9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
#5628 Mostani testpunchon lesznek új módok elvileg
-
#5627 Ha valakit kicsit is érdekel a Nintendo és a játékaik, akkor vegyen WiiU-t, ellesz vele jó hosszú ideig. De ezt előbb is írtam.
Igazából nem értem miért lett ennyire ignorálva a WiiU, és miért kellett most beugrani egy új gépbe azoknak akik új Nintendósok. Nem értem mi ebben a logika. Láthatóan nem tudnak mit kezdeni a helyzettel, ahelyett hogy játszanák az elmúlt évek kiváló Nintendós címet, platformereit stb stb stb...
Vagy ha megvette a gépet Day 1 akkor a morgolódás helyett türelmesen várja meg amíg elkészülnek a játékok. -
#5626 Mert téged már ismerünk, ő meg még nem reménytelen -
Ulthane #5625 Ha most ezt én írtam volna, a következő válaszokat kapom:
* engedd el
* nem kell ez neked
* add el, az lesz a legjobb
* menj vissza PS4-re
* mindenki jobban jár, ha nincs Nintendo-d
és hasonló magasröptű okosságok... -
#5624 Jut eszembe, tegnap hozta a postás. -
#5623 Lego City is ott van. -
#5622 Mondjuk Zelda szinten várni havonta az több, mint balgaság. Arra majd ott lesz a Mario Odyssey év végén. MK8D szar? Splatoon2? Arms? -
#5621 nem tudom szerintem splatoon 2 és arms is nagyon jó játékok és nemsokára jön mindkettő -
#5620 Miért nem veszel wiiu-t amire van egy rahedli játék? -
paj01 #5619 Hát ugye kinek mi a kínálat:) Olyan mintha egy buliba csak ronda csajok lennének. Van kínálat de mégsincs igazán:)
De természetesen ízlés kérdése. A zeldával nálam állítottak egy szintet. Ahhoz közelit kéne megugrani. Adott egy egész erős hardver ahhoz méltó címeket várnék nem tetrist meg 2d sprite játékokat. Persze az is kell, de max bundle-be 5 dollárért. Az ár-érték arány egyáltalán nincs rendben Eshopban szerintem.
De jó, értem h fiatal a konzol és várni kell csak ez most nem igazán vígasztal:/ Ott lenne pl. a dragon quest heroes 1-2, az érdekelne de csak japo verzio van:/
Disgány demot megnéztem hát mit mondjak. Play store bol tucat szam tolthetek le olyan cuccokat ingyen, és nem kell hozzá egy switch -
#5618 Tehát van kínálat a gépre, legfeljebb neked nem tetszik. -
Negritis #5617 mondanám hogy próbáld ki a disgaea-t de sztem az se biztos hogy tetszene
eléggé masszív jrpg és taktikai -
#5616 bele kell dugni telóba meg switchbe is? Gratulálok... -
paj01 #5615 Pedig sajnos de:/
Zelda erős nyitás volt 1 hónapig el is voltam vele azóta kb semmi.
Van sok kis andorid playstore kaliberu cucc erősen túlárazva. Nekem az nudli, 2ft ot nem ér nem hogy 10-20-30 eurokat.
Ez a retro buzulás nekem nem gyere be, meg az ilyen shovel knight szintu cuccok. Tíz évesen a 90es években lekötött volna az ilyesmi mert akkor annak volt az ideje de így 2017ben nekem ez kevés
Megvettem még ezt a Setsunát de bánom nagyon. Valami refund rendszer jó lenne mert azért fáj az az elégetett 40 euro.
Inkább multira kihegyezett fungamek vannak de nekem valami mélyebb single jatek kéne amit tudok csapatni a meloba:D
Skyrim jó lehet majd csak kár hogy már kb 5ször vettem elő korábban PC-n. Mod támogatásról gondolom itt szó nem lehet majd...?
Zeldához valahogy nincs huzalmam hogy mégegyszer kitoljam mert minek? Ilyenkor azért hiányzik belőle egy klasszikus rpg class rendszer, úgy más lenne a helyzet.
Minecraftal szemeztem az nekem újdonság lenne, de félek tőle mert anno PC-n próbálgattam és nem igazán vonzott be, vagyis mindig volt más amivel szivesebben játszottam.
Szóval most otthon porosodik a cucc, iletve majd az lesz a terv, hogy cserélünk haver GPD winjével aztán míg ő zeldázik én tolok pár régebbi pc s címet.
Azért bízom a platformban, örülök, hogy sikeres. Készülnek a játékok amennyire hallom csak most sajna várakozás van. Ha egy zelda meg egy skyrim megoldható erre a masiára akkor azért bőven lehet olyan játékokat csinálni rá ami majd engem is érdekel. E3 ról remélem jönnek jó hírek majd.
-
#5614 Nintendo Switch vs Headset
Megőrültek. -
Negritis #5613 egyre több a barom:
-
#5612 Van PC mint architektúra és van mint platform. A laptop PC, a tablet nem az. Architektúrálisan minden személyi számítógép arch PC-nek minősül, tehát a tablettől a Mac-ig minden ami mozdítható. Viszont a köznyelvben a PC === desktop PC. Erre utalt Totti is meg általában mindenki, mikor nem a hardverszakmáról beszélget. -
SlickAdam #5611 te, ezzel mennyé mán a PéHá-ra! -
#5610 "A laptop computer, also called a notebook, is a small personal computer designed for portability"
Itt érdemes olvasgatni mielőtt égbekiáltó faszságokat állítunk. A Laptop nem pc, persze, a hajszárító meg metáldetektor. -
Pio #5609 Teljesen feleslegesen vesztek ezen össze.
~7,5 mrd ember él a Földön
~30 millió Skyrim fogyott
---> ~7,47 mrd ember nem játszott vele
Következésképpen igen, él olyan ember a Földön, aki nem játszott a Skyrimmel, eképpen elképzelhető, hogy lesz olyan ember a Földön, aki switchen fog először játszani a Skyrimmel. Ezzel a ténnyel együtt kell tudnia élni mindenkinek és pont. -
#5608 Platinum Games developing an ‘interesting’ Switch game
Platinum Games Head Producer Atsushi Inaba recently spoke with Famitsu at A 5th of Bit Summit who talks about how much he is enjoying playing The Legend of Zelda: Breath of the Wild on his Switch and how it is also a good fit for indie games and for future games. Onto how the Switch fits in with Platinum Games plans…
How’s the compatibility with Platinum Games?
“I think it’s good. We’ve also already declared we’re going to participate. During the announcement event of Nintendo Switch, there’s the Platinum Games logo showing up secretly.’
Is something happening?
"We’re creating it, you know. I think it’s going to be interesting.”
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.05.30. 16:37:09 -
#5607 Menjél. Attól még hülye maradsz. -
#5606 Azóta hogy a laptop egy hordozható számítógép amit nem PCnek nevezünk, hanem emiatt laptopnak. Tabletet sem PCzzük le... Az asztali gépet viszont igen. Mivel kaptak egy nevet, azon nevezzük őket.
Nem, nem vagyok hülye, de még mielőtt belelendülsz ne akarja büntetőpontot, mert azonnal megyek rinyálni a modiknak, ha nem vagy képes kulturáltan társalogni.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.30. 16:22:45 -
#5605 Te tényleg ilyen hülye vagy vagy csak teteted? :D Tablet, Laptop mióta nem PC? -
#5604 S az játékra van? -
Ulthane #5603 A PC-be a laptopot is beleértettem. -
#5602 PCje nincs mindenkinek ma már. Teljesen felesleges eszköz az okosteló, tabletek, laptopok idejében. -
Ulthane #5601 Olyan nincs.
PC-je mindenkinek van ma már, aki játszik bármilyen platformon. -
#5600 o/ (mármint, akinek kimaradt a Skyrim - mondjuk nem is vonzott igazán) -
#5599 Létezik olyan ember? :D -
#5598 S akinek nincs PCje? S akinek nincs 360a? S akinek nincs PS3a? S akinek nincs PS4e? S akinek nincs X1e?
Akinek csak Nindendo gépei vannak? Akinek kimaradt? -
Ulthane #5597 Az szomorú, 6-7 éves játék esetében.
Amúgy ezt meg nem hiszem el. Akiakart szkirimezni, már rég megtette. PC-n, PS3-on, PS4-en, X360-on vagy One-on. -
#5596 Van pár hülye, akinek ez lesz az első opciója játszani vele. -
#5595 Mondjuk utazásnál kevés jobb opció van Skyrimezni. -
Ulthane #5594 Az is hülye, aki a Skyrimet ezen játssza! :-D -
#5593 jó kis preview
-
#5592 -
Pio #5591 -
#5590 Neeee, az már szimulátor lesz!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.29. 18:02:40 -
Negritis #5589 majd ha jön a COD, addig nincs miről beszélni!