Nintendo konzolok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koncepció és potenciál szinten is jobb mint a wii u
az hogy működik mint portable konzol elég ahhoz hogy legalább egy 3ds sikert megüssön

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

azért itt nem csak a N a hülye a fejlesztők sem 100%-ban korrektek

mindenesetre én örülök neki

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Bandicoot
Még semmi frissítés nem volt az első napin kívül.
Hír sincs hogy jönne már valami.

Érdeklődve várom a splatoon beta-t mit tud online...

*Nagy siker - MÉG. Könnyen visszanyalhat a fagyi,főleg ha ilyeneket húznak nem figyelnek a felhasználókra illetve az E3-on nem durrantanak be egy rakás húzónevet.

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.24. 19:56:16

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Totti5
Swiccs nagy siker, tesznek rá. Számolják a zsetont.

Amúgy van valami jövőkép a gépet illetően? havonta jönnek remdszer frissítések ami pótolja a szolgáltatásokat, bőviti a lehetőségeket? vagy majd valamikor, egyszer?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.24. 19:52:25

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Bandicoot
Ezt így most nem is értem,ha így megy tovább ebből jó dolog nem fog kisülni,nemhogy új rajongót nem szereznek elvesztik a maradékot is....

Totti5
Ez már a második nagyobb cím ami így járt. A megmaradt WiiU tulajok ( vagyis mind a 10+ millió ) torkon, bokán vannak szarva keményen. Nintendó nem jó fej, nagyon nem. Nem is akar annak látszani, még szánalomból sem.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.24. 19:47:57

Bandicoot
Mondjuk azt valljuk be elég pofátlan húzás hogy kickstarterre nyomták wiiusoknak akik rá is kaptak erre egyszer csak közlik utána hogy wiiu-ra nem lesz de majd switchen...
Nem voltam wiiu tulaj de eléggé irritáló húzás. Milyen mesés lenne ha a xenoblade 2 amire várok és be van jelentve 2-3 év múlva bekerülne a hírekbe hogy nem jön a Switchre. De majd a következő Nintendo vasra! És ez még nem is kickstarter volt,de így is átverve érezném magam.
Azért aki ezt kívülről nézi és eddig sem volt a kedvence a Nintendo ezzel csak még egy falatot dobnak hogy ezután se legyen sőt még jó kis példákkal szidja is jogosan...

ritual of the night nem wii u hanem switch
én ennek örülök, +1 indok h megvegyem majd 😄

mondjuk most az androméda van soron aztán kezdem nézegetni hogy mikor, hol és mivel vegyek NXet 😄

TDC Geronimo
8kor ma testfire!
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.24. 18:31:30

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

amazon konkrétan egy csomó embernek visszatérítette egy joy con árát aki náluk vette a switchet

Ez amúgy nem így van, reddit legalábbis tele van azzal, hogy ingyen viszik-hozzák a joyconokat és megjavítják gariban.
Sőt, olyat is olvastam, aki vett egy másikat, aztán amikor ezt olvasta írt a nintendonak és jóváírták a nintendo accountján a cucc árát.
Hogy a magyar szerviz is ezt teszi-e azt nem tudom.
china -.-

dzsojkon hiba:

"A Nintendo azt nyilatkozta, hogy nincs nagy baj, csak egyes készülékek esetében jön elő a hiba. Egy gyártási szórásból, varianciából fakadó probléma okozza a kapcsolati interferenciát. Mivel tömeges gondról nem lehet beszélni, ezért nincs szükség teljes körű proaktív, megelőző javításra vagy garis cserére. A cég rápirított a gyártóra, akik ezek után üzemi szinten tesznek azért, hogy ez a probléma ne jöhessen elő újra."

dat prototype ...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kijött pár régebbi indie játék a gépre, másik fórumra írtam kettőhöz is ajánlót, ide is bedobnám őket, hátha valaki kedvet kap. A World of Goo-hoz nincs ajánló, de azt mondhatjuk az indie-k virágkorának egyik úttörő alkotásának, szóval azt is bátran ajánlom.

LITTLE INFERNO
A játékmenet egyszerű, mint a faék és sokkal inkább szól a felfedezésről, semmint a kihívásról. 3-5 óra alatt végigjátszható.
Egy srácot alakítasz benne, aki a legújabb slágerrel játszik, a Little Inferno Entertainment Fireplace-szel. Játék a játékban.
A "feladatunk" csupán annyi, hogy megrendeljük a különféle cuccokat, amiket aztán annak rendje és módja szerint szénné égetünk. Ha egy katalógus minden termékét elégettük, akkor jöhet a következő katalógus.
Ahogy mondtam, a játék elsősorban nem kihívás, hanem felfedezés, ami abból áll, hogy egyrészt megnézzük, hogy mi hogyan ég el (vannak rendkívül ötletes és látványos módozatok 😄), másrészt különböző "kombókat" fedezünk fel. Ha teszem azt egyszerre égetünk el egy TV-t és egy cső kukoricát, az a "Movie Night" kombó, satöbbi, satöbbi.
Ennyi, ahogy mondtam, ez nem azoknak való, akik kihívást keresnek a játékokban, ez amolyan "sandbox" játék, aki szeretett legózni vagy homokvárat építeni (és lerombolni), annak bátran merem ajánlani.
Közben folyamatosan leveleket és időjárás-jelentést kapunk, ezek révén bontakozik ki a sztori, pontosabban inkább egy keret, amibe mi képzeljük bele a tanulságot. Magyarázat és tanulság található bőven, amit én találtam (és ami talán a legkézenfekvőbb, ki is mondott tanulsága a sztorinak) az okozott nekem egy akkora nagy WTF pillanatot, hogy utána vagy fél napig teljesen más szemmel tekintettem a világra (nem, nem akartam mindent felgyújtani 😊 ).

HUMAN RESOURCE MACHINE
A készítő a Tomorrow Corporation, ami a stílusról azonnal felismerhető, részben hozzájuk tartozik a World of Goo, illetve előző játékuk a Little Inferno (lásd fentebb 😊 ).
Amennyire az a játék a felfedezésről szólt, ez legalább annyira a logikus, algoritmikus gondolkodásról szól. Főszereplőnk szakmai előremenetelét segítjük egy irodában, amihez újabb és újabb típusú feladatokat kell ellátni. A feladatunk mindig az, hogy egy futószalagon érkező inputból legyártsuk a megadott szabályrendszernek megfelelő outputot. Ehhez emberünket úgymond programozhatjuk egy viszonylag csekély és egyszerű utasításkészlettel. Programozóknak azt mondanám, egy assembly-jellegű nyelvvel programozunk, de ez senkit ne rettentsen el, a feladatok programozói háttértudás nélkül is megoldhatóak, ahogy mondtam alapvetően logikus, algoritmikus gondolkodás kell hozzájuk. Persze aki igazán komoly kihívásra vágyik annak vannak megadott, elérendő utasítás/lépésszám limitek is, amik közt van néhány olyan, ami eléggé meg tudja izzasztani az ember agytekervényeit.

Bandicoot
Nem ettől bármitől. Elektro kütyünél nem tudhatod.
Amúgy így az akksit folyamatosan rágja. Dokkolóban főleg.
A kikapcs funkciót nem is értem miért dugták el miközben a sleepre van rakat lehetőséged. Egyébként kikapcsolt állapotban is küld néha jelet tévének...
Mindegy nem para csak feltünt.

Ami nekem para az továbbra is a savegame backup körüli idiotizmus....

n000rbi
Miért menne tönkre ettől? <#nemtudom>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Bandicoot
Aggódni nem aggódok ha addig nem megy tönkre gariidő vége elött úgyis vascsere újra.😊

n000rbi
Igen, kopp ugyanez van, pont ma tapasztaltam. Szerintem nem kell miatta aggódni.

Totti5
Remek story volt!<#eljen>

Egy kis muzsika estére.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"If you--if anyone ever tries to do you harm, then I will heal you... No matter when, or how bad the wound... I hope you know... that I will always protect you."

Bandicoot
Jövök várom. <#eljen>

- Más.

Mindamellett hogy a Switch a dokkolóban folyamatosan véletlenszerű időnként jelet küld a tévének ami emiatt átvált (vagyok olyan szerencsés hogy a Switch ez irányú funciójának kikapcsolása nem segít a Samsung KS szériában pedig pár frissítés óta hibás a HDMI-CEC opció így nem lehet kilőni), tegnap tünt fel hogy a Joyconok akksiját is eszi. Úgy hagytam a gépet tegnap elött a dokkolóban kilőve joyconok az asztalon szinte fullon. És mire tegnap este hazaérte indítom a gépet. A jobb joycon szinte lemerülve a bal pedig félig....

Másnak is ez van? Avagy feltűnt valakinek?
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.22. 20:41:24

TDC Geronimo
2 nap és splatoon 2 testfire

kinda nsfw 😄

joe is megcsinálta a videóját
van benne gameplay element is 9 perc után amit láttam 😄

n000rbi
Mai Zelda élmenyeim röviden (spoiler nélkül nem tudom)

- megtaláltam a Hyrule Shield-et is
- a guardianokat körberöhögve aprítom
- a méheket úgy is le lehet rázni, hogy tűz felé tereled őket és szétszélednek 😮
- Kiltonnal lepacsiztam, jópofa 😊
- fosztogattam a kastélyban, tele van cuccokkal (és mással is😊)
- megszólítottam egy kisgyereket egy faluban (direkt nem írom a falu nevét, kis felkiáltójel se volt a gyerek mellett), erre odavezetett egy szoborhoz, aminél rupee-ért tudok változtatni a statokon (heart->stamina vagy vissza, egyenként)
- ja és vettem egy házat, amit be is lehet rendezni

Őrület ez a játék, hogy mindezt 65+ óra után nyújtja még.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.21. 01:01:34

n000rbi
Lehet spoileres, csak óvatosan:

n000rbi

balee4
Brutálisan néz ki a játék.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Aha 13 kell hozzá, egyébként nem a használatához kell 13 szív..., de majd meglátod.<#awink>

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Ma éjjel befejeztem a fősztorit. Természetesen csomó mellékküldi elmaradt, meg rengeteg shrine is van még, szóval szépen tolom tovább. Egyébként már 80 óránál vagyok, de kicsit sem unom. <#fogmosas>

Bandicoot
Na....Egy random villám a viharban beleb*szott a lovamba aki felborult és megdöglött...Load game...<#banplz>
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.19. 14:50:40

Jelentem a második divine beast legyőzetett! Ez is tök szuper volt és a végén persze megint átcsapott try not to cry-ba.

Egy spoileres kérdésem volna viszont:
Egy versikében olvastam arra utalást, hogy ha jól emlékszem 13 élet kell ahhoz, hogy össze tudjam szedni a Master Swordöt, ez igaz vagy csak valami verses fordulat volt? Elmennék érte, mert az új segítséggel biztosan sejtem, hogy hol van elrejtve, viszont jelenleg 12 szívem van, akkor már inkább összeszedek előbb egyet, nehogy emiatt ne tudjam majd használni. 😊
TDC Geronimo
Milyen sexy ruhák vannak a sivatagban <#banplz>

Bandicoot
Épp itt vagyok.<#fogmosas>

balee4
Bjutiful

és mennyivel szebb élőben, elég gyenge minőségben veszi ki a képeket.

Totti5
Szar a irányítás, a lovat akartam...

Bandicoot
Én meg felfedeztem a térkép középső szektorát úgy ahogy és most agyalok hogy északon tevékenykedjek sorban haladva a szektorokon a korok erdőt is megkeresve mert kéne slot, vagy délen folytassam....Még 9 szektor...3 divine...Sehol még a vége.. <#fogmosas>

Vulkánról egy spoiler, redditen olvastam.

Egy srác már vissza akarta vinni a pro kontrollerét, hogy hibás, mert robbanó nyílvesszőket akart lőni és amint rányomott a ZR-re felrobbantak.
Aztán leesett neki, hogy egy vulkán közelében van... 😊

...amikor annyira nem vagyunk hozzászokva ehhez a szintű aprólékos munkához, hogy hardverbugot sejtük a zseniális játékfejlesztők mögött... 😄
balee4
Én a vulkánnál vagyok, elképesztően néz ki.

n000rbi
Én meg jártam véletlenül az endgame bossnál. Persze kinyírt, mint a szar 😄 (a sivatagban még nem is voltam)

TDC Geronimo
baszki most értem a sivatagos részhez. Hogy néz ez ki meg mekkora?! <#ijedt>

öcsémmel kipróbáltuk a snipperclips-et
nekem tetszik a switch a snipperclips pedig atom jó game 😄

a joyconoknál ami próblémát sejtettem az áll
a 4 gomb és az analóg kar túl közel van egymáshoz alapvetően nem túl kicsi maga a joycon

TDC Geronimo
Most kipróbáltam splatoonnal, de nekem sleep modeba nem folytatta letöltést <#fejvakaras>

Totti5
Szeretném így játszani, de olyan béna vagyok hogy sokkoló 😞

n000rbi
Az állatja 😊

TDC Geronimo
bászki... <#idiota>