Nintendo konzolok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.06.04. 22:19:31
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Gero: bittos huzza a kettediket is.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Na de amit ma először és még soha az eddigi többszáz óra kart alatt nem pipáltam: kanyarban driftelek, közvetlenül az első helyezett mögött, aki a bombáját megindítaná felém, de én tök véletlenül rányomtam az item gombra (semmi nem volt nálam) és valahogy elvettem tőle a bombát és már az én seggemnél volt 😮OO
Hogy ez bug volt, vagy tényleg lehet bizonyos itemeket "lopni", az jó kérdés...
imádom a disgaea-t 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Volt egy perfect köröm is, ahol nem is sérültem. 2 loss kb 30 win 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.06.03. 18:19:14
Szóval holnap 2:00-3:00, 14:00-15:00 és 20:00-21:00.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.06.03. 15:50:22
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ismét nagy fun volt, a kosaras mingamet szeretem 😊
ribbon girl <3
Nyilván van egy alapvéleményem,de ha záporozni fognak a játékra a nagyon rossz review-k, akkor azért érdekelni fog, hogy mi az a rejtett probléma, ami ez a (számomra) néhány fél órás session alatt nem derült ki.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.06.03. 03:06:59
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Nem az a lényeg hogy mennyire használjuk, hanem hogy miért kell ilyen hülye módon csinálni. S ezért PÉNZT kérnek.
Én csak X1en használom ki a funkciót, de ott folyamatosan. Még most is ezerrel fejleszti az MS a chat funkciókat és jó pár lehetőséggel bővült az előző hónapi frissítésben is. Pl egy apróság, de poén és jól jöhet... rendszer szinten kiteheted azt a kis ablakot a képernyő azon részére ahova akarod, és olyen átettszőséggel ahogy akarod ami mutatja a nevét annak akik éppen beszélnek. Tök jó funkció.
Eközben a Nintendo itt szerencsétlenkedik ilyen megoldásokkal. Nem az lenne a gép lényege hogy kompakt eszköz? mi akadálye volt hogy nem került rá egy jack-mic dugó avagy egy nintendó specifikus csatlakozó egy nintendó headsethez ( nem kell 7.1, egy mono elég mint pl amit kapsz az Xboxhoz is ) Tökéletesen kényelmes mindenre, bedugod a kontrollerbe és működik. Aki meg többet akar lehet venni drága füleseket.
Valszeg sosem használni Switchen mint ahogy WiiUn sem tettem eddig, de ettől még ez így nem oké ahogy az N előadta. Haladni kellene a korral, nem hülyeségekbe ölni a pénzt.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.02. 19:38:52
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ettől függetlenül szégyenteljes az, amit ebben a témában a Nintendo művel, de semmilyen szinten nem dealbreaker dolog ez számomra.
Az mondjuk elég fura, hogy ott vigyorognak rám a friendlistán az avatárok, de semmilyen módon nem tudok senkivel kommunikálni, de tudok vele együtt élni.
Viszont az éves 20 pénz a többi platformhoz képest igen kellemes összeg és cserébe folyamatosan bővülő retro libraryhez fér majd hozzá az ember, illetve én még kíváncsi vagyok, milyen eshop kedvezmények járnak hozzá, mert tekintve, hogy azért szoktam switch játékokra költeni azt se tartom lehetetlennek, hogy több, mint 20 pénzt spóroljak a történettel 1 év alatt.
Ha még párszor leírod akkor se lesz több értelme az összehasonlításnak.
- nekem a Witcher 3 több mint 50 ezer volt.
"Igen a lego jópofa kis játéknak tűnik de ha csak Nintendos játékkal hasonlítjuk, akkor sem ér annyit mint egy zelda."
- ezen gondolatmenetek alapján a Skyrimon kívül idén biztosan nem lesz olyan single player játék amibe bele lehet csapni 100-200 órát ( Xeno lehet, de kétlem hogy idén kijönne )
"Ami szerintem vétel lesz az majd a xenoblade meg a skyrim."
- Xenoblade van DS-re ( és WiiU-ra ) kiváló apizódokkal. Az új meg kérdés h milyen lesz és másik kérdés hogy mikor jön...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.02. 09:15:17
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10