9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
#6425 -
Negritis #6424 aug vége - szeptember brutális -
Pio #6423 Launch előtti nap jönnek a review-k, szerintem ha nem lesz lesújtó az eredmény, akkor be fogom szerezni, de nem biztos, hogy launchkor, mert ez a hétvége amúgy is sűrű lesz. -
Negritis #6422 én meg asszem várok egy complete botw editiont mielőtt megveszem
persze közbe mikor be tudom nyúlni öcsémtől nyúzom :D -
Pio #6421 20 dollásos season passt kap a Mario Rabbids. Lényegileg ugyan az a formulat, mint a BOTW esetében:
- day1 ingame apróságok
- első DLC: challenge játékmód
- második DLC: story
-
SlickAdam #6420 -
Negritis #6419 Portal KnightsVerified account
@PortalKnights
Follow
More
Development of the Nintendo Switch edition of #PortalKnights is well underway and we're super excited right now! Stay tuned for more info...
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.08.23. 17:14:18 -
Negritis #6418 azért én bízok benne h a Xeno 2 mellé leglaább az 1, de inkább az X is jön jövő év elején
-
#6417 Elég jó portnak tűnik. Lehet megveszem, melóba jó lesz főleg a DLCk, azokat nem is toltam
-
#6416 -
Pio #6415 Meg is van, ennyit tudni róla:
This is a brand new project that will offer something different from Monolithsoft's usual brand image. It is a new challenge they are tackling. They are looking for programmers and battle planners for the action portion of the game, specifically people who have experience in action games and able to handle responsive combat.
This is definitely a fantasy action RPG.
Taken from the website. They are recruiting "action game staff" in particular, and the individual recruitment pages for the action part programmers and action part battle planners specify desired action game experience and responsiveness and enemy AI as things they want to emphasize. For the battle planners, they are also looking for those with an interest in medieval fantasy and understanding of western entertainment trends.
Itt pedig két concept:
-
Pio #6414 Egyébként olvastam azt is, hogy a Monolith toboroz valami új projektre. -
Negritis #6413 tök egyszerű :D
kiadni a monolithnak majd ők Xeno 2 után megcsinálják :D
és ha már Square - Monolith együttműködés egy Xenogears series remaster :D -
Pio #6412 Tegye fel a kezét, akit meglepett, hogy szerinted rossz vége lesz. :D
Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.08.22. 18:29:19 -
#6411 Nem lenne ezzel semmi gond, a Xenobalde X iszaonyat jól néz ki ma is WiiUn, de ahhoz meg kellene csinálni egy olyan motorral olyan profizmussal. Az FF 15 fejlesztői meg ezzel nem rendelkeznek sajnos, legalább is messze nem voltak olyan profik mint a Xeno Xes banda még PS4 Prón sem... -
SlickAdam #6410 ajjajj, felek rossz vege lesz :( -
Negritis #6409 jah megtaláltam közbe és szerkesztettem is :D -
Pio #6408 ITT hintelték el. Semmi konkrétum, annyit mondtak, hogy még nem mondhatnak semmi konkrét részletet, de dolgoznak a játék egy olyan verzióján, ami egy a "twitch"-el rímelő konzolon fut.
szerk.: persze bejelentettek egy mobilos verziót az FF15-ből, lehet, hogy azt a verziót tolják Switchre is, ki tudja.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.08.22. 18:27:07 -
Negritis #6407 wut?!
edit: kotaku hír
de még semmi konkrét
szal valszeg maradok ott h PC :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.08.22. 18:26:13 -
Pio #6406 FF15 is érkezik Switchre. -
Pio #6405 -
Pio #6404 -
Pio #6403 -
Negritis #6402 Nintendo UKVerified account @NintendoUK 2m2 minutes ago
More
The #PokkenTournamentDX demo is out 24/08 on #NintendoSwitch #eShop! -
#6401 na végre -
#6400 -
SlickAdam #6399 -
#6398 -
Negritis #6397 nemtom volt-e már
-
Negritis #6396 erre gondoltam csak szóban Fear-t értettem
és azon hogy bizonyos gamek címe megyezik már nem is "ugrok"
mi volt a másik? a BF1 alatt hívtak pubg-zni és kilőttem
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.08.21. 20:13:40 -
Pio #6395 Nade azt miért mondták volna be az EA konferencián, hisz Square Enix játék.
Akárhogy is, 2 új játékbejelentés volt ma Switchre, good, good. :) -
#6394 A Fear Effect remasterre is gondolhatott, ami szintén jön Switchre is, de persze egyszerűbb lenne egyértelműen fogalmazni :) -
Pio #6393 Szerintem a Fe-re gondolsz, kicsit más kategória. :)
-
Negritis #6392 bemondták EA conferencián a Fear jön switchre is -
Negritis #6391 megtaláltam region free
13 font 28 helyett nem mind1 _:D -
Negritis #6390 kérdés: ha egy amiibo japanese import annak van hatása EU játékokra?
vagy mind1 teljesen
köszi -
Negritis #6389 nekem a rabbids és a pokken DX is lehet kimarad az MH stories miatt -
Pio #6388 És valami magyar boltból vagy Ubi store-ból? Én ugye eléggé elhatároztam, hogy digital only, de a helyzet az, hogy Ubi store-ból 20% kedvezmény jár 100 uplay pontért, ami amúgy is hegyekben áll, plussz persze jár a preorder bónusz fegyver.
Viszont szerintem a kritikákat megvárom, azért érdekel, hogy nagyságrendileg hová lövi be a szakma a játékot. -
#6387 Én megveszem szerintem, és dobozosan. -
#6386 Nem is kell többet, már így is sokat láttunk ezekből multkor. Jelenjen meg.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.20. 22:08:44