel, nincs villogó textúra, beakadt animáció, semmi.

Bandicoot
<#szeret><#finom>

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

n000rbi
Teljesen beteg, őrület 😊)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
omg most néztem csak meg. Az a lufi+bomba+levél kombó 😄D

Istenem ez a játék

TDC Geronimo
Najó ez is milyen shrine quest volt 😄

Tetszik, hogy nem csak benti puzzlek vannak, hanem 1-1 shrine megtalálása is az. Most épp Zora régióban kellett
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Köveket kirobbantani, hogy legyen útja a szélnek és ernyővel végigsiklani az útvonalon az adott pontra

Igen, épp ez az. Elindulok valami konkrét céllal valamerre, aztán azon kapom magam, hogy fél órával később a zóna másik felét cserkészek be egy rókát.... 😊
TDC Geronimo
2 órája el akartam hagyni ezt a zónát...nope. Folyamatosan jönnek a tennivalók 😄

n000rbi
Nem, nem is foglalkoztam még vele.

TDC Geronimo
a shrine questet megcsináltad? Olyan jó rájönni ezekre a dolgokra a leírások alapján. Nem a megszokott handholding megy, mint máshol

n000rbi

n000rbi
<#eljen>

Ha már Souls. 😊

n000rbi
Ja persze, csak jó souls szokás szerint nem hagyunk senkit életben 😄

TDC Geronimo
lol nem

Amúgy nem megölni kellett csak az arrowokat összeszedni 😊

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.10. 14:13:18

n000rbi
Persze, azt kellett először megcsinálni a mission szerint, nem? Majdnem volt elég shock arrow-m korábbról, de felmentem és adtam a szájának. Figyelted, hogy a lynelt is meg lehet lovagolni, amikor nyíllal "staggereled"? 😄

TDC Geronimo
A hegyen leverted a lynelt? Most sikerült nekem, olyan volt, mint egy DS bossharc 😄

TDC Geronimo
Beszélj mindekivel ott, ha kész a dungeon. Rakat questet adnak meg egyéb dolgokat 😊

TDC Geronimo
Amúgy a múltkori újraindítás után már a wifi nem szarakszik. Felcsatlakozik 5-10 sec után
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.10. 12:53:19

n000rbi
Jaja 😊

Mekkora jó arcok ezek a zorák 😊 Ilyenkor bánom, hogy ez az első Zeldám, amit végig is viszek, mert a veteránok mind tudják kik ezek, mert korábbi részekben is benne voltak. Ott a polcon a Link between worlds 3ds-re, a Skyward Sword és a Wind Waker is WiiU-ra, de még egyikhez se nyúltam hozzá komolyabban - és akkor a Twilight Princess még meg sincs

TDC Geronimo
Akkor ugyanott vagy, mint én 😊

A vízesésen a felúszás meg a végén leugrás a legmagasabb pontról elég beteg volt 😊

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.10. 12:42:42

n000rbi
Pont most vagyok túl rajta (mármint az oda- és bejutáson). Hát röviden: <#wow1>

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.10. 12:32:19

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Az egész oda vazető út az első dungeonig meg a bejutás ah... iszonyat epic volt 😄

TDC Geronimo
LOL

TDC Geronimo
Elsőre sikerült! 😛

n000rbi
Bázzzz és tényleg 😄

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.10. 08:39:01

Bandicoot
Vald be hogy minderre a produkcióra annyi screenshotot lőttél el hogy mire sikerült megtöltötted a tárhelyet.. <#banplz>

n000rbi
Én csak 1-ig bírtam 😄 Minden alkalommal meglep valamivel és alig bírom abbahagyni. Egy kib*szott drog ez (nem kellett volna nyalogatni a gamecard-ot, lehet nem is denatónium benzoáttal vonták be <#banplz>)

TDC Geronimo
Najó ideje aludni. Kurva játék... <#idiota>

TDC Geronimo
hihetetlen...

TDC Geronimo
Lekaptam a villámot 😊

TDC Geronimo
Najó eljutottam az első dungeonig. Így közel 30 óra után még tudja fokozni a játék 😄

Beszarok ezen komolyan. GOAT közeli a cucc.

Egyre szürreálisabb számomra, hogy hogy lehet valami ennyire zseniális, mint a Zelda. Napról napra egyre nagyobb meglepetéseket okoz a játék. Ma csak ennyit szerettem volna. 😊
n000rbi
Aki úgy gondolja, vegyen fel:

SW-4917-8028-2205

nehéz megállni ilyenkor hogy ne akarjam megvenni azonnal

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

előzetes infok alapján még nem

de nemtom a többiek próbálták-e, én csak májusban veszek

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

sziasztok azt tudja valaki hogy bármi módon lehet rajta filmet nézni úgy értem hogy adathordozóra feltöltve, ezen kívül lehet -e böngészni a neten ? köszi
n000rbi
...éééés vissza is vonom, amit a neon-okról mondtam. Addig betonfeszesek voltak, amíg a dokkolóban volt a gép. Amint kivettem és játszottam egy órát handheldben, az alsó részük ezeknek is meglazult (nem a gép a ludas, a joyconok fekete műanyag része egy fos, ami a sínbe megy) Bravó, Nintendo <#levele> 😞

TDC Geronimo
Pedig hányan mondták, hogy DOA lesz az ár miatt 😄

We can confirm that, across Australia and New Zealand combined, Nintendo Switch sold more in its launch weekend than any other Nintendo hardware in history.

Launch title The Legend of Zelda: Breath of the Wild has not only been bestowed with some of the highest review scores in gaming history, in Australia and New Zealand combined it’s had the best launch weekend sales in the Zelda series’ 30-year history. Not only that, it’s the biggest-selling Nintendo hardware launch title ever in this region, even outselling Wii Sports – previously the biggest-selling Nintendo launch title ever in this region – in terms of first weekend sales.

And all this in March, traditionally a quiet time for the games industry.

Bandicoot
Kíváncsi leszek a nintendo mennyire lesz korrekt dokkoló ügyben. Egyre több a karcolós hír a gyári dokkolót levették a honlapról. Bízom benne hogy a dokkolókat visszahívják-ingyen cserélik egy rendesre.
Amennyire figyelek hogy a kijelző ne is érjen a dokkoló elejéhez addig a gép hátulja ér hozzá amin bizony megjelentek nálam is az első karcok....
Oké ragasztócsík a dokkolóba ( a nittónk sajnos vastag így elmaradt a projekt) de tényleg ne a vásárlónak kelljen már...És mi van azokkal akiknek karcolt már kijelzőt? Nem a saját hibájuk, a nintendo elcseszett dokkolójáé....

TDC Geronimo
Most fogtam be. Elég jó statjai vannak 😊

Bandicoot
Ezért mondom...Oké hogy nagyon jól rajtolt a gép és vitték mint a cukrot de tartani is kéne a tempót és nem elvenni a vásárlók kedvét ilyen hülyeségekkel.... Abból semmi jó nem lesz...

Bandicoot
Más: Él itt valaki usa-ban? <#banplz>
Akarnék venni a Switchre egy rendes fóliát, lassan 2 órája bújom a netet. Normális üvegfóliát találtam az értékelése is jó és rákeresve fórumokon is kibeszélték Switch vásárlók tényleg egy korrekt minőségi ÜVEGFÓLIA, a dokkolóba is jó marad a gép (tehát nem túl vastag). Az egyetlen bökkenő hogy EU-ban nem találok. Volt UK amazonon de már nincs.
Lehet ilyenre itt többen vevők lennénk ha lenne usa segítség.<#worship>

Addigis berendeltem egy screenknightot tőlük már több telefonomon is volt fólia - viszont nem üveg. Ez a tok mellé adott fólia eeeez....

TDC Geronimo
Ja csak azzal nem számolnak, hogy nintendo mellett mindenkinek van más gépe is 😛

Bandicoot
Arra alapoznak hogy a sok hülye aki megvette a gépet (<#idiota>) majd venni fogja emelteb áron a játékokat mert pangás van még a gépen játék fronton..... Nehogy nagy pofára esés legyen....