Nintendo konzolok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vannak meg itten old school hippik, mint en meg a tottus 😄
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
1-2 switch-el jobban ellenne sztem
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.04.28. 10:26:22
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
BALTÁVAL????!!???!!???!???!??!?!??!?!??!!?!?! dobálod a fegyvereket rájuk?
Van távolsági fegyvere Linknek.
Nyilakkal kell leszedni őket.... kicsit elé kell lőni ahogy épp mozognak a térben, ezt az ember érzi. Semmi bonyolult nincs benne. Sérülés nélkül könnyedén kivitelezhető, 1-2-3 tanulófázis után, főleg hogy mindig hót ugyan az.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.28. 10:23:33
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
4 heartom van, meg sima fegyverek. A jégkockák legtöbbször eltalálnak, plána, ami a seggedben követ. Azt nem tudom szétverni a baltával.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
HD Rumble demóra pedig az 1-2-switch-ben van 1-2 olyan brutális cucc, hogy csak pislogtam, hogy ez de durva.
bár kis kölköknek ez opcio (pont nem olyanok vannak a videoban 😊)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.04.28. 07:52:40
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Eddig fel se tűnt, hogy hiányzik belőle egy c betű... vajon egy következő fw update-ben javítják? 😄
Na de nézzük a Deluxe-ot 😊
Needs to be experienced.
Na első tapasztalat lesz HD rumbleval 😄
Én érdekes mód szoptam vele, mondjuk über béna is vagyok, de volt már azóta másik, és az meg elsőre ment. Mondjuk fel is tuningoltam magam rendesen a shrine-okból a kudarcok hatására 😊
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.04.27. 22:27:30
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Akkor most hogy értsem a logikát. Eladtad a botrányszar 3 éve semmi játék nincs rá Xbox One-t és vettél egy db játékkal egy gépet, amely játékot most otthagysz.
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.27. 21:19:17
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ki volt az az elmebeteg fasz, aki kitalalta, hogy a full parbeszedet le kell nyomni minden egyes alkalommal, amikor meghalsz? Ujbol es ujbol, orrverzesig. Mi a tetves faszert nem lehet kiskippelni? Itt fogom abbahagyni a jatekot, mert kurvara nincs kedvem a hulye hummogest hallgatni meg nyomkodni az At a parbeszed alatt 😞
Arrol nem beszelve, hogy a harcrendszer a jatekban egy rakat szar.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
BTW ez a rainway switchen pletyka remélem igaz lesz.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Akinek nem volt olyan szerencséje, hogy kapjon az eredeti kontrollerből egy plusz példányt, azoknak jó szívvel ajánlom ezt. Ma érkezett, kétszer olyan hosszú a kábel, mint az eredetin, a gombok minősége pedig ugyanaz, teljesen jól használható (már bánom, hogy nem kettőt vettem)
https://www.nintendo.co.jp/ir/pdf/2017/170427_6e.pdf
itt az ideje nintendo papírokat venni 😄
Szóval nem marad más, mint a kerülőút.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.04.27. 09:17:13
Lehet, hogy nem kell hozzá análzsír, mint a DaS-hoz, de azért Zeldácska is gyakran felültet a szopórollerre, még ha rajzfilmes köntösben is teszi azt!
Hard boot
Switch Digital - 14 seconds
Switch Physical - 18 seconds
Wii U Digital - 29 seconds
Wii U Physical - 33 seconds
Loading track
Switch Digital - 10 seconds
Switch Physical - 12 seconds
Wii U digital - 15 seconds
Wii U physical - 19 seconds
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.26. 18:20:35
a witchert és a xenoblade-eket is ezért szeretem
sőt az andromeda-ban is élveztem ezt - más kérdés hogy ott be szívtam párszor h quest bug lett az korai látogatás vége