9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
törném az összes scalper kezét, remélem jut nekünk is :o) -
#6024 twitter reakció már van is erről az "érzésről" :) -
#6023 Én az első pletykák idején feliratkoztam A listára egy itthoni boltnál, így nagyon remélem, hogy ebből is jut egy példány. -
SlickAdam #6022 fasza, mostantol frissitgethetem egesz nap Amazon-t, hogy foglaljak egy nyamvadt peldanyt. kurva nagy vadaszok ezek a friccék itten.... mehh -
#6021 A kontroller is jobban néz ki:
Utoljára szerkesztette: balee4, 2017.06.26. 19:21:42 -
#6020 -
#6019 eus szebb :)
-
#6018 Pont most jutott eszembe, hogy végig kéne tolni a Link to the Past-t, de akkor majd ezen. :) Természetesen első nap veszem a gépet. :)
-
Negritis #6017 amúgy most nézem h street fighter 2 lesz ezen is :D
innentől eldőlt h switchre nem veszem meg :D -
#6016 A kezét törném el neki. -
Negritis #6015 vajon hányan táraznak be 30 db-t belőle? :D -
#6014 Ide a papának! -
Negritis #6013 nemtom mid gondoljak
első körben: KELL
másod körben 80$ ?! eh
3. körben : 21 játék?! az SNES libraryből? és megint csak preloadeD? -
#6012 SNES Classic announced for 9/29, $80, 21 games, has Star Fox 2
The Super Nintendo Entertainment System: Super NES Classic Edition has the same look and feel of the original system – only smaller – and comes pre-loaded with 21 incredible games:
Contra III: The Alien Wars™
Donkey Kong Country™
EarthBound™
Final Fantasy III
F-ZERO™
Kirby™ Super Star
Kirby’s Dream Course™
The Legend of Zelda™: A Link to the Past™
Mega Man® X
Secret of Mana
Star Fox™
Star Fox™ 2
Street Fighter® II Turbo: Hyper Fighting
Super Castlevania IV™
Super Ghouls ’n Ghosts®
Super Mario Kart™
Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars™
Super Mario World™
Super Metroid™
Super Punch-Out!! ™
Yoshi’s Island™
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.06.26. 18:24:34 -
#6011 -
#6010 Fura az olyan yutuber aki nem fikával hívja fel magára a figyelmet. Öröm volt hallgatni. Yoshi féle 1 pálya két aspektust eddig nem is tudtam. Minden esetre jó hír hogy már olyan fázisban van és demózzák. Jövőre jönni fog, akár már az első félévben is.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.26. 07:32:31 -
#6009 Mennyi ember akinek nincs még Zeládja -
#6008 New Switch supplies in Japan today = people standing in line to participate in a raffle (whose winners can buy one)
-
SlickAdam #6007 nem kell figyelni semmire.
szard le a panelt. ez nem az a techno szinvonal, ahol nagyon szamitana a panel tipus... -
#6006 Úgy döntöttem beruházok egy New 3DS XL-re (volt már 3DS-em, pár éve eladtam), főleg az új Metroid miatt, na meg a 2 legutóbbi Zelda is kimaradt. Mire kell figyelni? Honnan tudom, hogy az adott gép IPS vagy TN paneles? Amit most újonnan vesz az ember az milyen paneles? Egy pearl white gépet néztem ki. -
Negritis #6005 itt ugye nem lesz akciós jó darabig, de 15€ elgondokodtató
mondjuk továbbra is vaslzeg a wonderboy hamarabb lesz :D -
#6004 Én PS4-en végigtoltam, nem rossz, de nem is nagy szám. Kb 2k volt akciósan, annyit megért. .) -
Pio #6003 Wow, magyar jutúber, aki nem tartja semmirevaló bohóckodásnak a Nintendo-t? Kellemes meglepetés, köszi, jó videó volt! :) -
SlickAdam #6002 mar megint ez a Martin Freeman klon :D -
#6001 -
Pio #6000 Én még PC-n, de nem igazán fogott meg. :( -
Negritis #5999 Oceanhorn-t próbálta valaki? -
SlickAdam #5998 -
SlickAdam #5997 borito volt mar?
-
#5996 -
#5995 -
Negritis #5994 nekem az jutott eszembe, de ettől még jónak tűnik -
SlickAdam #5993 egyaltalan nem veszes "pokemon-bör". ha nem irod, sztem eszembe se jut. jonak tünik.
tenyleg! a 3 uj 3DS-es demot probaltatok? Miitopia, Hey Pikmin! & Ever Oasis. jofelek. Ever Oasis ma jelent, egesz jo pontokat kap. sztem holnap vagy hetfön ide is er a peldanyom. -
Negritis #5992 sept 8
újabb pokemon bőr :D
-
#5991 új konzol, viszonylag kevés játék. Hülyék lennének akciózni -
Negritis #5990 csak én érzem kicsit gáznak hogy van nintendo eshop akció
de csak wii u és 3ds -
#5989 Én nem merek elkezdeni amiibokat vásárolni, mert már a játékokat is alig győzöm :D -
-
Negritis #5987 jah én is ezen röhögtem hogy : miért nem dobják csak be h jön mondjuk a bayo 3 vagy valami
erre mikor csak bedobják a metroid-t akkor meg és ennyi?! :D -
#5986 Tegnap meghallgattam 2 E3 podkásztot ( konnektor, g365 )
Mind a kettőben az volt a gond hogy nem volt kamu, nem volt tízer, nem volt a megaton bedobálása.
Ami meg volt pl BGAE2, Metroid az volt a gond hogy még sehol sincs, minek kellett, nem mutattak semmit.
Senkinemtudjamitakaréssemmisemjó.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.22. 09:27:12