Nintendo konzolok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.06.08. 08:36:50
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.06.07. 23:30:20
A lefizetett yutubert meg nem linkeljétek. Majd én keresek olyat aki fikázza, az mondja az igazat! Nincslefizetve, meg nem fanboy
Najó befejeztem, ez szánalmas, de az a vicc hogy ez megy mindig.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.07. 18:40:20
Ez is digitalba lesz
Ez egy multiplayer fighting game, új IP, mondhatni műfajon belül is erősen újít, plusz nincs benne semmiféle sztori mód.
Már a sztori mód hiánya alapból lerántja 9 pontosra, illetve kontent szinten ugye tudható, hogy minden DLC ingyenes lesz, ami elvileg ezáltal olyan az alapcsomaghoz járó kontent, amit a review-knál nem tudtak értékelni.
Érdemes a review-k mögé nézni, negatívumok szintjén általában azt olvasni, amit már itt is megírtunk és tudtunk, tapasztaltunk a tesstpunchok alatt: a 4v4 kaotikus, a motion kontrol kevésbé kompetitív, mint a hagyományos kontroller. Ezen kívül negatívumként emlegetik a sztori módot és úgy nagyjából ennyi. A prezentáció, a játékmenet, a játék minősége dícsérve van még a 6-7 pontos review-kban is.
A tipikus verdikt így néz ki: nagyon jó játék, egyedi, a fighting game-ek mario kartja, ismét nagyot alkotott a nintendo, 8/10.
Egyébként én ezt a review-t ajánlom, akit érdekel, hogy mi fán is terem a játék és rászánna 12 percet, mert tökéletesen összefoglal mindent:
Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.06.07. 17:46:24
"megmondtam a videók alapján"
"ezért sem kell gépet venni"
"továbbra sincs semmi más rá csak Zelda"
<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.07. 17:29:00
ARMS is something that only Nintendo could make - COGConnected
Arms does for fighting games what Mario Kart did for driving games, and the results are absolutely splendid - Eurogamer: Recommended
a story mód túl sok helyet foglalna extrában imo
Nyilván nagyon vissza kellene venni a story módot, ami alapvetően átvezetőkre filmszerű élményre épít, amit nagyon jól meglehet kreálni FB motorral. Ignite nem erre volt kitalálva.
De, az Ignite Fifa 16 szinte ugyan olyan szép mint az Frosbite Fifa 17 ( színekben nekem jobban tetszett a 16 ). Nyilván az FB fejletteb motor ami 1-1 elemébenm poszt effektekben, fényekben már most látszott és hosszú távon többet lehet ebből kihozni, pláne Pro, Xbox akármi szinten majd.
Fifa mindig igényes és szép volt, és bűdöletes a tartalom benne alapból ( pár órás story mód hiánya nem oszt nem szoroz ).
Azt viszont nem tudom hogy a prevgen részekre mennyi energiát fektetnek, de nyilván abból is még sok fogy. De ha csak a 2013as részt kapná meg a switch, kézbe véve az is kiváló anyag ( de nyilván nem, új mechanikák ezekbe is bele vannak téve )
Mondjuk elvileg csak 2017es címek lesznek így nem is csoda.
wii u-ra végül nem vettem meg ide megfogom
egyébként ha az ultra-t switchre hozzák akkor egy szavam nem lett volna
így meh
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.06.06. 17:14:27
szerk.: bar lodzsik. minimalis befektetessel iden is lesz Pokemon (es 10-20-30-... millio eladott peldany), s közben keszül a Szviccses resz. vagyis remelem. mindig gondolkodunk mi lenne logikus, aztan jön a Nintendo valosag 😄
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.06.06. 16:36:36
Amúgy nem gondolnám, hogy technikailag kivitelezhetetlen lenne butítani annyit a technológián, hogy elvigye a switch.
Egyszerűen nem remélnek akkora profittöbletet attól, hogy megcsinálják switchre is rendesen, mint amennyibe kerülne ez a munka.
Egyszerűen az EA úgy viselkedik, ahogy megszoktuk tőlük.
Nem mintha a legkevésbé is érdekelt volna egy fifa a switchre. 😊
Teljesen mindegy hogy FB avagy Ignite, mind a kettő gyönyörű. A tartalom a mechanikai elemek, mocap a fontos hogy megkapjon mindent.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.06. 16:09:07
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.06. 15:57:12
Az EA továbbá bejelentette, hogy a játék Switch portja némileg karcsúbban, a Journey Mode nélkül érkezik, illetve ezalatt nem a Frosbite fog dübörögni.
A FIFA 18 szeptember 29-én jelenik meg PC, PS3, PS4, X360, Xbox One és Switch platformokra.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.06. 14:59:11
7-8 pontokra számítok én is kb, de legkevésbé se érdekel, mert 3+ órám alatt testpunchon láttam mit kapok és az bizony day 1 😊
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.06.06. 12:48:58
Szerintetek mit kapunk?