9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • SlickAdam
    aha! hogy rohadjanak meg! köcsög Amazon keresö baszott kidobni a SNES Mini-t, pedig ki kellett volna neve alapjan...

termeszetesen mar nem elerhetö... ennyi volt.
  • SlickAdam
    ajándék annyié
  • TDC Geronimo
    LOOOL
  • n000rbi
    Ez olyan szinten agyfasz, hogy nem tudok magamhoz térni. Mit gondolnak?!
  • Negritis
    44 :D

és WTF?! 80€ = 44k?!

most nézem h 576nan biztos ami biztos +1k :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.06.29. 13:39:25
  • n000rbi
    Most hívtak a Game Parkból, hogy a hazai forgalmazó közölte velük a SNES Mini végleges árát: 43990. NEGYVENHÁROMEZER.

• Negritis
    super bombrman r 1.4 es patchnotes
  • n000rbi
    Mario Kart 8 Deluxe patch 1.2 tölthető

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

- Players can use Pikmin-themed amiibo to unlock a Pikmin Suit for the Mii driver.
    - Race rules and course name are now displayed on loading screens for online and wireless play, as well as Mario Kart TV.
    - Players who are behind in online matches will receive items geared toward catching up more frequently.
    - In online matches, no more than two Piranha Plants will be granted as items at the same time.
    - Controls are no longer unresponsive when the timer runs out when choosing a Mii racing suit for online matches.
    - When a player uses an item right after the Super Horn in online matches, that item will now remain available for other players.
    - Item wheel no longer spins continuously in online matches.
    - Online matches now end as intended 30 seconds after the first place racer finishes.
    - The Boomerang now returns to the first slot, if possible, after a player catches it.
    - Items shown in a player’s item slots now display correctly when holding an item behind them.
    - No longer possible to use an item after it has been used to block an attack.
    - Communication errors no longer occur frequently while spectating or after spectating online matches.

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.06.29. 07:05:02
  • Negritis
    sztem elég sokaknak :D
  • TDC Geronimo
    LOL nekem ez hamar betelne :D
  • Negritis
  • Totti5
    Közben felkúrt a szellemes hajós pálya. Adjátok el a francba
  • n000rbi
    Most már rászárad a 20-as pakkal együtt. A kedvenc Nintendo boltomból holnap érkezik egy bontatlan, angol, első kiadású Mario&Luigi U.
  • Negritis
    lol :D
    nekem is egybe van meg, még a gép mellé adták anno
  • n000rbi
    Találtam is egy kombó pakkot ráadásul, Mario és Luigi U egy lemezen, de az eladó kizárólag egyben akar megszabadulni a 20 játékától 100ezerér'.
  • n000rbi
    Én végigtoltam (nem maxra) és egy gyenge pillanatomban eladtam. Fogok egyet szerezni valahonnan :)
  • SlickAdam
    kurva jo. en is anno megvettem "poenbol", hogy majd jatszogatok vele, aztan ez lett belöle:
  • Totti5

Tegnap elkezdtem a New Super Mario Bros. U ( nem még nem toltam le, anno csak 1-2 pályát ). Ennyi év után is annyira szép hogy ha ma adnák ki így akkor is perfekt lenne.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.28. 08:46:02
  • Negritis
    itthon sztem még kapható ;)
    bár nemtom mennyiért pontosan :D

amúgy én azért sem vagyok a 3D mellett mert a new-n is fáj tőle a szemem/fejem kb 2-3 perc után
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.06.28. 08:43:29
  • SlickAdam
    tegnap a n2DSXL vs n3DSXL arkülönbseget irtam, ha mindenkepp az a meret kell valakinek...

böngeszest meg felejtsd el, az nem szempont. 3DS-en nem böngeszik senki.:D
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.06.28. 08:38:21
  • tigeroo
    na akkor megnyugodtam hogy ezzel nem csak én vagyok így.
  • SlickAdam
    nem, az én logikam az, ami a n000rbié is: a normal new 3DS a legjobb masina.
    sajnalattal lattam tegnap este, hogy gyakorlatilag mar nincs is. legalabbis a fritz Amazon-on. Animal Crossing bundle pakk van csak belöle, 200 euroert (az XL 190...). vagy 3rd party sellertöl ilyen 250-ekert mennek. XL kell a nepnek, hiaba szemrobbantoak azon a pixelek.:(
  • n000rbi
    Én sima XL után egy normál méretű new 3DS-t vettem. Nekem az XL képe már bántóan pixeles, a new 3ds-é pedig kicsivel nagyobb, mint a sima 3ds-é, tehát pont jó. Plusz mellette szól még a cserélhető elő- és hátlap, valamint a teliben színes x,y,a,b gombok :)
  • Negritis
    én normált vettem anno :D
  • tigeroo
    én a new 3ds és a new 3ds XL között vacilálok.

kövezzetek meg, de lehet hogy nekem "pont elég" a normál kijelzőméret.

ezzel csak én vagyok így?

3ds-em van, kipróbálva az XL-t nekem sokkal kényelmesebb a szememnek követni/pásztázni az infokat a kijelzőn. de lehet hogy idővel hozzászoknék a nagyobbhoz és megbánnám ha nem azt vennék. nyilván böngészni stb sokkal jobb lehet a kijelző, de játékra nekem dunszt elég a normál is. mondjuk a zsebembe így se-úgy se raknám, de én is SlickAdam logikájához hasonlóan vacilálok (ha már veszek akkor mindegy az a kis plusz extra költség a nagyobbért), csak nemtudom hogy számomra megérné-e.

megszoknám szerintetek?
  • SlickAdam
  • Negritis
  • n000rbi
  • balee4
    Nem bundle. Csak Pokemon-os bundle volt, az meg nem érdekel.
  • SlickAdam
    német amazonon kb 30 euro a különbseg sima new2DS es new3DS (XL) között. sztem ez durvan no comment (akkor is, ha a 3DS-hez külön kell a 10 euros adapter). ezekben a "new" masinakban mar nagyon jo a 3D, követi a szemet. szal akkor is megeri, ha csak neha-neha kapcsolja be az ember. en is sokkal gyakrabban hasznalom, mint regen a sima 3DS-en.
  • Negritis
    amúgy senki nem gondolkozika new2DS XL-n? :D
    én ha most vennék tuti h nem érdekelne a 3D gimmick
  • Pio
    Egyre jobban hajlok én is egy vásárlásra... valamilyen bundle-ben vetted?
  • balee4
    Megvan az új gép. :)

• n000rbi
    A Snake Pass-ra 40%-os akció van eshopban (állítólag, nekem ugye csak a purchased felirat jelenik meg, de ott van, hogy "Sale ends on 04.07.2017" ;))
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.06.27. 13:30:53
  • n000rbi
    A gafon 5 láb hosszt emlegetnek, az csak ~másfél méter. (mondjuk még mindig jobb, mint az előző :))
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.06.27. 13:20:30
  • TDC Geronimo
    1.8m lesz azt hiszem
  • Negritis
    sztem most sem kell fél méternél többre számítani :(

mondjuk egyre jobban érik egy új monitor, akkor már olyat veszek amin normálisan van hangszóró
  • Totti5
    Remélem a kábel méret nem arányos a promó képpel...
  • SlickAdam
    menöbb lenne amugy, ha lenne benne egy fake generic cartridge
  • n000rbi
    A kép a japán verziót ábrázolja, de a kontrollereket még eddig nem láttuk a gépbe dugva: