9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Negritis
    akkor minjá testpunch? :D
  • SlickAdam
    black princess peach :D
  • Negritis
    mi lesz ha bejelentenek E3-n egy mainstream pokemon-t?
  • tigeroo
    ... a nintendo részvények értéke a bejelentésre pedig 5%-al nőtt.
  • n000rbi
    Köszi! A kocsiban a tükörnél lóg egy golden mushroom, na most ha bedobom útközben ezt a cd-t, hát nem lesz ellenfél :D
    Készpénzes ebay-es vásárlás sajnos (a 3D World OST az tényleg pontokból lett meg)

Jelenleg még semmilyen Switch-es MyNintendo award nincs, lehet gyűjtögetni a coinokat (ami röhej, hogy csak a retail játékokért kérhetsz coin-t, digitálisért nem jár semmi)
  • n000rbi

Eddig is bírtam Jackman urat, de most még szimpatikusabb lett :D
  • Negritis
    öcsémnél van most 3 hétig :D
  • TDC Geronimo
    :D
  • SlickAdam
    hogy müködik az uj club rendszer? ez amugy mar regen is volt, csak lemaradtam rola :( grat!
  • n000rbi
    Ez meg most érkezett japániából :)

• TDC Geronimo
    beteg :D
  • n000rbi
    Hogy álltok? :)

• Totti5
    Offical : Beyond Good and Evil 2 nem lesz az E3on.
  • SlickAdam
    pedig en tuti nem fogadtam volna ra... :D
  • Totti5
    Capcom has dropped quite a bombshell tonight. The company has confirmed that Monster Hunter XX will be coming to the Nintendo Switch
  • TDC Geronimo
    heh ez még poén is lehet :)
  • tigeroo
    szeretném megvenni a luigis mansion: dark moon 3ds-re digitálisan, kérdésem hogy milyen nintendo fiókot érdemes létrehozni? magyar régióval nem lesz gond ha úgy regisztrálok be?
  • n000rbi
    Imádnám.
  • SlickAdam
    vmi full 3D-s, picit nyitottabb Captain Toad kene (a la Luigi's Mansion) jo sok logikai feladattal.
  • Totti5
    +1 badass az alsó kép.

Ilyen és hasonló címeket várok...

De előtte kérek egy Captain Toad 2-őt!!!!
  • Pio
    Ebből még bármi kijöhet. Én egyfajta King's Bounty játékmenetet látok vele nyilván nem nagy seregekkel, hanem inkább taktikai játékként.
    Simán elsülhet nagyon jól én is várom a bemutatót.
  • n000rbi
    Nagyon várom :)
  • Pio

• SlickAdam
    azok a nyulak!
  • n000rbi
    Mario + Rabbids Kingdom Battle key art leaked

• SlickAdam

• n000rbi
    ARMS Control Schemes

• Ulthane
    Pontosan ezt fontolgatom.

De lehet, hogy megtartom, és 10 év múlva "vagyonokat" fizetnek majd érte, mint most a NES Classicért.

De még előveszem Zeldácskát. Van sok hely, amit még nem láttam, és mostmár a fullos karddal és pajzzsal levágok mindenkit. :)
  • SlickAdam

kicsit sajnalom, hogy eladtam a sajatomat. lehet nezek egy olcsot en is.
  • n000rbi
    Gyün a Splatoon, 5k-ért, angol, normál kiadás.
  • SlickAdam
    de hat a jatekok a Nintendo Switch-en vannak, mondod vala minden hsz-odban...

ha elnemtudod kepzelni miert kapcsolnad be ujra, akkor lehet el kene inkabb adnod, nem?
  • Ulthane
    Nahh, egy kis összefoglaló a játékról.

Az elmúlt egy hónap játékidejét nálam kizárólag Zeldácska töltötte ki. Egy számomra ismeretlen világ, ismeretlen játékmechanika várt, hatalmas térképpel, és egy elbűvölő világgal. A játék szerintem art-ban csillagos ötös, csakúgy mint az egész világában, a maga hatalmas térképével, időjárásrendszerével, mindennel. Sok helyen elbüvölő, néha elérzékenyítő, patikamérlegen adagolt zenével.

Ami tetszett:

* Link
    * Zeldácska - elbüvölő, na
    * a story
    * a Divine Beastek dungeon-ök kreativitása
    * utólag visszanézve a bossharcok
    * a főzés - ez valami elképesztő jópofa
    * a grafika, a maga rajzfilmes világával - csodálatos!
    * shrine-ok
    * az eldugott csúcskard és pajzs, illetve ahogy azokat meg lehet szerezni
    * milliónyi apró, kreatív ötlet

Ami nem tetszett:

- a harcrendszer
    - egy két olyan dolog, amire magamtól a büdös életben nem jönnék rá

Amit szívből utáltam:

- a lézeres szamovárok

Összességében egy nagyon egyedi, nagyon szép, nagyon mesés, nagyon elbüvölő játékot kaptam, melyben technikai problémával egyáltalán nem találkoztam. Sosem szerettem a pontozást, de nálam ez egy 10-es játék összességében, bár azt a térdremegős hájpcunamit, amit tapasztaltunk vele kapcsolatban, én nem érzem.

Switch megy téli álmot aludni, elképzelésem sincs, milyen játék lehet az, amiért újra bekapcsolnám.

• Ulthane
    Kalamitás Genon jobbletre szenderult.

Porog a credits.
  • Negritis
    este vmi közös kartozás?
  • Ulthane
    Na, az X nem mukodik. Az nalam a sprint gomb. A B se, mert arra meg felrepul. Az Y se mert az meg az attack :) szoval nem tudom elovarazoslni. :(
  • Ulthane
    Ezt tudtam, ezzel nem volt gond. :)
  • Kongy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A gyík blokkolásban segít, mindegy ha nem jókor parryzel, mert így is úgy is felfogja az ütést. Azzal a gombbal hozod elő, amivel a pajzsot is.
  • Ulthane
    Koszi. Budos eletben nem jottem volna ra magamtol.

Amugy se a tevet se a masik szart nem tudom mire jo, igy hasznalni se. az elefant meg a pajzsos allat tiszta, a masik ket dog nem. Es nem is mondtak amikor legyoztem oket, mit kene a kepesseggel csinalni.
  • Kongy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor a 2. fázisba lép, akkor csak a teve speciális képességével tudod sebezni, az X-et kell nyomva tartani, lesokkolja a villámcsapás, és aztán kell ütni, mint az állat. Ezt 2 max 3-szor kell eljátszanod, amíg töltődik vissza a cucc, addig kerülgesd a támadásait. És ennyi
  • Negritis
    db xv twitter

PC-re megvettem már mind2-t de switchre is megveszem szinte biztos :D