Nintendo konzolok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebben a játékban kurva könnyű elbarangolni, és "csak megnézni, hogy mi van ott". S máris letértél az útról. 😊
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Egyébként meg menj másfelé, problem solved. 😊
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#buck>#buck>
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
csak én spoiler mögé 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Telefonról írtam így ékezeteket tessék helyen kezelni :p
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Elolvastam a 365 tesztjét, oké, rendben, de továbbra sem értem ezt az ömlengést amúgy. Aranyos, jópofa, kreatív, de hogy hibátlan, meg világ egyik legjobb játéka, mitől? A bugyuta hümmögésektől benne szinkron helyett? Ez sokkal inkább érzelmi kérdés, semmint racionális: aki nintendon nőtt fel, azon szocializálódott, az sorozatorgazmust produkálna a játéktól akkor is, ha az kétórás lenne, s annyi lenne a feladat, hogy az almákat verd le a fáról. Újként, máson szocializálódott játékosként meg az mondható el, hogy kreatív, aranyos, egyedi.
Az is lehet, hogy aranyból kerítéseket lehet fonni a játékban minden NPC köré, bár a játék nem rágja a szádba, nem tanítja meg, de miért ne gondolnám, hogy akár azt is lehet? <#nemtudom>#nemtudom>
Vesszek meg, hogy végigjátszom, már csak becsületből is.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2017.04.25. 11:32:05

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Egyébként nekem is az első olyan Zeldám, amire tisztességes időt fordítottam (szégyellem is, pedig van a polcon néhány darab a sorozatból) és mégse voltak ilyen gondjaim, de biztos csak kivételesen zseniális vagyok. <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.04.25. 11:10:19
latod. neked az 1 bit-es buta jatekok kellenek, azokon edzöttél, de röhejes mód ezt fikázod. ez a játék nem néz téged hülyének. intelligens professzor vagy, használd az agyad!
Ez a te bajod, az előítélet.
Nem fogja senki megtanítani a főzést. Használd már egy kicsit a fejed, hogy vajon mi kell hozzá 😄
Annyit olvastam már a főzésről, de még nem bukkantam a nyomára: ezt valamikor később a játék majd megtanítja? Lesz valami főzőhely, ahol főzni lehet, és ad hozzá cuccokat? Nem tudom, hogy működik, de már egy sültalmát elfogyasztanék. 😊
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.04.24. 20:27:39
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.04.24. 20:19:00
Tökéletes 😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Also, Platinum has uploaded a few Bayonetta 1 and 2 clips to their youtube channel that repeat THREE times. Happening?
bayo 3 switch? 😊
Nekem pedig egy olyan funkció hiányzik a játékból, hogy megadom a bankszámlaszámom és a nintendo utal rá egymillió dollárt, de ezt mégse rovom fel a játék hibájának, egyszerűen csak egy irreális elvárás a részemről. 😊
Egyébként a weapon durability rendszer nagyjából az első 10 órában nekem is nyűgöm volt, aztán a játék egy igen nagy erősségévé változott a szememben. Megint csak azt tudom mondani, hogy amint az ember levetkőzi az eddigi össze játékból ráragadt berögzüléseket és megtanulja a helyén kezelni a mechanikákat, akkor sokkal könnyebb dolga lesz vele.
A durability és a fegyverek javíthatatlansága egyértelmű design döntés: így oldották meg, hogy mindig legyen tétje a csatáknak, sose érezd teljesen úgy, hogy tét nélküli, unalmas zombimód grindelést folytatsz.
Így vittek némi változatosságot a játékba az által, hogy rendszeresen fogsz fegyvereket váltani, hogy a könnyebb ellenfelek ellen nem fogod az űber fegyveredet használni.
Végezetül pedig így próbálnak ösztönözni arra, hogy ne retard módban kaszabolj mindent, amit érsz, hanem tervezd meg a csatáidat. A legnagyobb campeket is ha az ember okos simán be tudja darálni akár úgy, hogy alig-alig használja a durabilityjét a fegyverének (hint: sneak strike nem vesz le durabilityt).
Persze pont jól van behangolva a játék ahhoz, hogy ha ezzel nem akarsz bíbelődni és retard módban hentelsz inkább, akkor se legyen soha az, hogy nem marad nálad semmilyen fegyver.
Illetve minor spoiler, de később lesznek (közel) törhetetlen eszközök, illetve craftolni is lehet majd a fontosabb, erősebb fegyverek némelyikét.
Korához képest meglepően sok jó játék van már a gépre. Azon persze lehet lamentálni, hogy dehát az a játék már létezett XY platformra és nyilván meg is van az a hardcore gamer réteg, akinek egy fél-egy-két-öt éves játékkal nem lehet újat mutatni, de simán van, aki örül annak, hogy kijön egy Human Resrouce Machine a gépre, mert amúgy még sose találkozott vele.
- a dokkoló nem karcolja a képernyőt
- a joycon nem szinkronhibás
- a joycon nem lötyög a sínben
Tippre a júzerek erős többségénél ez a helyzet, de persze mint minden műszaki cikknél ennél is vannak problémás darabok.
ilyen kerdesekkel meg varhatsz sztem 1-2 honapot.
A mostani gépsorrol lejövő dabarobok dokkoloja még mindig karcolja a képernyőt? mi a helyzet a szinkronhibás joyconokkal, megoldották a gondot? illetve a joyconok továbbra is lötyögnek a sínben? köszi a segítséget.
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping