9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Pio #6225 Erre megoldás lehet mondjuk belőni egy platformfüggetlen voice chatet telefonra és azt használni. Nekünk például mumble szerverünk van, de ott a totál ingyenes discord például pont erre a célra.
Értem én, hogy nem ugyan az és jó lenne, ha lenne a switchen egy natív, bármikor bármire használható voice chat megoldás, de nincs. Viszont ha tényleg fontos lenne erre egy megoldás, akkor van.
Írtam is, hogy szégyenteljes ez az egész megoldás, de már tényleg annyiszor pörgött ezen az internet. Most tényleg konkrétan azon pörgünk még egyet, hogy igen, pont olyan lett, mint amilyen tudtuk, hogy lesz, sz*r. Szerintem ez igenis túlzás. Pláne, hogy sajnos látszott, hogy a Nintendot nem különösebben érdekli a népharag ezzel kapcsolatban.
Mondjuk azt is elismerem, hogy nem tudom, milyen megoldás volt/van erre mondjuk 3DS-en. Ha ott van fasza natív voice chat, akkor tényleg elég szomorú ez a visszafejlődés.
Egyébként a Mario + Rabbidsot is ajánlom az évvégi watchlistre. Majd úgyis írunk itt, hogy milyen, megéri-e. -
Bandicoot #6224 Neked nem okoz. Nekem aki majd tolná haverral a Mario Kartot és egyéb multis ökörséget haverral online,nos okoz,mert mindig pofázunk közben, abszolút emeli az élményt az egymásnak beszólogatás,röhögcsélés.
Nem emiatt adtam el a gépet (és nem is spórolásból), csak leírtam hogy egy ordító hibának tartom (és abszolút nem nagyobb a füstje mint lángja, az online ilyen módon haverokkal döglött ügy a Switchen, ahogyan a savegame backup is probléma,főleg ha eladod a Switchet,vagy meghal - én is buktam a Zelda cirka 200 óráját de nem érdekel már), szimplán inkább számítógépet fejlesztettem az árából és ahogy írtam késöbb újra beszerzem a Switchet, addigra a Zeldán és Mario Karton kívül lesz más is ami érdekelni fog rajta - lásd év végén a Mario például, avagy a xeno, stbstb.
Abszolút nem tartom sem fikagyárnak sem problémának hogy ezen pörögnek mert ez egy hatalmas baklövés egy olyan platformon amire online szórakozásra és haverokkal történő online kikapcsolódásra is akarnak játékokat nyújtani. A Switch elhajlás meg a reddites pörgés azon hogy karcol a dokkoló egy röhej volt,valóban telis tele fikagyárosokkal. De ez az online dolog megérdemli maximálisan jogosan a durva kritikát mert egy rettenetesen elb*szott megoldás. -
Pio #6223 A játékok továbbra is tök jók és egy konzolnál számomra ez a lényeg.
Az, hogy most az egész mainstream megint rinyál azért, mert pont olyan lett a voice chat, mint amilyen már hónapok óta tudtuk hogy lesz megint ilyen clickbait tartalomgyártás, ami jól láthatóan be is jön, mert az egész internet ezen pörög, miközben a Nintendo sorra dobálja ki a gépre a 8-10 pontos játékokat.
A voice chat megoldás értelmezhetetlen és szégyenteljes, ezt én is osztom, de szerintem nagyobb a füstje, mint a lángja. Semmilyen szinten nem okoz nálam lelki törést az, hogy nem fogok voice chatelni splatoon közben, mert soha nem is így terveztem vele. Ettől még persze megértem azt, hogy sokakat zavar, de az, hogy már a mainstream, nem gamer sajtó is címlapon ezen pörög azért elég erős overkill, pláne, hogy ez most nagyjából a harmadik-negyedik fikahullám ennek kapcsán.
Mondjuk azt, amikor egy ember postolta redditre, hogy elgörbült a gépe és ez egy végtelen fikacikk és fikakomment hullámot generált az interneten szerintem semmi nem fogja felülmúlni. :)
Ez a megveszem a zeldáért - eladom - aztán újra megveszem a marioért dolog részemről nehezen értelmezhető. Nem hiszem, hogy ezen pár ezer forintnál többet lehetne nyerni, akinek pedig nem fér bele, hogy pár hónapra egy switchben elfekvőben tartson 100ezer forintot én nem is tudom, miért vette meg egyáltalán. Ez egy szórakozási cikk, ilyesmi a felesleget célszerű költeni. Mondjuk az is tény, hogy én eleve rühellek bármit is használtan adni-venni. Ha esetleg én nem értek hozzá és ezzel hatalmas összegeket lehet leakasztani, akkor szóri. :) -
Bandicoot #6222 Zseniális ötlet. Úgyis elég nagy a Switch hátulja,rászikszalagozom a telefont, jack elosztó és had szóljon...
Komolyan aki ezt a Nintendo-nál kitalálta a lehető legmesszebb kéne kirugdosni a picsába és mély elnézéskérések közepette megoldani hogy Switchen legyen a lobbi az online meg minden egyéb....
Nem köntörfalazok, a Zelda kitolása után eladtam a gépet a francba,majd év vége felé - esetleg feketepénteken ha emag vagy valaki beakciózza - megveszem újra már csak a Mario miatt is.... De elég volt,gondolom a savegame backupolásának lehetősége a mai napig nem oldódott meg...És még ez a multi megoldás is...Mehh...
Jöjjenek csak a címek,aztán egyszerre rárontok. -
Negritis #6221 nem, kell venned egy extra cuccot ami 1x megy a telóba és a switchbe :D
és igen, ez ftard megoldás :D -
Bandicoot #6220 Számomra továbbra is rejtély marad, hogy hogy a fenébe lehet majd online kommunikálni egymással. Dugjak headsetet a telefonba, ami félig van a fülemben a másik fülembe meg a Switchet dugjam, vagy hallgassam a hangszóróit?
Ez egy mocskosul ostoba megoldás,és abszolút felesleges. -
Pio #6219 Közben látom már megy is. :) -
Pio #6218 Letölthető, de egyelőre nem csinál semmit. -
#6217 Elérhető az online app már telefonra -
Negritis #6216 -
#6215 Ahogy a Nintendo 3DS XL Mario Kart 7 csomagja is. Abban annyi volt az úgymond "szerencsém", hogy megvolt már a fizikai változat előtte, de amióta digitálisan van meg a játék, a kazetta a tokjában van, és a polcot ékesíti, ezzel el is vesztette a "használati tárgy" funkcióját, mert azóta, hogy átvittem a mentést a digitális változatba soha elő nem vettem a kazettát. -
Negritis #6214 nekem a new3ds Dragon Ball bundle is digitális volt :( -
#6213 Azt én sem szeretem, és kifejezetten örültem annak, hogy a Wii U-s Mario Kart 8 pakk fizikai játékkal érkezett. De nemrég nyilatkozott Reggie olyat, hogy a Mario Kart 8 Deluxe esetében milyen népszerű a digitális változat, mert a játékosoknak nem kell kazettát cserélni, elég csak rákattintani az ikonra, és mivel hordozható gép, ezt külön előnynek írta. Nem tartom kizártnak, hogy ennek okán most már mindegyik Switch pakk digitális lesz. Én sem örülök neki, mert szeretek fizikális formában játszani, a tokját a polcomon, gyűjteménybe tudni. -
SlickAdam #6212 10000000%, hogy lesz Mario pakk. en is örülnek egynek.
szerk.: viszont ezek a pakkok a jatek digital verziojaval erkeznek altalaban... adam azt meg nem szeresse. tenyleg csak a multis cuccoknal hajlanek ra
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.07.19. 09:30:32 -
SlickAdam #6211 vagom, csak arra probaltam celozni, hogy ha lesz is akcinnyo, nem nagy. de hat a kicsi is több a semminel.:) ICÖ SZÁMTIN -
Negritis #6210 itthon is szokott lenni black friday akció már :D -
#6209 A Fekete Péntek még jöhet november végén, és az nagyban növelné a vásárlás esélyét nálam, ha tényleg lenne gyári Mario Odyssey Switch pack valami menő artworkkel a konzol dobozán. Nagyon érdekesen fest a játék, sok újdonság lesz benne, alig várom, hogy kipróbáljam. -
SlickAdam #6208 amazonon most volt éves nyári nagy Prime akciozas. na volt Switch is, nagy pakkban.
gep + zelda + zelda dlc kod + speci tok + meg valami. összeadtad az egeszet (majd' 500 euro ertek) és akcioban valami 20-al volt olcsobb.:) örül az ember, ha jut gep.:D -
Negritis #6207 black friday alatt amúgy van rá esély h 15-20% kedvezmény legyen rá
de sztem karácsonyi bundle ha lesz is 120k körülre várható -
#6206 Mondjuk az is igaz, sőt azt hiszem a Wii esetében azt is megtették egyszer, hogy árat is emeltek... Úgyhogy tényleg hiú ábránd. ^^' -
SlickAdam #6205 olcsobb lesz? nem gyözik gyartani, akkora az igeny jelen arcedula mellett.:D -
#6204 Ennek örülök is, csak eléggé kicsi az esélye annak, hogy addig tudok Switchet szerezni. Az az egyetlen reményem, hogy ha kijön a Super Mario Odyssey, akkor azzal pack-ban olcsóbb lesz (játékkal együtt mondjuk 100.000 Ft, egyébként is nagyon szeretem a Mario packok dobozait, ha lehet, így veszek Nintendo konzolokat), és akkor igen. Amúgy Nagyon vágyom rá. Hiába van meg Wii U-ra a Mario Kart 8 DLC-vel, Switch-re is megvenném a Deluxe-et.
Újdonság: Nintendo Switch Online alkalmazás elérhető.
Utoljára szerkesztette: Super Mario, 2017.07.19. 08:10:09 -
Negritis #6203 még kb fél évig ingyenes az online teljesen -
#6202 Nagyon jónak néz ki a Splatoon 2. Még nincs Switch-em, de egy barátom múlt hétvégén kipróbálta a SplatFest-et, és nagyon bejött neki. De az online részleg állítólag nem működött valami jól. Gondolom, tesztelik még, és remélem fogják ezt javítani, mert akkor nem fizetnék az online szolgáltatásért.
Utoljára szerkesztette: Super Mario, 2017.07.19. 07:57:24 -
Pio #6201 -
Negritis #6200 -
Negritis #6199 mióta videók is vannak a 9gagen ez hatványozottan igaz -
#6198 -
#6197 egész jó kis montage splatfestről
-
Pio #6196 Redditen egy többé-kevésbé értelmes közösségi moderációs rendszer van és adminok, szóval noha bárki kitehet kamu hírt azért viszonylag hamar kipucolódik onnan, pláne a tematikus subredditeken, ahol azért a témához többé-kevésbé értő emberek vannak.
A 9gagen sajnos erről szó sincs, az egy profitorientált vállalkozás, szóval bármi mehet, ami jogilag nem támadható és a közönség is teljesen vegyes.
Itt azért elég OFF, de egy kis érdekesség a 9gagről. Minimális utánajárással meg lehet tudni, hogy a 9gag kontentjének a jelentős részét botok generálják, amik más, hasonló oldalak (4chan, reddit, imgur, stb...) tartalmát repostolják.
Ami viszont a durva, hogy elég érdekes cenzúra van az oldalon. Ha egy post alá beírsz bármit, ami ezekre az oldalakra vonatkozik, például azt, hogy "ezt a képet én készítettem és osztottam meg a redditen 3 napja" de akárcsak annyit, hogy "imgur", akkor automatikusan moderálva leszel, de erről Te nem tudsz. Vagyis Te úgy fogod látni, hogy ott a kommented, de senki más nem látja azt. Nem emberi moderátor dönt erről, egyszerűen bármilyen rokon oldal neve tiltólistás és efféle moderáció megy rá automatikusan. Néhány ilyen után pedig a rendszer mérlegelés nélkül minden kommenteddel így jár el, vagyis Te látod, de más nem és erről nem is tudsz. Ezt olyan jó 1 éve teszteltük ki pár haverral, de meglepne, ha azóta bármi is változott volna. -
Negritis #6195 nem kezeltem hírforrásként és nekem is fennál a gyanúm hogy fake
+ redditen nem néztem utána ami egy fokkal talán hitelesebb lehet
nemtom amúgy h egy sima HD mennyit tenne hozzá mert ezeket én nem toltam (sajnos) -
Pio #6194 Fake. Azért a 9gaget ne kezeljük hírforrásként. Pláne, hogy a kontent nagyját botok lapátolják össze más humorportálokról. -
#6193 ja. 20. HD remaster nem érdekel ebből már -
SlickAdam #6192 hd nem eleg ebböl, minimum egy közepes remake kell, hogy legyen ertelme szvsz. ha az nem megy, akkor 3DS-en is több, mint fantasztikus. -
Negritis #6191 9gag post
törölt tweet az ocarina of time hd switch-ről
dec 19el
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.07.16. 18:33:21 -
-
#6189 -
#6188 azt mondták demoba már lehetett partyt csinálni -
SlickAdam #6187 mar nem random oszt be? -
Pio #6186 Első és utolsó ~40-50 percben, a közepe alatt sajna más dolgom volt.