9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
#5668 Az gáz, mert este lesz az utolsó kipróbálás lehetőség -
#5667 na zsír :D akkor ezért nem ment... mondjuk ma este se fogok ráérni.. -
#5666 Videórögzítés lehetne már, volt 1-2 nagyon szoros meccs -
#5665 2-3ig ment ma, Este 8 és 9 között lesz megint. 1-1 órákra megy csak -
#5664 Nekem eddig egyszer sem ment az ARMS... Mindig azt írja, hogy service unavailable... -
#5663 vége :(
ismét nagy fun volt, a kosaras mingamet szeretem :) -
#5662 single content armsba kimerül a ladderben kb. Rossz reviewk meg erről nem igen fognak jönni. MK8 team csinálja, látszik is rajta -
#5661 hajjaj durva osztás van megint :D
ribbon girl <3 -
Pio #5660 Mert ott azért kijön az, hogy mondjuk a balance egyáltalán nincs rendben vagy hogy nagyon hamar unalmassá válik, illetve hogy milyen a single player.
Nyilván van egy alapvéleményem,de ha záporozni fognak a játékra a nagyon rossz review-k, akkor azért érdekelni fog, hogy mi az a rejtett probléma, ami ez a (számomra) néhány fél órás session alatt nem derült ki. -
#5659 Ha kipróbáltad és tetszik, akkor miért érdekel a review? -
#5658 Most megy, tolom is :D -
#5657 Remélem a hétvégén már lesz időm kipróbálni.. -
Pio #5656 Aha. Én nem értem, hogy csinálják, de mind a Splatoon 2, mind az ARMS ilyen zero to hero játék lett a szememben a tesztelés során. Szinte egyáltalán nem érdekeltek eredetileg és azt hittem, hogy a Mario lesz a következő Nintendo játékom switcre, jelenleg viszont mindkettőnél hajlok a vételre, amitől max tragikusan rossz review-k tudnak elriasztani. -
SlickAdam #5655 mint a MK8D? -
#5654 Hihetetlen FUN ez a játék atyaég. Nintendo ehhez eszméletlenül ért. Videók alapján annyira nem érdekelt a játék, de kipróbálva egészen más a leányzó fekvése -
#5653 Najó jobb is hogy csak 1 órát megy, mert sose feküdnék le. Nem lehet abbahagyni :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.06.03. 03:06:59 -
#5652 Toltam testpunchot most pro kontrollerrel. Motion control nagy fun, de ezzel elpusztítok mindenkit :D -
Negritis #5651 -
#5650 Van a tableten jack dugasz neki, de játéka válogatja hogy melyinél engedték a fejlesztők.
Nem az a lényeg hogy mennyire használjuk, hanem hogy miért kell ilyen hülye módon csinálni. S ezért PÉNZT kérnek.
Én csak X1en használom ki a funkciót, de ott folyamatosan. Még most is ezerrel fejleszti az MS a chat funkciókat és jó pár lehetőséggel bővült az előző hónapi frissítésben is. Pl egy apróság, de poén és jól jöhet... rendszer szinten kiteheted azt a kis ablakot a képernyő azon részére ahova akarod, és olyen átettszőséggel ahogy akarod ami mutatja a nevét annak akik éppen beszélnek. Tök jó funkció.
Eközben a Nintendo itt szerencsétlenkedik ilyen megoldásokkal. Nem az lenne a gép lényege hogy kompakt eszköz? mi akadálye volt hogy nem került rá egy jack-mic dugó avagy egy nintendó specifikus csatlakozó egy nintendó headsethez ( nem kell 7.1, egy mono elég mint pl amit kapsz az Xboxhoz is ) Tökéletesen kényelmes mindenre, bedugod a kontrollerbe és működik. Aki meg többet akar lehet venni drága füleseket.
Valszeg sosem használni Switchen mint ahogy WiiUn sem tettem eddig, de ettől még ez így nem oké ahogy az N előadta. Haladni kellene a korral, nem hülyeségekbe ölni a pénzt.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.02. 19:38:52 -
Pio #5649 Nem tudom, hogy a Wii U-n hogy volt ez, mert nekem az kimaradt, ha ahhoz képest hiányoljátok az érthető, de nekem úgy objektíve nem igazán hiányzott eddig az ingame voice chat.
Ettől függetlenül szégyenteljes az, amit ebben a témában a Nintendo művel, de semmilyen szinten nem dealbreaker dolog ez számomra.
Az mondjuk elég fura, hogy ott vigyorognak rám a friendlistán az avatárok, de semmilyen módon nem tudok senkivel kommunikálni, de tudok vele együtt élni.
Viszont az éves 20 pénz a többi platformhoz képest igen kellemes összeg és cserébe folyamatosan bővülő retro libraryhez fér majd hozzá az ember, illetve én még kíváncsi vagyok, milyen eshop kedvezmények járnak hozzá, mert tekintve, hogy azért szoktam switch játékokra költeni azt se tartom lehetetlennek, hogy több, mint 20 pénzt spóroljak a történettel 1 év alatt. -
Pio #5648 A Witcher 3 zseniális játék, ez tény, de mégis mi a fene értelme van egy több, mint 2 éve PC-re megjelent játék jelenlegi (egyébként ideiglenes, 50%os akciós) PCs árát hasonlítani egy másik platform új megjelenéséhez?
Ha még párszor leírod akkor se lesz több értelme az összehasonlításnak. -
#5647 "WItcher 3 alapjáték + Kegészítők (GOTY Edition) kerül jelenleg steamen akcióba 25 Euroba, szóval nem csak extra kontentről van szó;)"
- nekem a Witcher 3 több mint 50 ezer volt.
"Igen a lego jópofa kis játéknak tűnik de ha csak Nintendos játékkal hasonlítjuk, akkor sem ér annyit mint egy zelda."
- ezen gondolatmenetek alapján a Skyrimon kívül idén biztosan nem lesz olyan single player játék amibe bele lehet csapni 100-200 órát ( Xeno lehet, de kétlem hogy idén kijönne )
"Ami szerintem vétel lesz az majd a xenoblade meg a skyrim."
- Xenoblade van DS-re ( és WiiU-ra ) kiváló apizódokkal. Az új meg kérdés h milyen lesz és másik kérdés hogy mikor jön...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.02. 09:15:17 -
#5646 Van egy Lego City Undercoverem switch-re eladósorban, ócsón. Ha érdekel, pm. -
Negritis #5645 -
SlickAdam #5644 ugye most nem kezdesz el pc-s arakat hasonlitani konzolosokhoz?
nintendo arak amugy nem magasak, inkabb az van, hogy nagyon tartjak magukat, nem occsosodnak el.
de amugy neztem errefele (nemet Amazon) az aktualis cuccokat és ugy tünik, hogy a Switch-es jatekok a kezdeti 60-70 eurorol szépen visszaestek egy nagyon egeszseges savba: Zelda, MK8D, ... mind-mind 48 euro körül mennek akciozas nelkul. ez alacsonyabb, mint az uj PS4/XO megjelenesek. -
#5643 Okéoké, és nincs rendes chat funkció se?! miért is fizetsz majd nekik? lul
endzsoj online szervízes -
paj01 #5642 WItcher 3 alapjáték + Kegészítők (GOTY Edition) kerül jelenleg steamen akcióba 25 Euroba, szóval nem csak extra kontentről van szó;) De am csak a kiegek +50 óra játékot jelentenek szóval még ha csak azokról lenne is szó is jobban megéri.
Igen a lego jópofa kis játéknak tűnik de ha csak Nintendos játékkal hasonlítjuk, akkor sem ér annyit mint egy zelda. Már csak játékidő miatt sem. PC portja am 40dollar steamen és akkor még G2A-t meg se néztem.
Lehet, hogy nem is játékok milyenségével van a gondom hanem ahogy te is leírtad a Nintendo árak egyszerűen magasak. Zeldára nem sajnáltam a pénzt de a többi cím egyszerűen nem éri meg nekem mert nem köt le olyan szinten.
Ami szerintem vétel lesz az majd a xenoblade meg a skyrim. Vagy ha addig nagyon nem tudok már mit kezdeni magammal, behuzom MK8-at. -
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.06.02. 04:31:00 -
#5640 2018ban jön csak fizetős online
-
Pio #5639 Az amúgy, hogy egy játék már 5 éve is megjelent más platformra egészen konkrétan annak vesz el a játék értékéből, aki játszott vele azon a platformon.
Hol érdekel engem, hogy a Mario Kart 8 korábban már megjelent másra, ha még nem játszottam vele és jelenleg egy k*rva jó játék?
Ritka kivételtől eltekintve a portok nagyjából ugyan olyan árat kapnak minden platformon. Az, hogy most a switch port később jelent meg egy speciális helyzet, mert a switch egy későbbi platform. Ezt kompenzálandó azért a legtöbb port kap némi extrát, minden DLCt, ilyesmiket.
Némi sarkítás az időbeli eltolódás miatt, de hogy nézne már az ki, hogy a következő CoD "anyaplatformja" a PC lenne, ott 60 USD-be kerülne, a többi platformra pedig "csak portolnák", ezért ott csak 20 USD-be kerülne? -
Pio #5638 Őszintén szólva számomra is meglepően sokáig próbáltak az emberek itt értelmes, konstruktív, segíteni próbáló válaszokat adni. Én sokkal hamarabb kiszálltam inkább a beszélgetésből. :) -
Pio #5637 Írd fel, tőlem hallottad először, exkluzív infó: olyan játékot, mint a Zelda jó eséllyel az elkövetkező 3 évben se nagyon fogsz látni semmilyen platformon. :)
Egyébként figyi, megnyitom opencriticet a 2017 eddigi legjobb játékai listánál és 5-ből 3 nintendo switch játék. Nyilván friss hardver, ezért nincs minden játékműfajra hatalmas kínálata, de az, hogy Számodra ezek a kiváló játékok érdektelenek nem jelenti azt, hogy ne lenne elérhető kiváló játék a gépre. -
Negritis #5636 kb ugyanannyiba kerülnek a játékok amúgy
disgaea 5 ps4 ~ disgaea 5 switch -
#5635 Akkor jó választás a PS Vita és a Nintendo DS, tonna játék van rájuk.
Mindegy mennyi a Lego, 5 éve nem játszottad, ergó neked teljesen új lesz egy új platformon. Annyi amennyi, a játék nagyon jó és tartalmas az egyik legjobb Lego játék.
Witcher 3 kieg egy akcióRPG kiegészítője, tartalmas és azért is megkérik annak is árát. Egy bitet nem csináltak ott sem ingyen, se nem pluszba. Már minden eszköz adott volt hozzá, szóval kontetnet gyártottak bele. De az egy DLC, a Lego meg egy teljes játék ( ami teljes áron jelent meg minden konzolra )
Mario Kart 8 tökéletesen játszható single playerben, mint ahogy a Splatoon is rendelkezik single player játékmóddal ( s a 2. rész is fog ). Ez nem lehet akadály.
S sajnos a Nintendo árak magasak és azok is maradnak, bár a WiiU egy 5 ezerrel a PS4, X1 alá volt lőve folyamatosan árakban. Switch már nem.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.01. 18:48:43 -
Negritis #5634 király, akkor lesz jópár review
aki lát vmit dobhat linket :D -
Negritis #5633 hasonló van a play storeban mint a disgaea (sőt ugye első része PC-re 20$)
VISZONT ott a microtranzakció kinyírja a dolgokat, itt ugye az nincs
és a grafika + anime körítés sem épp playstore szint
persze ha nem vonz nem vonz, de ne beszéljünk már lekezelően ezekről a címekről -
#5632 Na itt is lehet csinálni tournament féleséget majd :) -
embargo 7én jár le, 9 nappal megjelenés előtt -
#5630 -
paj01 #5629 Nekem a hordozhatóság a lényeg. Tulképp kézikonzolnak kell csak a switch, otthon fel sem merül hogy használjam:) Na jo a zelda még a TV elé is odaültetett párszor de nem jellemző. WiiU semmiképp se kéne.
Lego City igen, gondolkodtam rajta de kérem 5 éves játék 60euroért?? (kontrasztnak: egy Witcher 3 kiegestől kb fele) Kapott anno is 7-8 as értékeléseket szóval még csak nem is egy must have editor's choice játék. Meg ez a lego tematika nekem mehh, pedig gyerekként szerettem.
ARMS, MK8 ,Splatoon biztosan klassz játékok de mind többjátékos módra van kihegyezve szóval basszus akkor csomagoljanak a konzol mellé egy kis japán gyereket is aki játszik velem :D
Na mind1 nem akarok cry-olni szerintem nem fogom megbánni hosszú távon, hogy megvettem csak jelenleg nem túl rózsás a helyzet és ezen a pofátlan eshop árazás sem éppen javít.