Nintendo konzolok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagyon varom! A Pikmin hangulat és hangok <#szeret>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Totti5
Pontosan tudjuk, Csak úgy nyeli a gép. 😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

n000rbi
Értsétek már, hogy miről van szó... <#falbav>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Totti5
Vagy ledobta őket a szerver! Így könnyű.

n000rbi

n000rbi
Pont ez a lényeg, hárman megálltak a célban (semmi megbeszélés, nincs hol, ugye) én meg szintén semmit sem sejtve megjelentem és épp eldobtam a 3 banánt, így pont befértem köztük. Az instant koreográfia szépsége. Ez ilyen volt, hogy végig segítettük egymást. Éééérti má'?
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.06.08. 08:36:50

jaja, blaster master zero 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Sajnos ez így van, egyelőre Switch-en egyetlen értelmezhető játék van továbbra is.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

könnyü, ha az a 3 egy helyben all... 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

én tuti, de nem biztos h Day1

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

TDC Geronimo
ARMSt ki veszi meg akkor? Rendezhetünk meccseket majd

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

n000rbi
Mai epic moment sima össznépi online futamon(WiiU), 4 magyar vs the world,a poén, hogy nem volt semmi megbeszélve 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.06.07. 23:30:20

Totti5
Nincs benne tartalom, ennyibe nem fér semmi amikor már minden játék 90 GB.

A lefizetett yutubert meg nem linkeljétek. Majd én keresek olyat aki fikázza, az mondja az igazat! Nincslefizetve, meg nem fanboy

Najó befejeztem, ez szánalmas, de az a vicc hogy ez megy mindig.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.07. 18:40:20

tul kicsi. szar. at vagytok verve, le vagytok huzva. agymosas. közepszerü gyermekjatek. pisiseknek. fuj. kaka

TDC Geronimo
2.2gb

Ez is digitalba lesz

TDC Geronimo
Én az alapot imádom, a plusz content meg jó lesz időről időre visszamenni.

Szerintem ez a játék nem volt versenyben 10 pontért, de még 9ért se igazán. És ezt most a legkevésbé se negatívumnak szánom.
Ez egy multiplayer fighting game, új IP, mondhatni műfajon belül is erősen újít, plusz nincs benne semmiféle sztori mód.
Már a sztori mód hiánya alapból lerántja 9 pontosra, illetve kontent szinten ugye tudható, hogy minden DLC ingyenes lesz, ami elvileg ezáltal olyan az alapcsomaghoz járó kontent, amit a review-knál nem tudtak értékelni.

Érdemes a review-k mögé nézni, negatívumok szintjén általában azt olvasni, amit már itt is megírtunk és tudtunk, tapasztaltunk a tesstpunchok alatt: a 4v4 kaotikus, a motion kontrol kevésbé kompetitív, mint a hagyományos kontroller. Ezen kívül negatívumként emlegetik a sztori módot és úgy nagyjából ennyi. A prezentáció, a játékmenet, a játék minősége dícsérve van még a 6-7 pontos review-kban is.
A tipikus verdikt így néz ki: nagyon jó játék, egyedi, a fighting game-ek mario kartja, ismét nagyot alkotott a nintendo, 8/10.

Egyébként én ezt a review-t ajánlom, akit érdekel, hogy mi fán is terem a játék és rászánna 12 percet, mert tökéletesen összefoglal mindent:

Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.06.07. 17:46:24
Totti5
k.ö.z.e.p.e.s

"megmondtam a videók alapján"

"ezért sem kell gépet venni"

"továbbra sincs semmi más rá csak Zelda"

<#banplz>

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.07. 17:29:00

TDC Geronimo
preorder CANCELLED!!4

at akarsz verni, mostmar csak 78... SZEMÉT! 😄

TDC Geronimo
Ehhez még majd jönnek az ingyenes update formájában érkező karakterek, armsok, pályák, módok. Magyarán ugyanaz van, mint splatoonnál volt

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Jönnek arms reviewk

ARMS is something that only Nintendo could make - COGConnected

Arms does for fighting games what Mario Kart did for driving games, and the results are absolutely splendid - Eurogamer: Recommended

TDC Geronimo
splatoon 2, arms, mario, mario rpg, fire emblem, xeno + indiek. Kb ezek lesznek

Nagyon kis hangulatos lett. Mondjuk a nyári eresztésből úgy fest kimaradnak a tartalmas single player élmények. De annyi baj legyen.
Totti5
Mario, Xeno férjen bele.

TDC Geronimo

sztem szimplább az indok mint h bírja-e az ignite engine
a story mód túl sok helyet foglalna extrában imo

Totti5
Hybrid 😊

Nyilván nagyon vissza kellene venni a story módot, ami alapvetően átvezetőkre filmszerű élményre épít, amit nagyon jól meglehet kreálni FB motorral. Ignite nem erre volt kitalálva.

De, az Ignite Fifa 16 szinte ugyan olyan szép mint az Frosbite Fifa 17 ( színekben nekem jobban tetszett a 16 ). Nyilván az FB fejletteb motor ami 1-1 elemébenm poszt effektekben, fényekben már most látszott és hosszú távon többet lehet ebből kihozni, pláne Pro, Xbox akármi szinten majd.

Fifa mindig igényes és szép volt, és bűdöletes a tartalom benne alapból ( pár órás story mód hiánya nem oszt nem szoroz ).

Azt viszont nem tudom hogy a prevgen részekre mennyi energiát fektetnek, de nyilván abból is még sok fogy. De ha csak a 2013as részt kapná meg a switch, kézbe véve az is kiváló anyag ( de nyilván nem, új mechanikák ezekbe is bele vannak téve )

TDC Geronimo
30 perces lesz csak E3as direct 😞

Mondjuk elvileg csak 2017es címek lesznek így nem is csoda.

pokken tournamentnek örülök
wii u-ra végül nem vettem meg ide megfogom

egyébként ha az ultra-t switchre hozzák akkor egy szavam nem lett volna
így meh
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.06.06. 17:14:27

nemá, hogy nem volt uj ötlet es UUUULTRA szan + mún lett... mehh

szerk.: bar lodzsik. minimalis befektetessel iden is lesz Pokemon (es 10-20-30-... millio eladott peldany), s közben keszül a Szviccses resz. vagyis remelem. mindig gondolkodunk mi lenne logikus, aztan jön a Nintendo valosag 😄
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.06.06. 16:36:36

Nem prevgen, hanem handheld.

Amúgy nem gondolnám, hogy technikailag kivitelezhetetlen lenne butítani annyit a technológián, hogy elvigye a switch.
Egyszerűen nem remélnek akkora profittöbletet attól, hogy megcsinálják switchre is rendesen, mint amennyibe kerülne ez a munka.
Egyszerűen az EA úgy viselkedik, ahogy megszoktuk tőlük.
Nem mintha a legkevésbé is érdekelt volna egy fifa a switchre. 😊

Totti5
De a Fifa nem, az Ignite volt ott is és kurrgenen 16ig bezárólag. Madden csak idén fog átállni FB-re.

TDC Geronimo
ps3on meg 360on is ment az FB.

Totti5
Mert ez egy prevgen gép?

Teljesen mindegy hogy FB avagy Ignite, mind a kettő gyönyörű. A tartalom a mechanikai elemek, mocap a fontos hogy megkapjon mindent.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.06. 16:09:07

TDC Geronimo
miért nem az fbs verzió jön switchre? lazy ass port, azért

Totti5
Story mód nem lesz benne, ami gondolom a 360 és PS3ban sem, az teljes egészében froszbájtra lett írva. Ezek alatt meg az Ignite motor megy, amivel semmi gond nincs gyönyörű az is. Legalább is a Fifa 16 az volt X1en, a kérdés mennyit foglalkoznak vele.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.06. 15:57:12

TDC Geronimo
Nézem csak hogy lássam a meltdownt, ha egy 3dses game lesz és nem switches 😄

TDC Geronimo
Nagyobb OS update kíváncsi leszek mikor jön. Lehet csak ősszel 😞

TDC Geronimo
EA továbbra is szánalmas ezekkel a half assed portokkal nintendo rendszerekre. Inkább ne adjanak semmit. Utána meg buhu majd megy a sírás, hogy nintendora nem fogynak az EA játékok

Totti5
Fifa 18

Az EA továbbá bejelentette, hogy a játék Switch portja némileg karcsúbban, a Journey Mode nélkül érkezik, illetve ezalatt nem a Frosbite fog dübörögni.

A FIFA 18 szeptember 29-én jelenik meg PC, PS3, PS4, X360, Xbox One és Switch platformokra.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.06. 14:59:11

TDC Geronimo
arms. splatoon irányítása joyconon nekem nagyon kényelmetlen volt. Most már van pro kontrollerem így azzal se lehet majd gond

ARMS vagy Splatoon adta jobban néked?

TDC Geronimo
ARMS famitsu score 33/40

7-8 pontokra számítok én is kb, de legkevésbé se érdekel, mert 3+ órám alatt testpunchon láttam mit kapok és az bizony day 1 😊
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.06.06. 12:48:58

TDC Geronimo
pokemon nem igazán érdekel úgyhogy nekem mindegy 😊

Holnap 4-től lesz egy 8 perces (!!) Pokemon Direct.
Szerintetek mit kapunk?
TDC Geronimo
Szóljatok nekik, hogy nálunk kapni mindenhol 😊