Nintendo konzolok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja megvan, a nintendo.com-on az account settingsnél. Na ezt akkor nagyon elcsesztem mert én már Snake Pass-t és Snipperclipset is a magyar accomon vettem/váltottam be, ha most az angolt átrakom magyar régióba, akkor megint szopó...
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.04.04. 13:07:15
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
SW-7040-7993-9610
Aki itt megadta, azt szerintem bejelöltem, ha mégse, akkor nyugodtan vegyetek fel.
95+ óra
95 shrine
160 körüli korok
összes beast, és ezer éve befejeztem a sztorit
és rengeteg mellékküldi
természetesen a térkép is rég fel van már fedezve (olyan 30-40 óránál már aktiváltam az összes tornyot)
Utoljára szerkesztette: balee4, 2017.04.04. 11:23:30
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
85+ óra
75 shrine
204 korok
1 beast
Szegény Zelda, még nagyon sokat kell várnia rám <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.04.04. 10:20:19
viszont az éves bónusz még nem 😄 bár ettől sztem ugyanúgy behúzom az MK8al 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"Hi Norbert,
Thanks for getting in touch with us. So, just wanting to let you know that, time trial mode is certainly coming to the Nintendo Switch, as well as leaderboards. As for an ETA - we're not able to give one just yet...all we can say is...Stay Tuned 😉
Kind Regards
- James"
<#eljen>#eljen>
72 shrine
137 korok
2 beast
És még 5 szektor teljesen felfedezetlen + egy majdnem befejezve + egy csak "letornyozva tehát kb 6.25 szektor felfedezetlen.😊
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
70 óra fölött járok, 3 beast, ~60 shrine és ~60 korok.
Elnézve a maximalista órákat how long to beaten (most, hogy a horizonos trollokat kigyalulták az adatbázisból, ugyanis nem csak a metacriticet trollkodták tele 0 ponttal, hanem a zeldát is ilyen 5-10 órákkal, én komolyan nem értem ezt a dolgot...) az a 150-200 óra teljesen reálisnak tűnik, de tuti, hogy a korokokat guide nélkül nem lehet összeszedni, kevés arra 1 ember, hogy mindet megtalálja magától. Tartok tőle, hogy a végén néhány shrine-hoz is kelleni fog majd a guide (azt már tudom, hogy 120 van).
Jelenleg a Kass-os szálra vagyok rágyógyulva, mert szerintem ott lesz valami szép reunion/happy end, ugyanis Kass azt mondta, hogy addig nem térhet haza, amíg minden legenda végére nem jár, odahaza pedig segítettem összeterelni a családját és a felesége nagyon aggódik érte.
Csak azért nem túl egyszerű megtalálni Kass rejtvényeit 😄 Eddig 7-et találtam, mindegyik nagyon elmés és ad 1-1 shrine-t, szóval ajánlom másnak is.
Netes walkthrough-t továbbra se nézek, szerintem előbb utóbb meglesz az magamtól is. 😊
Ez előtt pedig a saját házas questláncot fejeztem be, nagyon szép kis aranyos történetté dagardt, ami egy kicsit rámutatott arra, hogy Link miért akkora szeretett hős a világ lakóinak a szemében, ezt is ajánlom mindenkinek. Ne számítsatok epik fordulatokra vagy lore-atombombára, egyszerűen egy kedves, szerethető, szép történet, amit érdemes végigcsinálni, egy kicsit melengeti az ember szívét.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Szerintem én olyan játékkal még nem játszottam ahol ennyi idő után ne lett volna olyan rész, amit legalább kicsit ne untam volna.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Elég annyi hogy jobb jóval. Azok a droppok amik vannak már nem gáz és más játékban is van ennyi bőven.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.04.03. 07:35:24
😄
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
ismerös 😄
Megnéztem a várost, ugyan olyan.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nekem a jobb joycon merült le a múltkor. A dokkolóban a tévére a jelet van hogy órákon át nem is küldi. Van hogy 5 percenként.
De a csutkára merülés nekem is még csak egyszer volt, kisebb merülés többször de volt hogy nem merült semmit...
Valami még biztos nem százas mert a tévére dokkolóban automatán jelet küld a switch sleep módban....
Zelda peccs pedig elvileg switchen közel teljesen megoldja a ritka FPS drop problémát még Korok foresben, dokkolva is. Wii U-n még így se tökéletes, de nagyon sokat javult a helyzet.