9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
#6305 -
SlickAdam #6304 örület -
#6303 Őrület jók.
-
#6302 Mindenképp megéri a pro kontroller. Minden kényelmesebb vele és nagyon jó az akksi ideje -
EFRM #6301 értem, köszi :D -
#6300 Nem tolom motionnel. Pro kontrolleren vannak rendes stickek -
EFRM #6299 aha a joycon stick fura nekem a forgashoz, de vajon itt mennyiben mas. motion controllal tolod ugye?
ahhhh nem tudom elddonteni kell-e nekem ilyen... kicsit huzos ;y -
#6298 Jobb ravaszok, L és R gomb. Sokkal kényelmesebb és normális analóg stickek, amivel lehet rendesen célozni. Ég és föld a különbség -
EFRM #6297 kerdes: mennyiben mas (jobb) mintha csak az alap controllert (a 2 jconnal) hasznalnad? en 2 kulon joyconnal + motion iranyitassal tolom, de vhogy nem az igazi.. lehet hulyen tartom a kezem de nem mindig jo.. hmm -
Negritis #6296 -
Negritis #6295 kint az overcooked -
#6294 több, mint a gamecube életciklusának teljes japán eladása. valóban nem semmi.
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2017.07.27. 08:40:34 -
Negritis #6293 Január 23 Lost Spear megjelenés switchre / ps4re -
Pio #6292 4.7 millió? Brutális. Eredeti becslések szerint jövő március végére volt ez a célszám.
Illetve itt a válasz arra, hogy miért nem adták ingyen az 1-2 switchet. Mert több, mint 1 millióan megvettük. :) -
#6291 Biztos lehet kapni rá 3Ds napfény védő fóliát:) -
SlickAdam #6290 ugy ertem nem letezik olyan keszülek, ami napon lathato. mindegy milyen speci bevonattal meg fenyerövel latjak el. -
#6289 #6285 -
SlickAdam #6288 pedig elerhetö Amazon-on. de raerek, alig jatszok mostanaban, ha meg igen, par perc 3DS este agyban es be is alszok.
amugy meg semmitsemnem lehet latni genyo nagy fenyben. ja meg fel is forrna a Sziccs a napon. inkabb szörföljenek rajta.:) -
#6287 Hogy jön ide? Úgy, hogy feltételezem annak a fényerejéből indulsz ki, mer' még mindig nincs sziccsed! -
SlickAdam #6286 hádde nem 3DS-el jatszanak a videoban. hogyan jön az ide? HE?! -
#6285 ...de tűző napon szart se látni :) Kipróbáltam, hogy ne a levegőbe beszéljek. Viszont nagyobb a fényereje, mint a 3ds-é, ez tény -
#6284 Azért nem 3ds ez a fátyolos képével. Maxon eléggé tud világítani. -
SlickAdam #6283 lovacskának a pucuját latnanak barmit is a tüzö napon.:D roller -
Negritis #6282 -
#6281 A konzolból június végéig bezárólag 4.7 millió példány került a boltokba
A gyenge kritikák ellenére a 1-2 Switch is elcsúszott 1.22 millióig, összesen pedig 13.6 millió szoftver fogyott a gépre.
The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Switch) - 3.92 millió
Mario Kart 8 Deluxe - 3.54 millió
ARMS - 1.18 millió
Splatoon 2 sold 671k in Japan.....plus more digital on top of that. Japan loves Splatoon 2. Zelda did 193k and MK8D 280k at launch
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.07.26. 10:20:43 -
#6280 2 óra turf war grind után meglett végre 10es szint és unlockolódott ranked. Hát ez eddig is nagy fun volt, de ez rápakolt még 2 lapáttal :D
Továbbra is beteg rajzok vannak...
-
#6279 Nagyon örülök, hogy megvettem a pro kontrollert. Ma kipróbáltam handheld modeban splatoont. Hát szerintem játszhatatlan. Anno első testen se ment jól, amikor a 2 joyconnal toltam. Pro kontroller multiba szerintem ehhez a játékhoz elengedhetetlen -
Negritis #6278 DestructoidVerified account @destructoid Jul 23
More
You can unlock Shin Akuma in Ultra Street Fighter II: The Final Challengers with a special code http://dlvr.it/PXhtxh -
Negritis #6277 twitteren már megy a kérdés hogy mi lesz és mikor switchre :D -
#6276 3ds és WiiU játékok gold point-ért -
#6275 ilyen rajzok beszarok...
-
Pio #6274 Én csak ránéztem, aztán úgy döntöttem, hogy megvárom a másodikat is és majd együtt karácsonykor pár nap alatt. -
#6273 Zelda DLCt letolta valaki? -
#6272 Igen :) -
Pio #6271 Ugye Te vagy Gero? Elég hirtelen elég sokan veszegettük fel egymást a testfire alatt és a magyar facebook csoportból, így röstellem, de nem tudom 100%-ra, hogy ki kicsoda... :$
Amúgy valami baj van handheldben a gyroval, ha fekszik az ember, lényegileg használhatatlan, mindig felfele mutat és nem lehet resetelni, innentől kezdve, mivel rettenetesen bénán célzok analóg stickkel ilyenkor csak a roller marad. Tényleg nagyon hiányzik a BOTW irányítás. Ezt leszámítva viszont a játék zseniális.
A rollerrel az a bajom, hogy érzem, hogy újoncnak és újoncok ellen az az egyik leghatékonyabb fegyver, de azt is érzem, hogy a rutinosabb arcok nagyon durván kijátsszák a rollert, egyszerűen meg se lehet karcolni őket vele.
Hasznos tanács, hogy a telefonos appban levő store-ból tudtok venni 2-3 slotos ruhákat már most is.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.07.23. 06:59:08 -
#6270 1* rád joinoltam toltunk is egy kört egymás ellen, de utána kiléptél :( -
#6269 -
Negritis #6268 oh :D
épp balatonon voltam azon a héten így csak most találtam rá :D -
Pio #6267 IDE linkeltem még pár számot, azokat is ajánlom. Zseniális. Majdhogynem csak ezzel eladták. Ha jó review-kat kap biztos a vétel.
Ja és ahogy ajánlottátok azóta meghallgattam a korábbi Xeno zenéket. Brutáljó. -
Negritis #6266 link alapján belehallgattam a zenébe és omfg
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.07.22. 09:01:20