9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
SlickAdam #6065 aha! hogy rohadjanak meg! köcsög Amazon keresö baszott kidobni a SNES Mini-t, pedig ki kellett volna neve alapjan...
termeszetesen mar nem elerhetö... ennyi volt. -
SlickAdam #6064 ajándék annyié -
#6063 LOOOL -
#6062 Ez olyan szinten agyfasz, hogy nem tudok magamhoz térni. Mit gondolnak?! -
Negritis #6061 44 :D
és WTF?! 80€ = 44k?!
most nézem h 576nan biztos ami biztos +1k :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.06.29. 13:39:25 -
#6060 Most hívtak a Game Parkból, hogy a hazai forgalmazó közölte velük a SNES Mini végleges árát: 43990. NEGYVENHÁROMEZER.
-
Negritis #6059 super bombrman r 1.4 es patchnotes -
#6058 Mario Kart 8 Deluxe patch 1.2 tölthető
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- Players can use Pikmin-themed amiibo to unlock a Pikmin Suit for the Mii driver.
- Race rules and course name are now displayed on loading screens for online and wireless play, as well as Mario Kart TV.
- Players who are behind in online matches will receive items geared toward catching up more frequently.
- In online matches, no more than two Piranha Plants will be granted as items at the same time.
- Controls are no longer unresponsive when the timer runs out when choosing a Mii racing suit for online matches.
- When a player uses an item right after the Super Horn in online matches, that item will now remain available for other players.
- Item wheel no longer spins continuously in online matches.
- Online matches now end as intended 30 seconds after the first place racer finishes.
- The Boomerang now returns to the first slot, if possible, after a player catches it.
- Items shown in a player’s item slots now display correctly when holding an item behind them.
- No longer possible to use an item after it has been used to block an attack.
- Communication errors no longer occur frequently while spectating or after spectating online matches.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.06.29. 07:05:02 -
Negritis #6057 sztem elég sokaknak :D -
#6056 LOL nekem ez hamar betelne :D -
Negritis #6055 -
#6054 Közben felkúrt a szellemes hajós pálya. Adjátok el a francba -
#6053 Most már rászárad a 20-as pakkal együtt. A kedvenc Nintendo boltomból holnap érkezik egy bontatlan, angol, első kiadású Mario&Luigi U. -
Negritis #6052 lol :D
nekem is egybe van meg, még a gép mellé adták anno -
#6051 Találtam is egy kombó pakkot ráadásul, Mario és Luigi U egy lemezen, de az eladó kizárólag egyben akar megszabadulni a 20 játékától 100ezerér'. -
#6050 Én végigtoltam (nem maxra) és egy gyenge pillanatomban eladtam. Fogok egyet szerezni valahonnan :) -
SlickAdam #6049 kurva jo. en is anno megvettem "poenbol", hogy majd jatszogatok vele, aztan ez lett belöle:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Tegnap elkezdtem a New Super Mario Bros. U ( nem még nem toltam le, anno csak 1-2 pályát ). Ennyi év után is annyira szép hogy ha ma adnák ki így akkor is perfekt lenne.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.28. 08:46:02 -
Negritis #6047 itthon sztem még kapható ;)
bár nemtom mennyiért pontosan :D
amúgy én azért sem vagyok a 3D mellett mert a new-n is fáj tőle a szemem/fejem kb 2-3 perc után
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.06.28. 08:43:29 -
SlickAdam #6046 tegnap a n2DSXL vs n3DSXL arkülönbseget irtam, ha mindenkepp az a meret kell valakinek...
böngeszest meg felejtsd el, az nem szempont. 3DS-en nem böngeszik senki.:D
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.06.28. 08:38:21 -
#6045 na akkor megnyugodtam hogy ezzel nem csak én vagyok így. -
SlickAdam #6044 nem, az én logikam az, ami a n000rbié is: a normal new 3DS a legjobb masina.
sajnalattal lattam tegnap este, hogy gyakorlatilag mar nincs is. legalabbis a fritz Amazon-on. Animal Crossing bundle pakk van csak belöle, 200 euroert (az XL 190...). vagy 3rd party sellertöl ilyen 250-ekert mennek. XL kell a nepnek, hiaba szemrobbantoak azon a pixelek.:( -
#6043 Én sima XL után egy normál méretű new 3DS-t vettem. Nekem az XL képe már bántóan pixeles, a new 3ds-é pedig kicsivel nagyobb, mint a sima 3ds-é, tehát pont jó. Plusz mellette szól még a cserélhető elő- és hátlap, valamint a teliben színes x,y,a,b gombok :) -
Negritis #6042 én normált vettem anno :D -
#6041 én a new 3ds és a new 3ds XL között vacilálok.
kövezzetek meg, de lehet hogy nekem "pont elég" a normál kijelzőméret.
ezzel csak én vagyok így?
3ds-em van, kipróbálva az XL-t nekem sokkal kényelmesebb a szememnek követni/pásztázni az infokat a kijelzőn. de lehet hogy idővel hozzászoknék a nagyobbhoz és megbánnám ha nem azt vennék. nyilván böngészni stb sokkal jobb lehet a kijelző, de játékra nekem dunszt elég a normál is. mondjuk a zsebembe így se-úgy se raknám, de én is SlickAdam logikájához hasonlóan vacilálok (ha már veszek akkor mindegy az a kis plusz extra költség a nagyobbért), csak nemtudom hogy számomra megérné-e.
megszoknám szerintetek? -
SlickAdam #6040 -
Negritis #6039 -
#6038 -
#6037 Nem bundle. Csak Pokemon-os bundle volt, az meg nem érdekel. -
SlickAdam #6036 német amazonon kb 30 euro a különbseg sima new2DS es new3DS (XL) között. sztem ez durvan no comment (akkor is, ha a 3DS-hez külön kell a 10 euros adapter). ezekben a "new" masinakban mar nagyon jo a 3D, követi a szemet. szal akkor is megeri, ha csak neha-neha kapcsolja be az ember. en is sokkal gyakrabban hasznalom, mint regen a sima 3DS-en. -
Negritis #6035 amúgy senki nem gondolkozika new2DS XL-n? :D
én ha most vennék tuti h nem érdekelne a 3D gimmick -
Pio #6034 Egyre jobban hajlok én is egy vásárlásra... valamilyen bundle-ben vetted? -
#6033 Megvan az új gép. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#6032 A Snake Pass-ra 40%-os akció van eshopban (állítólag, nekem ugye csak a purchased felirat jelenik meg, de ott van, hogy "Sale ends on 04.07.2017" ;))
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.06.27. 13:30:53 -
#6031 A gafon 5 láb hosszt emlegetnek, az csak ~másfél méter. (mondjuk még mindig jobb, mint az előző :))
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.06.27. 13:20:30 -
#6030 1.8m lesz azt hiszem -
Negritis #6029 sztem most sem kell fél méternél többre számítani :(
mondjuk egyre jobban érik egy új monitor, akkor már olyat veszek amin normálisan van hangszóró -
#6028 Remélem a kábel méret nem arányos a promó képpel... -
SlickAdam #6027 menöbb lenne amugy, ha lenne benne egy fake generic cartridge -
#6026 A kép a japán verziót ábrázolja, de a kontrollereket még eddig nem láttuk a gépbe dugva: