9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
#6185 slick jöhetnél már te is splatoonhoz kéne egy négyes csapat :P -
#6184 Mikor toltad nem láttalak fent? A zene is marha jó volt. Tipikusan a "na még egy kört" típusú játék :) -
Pio #6183 Ez a játék rettentően szórakoztató. Várom a teljeset. -
#6182 Na toltam 2 és fél óra splatoont. Szerencsére nem kell már csak 6 napot várni a fullra :)
Elég sok volt a kommunikációs meg hálózati probléma, remélem ez megoldódik megjelenésre. Első testhez képest sokkal szebb lett, de ezt már írtam. Pro kontrollerrel is sokkal jobb volt nekem játszani ezt, mint a joyconokkal -
#6181 basszus splatoon 2 mennyivel szebb lett a legutolsó test óta -
Pio #6180 -
SlickAdam #6179 ja, akkor mindenkepp informalj ha van valami! -
#6178 Szomorú hogy az N nem reagálta le ezt a mocskot ami itt megy a Snessel. Ez ennyi lesz itt. Mert mi többek? vagyunk. -
#6177 Nem magyar vásárlás lenne, ha összejön. -
SlickAdam #6176 "A Nintendo a héten jelentette be, hogy leállítja a New Nintendo 3DS-ek gyártását. A cég ugyanakkor azt is közölte, hogy ez nem érinti a konzol nagyobb, XL változatát, így az továbbra is érkezni fog a futószalagokról."
G365
legjobb 3DS. aki tervezett meg masinat, az rohanjon szvsz
-
Pio #6175 ITT vannak japán képek, ahol ugye Rock VS Pop a téma. Brutálisak vannak. Meanwhile én olyan büszke vagyok, hogy viszonylag szép egyenes vonalakkal ráírtam a képemre, hogy "HELLO" :D
-
SlickAdam #6174 az a baj ugye, hogy Mo-n dzsipszi aron megy majd alapbol + posta, ennyiert szerintem tudnek itt hienaktol (ök kaparjak fel az összeset a majmok). vagy mar visszatettek a magyar arakat? -
#6173 este 6tól splatfest! -
EFRM #6172 köszi az infot! -
Negritis #6171 én most ezért várok a zeldával :D
öcsémnek is megvan így tudjuk felváltva használni
aztán ha lesz sale bamm :D -
#6170 Puyo Puyo Tetris most 20% off az eshopban. Még mindig nem olcsó, de az mindenképpen pozitív, hogy az utóbbi 3 hét mindegyikén volt egy friss cím akcióban
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.07.14. 12:31:23 -
Pio #6169 A Zelda elég termetes játék, szóval ha csak nem akarsz venni bele SD kártyát és tervezel más játékokat is megvásárolni, akkor célszerűbb kártyán megvenni.
Olyan 25-30 giga lehet alapból a gépen és a Zelda a DLCvel együtt olyan 14-15 körül járhat, szóval nagyjából a teljes kapacitás felét viszi el.
Emellett is vannak prok és kontrák:
- a kártyát el tudod adni
- a digitális verzió esetén nem kell kártyával bíbelődni, cserélgetni
- a digitális verzió több nintendo pontot ér (egyelőre semmire nem jók switchen)
- a kártya olcsóbb (főleg a használt), kivéve ha hajlandó vagy minden store-ra külön accot fenntartani és úgy vadászgatni a legolcsóbb digitális verziót
- a digitális verzió egy leheletnyivel gyorsabban tölt
- a kártyát tudod nyalogatni, baromi keserű, én szóltam :)
Én például azt csináltam, hogy vettem egy 128 gigás SD-t a gépbe és előreláthatólag minden ~20 giga alatti játékot digitálisan fogok megvenni.
A Zelda amúgy kártyán van meg, mert akkor még nem döntöttem el, hogy mi legyen, de mivel 3 játékon kívül minden más digitális így úgyse kell sűrűn cserélgetnem a kártyát, a Zelda van bent és kész. :)
Digitálisan amúgy mindent meg lehet venni és az accountodhoz kötődnek és egyszerre 1 gépre lehetnek feltelepítve. A letöltés nálam teljesen gyors, kényelmes, sleep mode-ban is letölti a gép a játékokat. Az egyetlen baj, hogy nincs preorder, így az éjféli megjelenések nincsenek ott reggelre letöltődve a gépemen. :)
Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.07.14. 12:21:43 -
#6168 Nincs mit. Még az is lehet, hogy lesz egy példány, amit el tudok küldeni fritzlandba ;) -
EFRM #6167 hali, vennék switchet, kérdésem, hogy a zeldat megvegyem hozza a lemezest/kartyast vagy inkabb digital store-bol erdemes (ha van ilyen egyaltalan)? -
SlickAdam #6166 tenk jú azért -
#6165 Amikor linkeltem elérhető volt :( -
SlickAdam #6164 frissitettem koran reggel. nem elerhetö.
meg most is. nem elerhetö.
ez ilyen. kis gecik vmi figyelö szarral lesik mikor van 1 peldany es KATTTTTTTTTTT -
#6163 ADAM!
SNES Mini Amazon.de -
Negritis #6162 elvileg a fire pro wrestling world -t a fejlesztő szeretné hozni Switchre -
#6161 baszki olyan rajzok vannak splatoon 2 demoba a plazanal. Nem értem emberek hogy tudnak így rajzolni switchen. Beszarás -
Negritis #6160 -
#6159 WiiUn már megszoktam ezt a minőséget:)
Nagyon szép a Splatoon 2, megkövetem magamat, és ez simán jó kis folytatás lesz. -
Pio #6158 -
#6157 A multi része annyira nem vonz, de ha lesz időm rápróbálok azért. Magát a demót egyébként már leszedtem és a tutorialt megcsináltam. Tényleg szebb (mondjuk csakis tabletopban láttam, mert jelenleg nem tudom tv-re kötni, de így is látszik a fejlődés)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.07.12. 16:30:55 -
#6156 splatoon 2 demot meglesed 15én? -
SlickAdam #6155 1 kört talan vegigbirnek tolni :) -
#6154 Ar Arcade GP részek játéktermekben voltak csak (nem meglepő a nevéből), de arra nem gondoltam, hogy VR is lesz belőle :D
Nem a Nintendo fejleszti
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.07.12. 16:06:59 -
#6153 -
-
Negritis #6151 smi gond :D
közbe már jön a billenytűzet is: gso cikk -
Pio #6150 Ahh boccs, csak annyit láttam, hogy twitter link és gondoltam, akkor a videót belinkelem én. Nem is gondoltam arra, hogy a twitter link mögött a videó bújik. :) Nem baj, jobb kétszer, mint egyszer se! :D -
Negritis #6149 én twitteren láttam, akkor még nem találtam hirtelen a tube-n #6142
egyébként kiváncsi leszek h az nba és a wwe mennyire lesz butítva a switchen
valamint h egyéb 2k címek - xcom, civ ... - várhatóak e
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.07.11. 21:57:11 -
Pio #6148 -
Pio #6147 -
Pio #6146 Vicces, hogy pont a minden teljesítménymániás által lenézett Nintendo az első konzolgyártó, aki megbízhatóan hozza szinte a teljes kínálatában a 60 fps-t. :)