Nintendo konzolok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n000rbi
Moby, Te vagy az? 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Imadom ezt a jatekot.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

TDC Geronimo
Valaki nem akar csinálni sg tornát majd? 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

tenyleg, akartam is kerdezni.
mi a vegsö konkluzio rola? letoltad? vegyem vagy skippelhetö?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Totti5
Az viszont szomorú s nagy zakó, hogy a Paper Mario nem került fel a listára...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

mar ertem, hogy miert megy a MK7 meg mindig full aron.😄 meg a legtöbb 3DS cim...
igy uj Animal Crossing se lesz egy ideig... mert minek 😄

uj Pokemon iszonyat durva. mar majdnem ott van, mint a több eves X/Y, ami szinten baszott nagy siker volt elvileg.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.04.30. 09:37:59

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Totti5

TDC Geronimo
Kár hogy nem lehet youtubera menteni visszajátszást :s

Előbb volt online olyan első helyem, hogy a célegyenes előtt 5 méterrel egy hátrafelé bumeránggal törtem szét piros shellt 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

amit tolsz WoT olyan mint mikor valaki elsőre találkozik a Dark Souls franchise-zal

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Kongy
Nagyon fun, toltam egy single versenyt, meg egy battle mode-ot is, ennivaló az egész 😄 Bár erre számítottam.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tovább folytatódik Zelda-kálváriám. A vízköpő Rutát lenyomtam, de sírtam közben, bakker. Aztán ami bent várt, inkább elszaladtam. 😊

A játékban a főzés elképesztő jópofa. Szakadok a röhögéstől mindig, amikor kotyvasztok valamit. Végre van lovam is, ráadásul egy szép tarka.

Továbbra is gondom, hogy elveszek a játékban, és lepkefing gyenge vagyok. Inkább nem is megyek harcolni, és továbbra is elfutok. Kíváncsiságból elnéztem Calamity környékére, hááát, nem egy szívderítő terep. Azokk a lézeres polipok gyakorlatilag legyőzhetetlenek, futok el előlük a francba állandóan.

Nincs pénzem. 15 rúpiám van. Megnéztem az IGN guide-ot, hogy lehet pénzt szerezni, gyakorlatilag sehogy. Vagyis, amiket írt, az mind szopós nagyon. De hát 100 rúpia kell az egyik küldetéhez is, sose lesz annyim. Pláne nem fogok tudni venni klassz ruhákat, pedig egy kettő baromi jól néz ki.

Tolom-tolom, de nem áll össze. Néha elképesztő bugyutának és gyermetegnek látom, akkor kibasznám az egészet konzolostul az ablakon, néha meg rendkívül jópofának és szórakoztatónak.

Ambvivalens párkapcsolatom lett Zeldával. 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

TDC Geronimo
Na milyen? 😊
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.04.28. 23:17:39

TDC Geronimo
HD rumble joyconnal nagyon jó MKba. Rendesen érzem ahogy jön ki a tinta az új splatoonos kocsiból boost alatt 😄

Más a rezgés ha coint veszek fel, más ha ütközök, boostnál is.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.04.28. 23:18:01

TDC Geronimo
mario kart első amazonon

Az, hogy hamar elfogyott az újabb adag az amcsiknál megint mindenhonnan nem kifejezés. Ezt figyeljétek:

TDC Geronimo
Gamestop stores across the country may have gotten new shipments of the Nintendo Switch in advance of the Mario Kart 8 Deluxe release, but if you didn't already know that probably missed them. Nintendo's new hybrid living room/portable console started flying off of store shelves on day one, and it shows no sign of slowing down anytime soon. It's good news for Nintendo, a company that badly needed a win with its core console business after the tepid response to the Wii U and good news for the Nintendo fans that have managed to get their hands on one of the things.
"It's exceeding our expectations," he said. "We knew it would be a high demand product, but our Switch allocations are selling out not in days, but in hours...the demand is so high that consumers have to react quickly to be able to get their hands on them."

And while specific predictions about future supply or demand are tough to come by, nobody seems to be banking on supply stabilizing any time soon. At this point, demand still seems to be riding a launch window peak where machines are selling out immediately, at least for all intents and purposes.

"Right now we're not seeing sales going down at all, and I would expect that to continue for quite some time," said Bright

Kongy
Most értem haza, már 90%nál van a letöltés 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Mario Kart 8 physical and digital killing it on Amazon right now.

Also passed Zelda for the year

TDC Geronimo
Toltad már? 😊

TDC Geronimo
Most néztem csak meg videót. Nintendo egyre jobb a HW design terén. Ez eddig a legszebb 3(2)DS

TDC Geronimo
Most mentem egy kört rainbow roadon. Arcom leolvadt és szivárványokat okádtam <#banplz>

Én nem tudom hogy csinálják, ez már mint írtam wii un is gyönyörű volt na de itt...

tintahal hülyeseget inkabb ki kellene venniük. engem meg SOHA se befolyasolt negativan, csak "idegesít". tehat felesleges.
na jo, "engem". de gondolom sokan vannak igy.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.04.28. 14:34:15

n000rbi
>Zene is mintha hangosabb lenne

Sőt, én egyes pályákon extra hangeffekteket vélek felfedezni.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.04.28. 14:27:39

TDC Geronimo
Amúgy pár itemen szerintem balanceoltak. Tintahal pacája pl szerintem sokkal tovább tart. Zene is mintha hangosabb lenne

Egyél csigát! Négyszer próbáltam meg eddig, aztán azóta rá se néztem.

n000rbi
Az érdekes, hogy a Friends and Rivals alatt összesen 3 embert listáz (Te köztük vagy), pedig most is hatan nyomják a barátlistámról a játékot... Ne már, hogy csak az azonos régióban lévőket írja ki.

TDC Geronimo
a pályántartás auton be van kapcsolva, azt érdemes egyből kinyomni. Meccs alatt lehet + gomb megnyomása után vagy amikor az autot választod akkor is +/- gombbal beadja lehetőségeket és L/R illetve Y-al lehet kapcsolni különböző dolgokat
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.04.28. 13:36:48

TDC Geronimo
Azok a színek, fények, frém, art, handheld mode, battle mode <#guluszem1>

n000rbi
A proban nagyon gyenge a rumble sajnos.

TDC Geronimo
ja pont most tolom én is úgy. Beszarás, milyen jól néz ki és sokkal jobb a rumble is, mint pro controlleren valamiért. Lehet a fogása miatt
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.04.28. 12:50:29

TDC Geronimo
Najó kipróbáltam handheld módban. Aztabüdös 😄

Ez sokkal kényelmesebb is, mint zelda irányítása.

n000rbi
Most néztem meg csak a switchen tabletop módban. Beszarás milyen jól fest rajta. <#wow1>

n000rbi
Ja, akkor megnyugodtam 😊 Ez a korona a nyertes fején amúgy jópofa 😄

TDC Geronimo
Igen. pár meccset letoltam, de volt már 2* error és elég sokat kell várni szavazásnál is

Totti5
<#eljen>

n000rbi
Online próbáltad? Mennyire volt stabil?

n000rbi
Hámmeg egy kis extra AF, plusz végre a színtér is tisztességes, tényleg szebb.

Totti5
CsakaPÉ!

TDC Geronimo
Hát ez wii un se volt randa, de ahogy ez dokkolva kinéz <#wow1>

Totti5
OMG! Eszembe sem jutott volna azt használni 😞

TDC Geronimo
Én is nyilakkal csináltam, de a fagyasztós rúnával sokkal könnyebb 😊

TDC Geronimo
Megnézem mindjárt én is

TDC Geronimo
lol

Tudod ebben a játékban kicsit használni kell az ember eszét. Tudom ez manapság nem jellemző, de azért próbáld meg

dehogyis, tudod jol, hogy beszallunk mi is az MK8D-ba, mar csak az uj (= klasszik) lufis multi miatt is. az magaban megeri a belepöt.
SNES-en es N64-en is mennyit toltuk azt a modot te jo eg!

Totti5
<#eljen> Még egyszer kenjétek el az új fiú száját, hogy az MK9ig, eszébe se jusson a játék<#banplz>

1day fogom venni és úgy fogjuk játszani, amikor még nincs coin dobálás 😊
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.28. 10:29:33

majd azé csaphatnank valamikor 1 "búcsú" MK8 futamot lehetöleg minel többen.