9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
#5588 Első komoly játék a Skyrim lesz! -
Negritis #5587 hogy néz már az ki?
gyerekes bohócság! -
#5586 arms is egy tök egyedi új cím. Ez lehet a switch splatoonja -
Pio #5585 Ja, totál nem legit érv már az, hogy nincs kínálat a gépre.
A platform fiatalságához képest baromi sok játék jelent meg és egyre több a bejelentés is.
Elég sokan vannak a friend listámon és épp 2-3 napja nézegettem, hogy szinte mindenki mással játszik. -
#5584 Ja ezt bizonyította zeldaval is -
SlickAdam #5583 de csak komolytalan szarok. az ö intelligenciaja komolyabb kihivast igenyel. ööö... :D -
#5582 Havonta jönnek az értelmes játékok -
Ulthane #5581 Király, már csak értelmes játékokat kéne csinálni rá. Mondjuk ilyen Zeldácskásat. Mert a többi csak mosolyra húzza a számat... -
Negritis #5580 disgaea 5 innen valaki? :D
vagy csak én vagyok ilyenekre vevő? :D -
SlickAdam #5579 néktek is! -
Pio #5578 -
#5577 -
SlickAdam #5576 köszi srácok! -
Pio #5575 Iparági pletykák szerint a Nintendo ismét megpróbál nagyjából ráduplázni a Switch gyártásra, ~18 millió új Switchet szeretnének leszállítani ebben az üzleti évben (ami náluk március végéig tart).
Durva, hogy a megjelenés előtt max 5 millió eladott példányt jósoltak 2017-re. -
Negritis #5574 boldogot -
#5573 Oh most nézem én is, BSZN! -
#5572 Isten éltessen, Adam, a füled érjen bokáig!
-
Negritis #5571 nekem az nem jött át hogyan lehet "csavarni" handheld módban :D -
Pio #5570 D-Pad gombjaival tudsz targetet váltani.
Illetve motion control módban úgy rémlik, hogy a face buttonokkal is.
Egyébként érdemes végignyomni minden gombot, mert vannak alternatívák. Például kontroller módban a ravaszokkal is lehet ütni nem csak a B-A-val. -
#5569 Target switch hogy ment amúgy? Tutorial nem árulta el és sokszor jól jött volna.
Az 1v1v1 meg 1v1v1v1 mód nem igazán tetszett -
Pio #5568 Aha, júni 16. -
#5567 ja ez már jövő hónapban jön is mi? -
Pio #5566 Illetve jövő hétvégén is menni fog még a buli.
Nagyjából utána várhatóan jönnek a reivew-k (review példányok már kint vannak, de egyelőre embargo van).
Aztán a megjelenés. -
#5565 Este 8kor még lesz egy kör. Aki nem szedte le mindenképp tegyen vele egy próbát. -
#5564 ugráltam, dodgeolgattam én is. Amúgy elég mély a játék. Sokféle mechanika van és teljesen egyediek a különböző armsok. Motion control nekem nagyon bejött + a HD rumble is -
Pio #5563 Azért működik ennyire a grab, mert új a játék és az emberek nem ismerik a counter technikákat.
Ahogy Negritis írta bármilyen sima egykesztyűs ütés megszakítja a grabet, ráadásul ad egy akkora window-t, hogy egy gyors ARM-al simán be is tudsz vinni 1-et.
Érdekesség amúgy, hogy motion kontroll módban külön is irányíthatod a kesztyűidet, szóval egy grabet például sokkal szélesebbre tudsz nyitni, ha széthúzod a kezeidet. -
Negritis #5562 lehet blokkolni, ha a kesztyűt ütöd meg :D
és dodge-olni is lehet ha felugrasz
én elég sokat bénáztam de az az össz kb 1 óra amit eddig toltam az nekem nagyon adta -
#5561 Na az arms "majd meglátjukból" úgy néz ki day 1 lesz. Én csak joycon+motion controlt próbáltam, de szerintem baromi jó. Iszonyat pontos és marha poén. Játék meg silky smooth és nagy fun. Rendesen ki is melegedtem :D
A grab mechanikát remélem átalakítják, mert mindenki azt szpemmeli és blockolni se lehet.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.05.28. 15:04:08 -
Pio #5560 na, ennyi időm volt most ARMSra, megvolt a pro kontroller teszt is. Sokkal effektívebb az ember pro kontrollerrel, ahogy számítottam rá. Ettől függetlenül a motion kontroll meg baromi fun és precíz. Úgy gondolom, hogy a motion kontroll lesz a local coop/party módja a játéknak vagy az online casual lazulás (ahogy Negritis is mondotta volt), a ranked meccseket meg majd pro kontrollerrel fogom csapatni. Mert egyelőre úgy fest, hogy bár a legutóbbi nintendo direct előtt semmilyen szinten nem érdekelt a játék, aztán a direct hatására úgy voltam vele, hogy a trial alatt azért ránézek kíváncsiságból de vétel tuti nem lesz most mégis úgy érzem, hogy meg lesz ez véve, mert rettentő jól össze van rakva és egész egyszerűen baromi fun. Szemét Nintendo megint behúzott a csőbe... :) Még azért a jövő hétvégén megpróbálok beletenni 1-2 órát, ha az alatt se unom meg és a review-k is jók lesznek, akkor megy rá a buy.
Egy dolog zavar, hogy volley ball módban már megvannak az ultimate kombók és így elég élvezhetetlen, ha bekerül egy olyan, aki valamelyik kombót tolja. Remélem azért a fight mode nem jut erre a sorsra, elég sok faktoros ahhoz, hogy ne legyen 1 legjobb karakter+kesztyű, ami mindent visz. -
Negritis #5559 én is, most épp handheld módban :D
a motion control partyfun lesz -
#5558 Na meglesem ezt az armst -
Pio #5557 Japán only.
Egyébként szerintem ez az újrahasznosítás teljesen jó dolog. Azoknak, akiknek megvolt más platformon érdektelen, másoknak viszont totál jó.
Kábé ugyan arról van szó, mint a multiplatformok esetében. Akinek PS4-e van annak érdektelen, hogy kijön XBOXra is, de az XBOX tulajoknak totál jó.
Annyi a különbség, hogy itt időben el volt tolódva a két platform, ezért nem egyszerre jelent meg az összes platformra a játék. -
#5556 Ja, újrahasznosítanak mindent. -
SlickAdam #5555 sajnos ez is csak egy WiiU-s MH3 szintu port lesz ugy tünik, de azert erdekes. jo lenne ha a nem tul nagy szam graf melle legalabb stabil es magas fremet hoznanak.
augusztusi datum az worldwide? -
Pio #5554 Lehet párszor engem is laposra vert ma... :D
-
Pio #5553 ARMS testpunch
Engem simán elkapott a játék, pedig ezzel szemben voltam eddig a legszkeptikusabb a Switch exkluzívok közül.
Megdöbbentően mély és tartalmas lesz, ez már most is látszik rajta, viszont abszolút multiról szól, ha valaki nem szeret multizni annak egyáltalán nem ajánlanám.
Motion kontrollal játszottam és mindenkinek ajánlom, hogy legalább egyszer próbálja ki teljes beleéléssel, állva, boxoló pózban motion kontrollal a játékot. Egészen biztos vagyok benne, hogy pro kontrollerrel hatékonyabb, de nagyon jó érzés valóban behúzni azt a bal horgot az ellennek és nem csak gombokat nyomkodni.
Holnap megyek egy órát pro kontrollerrel is, hogy összevessem mennyivel hatékonyabb. -
Negritis #5552 #hype -
Negritis #5551 én az estit hagyom ki sajnos
20-25 percet toltam, egész jó
holnap majd jobban belemászok -
#5550 -
Pio #5549 Na meséljetek, milyen a cucc, nekem sajnos nem állt módomban még kipróbálni. Az esti buliba viszont már én is beszállok.