9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Negritis #5548 akkor minjá testpunch? :D -
SlickAdam #5547 black princess peach :D -
Negritis #5546 mi lesz ha bejelentenek E3-n egy mainstream pokemon-t? -
#5545 ... a nintendo részvények értéke a bejelentésre pedig 5%-al nőtt. -
#5544 Köszi! A kocsiban a tükörnél lóg egy golden mushroom, na most ha bedobom útközben ezt a cd-t, hát nem lesz ellenfél :D
Készpénzes ebay-es vásárlás sajnos (a 3D World OST az tényleg pontokból lett meg)
Jelenleg még semmilyen Switch-es MyNintendo award nincs, lehet gyűjtögetni a coinokat (ami röhej, hogy csak a retail játékokért kérhetsz coin-t, digitálisért nem jár semmi) -
Eddig is bírtam Jackman urat, de most még szimpatikusabb lett :D -
Negritis #5542 öcsémnél van most 3 hétig :D -
#5541 :D -
SlickAdam #5540 hogy müködik az uj club rendszer? ez amugy mar regen is volt, csak lemaradtam rola :( grat! -
#5539 Ez meg most érkezett japániából :)
-
#5538 beteg :D -
#5537 Hogy álltok? :)
-
#5536 Offical : Beyond Good and Evil 2 nem lesz az E3on. -
SlickAdam #5535 pedig en tuti nem fogadtam volna ra... :D -
#5534 Capcom has dropped quite a bombshell tonight. The company has confirmed that Monster Hunter XX will be coming to the Nintendo Switch -
#5533 heh ez még poén is lehet :) -
#5532 szeretném megvenni a luigis mansion: dark moon 3ds-re digitálisan, kérdésem hogy milyen nintendo fiókot érdemes létrehozni? magyar régióval nem lesz gond ha úgy regisztrálok be? -
#5531 Imádnám. -
SlickAdam #5530 vmi full 3D-s, picit nyitottabb Captain Toad kene (a la Luigi's Mansion) jo sok logikai feladattal. -
#5529 +1 badass az alsó kép.
Ilyen és hasonló címeket várok...
De előtte kérek egy Captain Toad 2-őt!!!! -
Pio #5528 Ebből még bármi kijöhet. Én egyfajta King's Bounty játékmenetet látok vele nyilván nem nagy seregekkel, hanem inkább taktikai játékként.
Simán elsülhet nagyon jól én is várom a bemutatót. -
#5527 Nagyon várom :) -
Pio #5526
-
SlickAdam #5525 azok a nyulak! -
#5524 Mario + Rabbids Kingdom Battle key art leaked
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
SlickAdam #5523
gyütt
-
#5522 ARMS Control Schemes
-
Ulthane #5521 Pontosan ezt fontolgatom.
De lehet, hogy megtartom, és 10 év múlva "vagyonokat" fizetnek majd érte, mint most a NES Classicért.
De még előveszem Zeldácskát. Van sok hely, amit még nem láttam, és mostmár a fullos karddal és pajzzsal levágok mindenkit. :) -
SlickAdam #5520
kicsit sajnalom, hogy eladtam a sajatomat. lehet nezek egy olcsot en is. -
#5519 Gyün a Splatoon, 5k-ért, angol, normál kiadás. -
SlickAdam #5518 de hat a jatekok a Nintendo Switch-en vannak, mondod vala minden hsz-odban...
ha elnemtudod kepzelni miert kapcsolnad be ujra, akkor lehet el kene inkabb adnod, nem? -
Ulthane #5517 Nahh, egy kis összefoglaló a játékról.
Az elmúlt egy hónap játékidejét nálam kizárólag Zeldácska töltötte ki. Egy számomra ismeretlen világ, ismeretlen játékmechanika várt, hatalmas térképpel, és egy elbűvölő világgal. A játék szerintem art-ban csillagos ötös, csakúgy mint az egész világában, a maga hatalmas térképével, időjárásrendszerével, mindennel. Sok helyen elbüvölő, néha elérzékenyítő, patikamérlegen adagolt zenével.
Ami tetszett:
* Link
* Zeldácska - elbüvölő, na
* a story
* a Divine Beastek dungeon-ök kreativitása
* utólag visszanézve a bossharcok
* a főzés - ez valami elképesztő jópofa
* a grafika, a maga rajzfilmes világával - csodálatos!
* shrine-ok
* az eldugott csúcskard és pajzs, illetve ahogy azokat meg lehet szerezni
* milliónyi apró, kreatív ötlet
Ami nem tetszett:
- a harcrendszer
- egy két olyan dolog, amire magamtól a büdös életben nem jönnék rá
Amit szívből utáltam:
- a lézeres szamovárok
Összességében egy nagyon egyedi, nagyon szép, nagyon mesés, nagyon elbüvölő játékot kaptam, melyben technikai problémával egyáltalán nem találkoztam. Sosem szerettem a pontozást, de nálam ez egy 10-es játék összességében, bár azt a térdremegős hájpcunamit, amit tapasztaltunk vele kapcsolatban, én nem érzem.
Switch megy téli álmot aludni, elképzelésem sincs, milyen játék lehet az, amiért újra bekapcsolnám.
-
Ulthane #5516 Kalamitás Genon jobbletre szenderult.
Porog a credits. -
Negritis #5515 este vmi közös kartozás? -
Ulthane #5514 Na, az X nem mukodik. Az nalam a sprint gomb. A B se, mert arra meg felrepul. Az Y se mert az meg az attack :) szoval nem tudom elovarazoslni. :( -
Ulthane #5513 Ezt tudtam, ezzel nem volt gond. :) -
#5512 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A gyík blokkolásban segít, mindegy ha nem jókor parryzel, mert így is úgy is felfogja az ütést. Azzal a gombbal hozod elő, amivel a pajzsot is. -
Ulthane #5511 Koszi. Budos eletben nem jottem volna ra magamtol.
Amugy se a tevet se a masik szart nem tudom mire jo, igy hasznalni se. az elefant meg a pajzsos allat tiszta, a masik ket dog nem. Es nem is mondtak amikor legyoztem oket, mit kene a kepesseggel csinalni. -
#5510 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor a 2. fázisba lép, akkor csak a teve speciális képességével tudod sebezni, az X-et kell nyomva tartani, lesokkolja a villámcsapás, és aztán kell ütni, mint az állat. Ezt 2 max 3-szor kell eljátszanod, amíg töltődik vissza a cucc, addig kerülgesd a támadásait. És ennyi -
Negritis #5509 db xv twitter
PC-re megvettem már mind2-t de switchre is megveszem szinte biztos :D