9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
#5748 Ne kezdd ezt a marhaságot, elég ha a péhán okádja magából a sok okos
Különben meg az MK8-ról volt szó, ráadásul WiiU-ra.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.06.08. 13:15:42 -
Ulthane #5747 Játszanék, de nincs mivel. A Zelda az egyetlen értelmezhető játék Switchen, sajnos. -
#5746 Játszani kéne, nem méltatlankodni -
SlickAdam #5745 nagyon varom! A Pikmin hangulat és hangok -
#5744 Pontosan tudjuk, Csak úgy nyeli a gép. :) -
#5743 Értsétek már, hogy miről van szó... -
#5742 Vagy ledobta őket a szerver! Így könnyű. -
#5741 -
#5740 Pont ez a lényeg, hárman megálltak a célban (semmi megbeszélés, nincs hol, ugye) én meg szintén semmit sem sejtve megjelentem és épp eldobtam a 3 banánt, így pont befértem köztük. Az instant koreográfia szépsége. Ez ilyen volt, hogy végig segítettük egymást. Éééérti má'?
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.06.08. 08:36:50 -
Negritis #5739 jaja, blaster master zero :D -
Ulthane #5738 Sajnos ez így van, egyelőre Switch-en egyetlen értelmezhető játék van továbbra is. -
SlickAdam #5737 könnyü, ha az a 3 egy helyben all... :D -
Negritis #5736 én tuti, de nem biztos h Day1 -
#5735 ARMSt ki veszi meg akkor? Rendezhetünk meccseket majd -
#5734 Mai epic moment sima össznépi online futamon(WiiU), 4 magyar vs the world,a poén, hogy nem volt semmi megbeszélve :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.06.07. 23:30:20 -
#5733 Nincs benne tartalom, ennyibe nem fér semmi amikor már minden játék 90 GB.
A lefizetett yutubert meg nem linkeljétek. Majd én keresek olyat aki fikázza, az mondja az igazat! Nincslefizetve, meg nem fanboy
Najó befejeztem, ez szánalmas, de az a vicc hogy ez megy mindig.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.07. 18:40:20 -
SlickAdam #5732 tul kicsi. szar. at vagytok verve, le vagytok huzva. agymosas. közepszerü gyermekjatek. pisiseknek. fuj. kaka -
#5731 2.2gb
Ez is digitalba lesz -
#5730 Én az alapot imádom, a plusz content meg jó lesz időről időre visszamenni. -
Pio #5729 Szerintem ez a játék nem volt versenyben 10 pontért, de még 9ért se igazán. És ezt most a legkevésbé se negatívumnak szánom.
Ez egy multiplayer fighting game, új IP, mondhatni műfajon belül is erősen újít, plusz nincs benne semmiféle sztori mód.
Már a sztori mód hiánya alapból lerántja 9 pontosra, illetve kontent szinten ugye tudható, hogy minden DLC ingyenes lesz, ami elvileg ezáltal olyan az alapcsomaghoz járó kontent, amit a review-knál nem tudtak értékelni.
Érdemes a review-k mögé nézni, negatívumok szintjén általában azt olvasni, amit már itt is megírtunk és tudtunk, tapasztaltunk a tesstpunchok alatt: a 4v4 kaotikus, a motion kontrol kevésbé kompetitív, mint a hagyományos kontroller. Ezen kívül negatívumként emlegetik a sztori módot és úgy nagyjából ennyi. A prezentáció, a játékmenet, a játék minősége dícsérve van még a 6-7 pontos review-kban is.
A tipikus verdikt így néz ki: nagyon jó játék, egyedi, a fighting game-ek mario kartja, ismét nagyot alkotott a nintendo, 8/10.
Egyébként én ezt a review-t ajánlom, akit érdekel, hogy mi fán is terem a játék és rászánna 12 percet, mert tökéletesen összefoglal mindent:
Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.06.07. 17:46:24 -
#5728 k.ö.z.e.p.e.s
"megmondtam a videók alapján"
"ezért sem kell gépet venni"
"továbbra sincs semmi más rá csak Zelda"
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.07. 17:29:00 -
#5727 preorder CANCELLED!!4 -
SlickAdam #5726 at akarsz verni, mostmar csak 78... SZEMÉT! :D -
#5725 Ehhez még majd jönnek az ingyenes update formájában érkező karakterek, armsok, pályák, módok. Magyarán ugyanaz van, mint splatoonnál volt -
#5724 -
#5723 Jönnek arms reviewk
ARMS is something that only Nintendo could make - COGConnected
Arms does for fighting games what Mario Kart did for driving games, and the results are absolutely splendid - Eurogamer: Recommended
-
#5722 splatoon 2, arms, mario, mario rpg, fire emblem, xeno + indiek. Kb ezek lesznek -
Pio #5721 Nagyon kis hangulatos lett. Mondjuk a nyári eresztésből úgy fest kimaradnak a tartalmas single player élmények. De annyi baj legyen. -
#5720 Mario, Xeno férjen bele. -
#5719 -
Negritis #5718 sztem szimplább az indok mint h bírja-e az ignite engine
a story mód túl sok helyet foglalna extrában imo -
#5717 Hybrid :)
Nyilván nagyon vissza kellene venni a story módot, ami alapvetően átvezetőkre filmszerű élményre épít, amit nagyon jól meglehet kreálni FB motorral. Ignite nem erre volt kitalálva.
De, az Ignite Fifa 16 szinte ugyan olyan szép mint az Frosbite Fifa 17 ( színekben nekem jobban tetszett a 16 ). Nyilván az FB fejletteb motor ami 1-1 elemébenm poszt effektekben, fényekben már most látszott és hosszú távon többet lehet ebből kihozni, pláne Pro, Xbox akármi szinten majd.
Fifa mindig igényes és szép volt, és bűdöletes a tartalom benne alapból ( pár órás story mód hiánya nem oszt nem szoroz ).
Azt viszont nem tudom hogy a prevgen részekre mennyi energiát fektetnek, de nyilván abból is még sok fogy. De ha csak a 2013as részt kapná meg a switch, kézbe véve az is kiváló anyag ( de nyilván nem, új mechanikák ezekbe is bele vannak téve ) -
#5716 30 perces lesz csak E3as direct :(
Mondjuk elvileg csak 2017es címek lesznek így nem is csoda. -
Negritis #5715 pokken tournamentnek örülök
wii u-ra végül nem vettem meg ide megfogom
egyébként ha az ultra-t switchre hozzák akkor egy szavam nem lett volna
így meh
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.06.06. 17:14:27 -
SlickAdam #5714 nemá, hogy nem volt uj ötlet es UUUULTRA szan + mún lett... mehh
szerk.: bar lodzsik. minimalis befektetessel iden is lesz Pokemon (es 10-20-30-... millio eladott peldany), s közben keszül a Szviccses resz. vagyis remelem. mindig gondolkodunk mi lenne logikus, aztan jön a Nintendo valosag :D
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.06.06. 16:36:36 -
Pio #5713 Nem prevgen, hanem handheld.
Amúgy nem gondolnám, hogy technikailag kivitelezhetetlen lenne butítani annyit a technológián, hogy elvigye a switch.
Egyszerűen nem remélnek akkora profittöbletet attól, hogy megcsinálják switchre is rendesen, mint amennyibe kerülne ez a munka.
Egyszerűen az EA úgy viselkedik, ahogy megszoktuk tőlük.
Nem mintha a legkevésbé is érdekelt volna egy fifa a switchre. :) -
Negritis #5712 -
#5711 De a Fifa nem, az Ignite volt ott is és kurrgenen 16ig bezárólag. Madden csak idén fog átállni FB-re. -
#5710 ps3on meg 360on is ment az FB. -
#5709 Mert ez egy prevgen gép?
Teljesen mindegy hogy FB avagy Ignite, mind a kettő gyönyörű. A tartalom a mechanikai elemek, mocap a fontos hogy megkapjon mindent.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.06. 16:09:07