9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Pio #6385 Jut eszembe ki veszi a rabbidsot és milyen módon veszitek? -
Pio #6384 Én nem várnék semmi extrát, bemutatnak 1-1 új pályát azt annyi. Lehet meg se nézem, hogy ne spoilerezzek többet. :) -
#6383 Samus-t nagyon várom. :)
Zelda Twilight Princess HD - gyerekek ez vmi csoda, nem is tudom, hogy maradhatott eddig ki, nekem kicsit jobban is tetszik mint az új Zelda :) -
Negritis #6382 mondjuk ezeket a directeket én szeretem, de sokat sztem felesleges várni tőle
az odysseynél lesz újabb gameplay gondolom
de hogy a samus-nál mivel mentik meg az amiibo dlc-t arra kiváncsi vagyok -
Pio #6381 Boccs a duplázásért. :)
Amúgy ne előre vágott directre számítsatok, inkább amolyan élő közvetítés. -
Pio #6380 A következő héten lesz a gamescom, ahol a Nintendo is ott lesz. Ennek örömére 2 Nintendo Direct is fog érkezni:
szeda (23.) 15:00 - Super Mario Odyssey
csütörtök (24.) 12:00 - Metroid: Samus Returns
2 Nintendo Direct lesz a gamecom alatt, de semmi újdonság. Szerdán 3-kor Mario Odyssey, csütörtökön délben Samus Returns -
Negritis #6379 -
Pio #6378 új játékmegjelenések Switchre:
Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.08.18. 17:56:37 -
Pio #6377 Ráadásul a Nintendo játékoknál csak a physical eladásokat számolják. -
Negritis #6376 Nintendo UKVerified account @NintendoUK 19m19 minutes ago
More
The Classic Squiffer will be added to #Splatoon2 tomorrow morning for free! #NintendoSwitch -
#6375 USA Július eladások.
The top 20 games, in terms of dollars sales in the US, were as follows:
Splatoon 2
Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy
Grand Theft Auto 5
Final Fantasy XII: The Zodiac Age
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Injustice 2
Mario Kart 8
Overwatch
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
NBA 2K17
Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands
Call of Duty: Modern War
Call of Duty: Black Ops 3
Minecraft
Call of Duty: Infinite Warfare
MLB 17: The Show
ARMS
Battlefield 1
Mass Effect: Andromeda
Tekken 7
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.18. 11:10:17 -
Negritis #6374 én monado festésre várok a második pár joyconig :D -
#6373 Lehet csinálok a szürkékből egy pár fehéret...
-
Pio #6372 Ja, nem zavar egyáltalán, meg mivel napi szinten követem a switch redditet ezért már előre tudom, hogy miből lesz mainstream hírverés, gyakorlatilag ha egy negatív hírt felszavaznak a hot page-re, akkor arról tuti cikkezni fog a mainstream. :)
Amúgy bevallom tényleg függetlenül attól, hogy tulaj vagyok amennyire lehet objektíven szemlélve durvának tartom, hogy mennyire széllel szemben megy a gép ami a mainstreamet illeti.
A géppel pedig úgy vagyok, ahogy korábban írtam. Mivel nekem nem volt Wii U, ezért a BOTW-re ez az opció volt adott és miközben az ending ment a képernyőn 130 óra után már elégedetten mondtam magamban, hogy ha innentől kezdve soha semmire nem használom a gépet számomra akkor is megérte. Minden idők egyik, ha nem a legjobb játékának tartom és ez azóta se változott, sőt, inkább erősödött. A mai napig van, hogy egy picit belépek a játékba és csak úgy mászkálok ide-oda, gyönyörködöm benne.
Van jelenleg 6 olyan bejelentés, ami mindenképp érdekelni fog (Odyssey, Xeno 2, Kirby, Yoshi, Metroid, Rabbids), ha ezeknek csak a fele 8+-os lesz, akkor már maximálisan elégedett ügyfél leszek.
Szóval nekem már akkor se igazán lesz csalódás a gép, ha holnap bejelentik, hogy már senki se veszi, ezért új fejlesztést nem kezdenek el rá. Az pedig az én személyes élményemet nem befolyásolja közvetlenül, hogy mennyit adnak el belőle, max annyiban, hogy ha sokat, akkor egyre több játék fog érkezni rá. De ez már tényleg nem olyan aktuális téma, hisz így is halomban áll a backlog már a switchen is. :)
De azért lássuk be, hogy egyelőre nagyon nem így áll a dolog.
Júliusi NPD leak:
NSW: 222K
PS4: 217K (+34.7%)
3DS: 105K (-44.3%)
Múltheti Media Create:
Switch – 87,798 (61,933)
PlayStation 4 – 34,691 (43,862)
New 2DS LL – 24,187 (33,871)
Szóval a 10 milliós célszám egyetlen ellenségének továbbra is a gyártási kapacitás tűnik. -
Negritis #6371 sztem is szimpla clickbait, de ettől még amíg az N nem cáfol lehet beszélni róla
persze ha van akit zavar akkor nem posztolok több ilyet
amúgy a videóban is van némi egészséges szkepticizmus a dologgal kapcsolatban
amit nem találok videó most, ott arról volt elmélkedés, hogy mi van ha switchből van még igény 1,5-2 millió darabra a világon aztán szépen kipukkad a lufi
és addig ne mondjuk, hogy mekkora siker amíg nincs meg a 8-10 milliós célpont
amivel egyébként én is egyet tudok érteni, és bár imádom a gépemnek és örülök az eddigi sikernek de óvatos duhaj vagyok -
Pio #6370 Gondolom mindig ez lesz, ha lesz két új random twitter post, ahol vízmértékkel kimutatják, hogy az adott switch nem nyílegyenes. :)
Rettentően sokan szeretnék, ha bukna a gép, ennek pedig elég durva clickbait ereje van. Szerintem szépen lassan átlépi a kritikus tömeget és ki fognak fújni ezek a témák. -
Negritis #6369 omfg az MH Stories demo engem megvett kilóra
picsába így kell a 3 amiibo is :D -
Negritis #6368 bending issue back:
-
SlickAdam #6367 en nem tudom mi az internetes mantra, ez az en velemenyem.:) -
Pio #6366 Nyilván amíg kevés volt, addig az volt az internetes mantra, hogy "nincs rá játék", most, hogy már sok van az a mantra, hogy "akkor öööö sz*rok a játékok rá". :D -
Negritis #6365 igazából a 3rd party AAA ami nincs jelen kb -
SlickAdam #6364 quality > quantity
igazi AAA csak egy mareknyi van (de azok jok). -
Pio #6363 Kapcsolódó érdekesség, hogy a Switch library nemrég az EU-ban is átlépte a 100 játékot.
Időarányosan a PS4 library ekkor 55, a Wii U library 51, az XBO library 37 játékból állt.
Ez a szám nem tesz különbséget remasterek, retro játékok, exkluzívok, multiplatformok között, de azért jól szimbolizálja, hogy a Switchnek egyáltalán nincs szégyellnivalója játékkínálat terén. -
#6362 Nincs játék, vége a gépnek. -
Negritis #6361 Night Trap 25th nem jön switchre
jajj mi lesz most velünk? :D -
#6360 -
Negritis #6359 John BainVerified account @Totalbiscuit 2m2 minutes ago
More
Playing probably the best Sonic game on my Nintendo switch and wondering who interfered with the timeline and where, to what end? -
#6358 -
Negritis #6357 -
Pio #6356 -
Pio #6355 Új pályák, új játékmód, ennyit tudok. Hogy ez pontosan mit takar, azt nem tudom. Azt hiszem lesz benne valami touchscreen-related dolog is. -
#6354 A Rayman-t már rongyosra játszottam ps4-en, de kíváncsiságból leszedtem. Gyönyörűen fut, ahogy kell, viszont számomra egyelőre érthetetlen, hogy mitől lesz ez a definitive edition. A menükben nem turkáltam, de alapból ugyanazt az irányítást kapjuk, mint ps4-en (tehát gombnyomással irányítod a "legyet" - mozgásérzékelés? Touchscreen?) -
#6353 Ganondorf és Shovel Knight nekem is a listán van. :)
Tölthető eshop-ból a Rayman Legends demó. -
Negritis #6352 én ma rendeltem amazonról shulk, ganondorf és shovel knight amiibokat :D -
#6351 Az amiibokat én is meg fogom venni. :D Mióta elkezdtem őket gyűjteni, nem bírok leállni, az újakat mindig megveszem.
Utoljára szerkesztette: balee4, 2017.08.14. 19:53:36 -
Negritis #6350 ha digital-ba szeretnéd tolni akkor érdemes :D -
puma1 #6349 Köszönöm a választ. Psnt csak azért írtam mert ps4em van viszonyítási alapnak :) akkor jó tudni, hogy kell szereznem egy memória kártyát! -
Negritis #6348 megnéztem pár amiibo-t és még 1 monster hunter stories trailert :(
asszem ez nekem must buy ráadásul 3 amiibo-val
megmozdít bennem egy "how to train your dragon" vibe-t :D -
Negritis #6347 üdv
az árak ahogy néztem kb egálban vannak
VISZONT a switch belső memóriája nem túl tágas (és akkor most kedves vagyok) de ha van egy SDXC (remélem jót írok) kártyád ami legalább 64g, de inkább 128g akkor az már kb elég
főleg h a N címek elég jól gazdálkodnak a tárhellyel
a switch store nem megy túl régóta (a konzol se :D) így a PSN-nel ellentétben a kedvezmények jóval ritkábbak
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.08.14. 17:38:16 -
puma1 #6346 Sziasztok. Egy el kezdő kérdésem lenne. Úton van a switchem, és szeretném mellé megvenni a zeldát. Van-e lehetőség mint psre storen keresztül vásárolni( digitálisan) vagy muszáj dobozosan megvenni? Illetve melyikkel jövök ki jobban? (melyik olcsóbb) köszi a válaszokat előre is!