9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • n000rbi
    Azt értettem én is a trailer alatt. Odyssey-yessie :)
  • Pio
    Én az E3 trailert megnéztem, brutáljó anyag, mindenképp nézd meg utólag, illetve a zenéjét hallgasd meg már most, azt nem mondanám spoilernek, ellenben zseniális.
    Utána még egy 10 perces videót megnéztem, ahogy egy speedrunner próbálgatta a játékot és talált is pár shortcutot. Többet én se néztem belőle, olyan instant get lesz, hogy csak na, innentől kezdve minek spoilerezni.

Itt a zene:
  • n000rbi
    Semmit se megjelenésig. A traileren kívül max villanásokat láttam, direkt kerülöm. Nincs már messze az az október 27.
  • Pio
    Gondoltam kicsit felzárkózom Xenoblade sztoriból a Chronicles 2-re és megnézem youtube-on a cutscene-eket.... 19 órányi cutscene-be futottam.... O_o
    Egyre kevésbé merem bevállalni ezt az időtemetőt... :)
  • SlickAdam
    uj GTA Mario gameplay bicsiz!
  • Evoluti0N
    Igen. Ezt a részét értem a dolognak. Ha az ember nem megjelenéskor játszik bizonyos játékokkal, akkor "le van maradva". Nincs hol és kikkel témázni róla, mert már szinte mindenki rég elfelejtette őket. Engem mondjuk az ilyesmi nem zavar. Rengeteg játékot játszok megjelenéskor, de sokszor sok minden kimarad és csak évekkel a megjelenésük után kezdem el őket játszani.
  • Pio
    Tényleg szerencsétlenül fogalmaztam, bocsi, fentebb egy kicsit pontosítottam.
    Amúgy szerintem lesz még bőven remake Switchre Wii U és korábbi érából, pláne, ha tényleg ekkora sikerkonzol lesz.
  • Totti5
    A Yoshi, Kirby, Mario 3D World, Paper Mario, Captain Toad, Xenobalde X, ha most kb 1:1ben jönne ki Switchre akkor is ugya olyan perfektek lennének. Aztán ott van a Star Fox, Bayonetta 2, 2 db HD Zelda is.
  • Negritis
    nálunk a sárgakazettás piaci kamu után a wii volt az első, úgyhogy én ilyenek miatt örülök a classic miniknek
  • Pio
    Megjegyzem amúgy én is sokszor hajlottam már Wii U vagy épp 3DS beszerzésére, főleg, amióta van switch.
    Az egyetlen dolog, amiért végül sose veszem meg ezeket az az időhiány. Nálam a gaming szűk keresztmetszete teljesen egyértelműen az időhiány. És ezért is húzok inkább a kurrens játékok felé. Ha jóval több szabadidőm jutna gamingre és futná belőle backlog irtásra is, akkor valószínűleg én is beszerezném a kimaradt Nintendo platformokat (nálam Gamecube volt az utolsó Switch előtt).
  • Pio
    De amúgy nyilván a true gamer megoldás:
  • Pio
    Egyáltalán nem erről van szó, de jogos, hogy elég félreérthetően fogalmaztam. Egyszerűen szeretek ott lenni a játékoknál akkor, amikor kurrensek, amikor témák, amikor velük foglalkozik az internet. Én például elég sok időt töltök redditen és csodálatos követni a Switch subreddit pörgését, ami nyilván 3-4 év múlva már sehol nem lesz.
    Itt most nem arról van szó, hogy az ember mit vesz meg steam sale-en mogyoróért egy kis nosztalgia végett, hanem arról, hogy az ember beletolna ~100ezret egy számára új platformba. Ilyen helyzetre gondoltam.
  • Negritis
    azért abban van igazság hogy sokszor az ember gyak "gyűjti" a régebbi játékokat hogy ki kéne tolni
    pl nekem a bioshock széria van meg így

btw

Nintendo UK‏Verified account @NintendoUK 56s56 seconds ago
    More
    Shed some tears and show mom who's boss in The Binding of Isaac: Afterbirth+, out now on #NintendoSwitch!
  • Evoluti0N
    Úgy beszélsz, mintha a 3-5 éves játékok ma már nem lennének jók. Előfordul, h 20 éves játékokat játszok, nemhogy 3-5 éveseket.
  • Pio
    Ha valaki szeret 3-4-5+ éves játékokkal játszani annak jó lehet.
    Én azt veszem észre magamon, hogy ilyeneket max venni szoktam, játszani pedig mindig az aktualitásokkal. Tuti beleőrülnék abba, ha mindig 1 generációval előbbi játékokkal játszanék. :) De nyilván így költséghatékonyabb.
  • Totti5
    Vétek kihagyni a WiiU címeket ( nagyon sokan ezt teszik, de tényleg... nem szabad )
  • Evoluti0N
    Nézelődtem és könnyen meglehet, h egyelőre a Wii U okosabb befektetés lenne számomra. NES óta nem volt Nintendo konzolom és ugye a Wii U Wii-s játékokat is futtat. Szóval egy csomó bepótolandó játékot lenne lehetőségem játszani. Lehet, h most inkább egy Wii U lesz a választás, aztán valamikor 1, talán 2 év múlva egy Switch, mire azon is lesz bőven választék.
  • Pio
    ITT, de ez fordítás japánról, szóval nem biztos, hogy minden 100%ig pontos.
  • SlickAdam
    ezt a farming shit-et tolnam
  • TDC Geronimo
    hol lehet olvasni patch noteról?
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.09.07. 18:07:09
  • Pio
    Elég masszív balance patch érkezik a Splatoon 2-höz, rengeteg dologhoz hozzányúlnak és szerencsére pont jól teszik.

Itt pedig két új bejelentés Switchre:

• Negritis
    Nintendo UK‏Verified account @NintendoUK 2m2 minutes ago
    More
    A new version of L.A. NOIRE is coming Nov 14th for #NintendoSwitch!

tweet

én nem toltam anno, talán vmi bundle-ből megvan
    RDR-nek jobbna örültem volna én is
    de sztem ott az is benne van h nemsoká jön az RDR2 és menne a QQ
  • TDC Geronimo
    mondjuk rdr vagy gta jobb lett volna. Én szerettem ezt a játékot, de nem volt valami hatalmas siker.
  • TDC Geronimo
    la noire remaster. Jön switchre is. Igaz volt a pletyka.

L.A. Noire for the Nintendo Switch features the complete original game and all additional downloadable content, with specific enhancements including a Joy-Con mode with gyroscopic, gesture-based controls, HD rumble and new wide and over-the-shoulder camera angles, plus contextual touch screen controls for portable detective work.

rockstar játék nintendon. Ezt is megéltük :D
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.09.07. 15:05:51
  • Ulthanito
    Azt hittem, az egész játék ott játszódik majd, úgy megvettem volna a hangulat miatt. így nem fogom.
  • Totti5
    Az csak egy új helyszín, pálya a Manhattan inspirálta = New Donk City. Tele lesz már ismert és új helyszínekkel, világokkal.
  • Ulthanito
    Hát ahogy az amcsi városban kezdődik a trailer, tiszta GTA-feeling. :-D
  • n000rbi
    GTA-s Mario? Mijazistent néztél te?
  • SlickAdam
  • Ulthanito
    Jól gondold meg!

Én most fontolgatom, hogy eladom az enyémet. Egyedül a Zelda futott rajta.

Megnéztem most az Odyssey trailereit, eddig azt hittem, hogy kelleni fog a GTA-s Mario, de most látom, hogy egyéb sok, bugyuta helyszín is van benne, nem biztos, hogy ez nekem való.
  • Negritis
    elvileg az NBA2k18 igényelni fogja az SD kártyát
  • Pio
    Ha főleg docked akarsz játszani, akkor pro controller.
    Ha főleg handheld akarsz játszani, hurcolni akarod a Switchet, akkor egy tok.
    Ha vegyesen használod, akkor mindkettő.

Én ezen kívül még az alábbiakat vettem:
    +1 joycon, ha szoktatok többen játszani, akkor jól jön. Fontos tudni, hogy sok partyjáték fél joyconnal is játszható.
    +1 töltő, hogy ne kelljen kiszedegetni a dockolóból, ha épp nem ott akarom tölteni
  • Negritis
    a Pro kontrollert én is javaslom
    attól függően hogy mennyire kézi konzolként gondolsz rá hosszútávra javaslok egy powerbankot
    valamint ha nem akarsz fizikailag megvenni játékokat akkor jobban jársz ha veszel egy sdxc kártyát
  • TDC Geronimo
    pro kontrollert mindenképp
  • Evoluti0N
    Fiúk, lányok. Gondolkodom rajta, h esetleg a közeljövőben becsúszik egy Switch. Az érdekelne, h az alapcsomag dobozában található dolgok mellett érdemes-e esetleg valamit még külön megvenni hozzá. Gondolok itt bármiféle perifériára, kontrollerre, kábelre, memóriakártyára, bármire.
  • Negritis
    a korábban említett No More Heroes switch játék a polygon szerint coop várható benne
  • Pio
  • Totti5
    Jöhetnének ide is!
  • Negritis
    Nintendo UK‏Verified account @NintendoUK 2m2 minutes ago
    More
    Dah-dah-dah-dah! The Legend of #Zelda: Symphony of the Goddesses is returning to London and Dublin in 2017! Details: https://zelda-symphony.com/pages/schedule
  • Negritis
    japán splatfest choice