9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
#6345 10-e óta kint van... ;) -
SlickAdam #6344 demonak is kene erkeznie lassan, nem? mintha olvastam volna, hogy lesz -
Negritis #6343 ha jól láttam van új MH Stories trailer
és b+ lehet megvett kilóra :D -
Negritis #6342 elvileg a cég aki - egyedül - beszállítja a touchscreeneket a switchez csődközelben van -
Pio #6341 Mai Switch release-ek:
-
Pio #6340 -
#6339 Volt?
-
Negritis #6338 Nintendo UKVerified account @NintendoUK 24s25 seconds ago
More
Prepare for an intense arcade shooter! Graceful Explosion Machine is on sale on #NintendoSwitch #eShop until 15/08 -
Pio #6337 Új patchet kapott a BOTW, elvileg holnaptól valami cuccokat lehet hozzá igényelni a news oldalról, nem teljesen értem, hogy mi a fene ez.
Illetve az ARMS is kap egy patchet holnap. Valószínűleg semmi komoly újdonság, hisz már hallottuk volna, viszont elvileg kidatamine-oltak jónéhány új karaktert, szóval jönni fog még hozzá kontent bőséggel. -
Pio #6336 -
SlickAdam #6335 én márióval sztem. -
#6334 Tudod, hogy ez csak szerencsejáték, bármi megtörténhet
Mikor veszitek már a gépet? -
SlickAdam #6333 kerdes, hogy mennyit :D
amugy meg: -
#6332 Ne aggódj, 5 percet se játszottam a battle mode-dal.
/online race-ben viszont 12 résztvevős futamokat nyerek japók ellen -
SlickAdam #6331 basszus mire odajutunk tottussal... megnagyobb alazas lesz, mint korabban.
lufis harcot is nyomod? ha nem, legalabb azzal varj be minket! :) -
#6330 Az a baj, hogy mióta megvettem a Kartot, csak azzal játszom :D (pedig még a Zelda sincs befejezve...)
-
Negritis #6329 -
#6328 Just yesterday, around 5,000 people lined up outside of Bic Camera Ikebukuro in Tokyo. A day later, 5,000 people in Kawasaki lined up as well. They were lining up for yet another Switch lottery. It's worth noting that a day later, another 3,000 people were lined up to try again. Overall, 10% of those people ended up leaving the line with a Switch. -
Pio #6327 Há' ha nem kommentelünk róla, akkor az a bajod, ha meg igen, akkor meg az, próbáljon Neked a kedvedben járni az ember... :D -
Pio #6326 -
SlickAdam #6325 jovanna, csak mondom, mert hüledeztek itten, mintha nem latott volna a vilag ilyet before.:) -
Pio #6324 Öööö.... okkké... :) -
SlickAdam #6323 ugyanez volt az egyben is.:) -
Pio #6322 Vége az első splatfestnek, a mayo nyert.
Baromi jó ötlet ez a splatfestesdi és külön jó volt, hogy járt hozzá egy egyedi pálya, egyedi festékszínek és az egész környezet alkalomhoz illőre volt alakítva. Már alig várom a következőt. :)
Közben amúgy már a harmadik ingyen fegyver jött a játékhoz és van egy leak a következő nagyobb patchről is, ami új pályákat fog behozni. -
Negritis #6321 én is imádtam :D
újabb trailer:
-
#6320 Na Blaster Master Zero letolva, nem volt azért olyan vészes ez a főboss, kb 5x sikerült. Szuper kis játék volt, szerintem még tuti végigtolom párszor. :)
Utoljára szerkesztette: balee4, 2017.08.05. 22:53:37 -
SlickAdam #6319 tenyleg, uj Shovel Knight (ingyenes) DLC kint van mar? pl 3DS-re. -
#6318 Ezek jöttek EU-ba is, illetve ma jött a Shovel Knight a Blaster Master Zero-hoz, ráadásul 2 hétig ingyenesen letölthető. :) -
Negritis #6317 bíztató h vannak kedvezmények, hátha lesz hamarosan egy Zelda is :D
sys update mit tartalmazott? -
Pio #6316 Illetve jött pár új játék is:
Slime-san
Use Your Words
Retro City Rampage DX
Puzzle Adventure Blockle
Gunbairch
Strikers 1945
ACA NBEOGEO Aero Gihters 2
Ez az NA eshop, lehet, hogy az EU eshopba nem ma jön mind. -
Negritis #6315 Nintendo UKVerified account @NintendoUK 2m2 minutes ago
More
Roll up, roll up! Rolly roguelike TumbleSeed is on sale on #NintendoSwitch #eShop until 17/08 -
Negritis #6314 Nintendo UKVerified account @NintendoUK 54s55 seconds ago
More
Experience epic JRPG action wherever you go! I am Setsuna is on sale on #NintendoSwitch #eShop until 10/08 -
Negritis #6313 -
#6312 Látom testelik a hwt, hogy mennyi swt vesznek rá az emberek. De legalább jönnek a 3rd party cuccok még ha nem is új címek. -
Negritis #6311 -
Negritis #6310 faszom, most jött a gw2 kieg bejelentés és sok lesz ez így
főleg h augussztus is Pokken + Senua -
#6309 Day1 vagy mi. Majd ha lesz Switch. -
#6308 -
EFRM #6307 esti salmon run-ra jön vki? vagy ezeket nem érdemes annyira tolni? -
EFRM #6306 tényleg nagyon jó :DDD