9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
#6145 -
Negritis #6144 arms tournament highlights -
Negritis #6143 Nintendo UK Retweeted
Bandai Namco UKVerified account @BandaiNamcoUK 9m9 minutes ago
More
DRAGON BALL #XENOVERSE2 on @NintendoUK Switch coming 22 SEP! Including new & exclusive features! -
Negritis #6142 wwe2k18 confirmed -
Negritis #6141 emag-ban készletkisöprés során nézelődtem
és van Wii U-juk, bár az árazása minimum wiicc -
Negritis #6140 a Wii-s Xenoblade-t tudja rajta pótolni, de hogy mennyire jó azt nem tudom
nekem nagyon sokat adott hozzá az hogy TV-n látod tényleg mennyire monumentális a bionis - mechonis
viszont ha 3DS akkor mindenképp new kell hozzá, a régi nem bírja el
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.07.10. 05:31:42 -
#6139 Szerintem Wii játékokat nem nagyon tudsz rajta pótolni, inkább nes, snes címeket, régi Zeldákat, Mariokat, Metroidokat. Wii címeket, Wii U-n tudod pótolni, bár ezzel nyilván nem mondtam újat. Bár ha arra gondolsz a Xenoblade kijött 3DS-re, bár nem tudom, hogy ez ugyanaz-e mint a Wii-s rész.
Wii U-n próbálta valaki a Spirit Tracks-t, Phantom Hourglass-t? Milyen? Javítottak a grafikán, vagy egy az egyben a DS-es verzió? 10 euró darabja, mivel DS-re már nem lehet őket beszerezni, így legalább olcsón tudja őket pótolni az ember. Bár azt nem értem, miért nem lehet őket 3DS-re eshop-ból megvenni.
Utoljára szerkesztette: balee4, 2017.07.09. 23:11:27 -
#6138 Most rendeltem be WiiU-ra az X-et. Nem vagyok nagy JRPG-s, sőt semennyire sem (mondjuk a Final Fantasy XV tetszett), remélem azért be fog jönni, a világa nagyon tetszik. :)
Remélem megérkezik jövő héten a gépem. :)
Utoljára szerkesztette: balee4, 2017.07.09. 23:03:34 -
#6137 Kipróbáltam az Ever Oasis demóját, lenyűgöző játék, nem akartam, de muszáj megvenni. :D Úgyhogy a Kirby Planet Robobot-tal együtt ezt is megrendeltem. :)
-
Pio #6136 Oké, köszi, a zenéket már töltöm is, youtube-on belehallgatva színtiszta zsenialitás.
Amúgy nagyon piszkálja a csőröm egy new 3DS XL beszerzése és ha jól látom a Wii-s játékot azon tudom is pótolni. :) -
Negritis #6135 nekem a Wii legzseniálisabb játéka volt a Xeno Chronlicles
és az egyik legjobb jrpg élményem is
a harcrendszeren nem tudom mit módosítanak, de nekem jobban bejött mint az FF13, FF7 (többi FF-t még nem próbáltam)
vagy akár az egyedibb Last Remnantnál is jobban tetszik
https://en.wikipedia.org/wiki/Xeno_(series) -
Pio #6134 Na, akkor azt lehet pótolom.
szerk.: mármint a zenét :)
Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.07.09. 21:06:52 -
Pio #6133 Nekem ez a sorozat eddig kimaradt, de állítólag ez ilyen Final Fantasy jellegű, tehát egy teljesen új, önálló történet/univerzum lesz a switch-es rész. Nem tudom ez mennyire igaz.
Amúgy őszintén bevallom a játékmenet felől az E3 alapján még vannak kétségeim, de ezek a zenék komolyan hihetetlenül jók. Ha legalább egy 8,5 pontos játék lesz, akkor gondolkodás nélkül megveszem a zene miatt. -
#6132 Xeno X-nek is brutáljó OSTje volt. -
Negritis #6131 a Wii-s verziót is javaslom, sztem az jobb lett mint Xeno X - és az is kumva jó
remélem mind2t portolják Switchre is, nem fogom szégyelni h újra megvegyem
és próbálom majd 1x összeszedni a Xenogears szériát is, ha mást nem végignézem yt-n -
Pio #6130 Te jó ég, ezt a játékot egyre biztosabb, hogy már csak a zenéje miatt is megveszem. Eszméletlen. O_o
-
Pio #6129 Nekem nagyon hiányzik a Splatoon 2-ből az, hogy nem lehet úgy irányítani, mint a Zeldát (vagy minden más játékot), miszerint right stickkel is tudsz minden irányba célozni és motion control is van. A BOTW-ben nagyon megszoktam ezt, stickkel nagyjából irányba mozgattam a célt, motion controllal pedig elvégeztem a precíziós célzást. -
#6128 Na splatoon 2 demo lekapva. lehet mászkálni plázában benne meg letolni tutorialt -
#6127 jól feltúrbózták grafot testfirehez képest :O
-
Pio #6126 Amazonon többféle bundle-ben is elérhető még, német amazonról pedig ingyen idehozzák. -
Nirz #6125 wii u-t lehet még vhol újba kapni? -
#6124 Ezért japók meg fognak őrülni. Kár hogy gépük nem lesz hozzá :D
Most már összehozhatnánk igazán valami multit. MK8/arms és lassan jön ez is -
#6123 splatoon 1 és 2 közötti vizuális különbség
-
#6122 nyamm. Jó kis content lesz benne és 1 évig jönnek updatek. Demo is lesz 15én este 4 órán át -
Pio #6121 -
#6120 Közben meg is találtam a választ
https://youtu.be/13xbwZQXQr0
Az agyon cenzúrázott wiiu játékok (pl tokyo mirage session fire emblem) remasterjeit kiadhatnák ilyen formában... -
#6119 https://youtu.be/dz0jzdS3H58
A switch régiófüggetlensége csak fizikai játékoknál van, vagy digitálisan is van lehetőség átmenni Ázsiába?
Ps4en ha kell egy játék ami valamiért nem jutott el nyugatra, akkor benyomom a szingapúri (angol) accountot, elkezdem a letöltést és magyaron játszhatok is vele, ps vitán ehhez két memóriakártya és egy kis procedúra kell és paypal.sg-vel tudok fizetni.
Switchen lehet más eShop régióból játékot venni, és ha igen mennyire bonyolult procedúra?
( Igen, ezen múlik hogy veszek e, mert amit a NOA "lokalizáció" címén művel az kb az a szint, mint animénél a 4kids) -
Negritis #6118 ez az implosion nem egy mobile játék volt? -
#6117 -
Negritis #6116 amúgy nem értem minek kell rugózni a játékok méretén
az h minél kisebb legyen egy fontos szempont a switchen míg kevésbé releváns a ps4 - xbox duón
mondjuk az hogy lassan 3 játék fér a konzolra azért eléggé meh -
#6115 Ejnye, sose telik meg a 200-as Sandiskem :) -
SlickAdam #6114 nagy a Herr Gott allatkertje.:( -
Pio #6113 Egyébként vicces volt, amikor kiderült, hogy 3.1 lesz a splatoon 2 nagyjából 5 percenként nyílt egy topik redditen (amit hamar moderáltak), ahol valaki pont azt adta elő, amit Te, csak az a baj, hogy ő komolyan is gondolta... :) -
Pio #6112 Totti, eszem ágában nincs beleszólni, de javaslom, hogy kövesd többünk példáját és egyszerűen kerüld el a többi topikot Nintendos témákkal. Látom, hogy hogy hergelnek és hozzák ki Belőled a rosszabbik énedet. Nem ér annyit az egész.
Én már rég elengedtem, a mostani témához is csak egyet szóltam hozzá konkrétan azért, mert cinikusan meg lettem szólítva, de rögtön a reakció egyértelművé tette, hogy az az 1 is hiba volt, úgyhogy nem is ragoztam tovább. :) -
SlickAdam #6111 akkor 100 giga. mit 100... ÖCCÁZ! ANÁL jobb. real bedessz jatekok ezek. megveszem a legnagyobb tárolótot, no.
mit nekem 3.1-es SZPLATÚN... -
Pio #6110 GoW 4 demót szedtem le múltkor, az is 100 giga volt. :) -
#6109 Azon nincs mit csodálkozni, olyan mennyiségű és minőségű autók láttán s a pályák is valszeg a végletekig lesznek húzva 4k kontentel.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.07.04. 23:10:43 -
#6108 Mer csak 4 órás játék. -
Negritis #6107 az új forca 100 giga lesz! :D -
#6106 pihenj egy kicsit