9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • TDC Geronimo
    slick jöhetnél már te is splatoonhoz kéne egy négyes csapat :P
  • TDC Geronimo
    Mikor toltad nem láttalak fent? A zene is marha jó volt. Tipikusan a "na még egy kört" típusú játék :)
  • Pio
    Ez a játék rettentően szórakoztató. Várom a teljeset.
  • TDC Geronimo
    Na toltam 2 és fél óra splatoont. Szerencsére nem kell már csak 6 napot várni a fullra :)

Elég sok volt a kommunikációs meg hálózati probléma, remélem ez megoldódik megjelenésre. Első testhez képest sokkal szebb lett, de ezt már írtam. Pro kontrollerrel is sokkal jobb volt nekem játszani ezt, mint a joyconokkal
  • TDC Geronimo
    basszus splatoon 2 mennyivel szebb lett a legutolsó test óta
  • Pio
  • SlickAdam
    ja, akkor mindenkepp informalj ha van valami!
  • Totti5
    Szomorú hogy az N nem reagálta le ezt a mocskot ami itt megy a Snessel. Ez ennyi lesz itt. Mert mi többek? vagyunk.
  • n000rbi
    Nem magyar vásárlás lenne, ha összejön.
  • SlickAdam
    "A Nintendo a héten jelentette be, hogy leállítja a New Nintendo 3DS-ek gyártását. A cég ugyanakkor azt is közölte, hogy ez nem érinti a konzol nagyobb, XL változatát, így az továbbra is érkezni fog a futószalagokról."

G365

legjobb 3DS. aki tervezett meg masinat, az rohanjon szvsz
  • Pio
    ITT vannak japán képek, ahol ugye Rock VS Pop a téma. Brutálisak vannak. Meanwhile én olyan büszke vagyok, hogy viszonylag szép egyenes vonalakkal ráírtam a képemre, hogy "HELLO" :D

• SlickAdam
    az a baj ugye, hogy Mo-n dzsipszi aron megy majd alapbol + posta, ennyiert szerintem tudnek itt hienaktol (ök kaparjak fel az összeset a majmok). vagy mar visszatettek a magyar arakat?
  • TDC Geronimo
    este 6tól splatfest!
  • EFRM
    köszi az infot!
  • Negritis
    én most ezért várok a zeldával :D
    öcsémnek is megvan így tudjuk felváltva használni
    aztán ha lesz sale bamm :D
  • n000rbi
    Puyo Puyo Tetris most 20% off az eshopban. Még mindig nem olcsó, de az mindenképpen pozitív, hogy az utóbbi 3 hét mindegyikén volt egy friss cím akcióban
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.07.14. 12:31:23
  • Pio
    A Zelda elég termetes játék, szóval ha csak nem akarsz venni bele SD kártyát és tervezel más játékokat is megvásárolni, akkor célszerűbb kártyán megvenni.

Olyan 25-30 giga lehet alapból a gépen és a Zelda a DLCvel együtt olyan 14-15 körül járhat, szóval nagyjából a teljes kapacitás felét viszi el.

Emellett is vannak prok és kontrák:
    - a kártyát el tudod adni
    - a digitális verzió esetén nem kell kártyával bíbelődni, cserélgetni
    - a digitális verzió több nintendo pontot ér (egyelőre semmire nem jók switchen)
    - a kártya olcsóbb (főleg a használt), kivéve ha hajlandó vagy minden store-ra külön accot fenntartani és úgy vadászgatni a legolcsóbb digitális verziót
    - a digitális verzió egy leheletnyivel gyorsabban tölt
    - a kártyát tudod nyalogatni, baromi keserű, én szóltam :)

Én például azt csináltam, hogy vettem egy 128 gigás SD-t a gépbe és előreláthatólag minden ~20 giga alatti játékot digitálisan fogok megvenni.
    A Zelda amúgy kártyán van meg, mert akkor még nem döntöttem el, hogy mi legyen, de mivel 3 játékon kívül minden más digitális így úgyse kell sűrűn cserélgetnem a kártyát, a Zelda van bent és kész. :)

Digitálisan amúgy mindent meg lehet venni és az accountodhoz kötődnek és egyszerre 1 gépre lehetnek feltelepítve. A letöltés nálam teljesen gyors, kényelmes, sleep mode-ban is letölti a gép a játékokat. Az egyetlen baj, hogy nincs preorder, így az éjféli megjelenések nincsenek ott reggelre letöltődve a gépemen. :)
    Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.07.14. 12:21:43
  • n000rbi
    Nincs mit. Még az is lehet, hogy lesz egy példány, amit el tudok küldeni fritzlandba ;)
  • EFRM
    hali, vennék switchet, kérdésem, hogy a zeldat megvegyem hozza a lemezest/kartyast vagy inkabb digital store-bol erdemes (ha van ilyen egyaltalan)?
  • SlickAdam
    tenk jú azért
  • n000rbi
    Amikor linkeltem elérhető volt :(
  • SlickAdam
    frissitettem koran reggel. nem elerhetö.
    meg most is. nem elerhetö.

ez ilyen. kis gecik vmi figyelö szarral lesik mikor van 1 peldany es KATTTTTTTTTTT
  • n000rbi
    ADAM!

SNES Mini Amazon.de
  • Negritis
    elvileg a fire pro wrestling world -t a fejlesztő szeretné hozni Switchre
  • TDC Geronimo
    baszki olyan rajzok vannak splatoon 2 demoba a plazanal. Nem értem emberek hogy tudnak így rajzolni switchen. Beszarás
  • Negritis
  • Totti5
    WiiUn már megszoktam ezt a minőséget:)

Nagyon szép a Splatoon 2, megkövetem magamat, és ez simán jó kis folytatás lesz.
  • Pio
  • n000rbi
    A multi része annyira nem vonz, de ha lesz időm rápróbálok azért. Magát a demót egyébként már leszedtem és a tutorialt megcsináltam. Tényleg szebb (mondjuk csakis tabletopban láttam, mert jelenleg nem tudom tv-re kötni, de így is látszik a fejlődés)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.07.12. 16:30:55
  • TDC Geronimo
    splatoon 2 demot meglesed 15én?
  • SlickAdam
    1 kört talan vegigbirnek tolni :)
  • n000rbi
    Ar Arcade GP részek játéktermekben voltak csak (nem meglepő a nevéből), de arra nem gondoltam, hogy VR is lesz belőle :D

Nem a Nintendo fejleszti
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.07.12. 16:06:59
  • TDC Geronimo
  • n000rbi

• Negritis
    smi gond :D

közbe már jön a billenytűzet is: gso cikk
  • Pio
    Ahh boccs, csak annyit láttam, hogy twitter link és gondoltam, akkor a videót belinkelem én. Nem is gondoltam arra, hogy a twitter link mögött a videó bújik. :) Nem baj, jobb kétszer, mint egyszer se! :D
  • Negritis
    én twitteren láttam, akkor még nem találtam hirtelen a tube-n #6142

egyébként kiváncsi leszek h az nba és a wwe mennyire lesz butítva a switchen

valamint h egyéb 2k címek - xcom, civ ... - várhatóak e
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.07.11. 21:57:11
  • Pio
  • Pio
  • Pio
    Vicces, hogy pont a minden teljesítménymániás által lenézett Nintendo az első konzolgyártó, aki megbízhatóan hozza szinte a teljes kínálatában a 60 fps-t. :)