Nintendo konzolok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
És sleep módban le is tölt amúgy a gép, ráadásul gyorsabban mint ébren.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Mondjuk nagyon nem volt jellemző az fps drop már az utóbb időben. Nagyon ritkán csinálta
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.31. 12:48:56
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Checked out Kakariko and K. Forest. Still chunky but notably better."
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.31. 10:41:53
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
nezz mindenfele eBay-t, idövel talalsz. nem hajt a tatar.😊
mondjuk innen szerintetek bevállaljam? EU gépeken futtatható lesz?
phantom hourglass aliexpressről
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Version 1.1.1
Adjustments have been made to make for a more pleasant gaming experience.
Állítólag jobban fut a kényes részeken, mindjárt meg is nézem.
De ahogy jönnek a játékok egyre inkább az körvonalazódik hogy ez a vas a wiiu-tól alig valamivel erősebb. U4-es motorokban hoz főleg valami nagyobbat.
Ugye már kiderült hogy a speciális gyártású lapka is kamu volt, és a régi "hibás" (t210) tegra x1 van a Switchben....
Nem fog érdekelni ha jönnek a jó játékok ezerrel és az E3-on tényleg villantanak egy nagyot. De ez egy újabb cink ami sokaknál pengeélre rakja a nintendo-t, és sajnos a cinkek gyűlnek, jóval gyorsabban mint a játékok.
Mondjuk ez is érdekes, mert a 3d world 720p ellenére egyáltalán nem volt recés
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Shovel Knight now outputs at a 1080p resolution while playing in docked mode.
<#eljen>#eljen>
(eddig 720p volt az is érthetetlen módon)
Igazából a Zelda miatt szereztem be a kis handheld konzolt (nameg sokat utazom üzleti dolgok miatt, teljesen jó választás arra hogy esténként a hotelben játszak picit)
De örülök neki hogy pl. a DS játékok kompatibilisak a 3DS-el is, nagyon jó a fogása, igazi nintendó minőség. nekem eddig csak N64 volt, azt nagyon szerettem, de nagyon nem bántam meg. van egy varázsa a nintendo gépeinek.
Jóak nagyon.
Én tartom hogy sleep módban ha nem is tölt le de néha dolgozik a gép érthetetlenül. Emiatt van hogy a joycon elzabálódik illetve hogy random időközönként jelet kap a tv..
Egyébként ha jól olvastam a frissítésben wifi frissítés is volt.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.03.30. 00:38:29
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.03.29. 22:34:56
V has come to!
Viszont hogy tele volt tolva az internet azzal, hogy k*csög nintendo drágábban fogja adni a snake passt, mint mások. Nos, nekem baromira ugyan az az ár steamen és nintendo store-ban is.
Ha azonosak lesznek az árak akkor viszont tutibiztos, hogy inkább switchre veszem az indie-ket, mert azok úgyse a csutkára húzott grafikáról szólnak és így hordozható is lesz.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Én eddig egy ds-emre se tettem fóliát (és volt/van pár) és nem igazán karcolódtak. Nyilván ez attól függ ki mennyire vehemensen állítja bele a stylust, de normál használat mellett nem hinném, hogy nagyon indokolt a fólia. (ha kisgyerek is használja majd, akkor már inkább)
A kártyák érintkezője legyen tiszta, amúgy ezzel se volt sose gondom.
egy nintendo 2DS boldog tulajdonosa lettem (mario kart 7 bundle, kék-fekete)
+ zelda: ocarina of time 😊
okamiden érdekelne eladó ha van. na sziasztok!
ja meg pár kérdés: rendeltem be még hozzá keménytokot + fóliát. a kijelző fólia nélkül mennyire kényes?
plusz a cartridge mennyire sérülékeny, használat során mennyire amortizálódik?
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2017.03.29. 16:55:43
Meglátjuk.
A 7 giga titok marad addig ugyanakkor továbbra is fennáll hogy ha 20 giga akkor digiten miért 7 gigát írnak mikor az ezesetben valótlan.
Ha pedig 7 giga akkor mi történt. Arra tudnék még tippelni hogy a wiiu verzióban a hang vagy videófájlok tömörítetlensége (avagy gyenge tömörítése) okozta ezt a méretet és ezt orvosolták. Ilyenre már volt példa a történelem folyamán pc-n is mikor egy játék ordítóan magas tárhely szükségletét a userek orvosolták azzal hogy letömörítették a videókat - anélkül hogy a látványa sínylette volna.
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2017.03.29. 07:55:46
A csomagolók hibája a fizikai fullos.
A kijön dolgot sem igen értem, a digitnél 7 gigát írnak a játékra. Akkor ott is leszedsz 7 gigát és még 13 gigát? Akkor miért nem 20 gigát írnak a digithez,elvégre annyi kell elvileg? Fura az egész.
A 20 gigás wiiu verziót egyébként lehet jobban tömörítették. Vagy a fene se tudja. De érdekes. Mindenesetre ha most meg kiderülne hogy ahogyan írtad XY ideig tolhatod majd töltened kell,olaj lesz a tűzre mert nem elég a letöltés még ferdítésbe is kezdtek.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.28. 21:37:21
"Players who purchase Lego City Undercover on Nintendo Switch at retail do not need to download the game to play."
Kötelezônek nem kötelezô, csak ha be akarod fejezni. WiiU verza 20 gigás volt, matek is kijön. Mindegy, kb 1 hét és meglátjuk. De továbbra is gyanùs hogy nem cáfolják a fogalmazzunk úgy "opcionális" letölthetô 13Gb-ot. Berakod, játszható, ez igaz. De meddig.