9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
SlickAdam #5555 sajnos ez is csak egy WiiU-s MH3 szintu port lesz ugy tünik, de azert erdekes. jo lenne ha a nem tul nagy szam graf melle legalabb stabil es magas fremet hoznanak.
augusztusi datum az worldwide? -
Pio #5554 Lehet párszor engem is laposra vert ma... :D
-
Pio #5553 ARMS testpunch
Engem simán elkapott a játék, pedig ezzel szemben voltam eddig a legszkeptikusabb a Switch exkluzívok közül.
Megdöbbentően mély és tartalmas lesz, ez már most is látszik rajta, viszont abszolút multiról szól, ha valaki nem szeret multizni annak egyáltalán nem ajánlanám.
Motion kontrollal játszottam és mindenkinek ajánlom, hogy legalább egyszer próbálja ki teljes beleéléssel, állva, boxoló pózban motion kontrollal a játékot. Egészen biztos vagyok benne, hogy pro kontrollerrel hatékonyabb, de nagyon jó érzés valóban behúzni azt a bal horgot az ellennek és nem csak gombokat nyomkodni.
Holnap megyek egy órát pro kontrollerrel is, hogy összevessem mennyivel hatékonyabb. -
Negritis #5552 #hype -
Negritis #5551 én az estit hagyom ki sajnos
20-25 percet toltam, egész jó
holnap majd jobban belemászok -
-
Pio #5549 Na meséljetek, milyen a cucc, nekem sajnos nem állt módomban még kipróbálni. Az esti buliba viszont már én is beszállok. -
Negritis #5548 akkor minjá testpunch? :D -
SlickAdam #5547 black princess peach :D -
Negritis #5546 mi lesz ha bejelentenek E3-n egy mainstream pokemon-t? -
... a nintendo részvények értéke a bejelentésre pedig 5%-al nőtt. -
Köszi! A kocsiban a tükörnél lóg egy golden mushroom, na most ha bedobom útközben ezt a cd-t, hát nem lesz ellenfél :D
Készpénzes ebay-es vásárlás sajnos (a 3D World OST az tényleg pontokból lett meg)
Jelenleg még semmilyen Switch-es MyNintendo award nincs, lehet gyűjtögetni a coinokat (ami röhej, hogy csak a retail játékokért kérhetsz coin-t, digitálisért nem jár semmi) -

Eddig is bírtam Jackman urat, de most még szimpatikusabb lett :D -
Negritis #5542 öcsémnél van most 3 hétig :D -
:D -
SlickAdam #5540 hogy müködik az uj club rendszer? ez amugy mar regen is volt, csak lemaradtam rola :( grat! -
Ez meg most érkezett japániából :)
-
beteg :D -
Hogy álltok? :)
-
Offical : Beyond Good and Evil 2 nem lesz az E3on. -
SlickAdam #5535 pedig en tuti nem fogadtam volna ra... :D -
Capcom has dropped quite a bombshell tonight. The company has confirmed that Monster Hunter XX will be coming to the Nintendo Switch -
heh ez még poén is lehet :) -
szeretném megvenni a luigis mansion: dark moon 3ds-re digitálisan, kérdésem hogy milyen nintendo fiókot érdemes létrehozni? magyar régióval nem lesz gond ha úgy regisztrálok be? -
Imádnám. -
SlickAdam #5530 vmi full 3D-s, picit nyitottabb Captain Toad kene (a la Luigi's Mansion) jo sok logikai feladattal. -
+1 badass az alsó kép.
Ilyen és hasonló címeket várok...
De előtte kérek egy Captain Toad 2-őt!!!! -
Pio #5528 Ebből még bármi kijöhet. Én egyfajta King's Bounty játékmenetet látok vele nyilván nem nagy seregekkel, hanem inkább taktikai játékként.
Simán elsülhet nagyon jól én is várom a bemutatót. -
Nagyon várom :) -
Pio #5526
-
SlickAdam #5525 azok a nyulak!
-
Mario + Rabbids Kingdom Battle key art leaked
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
SlickAdam #5523 
gyütt
-
ARMS Control Schemes
-
Ulthane #5521 Pontosan ezt fontolgatom.
De lehet, hogy megtartom, és 10 év múlva "vagyonokat" fizetnek majd érte, mint most a NES Classicért.
De még előveszem Zeldácskát. Van sok hely, amit még nem láttam, és mostmár a fullos karddal és pajzzsal levágok mindenkit. :) -
SlickAdam #5520 
kicsit sajnalom, hogy eladtam a sajatomat. lehet nezek egy olcsot en is. -
Gyün a Splatoon, 5k-ért, angol, normál kiadás. -
SlickAdam #5518 de hat a jatekok a Nintendo Switch-en vannak, mondod vala minden hsz-odban... 
ha elnemtudod kepzelni miert kapcsolnad be ujra, akkor lehet el kene inkabb adnod, nem? -
Ulthane #5517 Nahh, egy kis összefoglaló a játékról.
Az elmúlt egy hónap játékidejét nálam kizárólag Zeldácska töltötte ki. Egy számomra ismeretlen világ, ismeretlen játékmechanika várt, hatalmas térképpel, és egy elbűvölő világgal. A játék szerintem art-ban csillagos ötös, csakúgy mint az egész világában, a maga hatalmas térképével, időjárásrendszerével, mindennel. Sok helyen elbüvölő, néha elérzékenyítő, patikamérlegen adagolt zenével.
Ami tetszett:
* Link
* Zeldácska - elbüvölő, na
* a story
* a Divine Beastek dungeon-ök kreativitása
* utólag visszanézve a bossharcok
* a főzés - ez valami elképesztő jópofa
* a grafika, a maga rajzfilmes világával - csodálatos!
* shrine-ok
* az eldugott csúcskard és pajzs, illetve ahogy azokat meg lehet szerezni
* milliónyi apró, kreatív ötlet
Ami nem tetszett:
- a harcrendszer
- egy két olyan dolog, amire magamtól a büdös életben nem jönnék rá
Amit szívből utáltam:
- a lézeres szamovárok
Összességében egy nagyon egyedi, nagyon szép, nagyon mesés, nagyon elbüvölő játékot kaptam, melyben technikai problémával egyáltalán nem találkoztam. Sosem szerettem a pontozást, de nálam ez egy 10-es játék összességében, bár azt a térdremegős hájpcunamit, amit tapasztaltunk vele kapcsolatban, én nem érzem.
Switch megy téli álmot aludni, elképzelésem sincs, milyen játék lehet az, amiért újra bekapcsolnám.
-
Ulthane #5516 Kalamitás Genon jobbletre szenderult.
Porog a credits.