Nintendo konzolok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Japán, 3 hónappal a Switch megjelenése után:
TDC Geronimo
Próbálgattam karaktereket, de ribbon girl a legjobb. Olyan mozgása van, hogy azt nem cserélném le semmire
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.06.04. 22:19:31

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

n000rbi
Bő 10 nap és itt a teljes 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Na vége 😞

n000rbi
Azt inkább a másodikban fogom kipróbálni.

ugye-ugye. nintendo ritkan hibazik 1st party.😊

Gero: bittos huzza a kettediket is.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
multija nem tetszik?

n000rbi
Adam, ez a Splatoon tényleg baromi jó, kreatív, imádom. Azok a bossok meg haláliak 😊) (a szingli után túl is adok rajta és jöhet a második rész, remélem sokkal hosszabb egyjátékos kampánnyal)

TDC Geronimo
Pár perc és kezdődik az utolsó ARMS teszt. Aki nem próbálta itt az ideje

TDC Geronimo

TDC Geronimo
1 óra és arms test megint. Sajnos meló van, csak 8 órásit tudom tolni 😞

n000rbi
Ja, befosás 😄

fene az amatör pofankat akkor 😄 lol

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
:o

n000rbi
Oké, most találtam egy 3 (!) éves bejegyzést, miszerint a bumerángot is el lehet kapni ha feléd dobják és jó időben nyomsz L-t 😮

n000rbi
Kihagytam a 8 órási ARMS-t, mert akkorát kartoztam a Mario Kart Hungary fb csoport tagjaival, mint az állat. (sokat játszom velük, vannak olyan pro arcok, hogy csak pislogok)
Na de amit ma először és még soha az eddigi többszáz óra kart alatt nem pipáltam: kanyarban driftelek, közvetlenül az első helyezett mögött, aki a bombáját megindítaná felém, de én tök véletlenül rányomtam az item gombra (semmi nem volt nálam) és valahogy elvettem tőle a bombát és már az én seggemnél volt 😮OO

Hogy ez bug volt, vagy tényleg lehet bizonyos itemeket "lopni", az jó kérdés...

kihagoym most az arms "bétát"
imádom a disgaea-t 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

TDC Geronimo
Najó. Csak elértem a 100+ pontot a végére 😊

Volt egy perfect köröm is, ahol nem is sérültem. 2 loss kb 30 win 😄

TDC Geronimo
Dat... <#idiota>

TDC Geronimo
47 perc és jön az újabb kör. Kár, hogy friendekkel nem lehet küzdeni testen 😞

TDC Geronimo
én ribbon girlel folyamatosan ugráltam/dodgeoltam. Alig bírtak eltalálni 😄

TDC Geronimo
lvl 4 egész sima, lvl 5 viszont elég durva. 1* levittük alig maradt hpja, de letelt az idő
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.06.03. 18:19:14

n000rbi
A grabet egykezes ütéssel lehet hárítani.

n000rbi
Ja közben rájöttem, hogy ma 14:00-15:00 az egyik tesztidőpont és ki is használtam. Joyconnal játszottam, az elején szokni kellett, de az utolsó fél órában már 5-6 meccset meg is nyertem. A 4 vs 4 nagyon káosz, de a többi játékmód tetszik, alig bírtam leállni 3-kor 😄 Egyszer besorsolt a lvl 4-es Hedlokhoz, a két társ a végén kifingott és akkorát harcoltam egyedül a döggel, hogy azt most szívesen megosztanám (ha lehetne 😛)

TDC Geronimo
ja tényleg szombat van, elnéztem 😊

Tudtommal holnap is lesz még, illetve az amcsiknak még jövő héten is lesz 1.

Szóval holnap 2:00-3:00, 14:00-15:00 és 20:00-21:00.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.06.03. 15:50:22
TDC Geronimo
Ja és ma már egyáltalán nem volt gond a grabbel. Ribbon girlel simán kikerültem az összeset szinte és elég szépen lehet büntetni az ellenfelet 1-1 elhibázott grab után. Úgyhogy valóban az van, hogy simán lehet counterelni, ahogy Pio is írta korábban

TDC Geronimo
Az gáz, mert este lesz az utolsó kipróbálás lehetőség

Kongy
na zsír 😄 akkor ezért nem ment... mondjuk ma este se fogok ráérni..

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Videórögzítés lehetne már, volt 1-2 nagyon szoros meccs

TDC Geronimo
2-3ig ment ma, Este 8 és 9 között lesz megint. 1-1 órákra megy csak

Kongy
Nekem eddig egyszer sem ment az ARMS... Mindig azt írja, hogy service unavailable...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
vége 😞

ismét nagy fun volt, a kosaras mingamet szeretem 😊

TDC Geronimo
single content armsba kimerül a ladderben kb. Rossz reviewk meg erről nem igen fognak jönni. MK8 team csinálja, látszik is rajta

TDC Geronimo
hajjaj durva osztás van megint 😄

ribbon girl <3

Mert ott azért kijön az, hogy mondjuk a balance egyáltalán nincs rendben vagy hogy nagyon hamar unalmassá válik, illetve hogy milyen a single player.
Nyilván van egy alapvéleményem,de ha záporozni fognak a játékra a nagyon rossz review-k, akkor azért érdekelni fog, hogy mi az a rejtett probléma, ami ez a (számomra) néhány fél órás session alatt nem derült ki.
TDC Geronimo
Ha kipróbáltad és tetszik, akkor miért érdekel a review?

TDC Geronimo
Most megy, tolom is 😄

n000rbi
Remélem a hétvégén már lesz időm kipróbálni..

Aha. Én nem értem, hogy csinálják, de mind a Splatoon 2, mind az ARMS ilyen zero to hero játék lett a szememben a tesztelés során. Szinte egyáltalán nem érdekeltek eredetileg és azt hittem, hogy a Mario lesz a következő Nintendo játékom switcre, jelenleg viszont mindkettőnél hajlok a vételre, amitől max tragikusan rossz review-k tudnak elriasztani.
mint a MK8D?

TDC Geronimo
Hihetetlen FUN ez a játék atyaég. Nintendo ehhez eszméletlenül ért. Videók alapján annyira nem érdekelt a játék, de kipróbálva egészen más a leányzó fekvése

TDC Geronimo
Najó jobb is hogy csak 1 órát megy, mert sose feküdnék le. Nem lehet abbahagyni 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.06.03. 03:06:59

TDC Geronimo
Toltam testpunchot most pro kontrollerrel. Motion control nagy fun, de ezzel elpusztítok mindenkit 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Totti5
Van a tableten jack dugasz neki, de játéka válogatja hogy melyinél engedték a fejlesztők.

Nem az a lényeg hogy mennyire használjuk, hanem hogy miért kell ilyen hülye módon csinálni. S ezért PÉNZT kérnek.

Én csak X1en használom ki a funkciót, de ott folyamatosan. Még most is ezerrel fejleszti az MS a chat funkciókat és jó pár lehetőséggel bővült az előző hónapi frissítésben is. Pl egy apróság, de poén és jól jöhet... rendszer szinten kiteheted azt a kis ablakot a képernyő azon részére ahova akarod, és olyen átettszőséggel ahogy akarod ami mutatja a nevét annak akik éppen beszélnek. Tök jó funkció.

Eközben a Nintendo itt szerencsétlenkedik ilyen megoldásokkal. Nem az lenne a gép lényege hogy kompakt eszköz? mi akadálye volt hogy nem került rá egy jack-mic dugó avagy egy nintendó specifikus csatlakozó egy nintendó headsethez ( nem kell 7.1, egy mono elég mint pl amit kapsz az Xboxhoz is ) Tökéletesen kényelmes mindenre, bedugod a kontrollerbe és működik. Aki meg többet akar lehet venni drága füleseket.

Valszeg sosem használni Switchen mint ahogy WiiUn sem tettem eddig, de ettől még ez így nem oké ahogy az N előadta. Haladni kellene a korral, nem hülyeségekbe ölni a pénzt.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.02. 19:38:52

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nem tudom, hogy a Wii U-n hogy volt ez, mert nekem az kimaradt, ha ahhoz képest hiányoljátok az érthető, de nekem úgy objektíve nem igazán hiányzott eddig az ingame voice chat.
Ettől függetlenül szégyenteljes az, amit ebben a témában a Nintendo művel, de semmilyen szinten nem dealbreaker dolog ez számomra.
Az mondjuk elég fura, hogy ott vigyorognak rám a friendlistán az avatárok, de semmilyen módon nem tudok senkivel kommunikálni, de tudok vele együtt élni.

Viszont az éves 20 pénz a többi platformhoz képest igen kellemes összeg és cserébe folyamatosan bővülő retro libraryhez fér majd hozzá az ember, illetve én még kíváncsi vagyok, milyen eshop kedvezmények járnak hozzá, mert tekintve, hogy azért szoktam switch játékokra költeni azt se tartom lehetetlennek, hogy több, mint 20 pénzt spóroljak a történettel 1 év alatt.
A Witcher 3 zseniális játék, ez tény, de mégis mi a fene értelme van egy több, mint 2 éve PC-re megjelent játék jelenlegi (egyébként ideiglenes, 50%os akciós) PCs árát hasonlítani egy másik platform új megjelenéséhez?
Ha még párszor leírod akkor se lesz több értelme az összehasonlításnak.
Totti5
"WItcher 3 alapjáték + Kegészítők (GOTY Edition) kerül jelenleg steamen akcióba 25 Euroba, szóval nem csak extra kontentről van szó😉"

- nekem a Witcher 3 több mint 50 ezer volt.

"Igen a lego jópofa kis játéknak tűnik de ha csak Nintendos játékkal hasonlítjuk, akkor sem ér annyit mint egy zelda."

- ezen gondolatmenetek alapján a Skyrimon kívül idén biztosan nem lesz olyan single player játék amibe bele lehet csapni 100-200 órát ( Xeno lehet, de kétlem hogy idén kijönne )

"Ami szerintem vétel lesz az majd a xenoblade meg a skyrim."

- Xenoblade van DS-re ( és WiiU-ra ) kiváló apizódokkal. Az új meg kérdés h milyen lesz és másik kérdés hogy mikor jön...

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.02. 09:15:17

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

n000rbi
Van egy Lego City Undercoverem switch-re eladósorban, ócsón. Ha érdekel, pm.