Nintendo konzolok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Szoval nem art, ha van, hogy klassz cuccokat vehess..
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Így most már látom a világot, és tudom szépen tolni területről területre.
From Kotaku, set for an Aug/Sept release
Although the person who sent the assets asked us not to share them, they corroborate the existence of a bizarre crossover RPG that’s currently scheduled to come to Switch in either August or September. Ubisoft is developing Mario + Rabbids Kingdom Battle on the publisher’s proprietary Snowdrop engine, according to the assets we’ve seen. The game’s selling points appear to be a) turn-based combat, b) two-player local co-op, and c) a goofy sense of humor. (The art we’ve seen features Mario and crew wielding laser beams.)
The game will apparently have eight playable characters: Mario, Luigi, Yoshi, Peach, and, bizarrely, four Rabbids dressed up as Mario, Luigi, Yoshi, and Peach.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
jrpg-k esetében főleg
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.05.02. 18:39:29
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Azt, hogy melyik területet jártam már be úgyis tudom, mert látni, hogy hol nincs még semmi unlockolva. 😊
A DLC újdonságai nagyon tetszenek, egy kicsit hajlok arra, hogy újra nekiessek a játéknak hard mode-ban, de még normalban se értem a végére, úgyhogy könnyen lehet, hogy a hard mode nálam az időhiány áldozata lesz...
Én örülök a Korok maszknak, mert tényleg csak a végszükség esetén akarok guide-hoz nyúlni és a maszk simán jó lesz arra, hogy egyszer végigjárja az ember vele a világot és tippre a 900-ból mittudomén 7-800at összeszedjen. Kérdés persze, hogy milyen messziről jelez és utal-e az irányra (mint a radar).
Illetve most jött egy patch, amivel el lehet váltani a voice actingot angolról. Általában nem mondanék ilyet, de sajnos számomra a játék talán egyetlen gyengéje a voice acting, elsősorban Zelda hangja. Szóval átváltottam japánra és szerintem sokkal jobban el vannak találva a karakterek. Ajánlom másnak is.
Fegyókat meg nem kell tartogatni, ütni vágni kell őket. Még sosem fogytem ki belőle és tele van mindig a zsák... lesz mindenhol olyan amilyen kell.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.02. 17:44:41
Trial of the Sword - 45 szobából álló kihívás, ahol kezdetben fegyver és felszerelések nélkül indulunk, de folyamatosan bővülnek a lehetőségek.
Hero's Path Mode - Láthatjuk az útvonalat, amit bejártunk a világtérképen az elmúlt 200 órában, ez segíthet megtalálni a kihagyott titkokat.
Hard Mode - Nehezebb játékmód, ahol az ellenfelek regenerálódnak, valamint mindenhol egy szinttel erősebb szörnyek vannak. A levegőben is lesznek ellenfelek és kincsek.
Travel Medallion - Megtalálását követően aktuális tartózkodási helyünket is megjelölhetjük fast travel pontként, de egyszerre csak egyet.
Új öltözékek - Tematikus páncélok: Majora's Mask, Midna's Helmet, Phantom Armor, Tingle's Outfit.
Korok Mast - Segít megtalálni a Hyrule-ban bújkáló 900 Korokot.
Jó kis pakk. Bár hamarabb szúrom tököm magamat mint hogy a Korok Maszkkal keressem a 900at 😄
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Your doing it wrong 😄
Rengeteg contentet kihagysz
Ebből nagy anyázás lesz!
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2017.05.02. 09:44:55
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Itt az idő visszamenni Rutához, de nincs sok kedvem, egyből le fog baszni. A harc továbbra sem megy, aki elől lehet, elszaladok a francba. Túl jó fegyvereim sincsenek, így elképzelésem sincs, hogy hogy fogom leverni azt a csókát.
Starting today, players will be able to experience the game in one of nine audio languages
Fasza, át is kapcsolok japán szinkronra.
DLC1 részletek pedig itt
With more than 459,000 combined packaged and digital sales in the U.S. on launch day alone (April 28), Mario Kart 8 Deluxe for the Nintendo Switch system is the fastest-selling game in the long-running Mario Kart series. The previous record holder for the highest first-day sales in the franchise was Mario Kart Wii, with U.S. sales of approximately 433,900 when it launched in 2008. The solid sales numbers for Mario Kart 8 Deluxe equate to an attach rate of 45 percent – meaning nearly one in two Nintendo Switch owners in the U.S. purchased a copy of Mario Kart 8 Deluxe on the first day it was available. To date, more than 2.7 million Nintendo Switch systems have been sold globally.
amcsiban ertelmesebb, ott ugye 150 dollar a N2DSXL, a N3DSXL pedig 200 felett

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.05.01. 15:42:09
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.05.01. 15:13:43
najsz!
Item Stealing Boo
This classic from Mario Kart 64 is new in Mario Kart 8 Deluxe on Switch. Use the Boo and it will head to the player with the most valuable item and steal it, adding it to your invetory. Nice!
A Battle mode-ok közül kettőt próbáltam (csak singliben), azok elég élvezetesek voltak, el bírom képzelni ahogy nyírjuk egymást 😄
Battle mode nagy fun, dupla itemekkel nem mindig vagyok kibékülve, mert még nagyobb káosz az egész. A játék meg gyönyörű, Tvn és handheld módban is. Ma toltam ágyból reggel másfél órát handheld módban. Marha jó az HD rumble a 2 joyconon ebben a játákban
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.05.01. 12:35:48
no de milyen a jatek GÁDDEMIT?! dupla itemek, lufis buzulas, ...? he? hö?
"UK: Mario Kart 8 Deluxe first week outsells Mario Kart 8 and Mario Kart 7"
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.05.01. 12:26:42
De.
A pályák, a zene, a grafika szokásos Mario minőség. Tele van Toadokkal akik őrölt dolgokat csinálnak folyamatosan és sokat lehet velük beszélgetni ami legtöbbször vicces is. Pályák jók, lehet kutatni, ötletesek, változatosak és gyönyörűek.
Minden nagyon profi, de a nem mély körökre osztott harc nem élvezetes, még egy Marioban sem.
Folytatni fogom ( multkor toltam egy pályát, csak jött a Zelda ).
*Zelda... most értem a sivatagba <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1> nappal forró ( ezt tudtam ), de hogy éjszaka hideg<#wow1>#wow1> Őrület.
Semmi mast nem csinalok csak a tornyokat "szabaditom fel", es a shrineokat, amikbe utkozben belebotlok. Es csodalom a tajat.
Koszonom, jol elvagyok.