Nintendo konzolok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n000rbi
Fix'd 😉

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

uj még no. amugy hivatkozzunk ra MK8D-ként.
vannak meg itten old school hippik, mint en meg a tottus 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

kifog rajta a komolytalan kiddie RETEK <#taps>

1-2 switch-el jobban ellenne sztem

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Nem tudom, hogy nálam van-e baj, de elég nagy fos az MK8D online része. Most reggel kapásból vagy 5x egymás után communication error, aztán amikor végre elindult, akkor meg a harmadik futam után nem állt le a játék, csak köröztek a kartok a végtelenségig. <#boxer>
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.04.28. 10:26:22

Totti5
Még mindig ott szüttyögsz?

BALTÁVAL????!!???!!???!???!??!?!??!?!??!!?!?! dobálod a fegyvereket rájuk?

Van távolsági fegyvere Linknek.

Nyilakkal kell leszedni őket.... kicsit elé kell lőni ahogy épp mozognak a térben, ezt az ember érzi. Semmi bonyolult nincs benne. Sérülés nélkül könnyedén kivitelezhető, 1-2-3 tanulófázis után, főleg hogy mindig hót ugyan az.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.28. 10:23:33

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

n000rbi
Atyaúristen, gondolkozzál már...

Nem lehet átugrani, skippeled, de nem a teljes párbeszédet, csak az adott mondatot. És még így és fél perc minimum, mire az indulástól lemegy ez a sok szar duma, és kezdődik a harc. És minden alkalommal ki kell várni ezt az időt, rém idegesítő.

4 heartom van, meg sima fegyverek. A jégkockák legtöbbször eltalálnak, plána, ami a seggedben követ. Azt nem tudom szétverni a baltával.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

<#finom>

n000rbi
Ez itt gondolom japan only 😊

Nemrég volt az egyik patch note-ban, hogy már működik rendesen a sleep közbeni játéktöltés.
HD Rumble demóra pedig az 1-2-switch-ben van 1-2 olyan brutális cucc, hogy csak pislogtam, hogy ez de durva.
aranyos, de a sima new XL sincs sokkal felette árban. ezekben mar nagyon jó a 3D, nem dobnám emiatt.
bár kis kölköknek ez opcio (pont nem olyanok vannak a videoban 😊)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.04.28. 07:52:40

n000rbi
Ezt így nagy csendben bemutatták 😮

TDC Geronimo
hmm elaltattam a gépet és villog a modem. Lehet mégis szedi :o

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
én most kezdtem tölteni. Megyek aludni bár sleepbe tuti nem szedi le 😞

n000rbi
Idézem: "Sucessfully downloaded"

Eddig fel se tűnt, hogy hiányzik belőle egy c betű... vajon egy következő fw update-ben javítják? 😄

Na de nézzük a Deluxe-ot 😊

TDC Geronimo
Na mondtam 😊

n000rbi
Fent van, mindjárt kezdem tölteni 😊

n000rbi
Jaja, csekkolom.

TDC Geronimo
It's fantastic. HD rumble offers a lot of depth to the vibrations which are very distinct to each situation. You feel the boosts, you feel the wheels spinning when you accelerate before the light turns green, you feel the hits, etc and they all feel different and accurate.

Needs to be experienced.

Na első tapasztalat lesz HD rumbleval 😄

TDC Geronimo
éjfélkor ránézel magyar storera? Én UK régióba vagyok még majd 1 után megnézem. Az a baj nem tudom hogy kezdjem el szedni, mert ha berakom sleepbe tuti nem folytatja. Múltkor se töltötte tovább amit elkezdtem. Updateket bezzeg magától leszedi

Kongy
Ne szórakozz már, minden párbeszédet át lehet ugrani 😄DDD

Én érdekes mód szoptam vele, mondjuk über béna is vagyok, de volt már azóta másik, és az meg elsőre ment. Mondjuk fel is tuningoltam magam rendesen a shrine-okból a kudarcok hatására 😊
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.04.27. 22:27:30

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Nem volt nehéz. S én is béna vagyok.

Nekem egyszer se sikerült meghalnom azon a bosson, pedig baromira nem vagyok egy pró arc... O_o
TDC Geronimo
engedd el

Totti5
<#eljen><#eljen><#eljen>

Akkor most hogy értsem a logikát. Eladtad a botrányszar 3 éve semmi játék nincs rá Xbox One-t és vettél egy db játékkal egy gépet, amely játékot most otthagysz.

<#eljen><#eljen><#eljen>

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.27. 21:19:17

Felbosszantott ez a tetves
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Divine Beast Vah Ruta
!

Ki volt az az elmebeteg fasz, aki kitalalta, hogy a full parbeszedet le kell nyomni minden egyes alkalommal, amikor meghalsz? Ujbol es ujbol, orrverzesig. Mi a tetves faszert nem lehet kiskippelni? Itt fogom abbahagyni a jatekot, mert kurvara nincs kedvem a hulye hummogest hallgatni meg nyomkodni az At a parbeszed alatt 😞

Arrol nem beszelve, hogy a harcrendszer a jatekban egy rakat szar.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Kongy
Már venném, ha lehetne...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Most nézem lesz hd rumble support MKba

én még nem vettem meg 😞

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

n000rbi
A Deluxe-ot? Mindenki <#banplz>

TDC Geronimo
Na pár óra ás mk ha minden igaz. Ki tolja itt majd először ezt a részt?

Nem értem, az első NPC akivel találkozol és nagyon elkerülni sem lehet konkrétan elmondja hogy kell sült almát csinálni és főzni😄 Sok helyen olvasom, hogy úristen milyen rejtett mechanizmusok vannak amire magadtól kell rájönni de ez túl van misztifikálva. A legtöbb ilyen dolog idővel kiderül npck től, side questekből. Kb. minden alapelvet és lehetőséget ismertetnek a játékban, onnantól meg lehet ezekkel kreatívkodni meg kombinálni ami tényleg egyedivé teheti a végigjátszást.

BTW ez a rainway switchen pletyka remélem igaz lesz.

TDC Geronimo
MK8 saját first party nagy cím. Puyo meg... Szerintem MK fent lesz egyből 😊

köszi, lehet boltolok is 2-t

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

n000rbi
Puyo még mindig sehol, UK-ben sem.

TDC Geronimo
Nagy release, szerintem tuti fent lesz. UK storeba 1től. Magyarba lehet már éjfél

TDC Geronimo

n000rbi
NES Classic tulajok!

Akinek nem volt olyan szerencséje, hogy kapjon az eredeti kontrollerből egy plusz példányt, azoknak jó szívvel ajánlom ezt. Ma érkezett, kétszer olyan hosszú a kábel, mint az eredetin, a gombok minősége pedig ugyanaz, teljesen jól használható (már bánom, hogy nem kettőt vettem)

tigeroo
Nintendo negyedéves eredmény...

https://www.nintendo.co.jp/ir/pdf/2017/170427_6e.pdf

itt az ideje nintendo papírokat venni 😄
n000rbi
...vagy készítesz olyan potiont/ételt, ami staminát ad <#rolleyes>

Persze, hogy megvan, de gond lehet. Mert beleesek a vízbe, s mivel a **** is veszi le a staminát, nem tudok megmászni egy 30 méter magas, függőleges sziklafalat...

Szóval nem marad más, mint a kerülőút.

n000rbi
Ha megvan a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
paraglider
, akkor nem lehet gond.

n000rbi
Nem hinném, hogy majd éjféltől lehet tölteni a Kart-ot, mert a Puyo elvileg ma jelenik meg, de éjfél óta semmi változás, még mindig csak a demót lehet leszedni.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.04.27. 09:17:13

Meg az is Zeldácska varázsa, hogy amikor majd fél órát gyalogolok egy kinézett célpontig, s amikor a térképen már azt látom, mindjárt ott vagyok, akkor egy hatalmas szakadék szélén találom magam, alattam egy szurdok, amiben zubog a víz, és bizony szeretfoszlik a remény, hogy a célpontot a tervezett irányból megközelítsem. <#gun>

Lehet, hogy nem kell hozzá análzsír, mint a DaS-hoz, de azért Zeldácska is gyakran felültet a szopórollerre, még ha rajzfilmes köntösben is teszi azt!

Még egy megerősítés az átállásomra a kártyákról a digitális vásárlásra.
TDC Geronimo
mk töltési idők

Hard boot

Switch Digital - 14 seconds
Switch Physical - 18 seconds
Wii U Digital - 29 seconds
Wii U Physical - 33 seconds

Loading track
Switch Digital - 10 seconds
Switch Physical - 12 seconds
Wii U digital - 15 seconds
Wii U physical - 19 seconds

Totti5
Jó látni hogy akármennyire is, de tök ugyan azokon mész át mint itt mindenki más aki pre orderelte. Zelda's magic.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.26. 18:20:35

valaki tud amúgy Switch - MK8 bundle-t itthon?

Kongy
igen, és érdemes gyakran menteni közben, mert pillanatok alatt random feltörölhetik veled a padlót. 😄

mondjuk ez nekem pozitívum nem negatív
a witchert és a xenoblade-eket is ezért szeretem

sőt az andromeda-ban is élveztem ezt - más kérdés hogy ott be szívtam párszor h quest bug lett az korai látogatás vége