9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Negritis
    ez is mehetett volna spoilerbe :D
    amúgy a powera is csinál pár switch controllert és elég menők
  • Pio
    Tessék, vehetsz ilyet. :)

• n000rbi
    A Kingdom New Lands elég hangulatos.
  • Pio
    Direct napján 6 aprócska új játék érkezik a switch eshopba, spoilerbe teszem, mert 6 videó és tényleg apróságok.

• SlickAdam
    furi amugy, hogy nem lesz Mario bundle...:( bezzeg Szplattyún volt. gép is elerhetö mar sok-sok hete folyamatosan, csomizhattak volna nehany olaszosat is.
  • SlickAdam

csak fogyatekosok, ha bizniszröl van szo :D
  • Pio
    Most olvastam egy MercurySteam interjúban:

"Nintendo is a one-of-a-kind publisher that make one-of-a-kind games. They're special. They are unique. They care about games. I am not exaggerating when I tell you that after two years, 80 or 90% of all the conversations we've had were about stuff that gamers care about. Only the remaining 10 or 20% were about business or usual publishing stuff. That ratio is unique to Nintendo. When you deal with them at a close distance, you understand why they are who they are. I'm not going to lie to you; they are extremely demanding. They require the very best constantly, all the time, and beyond. But it's been a great experience."
  • SlickAdam
    amugy ezt is Mercury Steam csinalta (en spec nem tudtam). Castlevania Mirror of Fate utan nem csoda, hogy rajuk biztak :)
  • Negritis
    BANDAI NAMCO Europe‏ @BandaiNamcoEU 3m3 minutes ago
    More
    Ben 10 is coming on Switch, PS4, XB1 and PC digital on Nov. 10th
    Adventure Time will come next thanks to an agreement with Outright Games
  • Pio
    Ezzel a játékkal én még Game Boy-on játszottam. Összehasonlító videó:

• Pio
    Bizony igen jó pontokat kap. Durva, hogy Gamecube óta nem volt konzolom, aztán mióta most megvan a Switch is követem a Nintendo híreket és egyre nehezebben tudom magam lebeszélni egy new 3DS XL-ről. :)

• SlickAdam
    tul sok cucc van a 3DS-re. es kib. 2017-et irunk :D LOL

ez, a Hey! Pikmin (szar ertekelesek miatt varok vele, hatha esik az ara), Woolly World port, M&L Superstar Saga is erkezik, Monster Hunter Stories, ... total kesz
  • n000rbi
    Elég jól áll eddig a Samus Returns: 88-as átlag, 30+ értékelés után.
  • Negritis
    ok, én most már "official" h nem veszem meg 45kért a SNES mini-t

Nintendo UK‏Verified account @NintendoUK 2h2 hours ago
    More
    Replying to @NintendoUK
    We’ll also bring the Nintendo Classic Mini: NES back to Europe next summer. More info will be shared in the future
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.09.12. 13:46:26
  • Negritis
    MvG gunvolt-t streamel nemsoká! :D
  • Pio
    Év végén. Szerintem arról simán lehet, hogy lesz valami infó.
  • TDC Geronimo
    tényleg zelda story dlc nem mostanában jön majd valamikor?
  • balee4
    Metroid Prime és Fusion végigtolva.

Mindkét játék fantasztikus volt.

Utoljára szerkesztette: balee4, 2017.09.11. 20:16:57
  • SlickAdam
    eladtam anno az amugy kb közepesre ertekelt Yoshi's New Island-et (3DS). meg is bantam szinte azonnal. mult heten megvettem ujra es nagyon jol elszorakozok vele. azert emlitem, mert az is egyfajta gyüjtögetös jatek, alapvetöen nagyon könnyü vegigmenni a palyakon, de a keresessel-kutatassal igazi hardcore cucca valik (Yoshi-jartas gamereknek ez nem ujdonsag, Woolly is ilyen). ugye 3 cel van mindig: max elettel befejezni a palyat, 20 piros coin & 5 virag megszerzese. ezekhez többnyire 3-4-5-... nekifutas is kell / palya.
    es ra lehet tekeredni erre is. amolyan "trofea" vadaszat.
    no de ha minden palya (per vilag) maxra van teljesitve, bonusz palya nyilik. na igy szeretem nagyon.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.09.11. 20:05:39
  • SlickAdam
    ha az acsik extra cuccokat nyitnak meg a jatekban (Uncharted 1 ...), akkor okes, szeressem. de hogy csak ott legyen egy digital trofea, mert összeabárolt a jatekos 10000 pezót...

mehhh....

ja es kiplatinaztam BB-t es DaS3-at is.:D LOL. rajuk voltam tekeredve... na ez egy "jo" ürügy. valszeg trofeak nelkül is belejük toltam volna annyi idöt. kislany koromban is "achievement"-eket allitottam fel magamnak pl a MGS1-ben es szem-olvadasig toltam.

viszont az tenyleg a fogyatekossag netovabbja, amikor a trophy hunter olyan jatekokkal is eltököl hosszu hosszu orakat, amiket amugy kurvara nem is elvez. mar-mar külön jatek ezeknek a vadaszat. agybaj.
  • n000rbi
    Szerintem tök sokat tud növelni egy játék szavatosságán néhány ügyesen összerakott achievement, ami egyfajta kihívásként is felfogható. Nem értem a hozzáállásod.
  • SlickAdam
    jöjjön "trofea" rendszer, nincs azzal gond. fogyatekosok majd örülnek neki. többiek meg leszarjak.
  • TDC Geronimo
    Én sose voltam egy trófea/acsi vadász, de szerettem őket. Régóta várok nintendo konzolon is valamit
  • Pio
    Addig még so-so, amíg ilyesmikről van szó. Csak aztán jön a "taposs össze 10000 goombát" meg a "szedj össze 999999 coint"... :)

Egyébként nem akarok én senkivel kiszúrni, a switch redditen többször volt szavazás, hogy milyen feature-re vágynak leginkább a népek, általában a középmezőnyben szerepel az achievement system, szóval azért messze nem ez a közönség szemében a top prioritás.

Nade akárhogy is, csütörtök reggel meglátjuk. Vagy nem. :D.
  • n000rbi
    Azért a függőséged miatt ne akarj másokkal kiszúrni :D Nem hinném, hogy annyi időt venne el a fejlesztéstől az Odyssey-nél, hogy beletesznek egy "szerezd meg az összes holdat" achievementet és ha belegondolsz, valamilyen formában már wiiu-n is létezett ilyesmi (pecsétek), csak épp nem volt melléjük szöveges magyarázat. Nekem semmi gondom nem lenne ezzel, sőt, remélem nem kamu a hír.
  • Pio
    Úgy néz ki bejön a nindies projekt a fejlesztőknek:

Omar Cornut shares that Lizardcube have sold "more copies of Wonder Boy on the Switch than the three other platforms we released on combined."

MixedBag says that forma.8 has seen the most success on Switch. The Switch version has outsold every version but iOS, which launched at a much cheaper price. However, that also means the Switch version garnered higher revenue.
  • Pio
    Én elég nagy achievement whore voltam, wowban a szerver élmezőnyébe tartoztam és steamen is elég sok 100%olt játékom van.

Egy picit mindig éreztem, hogy ez totál mesterséges kontent és sokkal jobban járnék, ha másik játékra váltanék, jobban szórakoztatna, de az achievementek mégis képesek voltak valami ősi, emberi beidegződésre hatva ottartani.

Aztán jött a Switch és teljesen értetlenül néztem, hogy mi az, hogy nincsenek achievementek. Aztán eltöltöttem vele némi időt és megmondom őszintén, hogy felszabadító és egyben kijózanító érzés volt úgy játszani, hogy közben nincs semmiféle achievement lista, amit nézegessek.

Ez ébresztett rá arra, hogy tényleg mennyire egy mesterséges, értéktelen, igénytelen kontent az achievement.

És azóta szerencsére sikerült más platformokon is lejönnöm a "szerről".

Azt azért hozzátenném, hogy vannak ötletes achievementek is, amihez tényleg valami érdekes dolgot kell csinálni, tényleg új élménnnyel szolgálnak.

Annak, hogy a Switchen achievementek lesznek csak azért nem örülnék, mert az azt jelenti, hogy egy csomó fejlesztési kapacitás ment el rá más helyett. Szerintem az acsikra való rákattanás már nem térne vissza nálam.

Az viszont jó ötlet, hogy az acsikért járna valami kis rendszerszintű reward. A Uplay csinálja ezt nagyon szuperül, minden játékból egy közös kalapba gyűjtöd a pontokat az achievementek révén és ezekből a pontokból vehetsz extra tartalmakat a concept artoktól kezdve a bónusz pályákon át a kedvezményekig bezárólag.
  • n000rbi
    Miért lenne az baj, ha lehetőségként jönnének achievementek? Továbbmegyek, adhatnának coinokat is az egyes achievementek teljesítéséért, amiket aztán beválthatsz az e-shopban valamire :)
  • balee4
    Már csak 4 nap és itt az új Metroid. :)
  • Pio
    Ja, még annyi, hogy szerintem a Switch-el kapcsolatos rész ~60-70%-a Odyssey-ről fog szólni. Ne feledjük, hogy arról még nem volt külön direct.
  • Pio
    Szerintem nem lesz nagy új bejelentés, annyira nem volt rég az E3.

Én is számítok némi Switch rendszerrel kapcsolatos infóra. Én speciel nagyon nem örülnék egy achievement rendszernek, de ezt már régebben kifejtettem, úgyhogy nem ismétlem magam. Viszont minden jel arra utal, hogy idővel érkezni fog.

Viszont szerintem aki mindenképp achievement rendszer bejelentést vár az könnyen lehet, hogy csalódni fog. Tegnap volt egy totál véletlen baki miatt a szivárgás azzal kapcsolatban, hogy a Nintendo tervez ilyet. Akkorra már egészen biztos, hogy fix struktúrája volt a directnek. A szándékos leakelés egy indie fejlesztő által tartott reddit amában pedig nagyon nem nintendos, lássuk be. :)
  • Negritis
    xeno 1&X remaster :D
    xenogears-xenoverse remaster

és most kihúzom a kezem a biliből :D
  • TDC Geronimo
    achievement rendszer? xeno 2 release date? bayo remaster? :)
  • Pio
    #hájp /10char
  • Totti5
    Csak ne a város legyen.

Túl szürke és kocka az egész + AA sincs rajta. Nem áll jól neki a látvány ( nyilván az ember már sok mindent látott ami egy nagy város ahhoz képest ilyen prevgen nagyon kilóg és nagyon satnya ).

Ellenben a színes szagos világok baromi jól festenek!
  • Negritis
    Nintendo UK‏Verified account @NintendoUK 5m5 minutes ago
    More
    Tune in at 23:00 BST on 13/09 for a new #NintendoDirect, focussing on what’s heading to #NintendoSwitch and #3DS in the coming months.

Nintendo UK‏Verified account @NintendoUK 2m2 minutes ago
    More
    The #NintendoDirect includes new info on #SuperMarioOdyssey & will be nearly 45 mins long. Will you stay up late with us on Wednesday?
  • Pio
    Srácok ez a Mario + Rabbids zseniális alkotás. A 85% metascore teljesen reális, aki szereti a műfajt/karaktereket, annak simán 9/10es játék. Nagyon kevés helyen lehet belekötni. Akinek van Switche és nem irtózik a koncepciótól az vegye mindenképp.
  • Negritis
    végre megvan a shovel knight amiibo-m :D
  • Negritis
    gunvolt-t próbálta valaki?

sgdq-n volt egy 3DS gunvolt run az jól nézett ki de nemtom a switch milyen lett
  • Pio
    Ahh, ma nem megy az olvasás, a harmadik ilyen benézett félsoros szövegem, bocsi. :D

Közben az ARMSot is patchelgetik, customizálható lesz az irányítás, amit sokan kértek. Kár, hogy nem volt alapból az, de jó látni, hogy figyelnek az igényekre.