Nintendo konzolok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
... a nintendo részvények értéke a bejelentésre pedig 5%-al nőtt.
n000rbi
Köszi! A kocsiban a tükörnél lóg egy golden mushroom, na most ha bedobom útközben ezt a cd-t, hát nem lesz ellenfél 😄
Készpénzes ebay-es vásárlás sajnos (a 3D World OST az tényleg pontokból lett meg)

Jelenleg még semmilyen Switch-es MyNintendo award nincs, lehet gyűjtögetni a coinokat (ami röhej, hogy csak a retail játékokért kérhetsz coin-t, digitálisért nem jár semmi)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

n000rbi
<#taps>

Eddig is bírtam Jackman urat, de most még szimpatikusabb lett 😄

öcsémnél van most 3 hétig 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

hogy müködik az uj club rendszer? ez amugy mar regen is volt, csak lemaradtam rola 😞 grat!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Ez meg most érkezett japániából 😊

TDC Geronimo
beteg 😄

n000rbi
Hogy álltok? 😊

Totti5
Offical : Beyond Good and Evil 2 nem lesz az E3on.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

pedig en tuti nem fogadtam volna ra... 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Totti5
Capcom has dropped quite a bombshell tonight. The company has confirmed that Monster Hunter XX will be coming to the Nintendo Switch

TDC Geronimo
heh ez még poén is lehet 😊

tigeroo
szeretném megvenni a luigis mansion: dark moon 3ds-re digitálisan, kérdésem hogy milyen nintendo fiókot érdemes létrehozni? magyar régióval nem lesz gond ha úgy regisztrálok be?
n000rbi
Imádnám.

vmi full 3D-s, picit nyitottabb Captain Toad kene (a la Luigi's Mansion) jo sok logikai feladattal.

Totti5
+1 badass az alsó kép.

Ilyen és hasonló címeket várok...

De előtte kérek egy Captain Toad 2-őt!!!!

Ebből még bármi kijöhet. Én egyfajta King's Bounty játékmenetet látok vele nyilván nem nagy seregekkel, hanem inkább taktikai játékként.
Simán elsülhet nagyon jól én is várom a bemutatót.
n000rbi
Nagyon várom 😊

azok a nyulak! <#banplz>

n000rbi
Mario + Rabbids Kingdom Battle key art leaked

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#vigyor2>

<#szeret> gyütt

n000rbi
ARMS Control Schemes

Pontosan ezt fontolgatom.

De lehet, hogy megtartom, és 10 év múlva "vagyonokat" fizetnek majd érte, mint most a NES Classicért.

De még előveszem Zeldácskát. Van sok hely, amit még nem láttam, és mostmár a fullos karddal és pajzzsal levágok mindenkit. 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

<#eljen>
kicsit sajnalom, hogy eladtam a sajatomat. lehet nezek egy olcsot en is.

n000rbi
Gyün a Splatoon, 5k-ért, angol, normál kiadás.

de hat a jatekok a Nintendo Switch-en vannak, mondod vala minden hsz-odban... <#nemtudom>

ha elnemtudod kepzelni miert kapcsolnad be ujra, akkor lehet el kene inkabb adnod, nem?

Nahh, egy kis összefoglaló a játékról.

Az elmúlt egy hónap játékidejét nálam kizárólag Zeldácska töltötte ki. Egy számomra ismeretlen világ, ismeretlen játékmechanika várt, hatalmas térképpel, és egy elbűvölő világgal. A játék szerintem art-ban csillagos ötös, csakúgy mint az egész világában, a maga hatalmas térképével, időjárásrendszerével, mindennel. Sok helyen elbüvölő, néha elérzékenyítő, patikamérlegen adagolt zenével.

Ami tetszett:

* Link
* Zeldácska - elbüvölő, na
* a story
* a Divine Beastek dungeon-ök kreativitása
* utólag visszanézve a bossharcok
* a főzés - ez valami elképesztő jópofa
* a grafika, a maga rajzfilmes világával - csodálatos!
* shrine-ok
* az eldugott csúcskard és pajzs, illetve ahogy azokat meg lehet szerezni
* milliónyi apró, kreatív ötlet

Ami nem tetszett:

- a harcrendszer
- egy két olyan dolog, amire magamtól a büdös életben nem jönnék rá

Amit szívből utáltam:

- a lézeres szamovárok

Összességében egy nagyon egyedi, nagyon szép, nagyon mesés, nagyon elbüvölő játékot kaptam, melyben technikai problémával egyáltalán nem találkoztam. Sosem szerettem a pontozást, de nálam ez egy 10-es játék összességében, bár azt a térdremegős hájpcunamit, amit tapasztaltunk vele kapcsolatban, én nem érzem.

Switch megy téli álmot aludni, elképzelésem sincs, milyen játék lehet az, amiért újra bekapcsolnám.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Kalamitás Genon jobbletre szenderult.

Porog a credits.

este vmi közös kartozás?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Na, az X nem mukodik. Az nalam a sprint gomb. A B se, mert arra meg felrepul. Az Y se mert az meg az attack 😊 szoval nem tudom elovarazoslni. 😞

Ezt tudtam, ezzel nem volt gond. 😊

Kongy
A gyík blokkolásban segít, mindegy ha nem jókor parryzel, mert így is úgy is felfogja az ütést. Azzal a gombbal hozod elő, amivel a pajzsot is.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Koszi. Budos eletben nem jottem volna ra magamtol.

Amugy se a tevet se a masik szart nem tudom mire jo, igy hasznalni se. az elefant meg a pajzsos allat tiszta, a masik ket dog nem. Es nem is mondtak amikor legyoztem oket, mit kene a kepesseggel csinalni.

Kongy
Amikor a 2. fázisba lép, akkor csak a teve speciális képességével tudod sebezni, az X-et kell nyomva tartani, lesokkolja a villámcsapás, és aztán kell ütni, mint az állat. Ezt 2 max 3-szor kell eljátszanod, amíg töltődik vissza a cucc, addig kerülgesd a támadásait. És ennyi

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

db xv twitter

PC-re megvettem már mind2-t de switchre is megveszem szinte biztos 😄

Nem birok Genonnal. Elso fazis masodik alakjat nem sebzi semmi. Se amkard, se a robbano nyil, nem vesz le semmit a hpbol. Ez igy erdekes lesz.😞

A lezert en nem tudom visszalokni ra, szoval ha az a megoldas csak, akkor reszemrol Zeldacska ennyivel ennyi.

Megtortent.

n000rbi
Meg úgy általában az eshop 😊 Engem a teljes kuss zavar a legjobban (menüben is). Komolyan valami jó kis nintendo-s zenét igazán tehetnének alá. (NES Mini menü zenéje is milyen fülbemászó csoda)

az eShop kereső lehetne jobb

Kongy
Nos, igen azt nem árt beszerezni 😄

En meg azon gondolkodom, miert nem eleg 86 bomb arrow Ganonhoz. S hogy megszerezzem e azt a bizonyos kardot, amihez 13 sziv kell...10 van csak..

n000rbi
Jaja, remélem lesz decemberben márijós is, mert akkor lecserélem a szürkét. Egyébként nagyon kitalálta a Nintendo, hogy minden kontroller ennyire könnyen szerelhető. Kb. 6 sima phillips csavar és máris új markolatot, burkolatot lehet rádobni a pro kontrollerre.

Találtam 6-ért Splatoont, szerintem rárepülök.

Kongy
Egyébként tegnap végeztem Ganon-nal, de még van rengeteg side quest hátra, a main story így is beletelt 40 órámba kb 😄

most rendeltem egy natur-t
de remélem lesz majd monado-s is mert azt is behúzom tuti

faszom h 2 pro controller + 2 set joycon az alap amiről indulok 😄
és lehet még beszerzek egy charging grip-et is mer csak 😄

jol FEST 😊

rosszabb mint Darky 😄

Kongy
Tényleg bravó mert van skip 😄DDDD