Nintendo konzolok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
par oram van a Spirit Tracks-ben, de maris agyamba egett ez a kis melodia (pedig csak ketszer szolt eddig röviden):
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.03.15. 17:01:15
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Adversus solem ne loquitor
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Na az viszont más lesz. Igen.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
g365 [url=http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=1997&article&
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
A legnépszerűbb játék - nem meglepő mód - a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, amit a vásárlók 89 százaléka betett a kosárba a gép mellé.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.14. 18:47:34
Engem pl nem érdekel a Horizon, egy kommentet nem láttott tőlem senki a játékkal kapcsolatban. Megvagyok anélkül hogy szakértsem...
Az éremnek két oldala van.
Viszont amikor egy magát szakmainak hívó gameroldal húz le valamit jószerivel mellébeszéléssel (elolvastam a dagadt 7 pontos tesztjét, kb az a negatívum hoggy a játék bármilyen csodás nem lehet élvezni mert mindig visszahúz valami - semmi konkrétumot nem írt csak mellébeszélt) és teszi mindezt fanatikusságból vagy sértettségből, az a legalja.
Ami amúgy szerintem totálisan jogos, ha csak úgy elindítasz egy gameplay videót és tekergeted, akkor egyáltalán nem jön át, hogy mi a jó ebben a játékban. Ezt át kell élni, érezni kell, hogy Te magad vagy Link, hogy a játék maga a tutorial, hogy azt csinálsz a világban, amit akarsz, hogy tényleg még 20 évnyi gaming múlttal is itt van végre ismét egy olyan játék, amiben simán azon kapod magad, hogy "hopsz, már 3 órája beléptem, hogy megcsináljam azt a küldetést, de közben a világ másik felére keveredtem és épp egy távoli füstcsíkhoz akarok elnézni".
Vannak nagyon jól nézhető/streamelhető játékok, sőt, vannak olyanok, amiknél majdnem azonos a nézői és a játékosi élméy. A Zelda nem ilyen. Nyilván lehet tök jó highlightokat összevagdosni, mert vannak nagyon látványos, mindblowing pillanatok, de egyáltalán nem streaming barát játék. Ez amúgy általában a nintendo játékokra igaz, hisz a nintendo mindig is a játékmenetben tudott zseniálisat alkotni, sok sok éve nem arról híresek, hogy world class poligonszámmal és agyrobbantó átvezetőkkel/CGI-kkel viszik el a játékot.
Itt van egy review, tök jól összefoglalja azt, amiről fent beszélek, főleg a második felében, amikor a pozitívumokról beszél és arról, hogy szerinte overrated-e a játék:
Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.03.14. 18:10:42
Tegnap én kontrétan meg lettem hurcolva a GH Wildlands gamer365 teszt alatt, amiből az jött le, hogy mivel szerintem nem középszerű akkor én nem látom tisztán a játékot, mert ez egy középszerű, nem jó, tele hibával cím. Hogy képzelem hogy élvezem ( előkerült a fizettél érte köcsög kártya is ), hisz 5-6-7 pont, és tipikus Ubisoft tök ugyan az mint a Division, AC és FC ( LOL ). Én aki játszik vele, az én véleményem a kukába való azokkal szemben akik már a béta alapján is fikkantották s ezért ( nagyon helyesen ) nem vették meg és nem játszanak vele, s nem is tudják mi van benne... agyrém. Még nekem kell szarul éreznem magamat ha van egy játék amit élvezhetek...
Zeldánál meg sok helyen olvasom : néztem videón, de ez tök unalmas, mire fel 98%<#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.14. 17:52:35
Jimmy, aki rendszeresen nevezi a nintendot "f*ckheaded toy maker"-nek a Horizonra 9.5-öt adott.
A korábbi 6/10-es oldal a Horizonnak 10/10-et adott.
A metacriticen végtelen mennyiségű kamureg tol 0/10-et a Zeldára és 10/10-et a Horizonra.
Amúgy simán úgy gondolom, hogy a Horizon is egy remek játék, minden elfogulatlan ismerősömtől ezt hallom, aki játszik vele, de tényleg szomorú látni, hogy van olyan réteg, akinek az, hogy tetszik neki a Horizon és az egy kiváló játék nem elég, nekik arra van szükségük a boldogsághoz, hogy a másikba meg belerúgjanak.
Igazából csak a fejlesztőket sajnálom, hogy letettek valami tényleg kivételeset az asztalra, olyat, ami 5 évente egyszer ha van a gamingben és ilyen méltatlanul bánnak vele néhányan totál kicsinyes okból. És most már örök időkre ott marad, hogy lehetett volna all time best of első helyezett is a játék, de Jim "nintendo is f*ckheaded toy maker" quisition és a félképernyős "vedd meg nálunk a horizont" banneres gamer.no úgy döntöttek, hogy inkább nem. És 10-20 év múlva már senki nem fog emlékezni ezekre az emberekre, csak ott lesz egy lista, ahol azt fogják látni, hogy "hmm, Breath of the Wild, biztos egész jó játék, itt van a 25. helyen... ja várj, user score 7.6, na, akkor ez tuti közepes".
Nembaj azért szerencsére a kritikusok többsége felelősségük teljes tudatában értékel és nem engednek utat a bennük lakozó fanbojnak/haternek és az átlagpontszámon így is meglátszik, hogy kivételes játékról van szó.
Igazából amit lejjebb írt valaki. Oké, valakinek kevésbé jön be a játék, ad rá egy 8-ast, oké, de hogy valaki, aki állítólag ért a játékokhoz ebbe beletol akárcsak mondjuk 5-10 órát és azt mondja rá, hogy 6/10? No way. Akkor nála a játékok 90%-a a 2-4/10 tartományban kéne, hogy mozogjon.
Az jut róla eszembe, amikor egyszer gimiben egy idegen nyelv órán feleltem, egy hosszú szöveg volt feladva én pedig szó szerint vissza tudtam mondani az egészet és jól el is tudtam mondani a tartalmát. Aztán a tanár mondott egy magyar szót, hogy az hogy van, hirtelen nem tudtam, közölte, hogy ez is benne van a szövegben (még egyszer mondom, simán 1 oldalas szöveg volt, ~7 perc volt végigmondani) és nem magolni kell, négyes. Az egész osztály megrökönyödött és aztán bárkit feleltetett a tanár nem mert neki 4-esnél jobb jegyet adni, mert ő is érezte, hogy totál méltatlanul alul értékelt és baromi hülyén venné ki magát, ha ezek után valakinek ennél jobbat adna.
Nagyjából ilyennek érzem ezeket a 6/10-eket is. Annyi különbséggel, hogy a tanárban azért volt belátás és a következő órát azzal kezdte, hogy mindenki jegyét feljebb tolta 1-el a múlt órai felelésből és tőlem külön elnézést kért.
Nade félreértés ne essék, semmilyen szinten nem fáj, sőt, mégcsak különösebben nem is érdekel a dolog, soha nem vitatkoznék ezen senkivel, egyszerűen csak szeretem kifejteni a véleményemet kis túlzással bármilyen témában. 😊
És még így is szembesülök vele mikor átutazok egy egy jól átnézett felfedezett terepen hogy valami kimaradt valahol nem voltam.
Így sem látom át.. <#banplz>#banplz>
tehat nem erdekel a story? mer szar.<#banplz>#banplz>
Az a durva, hogy 50 óra után se unom magam egy fél percre se. Más open world játéknál ilyenkor már ki szokott jönni az, hogy érjek gyorsan már a story végére, mert érdekel mi lesz. Na itt ez egyáltalán nincs így. Minden négyzetméterét öröm bejárni ennek a világnak.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.14. 14:52:28
JÁTÉK, ezt tud a Nintendo csinálni, aki meg ezt vitatja, az szimplán hülye.
azert mert tudom van jobb, meg siman el tud varazsolni a Spirit Tracks is.😊
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.03.14. 14:06:18
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.14. 14:05:02
6 az meg egyenesen felhaborito. föleg, hogy a jatekok 5-töl indulnak a korcs-skálán...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.03.14. 14:01:11
ugy latszik ö is azt szereti, ha a cinematic vagon huzza egy jatekban... mehhh. meg csapkodja ugye magat, mert köcsög Nintendo. meg a klikk se art...
(Horizon meg 9.5/10 nala)
ugy latom 2 wannabe "we-appreciate-da-clicks-a-lot" oldal is dobott 6/10-et. WTF?
viszont kapásból menni fog rá a copyright claim
amit én pont leszarok mert max nektek meg még 1-2 spannak mutaotm meg és a 300as nézettség lufaszt sem számít 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
az nonstop copyright claimet kap
angryjoe akire utal ugyanez
a nintendo eléggé szarul kezeli a youtube-t pedig rengeteg haszna lehetne belőle ha nem lenne ilyen fctard
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873