Nintendo konzolok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n000rbi
Hol? Mi??

Ja megvan, a nintendo.com-on az account settingsnél. Na ezt akkor nagyon elcsesztem mert én már Snake Pass-t és Snipperclipset is a magyar accomon vettem/váltottam be, ha most az angolt átrakom magyar régióba, akkor megint szopó...
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.04.04. 13:07:15

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Miért csináltál új accot? Oldalon elvileg simán átrakható régió

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

n000rbi
Váltottam magyar accra, ezentúl ezt használom (Zeldát már nem kezdem újra, az marad az angolon 😄)

SW-7040-7993-9610

Aki itt megadta, azt szerintem bejelöltem, ha mégse, akkor nyugodtan vegyetek fel.

balee4
Én is:

95+ óra
95 shrine
160 körüli korok
összes beast, és ezer éve befejeztem a sztorit
és rengeteg mellékküldi
természetesen a térkép is rég fel van már fedezve (olyan 30-40 óránál már aktiváltam az összes tornyot)
Utoljára szerkesztette: balee4, 2017.04.04. 11:23:30

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

n000rbi
Na én is akkor:

85+ óra
75 shrine
204 korok
1 beast

Szegény Zelda, még nagyon sokat kell várnia rám <#banplz>
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.04.04. 10:20:19

addigra meglesz az andromeda 😄
viszont az éves bónusz még nem 😄 bár ettől sztem ugyanúgy behúzom az MK8al 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

TDC Geronimo
szerencsére mk8 az mehet ezek mellett is. pár verseny belefér 😊

No way, hogy addigra a Zelda végére érjek... 😞
TDC Geronimo
3 hét és itt az MK8 is

Köszi az utánajárást!
n000rbi
A Snake Pass support válaszolt:

"​Hi Norbert,

Thanks for getting in touch with us. So, just wanting to let you know that, time trial mode is certainly coming to the Nintendo Switch, as well as leaderboards. As for an ETA - we're not able to give one just yet...all we can say is...Stay Tuned 😉

Kind Regards
- James"

<#eljen>

Bandicoot
90+ óra.
72 shrine
137 korok
2 beast
És még 5 szektor teljesen felfedezetlen + egy majdnem befejezve + egy csak "letornyozva tehát kb 6.25 szektor felfedezetlen.😊

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Kis spoiler.

70 óra fölött járok, 3 beast, ~60 shrine és ~60 korok.
Elnézve a maximalista órákat how long to beaten (most, hogy a horizonos trollokat kigyalulták az adatbázisból, ugyanis nem csak a metacriticet trollkodták tele 0 ponttal, hanem a zeldát is ilyen 5-10 órákkal, én komolyan nem értem ezt a dolgot...) az a 150-200 óra teljesen reálisnak tűnik, de tuti, hogy a korokokat guide nélkül nem lehet összeszedni, kevés arra 1 ember, hogy mindet megtalálja magától. Tartok tőle, hogy a végén néhány shrine-hoz is kelleni fog majd a guide (azt már tudom, hogy 120 van).

Jelenleg a Kass-os szálra vagyok rágyógyulva, mert szerintem ott lesz valami szép reunion/happy end, ugyanis Kass azt mondta, hogy addig nem térhet haza, amíg minden legenda végére nem jár, odahaza pedig segítettem összeterelni a családját és a felesége nagyon aggódik érte.
Csak azért nem túl egyszerű megtalálni Kass rejtvényeit 😄 Eddig 7-et találtam, mindegyik nagyon elmés és ad 1-1 shrine-t, szóval ajánlom másnak is.
Netes walkthrough-t továbbra se nézek, szerintem előbb utóbb meglesz az magamtól is. 😊

Ez előtt pedig a saját házas questláncot fejeztem be, nagyon szép kis aranyos történetté dagardt, ami egy kicsit rámutatott arra, hogy Link miért akkora szeretett hős a világ lakóinak a szemében, ezt is ajánlom mindenkinek. Ne számítsatok epik fordulatokra vagy lore-atombombára, egyszerűen egy kedves, szerethető, szép történet, amit érdemes végigcsinálni, egy kicsit melengeti az ember szívét.
TDC Geronimo
loool pont ma jártam itt és egyesével irtottam őket. Ez eszembe se jutott 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

TDC Geronimo
Tippre még olyan 50 óra kb hátra van <#idiota>

Szerintem én olyan játékkal még nem játszottam ahol ennyi idő után ne lett volna olyan rész, amit legalább kicsit ne untam volna.

TDC Geronimo
Áh ez a játék istenem. 60+ óra és még mindig friss az élmény. Egy másodpercre se unatkoztam. Most jártam korok forestbe és csináltam shrine questeket ott. Mind nagyon ötletes volt. Ja és combat is sokkal szmútabb a patch óta. Repkednek villámok, tűz, sok ellenfél és nem röcög.

Bandicoot
Én bevittem ma melóba a stuffot és amíg nem volt munka kint ültünk cég kertjében asztalon a switch és felváltva toltuk a king of fighters 98-at egymás ellen..<#idiota>

TDC Geronimo
De jó idő van kint végre. Azt hiszem kiülök a kertbe...zeldazni <#banplz>

n000rbi
Meglehet, bár azt hiszem valami önjelölt elemző számolt pixeleket és nem volt eltérés a régihez képest.

lehet meg lejjebb vittek a dynamic resolution-t? mer' az van benne ugye

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Kíváncsiság, hogy hogyan sikerült elérni, hátha ők látnak valamit, amit mi nem.

TDC Geronimo
Minek még elemzés? 😊

Elég annyi hogy jobb jóval. Azok a droppok amik vannak már nem gáz és más játékban is van ennyi bőven.

n000rbi
Remélem a DF hamarosan csinál egy elemzést, bár azt már most is tudjuk, hogy jobban fut és ennek ellenére nem látszik rajta downgrade.

TDC Geronimo
Lehet az az fw bug javítás segített amiről a fast rmx devek beszéltek bár nem hinném.

tigeroo
Jófogáson most van fennt egy vámosgyörki hirdetés, N64 + Super Mario 64 10.000 Ft-ért.
n000rbi
Egyébként lehetséges, hogy az 1.1.1 előtt alacsonyabb órajelen ment Zeldánál docked módban a gép? Lehet csak mert késő este játszottam lehalkított hangcuccal, de tegnap este úgy tűnt, mintha jobban pörgetné a ventit. (igazából nehezen tudom elhinni, hogy japók képesek voltak valamit optimalizálni és nem bruteforce-szal oldották meg😄)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.04.03. 07:35:24

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Tegnap lement a sivatagos divine beast. Jó sok shrine quest volt elrejtve azon a részen 😊

balee4

😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Nekem nem volt komoly bajom a patch előtt se a futással, maximum a korok forest volt gázos. A patch óta ott is teljesen oké.
balee4
Baromi jó kis game, de tényleg nem könnyű, 1-2 coin nagyon szemét helyen van.

TDC Geronimo
előbb harcoltam lizard campbe vagy 8 ellenfél ellen és meg se reccent

TDC Geronimo
<#eljen>

n000rbi
Én tegnap. Sokkal jobban fut.

mehh

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

ismerös 😄

Totti5
Ma peccselt.

Megnéztem a várost, ugyan olyan.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Zeldat tolta valaki patch után?

Bandicoot
Ez a Snake Pass ez nagyonjóóóó,csak a kamerakezelés/kígyókezelés tud idegölő lenni mikor a bambuszokon kell végigevickélni 1-1 tallérért és leeshetünk a francba....<#buck>

Bandicoot
Ezért mondom sokaknak ezért nem tűnik fel. Rengeteg embernél akik tv-re dugták előjött és csak a hdmi-cec kikapcsolása segített a tévén mert úgy hiába dob jelet a gép, nem vált a tv. Samun feltűnő mert mint mondtam bugos az opció a tv-ben..😄

TDC Geronimo
Ja hát nekem erősítőbe van dugva a UPC is meg a konzolok is és egy helyre megy minden így alkalma sincs átváltásra 😊

Bandicoot
Pedig a jelküldés állítólag mindenkinél van hiába offolod a power state dolgos a Switch menüben. Csak Samsungon mégjobban kijön mert a KS széria pár frissítés óta bugosan kezeli a hdmi cec-t és hiába lövöm le a tévén, aktív marad és átkapcsol a tv amint új jelet kap. Komplett fórumok vannak erről.😊

TDC Geronimo
Nekem tvre nem küld jelet random az nálam sincs. Ez a merülés most fordult elő először

Bandicoot
Teljesen random ahogy a jelküldés is a tévére.
Nekem a jobb joycon merült le a múltkor. A dokkolóban a tévére a jelet van hogy órákon át nem is küldi. Van hogy 5 percenként.
De a csutkára merülés nekem is még csak egyszer volt, kisebb merülés többször de volt hogy nem merült semmit...

Valami még biztos nem százas mert a tévére dokkolóban automatán jelet küld a switch sleep módban....

Nálam szerencsére nincs ilyen probléma, amit emlegettek, hogy magától bekapcsolgat a gép, mert szó nélkül merülnek a joyconok.

Zelda peccs pedig elvileg switchen közel teljesen megoldja a ritka FPS drop problémát még Korok foresben, dokkolva is. Wii U-n még így se tökéletes, de nagyon sokat javult a helyzet.
TDC Geronimo
Nekem is ez volt az első alkalom

Totti5
Nem peccselt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

n000rbi
Érdekes. Most direkt megnéztem a szürke pár joyconokat, amiket hét elején töltöttem és be se voltak kapcsolva: fullon van mindkettő. (a színeseket használtam, azok most 3/4-en kb.)