9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Totti5
    Minden kikapcsolható lesz az Xből kiindulva... de ezt már írtuk. Nem kell ezt túlizgulni.

( aztán amikor nem tudod mivan, úgy is vissza fogod kapcsolni :) )
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.02. 08:12:54
  • TDC Geronimo
    szövegek már biztos kikapcsolhatóak lesznek. Haladunk...

• SlickAdam
    2018. tudom jön a nagyagyu, de nem erzem, hogy szüksegem lenne ra, nem hagyom magam belehájpolni.:) SNES Mini, 3DS tenger, ... elvagyok tökeletesen. de itt vagyok es veletek fogok örülni a marionak. szeretet

amugy tök furi, hogy mar megvagtak az arat Amazon-on a kereslet ellenere. igaz nem nagyon 330 ---> 315.
  • TDC Geronimo
    Nem normálisak. Nem kell nekik az ingyen reklám úgy néz ki.
  • TDC Geronimo
    gép mikor lesz már?
  • Negritis
    a Nintendo normális?
    komolyan van partner program, erre letiltják a youtube streamet?! wtf?!

a youtube önmagában is elég retardált de így egybe nehezen térek magamhoz hirtelen

kiváncsi vagyok mikor jön a twitch block is :D
  • Negritis
    jól látom h ez fake? mármint semmit nem találok róla képeken kívül
  • n000rbi
    Ó bázzeg, lehet maradni kellett volna az eredeti tervnél
  • Negritis
  • TDC Geronimo
  • JiBBeRiSH
    Hát érdekes, de lényeg, hogy tuti lesz nekik még, legfeljebb pár napot várni kell.
    Mindenesetre úgy látom már jófogáson is lehet kapni 39k -ért, szóval aki nem ragaszkodik a magyar garanciához, annak nem kell kifizetni a rabló forgalmazói árat. :)
  • SlickAdam
    hat a pofam leszakad. tenyleg nincs nekik azt valaszoltak. hogy a francban engedhet a vilag valszeg legjobb online rendszere ilyet? több rendelest engedni, mint amennyi keszülek van... közel rendeltem pedig hozzatok, tuti hajszalon mulott.
    igyekeznek teljesiteni a rendelest minel hamarabb... asszondja a kislany. hat kösz.
    a kellemetlensegert cserebe 1 honappal meghosszabbitotta keres nelkül a Prime tagsagomat. nezhetek TBBT-t, najsz
  • SlickAdam
    foreigners first :D nekem semmi :(
  • Negritis
    nekem is most jött sms hogy dispatched :D
    és elvileg 9.re meg is érkezik
  • JiBBeRiSH
    Az enyém már kiszállítás alatt van, pedig aznap rendeltem. Szerintem ha vonták a pénzt, akkor már fel van adva.
    Utoljára szerkesztette: JiBBeRiSH, 2017.09.29. 09:00:57
  • SlickAdam
    igen, azt csak akkor szoktak, amikor szalagon van a cucc dobozolashoz. lehet összekuszalodott az amugy szinte tökeletesen müködö rendszer a nagy roham miatt.
    kapja a termek mar most az 1 csillagos ertekeleseket. term. azoktol, akiknek eselyük se volt elörendelni. ez valahol geciseg, hiszen nem a termeket ertekelik, de ... valahol megis... ha jobban belegondolok...
  • Negritis
    nekem csak annyi a fura h már tegnap levonták a casht
    a monster hunter legendsnél az angol amazon csak dispatch napján vonta le
  • SlickAdam
    irtam is nekik egy szerelmeslevelet. siman jöhetett volna norbi elörendelese szo szerint par centtel dragabban max, erre pont most amatörködnek... majd megirom mit valaszoltak.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.09.29. 08:50:27
  • Super Mario
    Na igen, mondjuk a garancia sem egy utolsó szempont. Ez volt még egy ellenérv a hőbörgők ellen. Mert én is azt hittem, hogy rosszul látok, amikor megláttam a 27.990 forintos ár helyett a 43.990 forintos árat, és megállt bennem az ütő, amikor az árváltozás miatt felhívtak a Game Park-ból. De végülis úgy döntöttem, hogy meghagyom az előrendelést, és nem bántam meg.
  • n000rbi
    Az enyém ma érkezik a GP-ból. Volt két amazonos előrendelésem is még júliusból (egyik francia, másik német, mindkettő olcsóbb lett volna és csak néhány nappal jött volna később), de a garancia miatt maradtam az itthoni vásárlásnál.
  • Super Mario
    Még a skandináv országokban emelték meg durván a SNES mini árát, azt hiszem, ott 50.000 forint körül van. Mindenesetre én most úgy vagyok vele, hogy egyrészt teret adok a naivitásomnak, másrészt meg őszintén remélem, hogy ez példátlan eset lesz. Mert ha tényleg lesz folytatás, és jön a Nintendo 64 Classic Mini, és ugyanezt el fogja játszani a cseh forgalmazócég, akkor már én is "alternatív" útvonalat fogok keresni az új konzol beszerzéséhez.
  • Negritis
    nemtom, rendelésközben nekem írta h okt 25 - nov 4 között fog érkezni
    ami meglepett h most vonták le a casht

és én amazonról veszem meg, VJB írt h mehetek érte pedig 3 emailt dobtam h nem kell
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.09.28. 21:10:04
  • SlickAdam
    eleg debil most az amazon. ugye elerhetök voltak a snes mini-k ujra, siman elörendeleskent holnapi datummal. erre azt irja nekem, hogy OKTOBER 25-en szallitjak majd valszeg. az ilyet azert szoktak jelezni a termek oldalan, ha nem, akkor eredeti megjelenes kellene, hogy ervenyes legyen, tehat holnap. ha holnap van megjelenes, akkor mar ma feladjak a cuccost. na egy centit se mozdult. mehhh
  • Totti5
    Nem fogja, megy a zsebbe. Nem ezen kell gazdagodni, ez szimplán csak a limitált kiadású gép, nagy kereslet és pofátlan lehúzás ékes példája. Ha a világon mindenhol ennyi akkor elfogadom, de ezt így nem.
  • Super Mario
    Ki fogja megvenni holnap a Super Nintendo Classic Mini konzolt? Tudom, hogy óriási vita volt az ára kapcsán, de nagyon remélem, hogy ez az extrém magas ár egy egyedi eset, és gondolom, hogy jó eséllyel lesz a Nintendo 64 Classic Mini is, remélhetőleg nem lesz még ilyen malőr. A SNES Classic Mini esetében meg az a személyes véleményem, hogy ezt megveszem itthon, nem keresek kibúvót. Talán naivnak hangzik, de abban reménykedek, hogy a forgalmazó visszaforgatja ezt a plusz pénzt, és mondjuk jobban részt vesznek rendezvényeken. A Game Parkban fogom átvenni. Kíváncsi lennék arra, hogy aki vesz magának Super Nintendo Classic Mini-t, az hol fogja megvenni?
  • TDC Geronimo
    Switch US physical SW sales are on pace to be the biggest ever for a Nintendo platform launch year since '95, by a fairly large margin.
  • Pio
    Oxenfree is érkezik jövő héten, nagyon tudom ajánlani.

• Totti5
    Ha minimum akkora lesz a világa mint az X akkor fel kell kötni az alsót... atz meg hogy mennyi item volt benne és mennyi mindent lehetett csinálni külön mise.
  • TDC Geronimo
    Csodálatos :D

Akkor azzal is elleszünk egy darabig
  • Totti5
    Xeno X 100 felett - 200.
  • JiBBeRiSH
    Ezt tudom, de 106 Euro, az 33k, nem 35. :) Csak tudom, hogy PayPal-nál is szeretik saját maguk váltani Forintra az összeget, meg most már az Amazonon is, ki kell kapcsolni a currency converterjüket, mert azon is nyerészkedik mindegyik cég.
  • Pio
    Más a német ÁFA, mint a magyar és az oldalon a német ÁFA szerint vannak az árak. Amikor leadod a rendelést és látja, hogy Magyarországra lesz a szállítás, akkor újraszámolja az árat magyar ÁFA szerint.
    A német ÁFA amúgy könyvekre, emberi és állati élelmiszerre 7%, minden másra 19%.

Érdemes még tudni (bár ilyen árnál nem számít), hogy az oldal azt írja, hogy 29 euro felett ingyenes a kiszállítás, de az is német címre vonatkozik, tőlünk minimum 39 euroért kell rendelni.
  • Negritis
    siettem nehogy elfogyjanak mint múltkor :D és nem azon a 6€-n áll vagy bukik a dolog :D

amúgy én azt se tudom a Videojátékboltnál hogy tudnám visszamondani :D
    de ha hívnak majd lemondom, emailre nem jött reag :D
  • JiBBeRiSH
    Ha lehet hinni Reggie-nek, akkor lesz elég. Mikor ezt nyilatkozta, akkor mondtam vissza az összes magyarországi pre-orderemet.
  • SlickAdam
    aaaaaand gone :D
  • JiBBeRiSH
    Szerintem át kellett volna állítani, hogy ne az Amazon váltsa a valutát. :)
  • Negritis
    nekem 35-t írt de gondolom az már szállítással :D
    de még így is jobb :D

kösz
  • SlickAdam
    és tényleg! Norbi stornózd a rendelest plz! :)
  • JiBBeRiSH
    Német Amazonon megnyílt a preorder a SNES Minire, szóval akit érdekel, az rendelheti, nehogy a magyar forgalmazó nyerészkedjen rajtunk. 44 ezer helyett így 33 ezerért be lehet szerezni.
  • TDC Geronimo
    Amúgy tényleg érdemes megnézni a videót, mert most már legalább értem a combat rendszert. Eddig elég nagy clusterfucknak nézett ki :D