9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
Pio #6505 Tudtommal a már nem forgalmazott retro konzolok ROMjai "fair use"ba esnek.
Persze a "warez", mint olyan egy szubjektív szó, azt jelent, aminek gondolja az ember. Ha valaki úgy érzi, hogy egy NES ROMot letölteni nem szép dolog és vár, hátha a Nintendo valamikor hoz egy NES mini 2-t épp azzal a játékkal, amit szeretne és nem volt rajta a NES minin az is totál megérthető.
Nekem egy NES vagy egy SNES vagy egy C64 játék letöltése egyáltalán nem esik bele a warez fogalmába.
A gép max akkor érdekelt volna, ha sokkal nagyobb játékkínálattal és bluetooth kontrollerrel érkezett volna. Így is gondolkodtam rajta, de egyáltalán nem azért, hogy játékra használam, egyszerűen a nosztalgiafaktora miatt, dísznek a polcra.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.09.04. 20:07:05 -
#6504 Az nem hivatalos és warez.
Ez pedig egy Nintendo gép, a gyártótól, amit kifizetsz megkapod legális játékokkal. Ráadásul nagyon jól néz ki a gép és tud okosságokat is.
NESem van, pont jó áron volt, de sajnos Snesem nem lesz 40ért nem fogom támogatni a parasztot, hülyének ne nézzen és a Nintendo sem.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.09.04. 19:23:53 -
Pio #6503 Én ezt az egész (S)NES mini őrületet nehezen tudom értelmezni, pedig annó volt SNES-em. Nyilván valaki túl kényelmes ahhoz, hogy egy picit utánamenjen az emulátoroknak és vegyen netről egy bluetooth SNES kontrollert, de én ezt az opciót bátran ajánlom mindenkinek a SNES mini készleteken való bosszankodás helyett. :) -
#6502 2027:
nes micro (kulcstartó, ami egyben játékkonzol + wireless controller hozzá)
bluetooth kapcsolattal 200+ klasszikus amivel bármilyen kijelzőn játszhatsz.
80 USD -
SlickAdam #6501 mint a NES Mini, ugye? :D -
#6500 igen, de ők szerintem gondolkodnak a re-releasekben is. ha nagyobb a kereslet x játékra, akkor igényt is generálnak együttal a jövőbeli újrakiadásokra. -
SlickAdam #6499 nintendo egy fillerrel se kap többet, mint amennyiert szetosztjak a masinakat a kereskedöknek, szoval nem igazan ertem ezt a kommentet...
mas:
mennyire gennyesek mar Amazon-nal is.:D amikor nem volt Switch masina hosszu honapokig, ilyen 35-40 eurokert ment az uj Zelda. most mar ugy tünik van valamilyen gep szinte folyamatosan es voala! 60 euro a Zeldacska. hehe -
Negritis #6498 cserébe legalább felgyújtja az SNES-t :D -
#6497 Ebből is csak 5500 db fog készülni.
-
#6496 igen, mondhatnánk hogy direkt akarják az árakat emelve tartani, de ezzel csak a scalperek járnak jól... -
SlickAdam #6495 -
Pio #6494 Ez a Splatoon 2 számomra egyértelműen a Switch meglepetése. Emlékszem, amikor a Wii U-ra láttam annakidején az első rész előzetesét kábé lesajnálóan konstatáltam, hogy gyermeteg és bugyuta.
Most 50 óránál járok a Splatoon 2-ben és biztos vagyok benne, hogy overall ez lesz a legtöbbet játszott játékom Switchen.
Ötletes, izgalmas, pörgős és főleg baromira stílusos játék. Érdekes, egyedi fegyverek, játékmódok. A horda módba még alig kukkantottam bele például, pedig az is nagyon jó kontentnek tűnik.
Folyamatosan jönnek hozzá új fegyverek, pályák, még új zene is.
Egy dolgot sajnálok csak, hogy egyértelműen az ARMStól és a Mario Karttól veszi el az időt, azzal már egyáltalán nem játszom, pedig lenne ahhoz is kedvem, de ha már jut egy kis időm multizni, akkor inkább a Splatoon 2-höz nyúlok.
Mario Rabbidsban a második világnál járok, nagyon jól nehezedik a játék, az első világ egyfajta elnyújtott tutorial, az első endboss harc volt az első izgalmasabb pillanat. Nagyon jó játék, csak ajánlani tudom annak, akit érdekel az alapmechanika (körökre osztott, taktikai játék).
Illetve most jönnek a PAXról a Xenoblade Chronicles 2 preview-k és nagyon pozitív mindegyik, úgyhogy egyre jobban érdekel a játék.
-
#6493 Mondtam, hogy elvileg lesz "fölös". Nyugoggyámeg. (egyébként osztom a véleményed) -
SlickAdam #6492 na jo... mostmar tenyleg kinyalhatja Nintendo. mekkora elvetemült vadbarmok hoznak dönteseket ezeknel, hogy ekkora kereslet mellett se kepesek ertelmes mennyisegben Classic SNES Mini-t gyartatni?
eldöntöttem. összerakok hasonlo penzmagbol egy Retropie masinat es ratöltöm az összes interneten fellelhetö SNES ROM-ot. hogy fulladjanak meg... -
Negritis #6491 Nintendo UKVerified account @NintendoUK 18m18 minutes ago
More
#NBA2K18 dunks onto #NintendoSwitch #eShop on 15/09! It'll be released physically on 17/10. http://bit.ly/2vxW9ms -
#6490 Idén ismét!
Video Games Live
Tavaly már nagyon komoly volt minden téren, persze szinte teltházzal. Óriási itthon is az érdeklődés, nem csoda hogy jönnek megint.
Ki nem hagynám harmadszorra sem.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.09.01. 08:23:24 -
Negritis #6489 wtf?! akkor viszont lehet h meg kék venni -
#6488 NBA2k18 on Switch is "identical" to PS4
All modes, including story included. -
#6487 Zseniális a Mario nyulas cucc, vegyétek :) -
#6486 Worms Battlegrounds volt valamikor Xbox Live gold. Ma már ez nem köt le, pedig nagyon rendben van a cucc.
Oxenfree szeptemberi Xbox Live Gold címek egyike, ki fogom próbálni, érdekel. -
Pio #6485 A showcase-ben nem szerepelnek:
Oxenfree - októberben jön, rettentő módon tudom ajánlani annak, aki szereti a jó sztorikat, kiváló indie alkotás igen egyedi párbeszéd rendszerrel.
Worms WMD - nincs dátum. Gondolom nem kell bemutatni a sorozatot, egy egész jól sikerült része. -
#6484 Új No More Heroes. -
#6483 Nindies Summer Showcase 2017
-
Pio #6482 Na ebben egyetértünk. Előbb utóbb meg kellett ennek történnie, de érthetetlenül korainak érződik. -
Pio #6481 Nem fogod megbánni, én egyre pozitívabban csalódom benne. Nagyon mélyül a játék. -
Negritis #6480 az MH Stories demoja nem kapott volna el, akkor az M&R twitch alapján must buy
ahogy pl a pokken dx demoja annyira nem jött be -
#6479 Táskában a Mario & Rabbids, már csak haza kell érnem vele :) -
Negritis #6478 mondjuk Kratos 3. megkísértését is hiányolom -
#6477 Kettő kell oda.
Trilas Fusion? ment a fintorgás amikor kijött... azt megelőző Trials Evolution nagyobbat ütött.
Na mindegy, arra jók ezek a listák hogy belekössön az ember a hülyeségekbe, másra nem. -
SlickAdam #6476 unchi-bol is a 4. resz... haaaaaat -
#6475 Attól függ honnan nézzük. Én inkább egy reflex versenyjátéknak mondanám.
Sok féle autós játék, szimulétor jelent meg.
Forza Horizon 3 egy ilyen listának alaptétele kellene hogy legyen pl. Minden benne van ami a műfajának csúcsát képviseli. -
Negritis #6474 mk8 az nem autós játék? :D
mondjuk h h az Arkham Knight hol jobb mint az asylum vagy a city arra kiváncsi lennék -
#6473 Autós, sport játékok nem léteznek:( Gears sincs rajta. Nem túl következetes lista ( ez se ) -
SlickAdam #6472 EDGE aktualizalt TOP100 jatek lista
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
100. Super Hexagon
99. Her Story
98. Super Monkey Ball
97. Final Fantasy XII
96. Prince of Persia: The Sands of Time
95. Hyper Light Drifter
94. Katamari Damacy
93. Animal Crossing: New Leaf
92. Resogun
91. Puzzle Bobble
90. F-Zero GX
89. The Sims 3
88. R-Type Final
87. Elite: Dangerous
86. Bomberman
85. StarCraft II
84. Pac-Man: Championship Edition
83. BioShock
82. Call of Duty 4: Modern Warfare
81. Puzzle & Dragons
80. Tearaway
79. League of Legends
78. Super Meat Boy
77. Xenoblade Chronicles
76. OutRun 2006: Coast to Coast
75. Counter-Strike: Global Offensive
74. Civilization IV
73. Battlefield 4
72. Metroid Prime
71. Hearthstone
70. Castlevania: Symphony of the Night
69. Limbo
68. Towerfall Ascension
67. EarthBound
66. Batman: Arkham Knight
65. Transistor
64. Puyo Puyo
63. FTL: Advanced Edition
62: Persona 4 Golden
61. Mass Effect 2
60. Okami
59. The Stanley Parable
58. XCOM: Enemy Unknown
57. Monster Hunter 4 Ultimate
56. The Witcher III: Wild Hunt
55. Far Cry 4
54. Titanfall 2
53. Doom (2016)
52. Trials Fusion
51. Nidhogg
50. Fez
49. Overwatch
48. Super Mario 3D World
47. Journey
46. Dead Space
45. Dota 2
44. Vanquish
43. Super Mario Maker
42. Fire Emblem Fates
41. Inside
40. Shadow of the Colossus
39. Halo 3
38. The Legend of Zelda: Majora's Mask
37. Spelunky
36. Destiny
35. The Legend of Zelda: A Link to the Past
34. Kerbal Space Program
33. Dishonored
32. Splatoon
31. The Legend of Zelda: The Wind Waker
30. Rock Band 3
29. The Last Guardian
28. The Elder Scrolls V: Skyrim
27. Ico
26. Super Metroid
25. Demon's Souls
24. Horizon: Zero Dawn
23. Advance Wars
22. The Witness
21. Mario Kart 8 Deluxe
20. Ultra Street Fighter IV
19. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
18. Rez Infinite
17. Uncharted 4: A Thief's End
16. Super Mario World
15. Red Dead Redemption
14. Super Mario 64
13. Portal
12. Bayonetta 2
11. Minecraft
10. Resident Evil 4
9. The Legend of Zelda: Ocarina of Time
8. Super Mario Galaxy 2
7. Tetris
6. Half-Life 2
5. Bloodborne
4. The Last of Us
3. Grand Theft Auto V
2. Dark Souls
1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
-
SlickAdam #6471 nem sokat tökölnek... mondjuk ez azert enyhen szolva is felhaborito.
ja, mehet bucsu túrnament.:( -
#6470 Benne vagyok egy összeröffenésben. -
#6469 Úgy bizony, Attila és egyre jobb vagy ;) -
#6468 Igen, én is sajnálom. :( Főleg azért, mert úgy néz ki, hogy egyhamar nem lesz anyagi lehetőségem Switch-et venni. De nagyon jó Tournamenteket szoktunk menni péntekenként és vasárnaponként. -
#6467 Ide kapcsolódó szomorú hír, hogy a Miiverse megszűnésével ugrik az MK8 tournament része is WiiU-n, úgyhogy Gero, Totti, Adam, nem sok időnk van egy búcsúversenyt menni az öreg gépen. -
#6466 Nintendo TVii, Wii U Chat & Miiverse Will Be Ending On November 8th