9391
Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • Pio
    És még azt se lehet rájuk mondani, hogy elfogultak lennének. Ugyan ebben a számban húzzák le ugyanis a Samus Returnst. 6 pontot osztottak ki neki.
  • TDC Geronimo
    Also from the Edge review: there are nearly as many moons in Odyssey as there are Korok seeds in BOTW.

• TDC Geronimo
    Super Mario 64 (1996)
    Gran Turismo (1997)
    The Legend of Zelda: Ocarina of Time (1998)
    Halo: Combat Evolved (2001)
    Half-Life 2 (2004)
    Halo 3 (2007)
    The Orange Box (2007)
    Super Mario Galaxy (2007)
    Grand Theft Auto IV (2008)
    LittleBigPlanet (2008)
    Bayonetta (2009)
    Super Mario Galaxy 2 (2010)
    Rock Band 3 (2010)
    The Legend of Zelda: Skyward Sword (2011)
    The Last of Us (2013)
    Grand Theft Auto V (2013)
    Bayonetta 2 (2014)
    Bloodborne (2015)
    The Legend of Zelda: Breath of the Wild (2017)
    Super Mario Odyssey (2017)

Ebben az évben már kettőt is kiosztott...mindkettőt nintendo játékra :)
  • TDC Geronimo
    de meglepő. Mondtam. 97
  • Pio
    Iránymutatásnak mindenképp jó az átlagpontszám olyan értelemben, hogy egy 95+-os játék az mestermű, egy 90+-os az kiváló munka és így tovább.
    De ahogy írtad nem tökéletesen pontos mérce, tehát nincs olyan, hogy a 87 pontos játék jobb, mint a 86 pontos.
    Akárhogy is, így, hogy az első egy 10/10 már én is bizakodóbb vagyok.
    És igen, az egyértelmű, hogy ez egy musthave játék lesz.
  • Totti5
    Zelda amúgy három 6 pontot is kapott életművészektől. Nehéz így hogy jön pár bamba és megmondja a tutit. Az a 97 is lehetne 98.

De teljesen mindegy mennyi lesz, a játék borítékolható hogy vadállat.
  • Pio
    Úgy fest, hogy az EDGE 24 éves történetének huszadik 10 pontos játéka is megvan: Super Mario Odyssey.
  • Pio
    Én óvatosabban becsülnék, de a 90+-t így is bevállalom, egyszerűen üvölt a játékról, hogy szívvel, lélekkel készült és végtelen sok kreativitás van benne. De azért azt ne feledjük, hogy megint valami totál új dolgot próbál ki ezzel a résszel a Nintendo és a BOTW esetén is hatalmasak voltak a kérdőjelek a megjelenés előtt, rengeteg preview temette a játékot.
    Tetszik vagy nem, azért benne van a pakliban, hogy összességében a teljes játék élményben nem éri fel a 95+-os tartományt, ami azért már nagyon magas léc, ha egy évben 1-2 játék megugorja, akkor az már jó évnek mondható.
    Ha mégis, akkor a Nintendo azzal, hogy 2 mesterművet is kihoz 1 éven belül olyat tesz, amire nem is tudom, hogy volt-e már példa valaha.
  • Pio
    Zseniális! :)
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    97es meta már most előre látom :)
  • Pio
    Review példányok már ki is mentek:

• n000rbi
    Tesztjelleggel csináltam egy magyar profilt még jó régen, de akkor úgy tapsztaltam, hogy foghíjasabb a kínálata pl. az angolhoz képest. Ez persze nem jelenti azt, hogy ez azóta nem változhatott. (switchen ugye nincs különbség)
  • Pio
    Abban tudna valaki segíteni, hogy ha 3DS-hez NNID-t csinálok magyar profillal az jár valamilyen resztrikciókkal? És ha igen, nagyjából milyenekkel?
    Az konkrétan nem zavar, ha nem abből a régióból a legolcsóbb megvenni a játékokat, emiatt nem adnék meg kamu régiót, de ha mondjuk itt nem érhető el az eshopban a mainstream játékok fele az azért zavarna. :)
  • totyak
    Van olyan átalakító, ami lehetővé teszi a GBC kazetták NDS Lite-on való futtatását? GBA kazik alapból működnek, gondoltam hátha.
  • Negritis
    közbe hazaértem és tényleg megjött szerdára a snes minim :D
  • Negritis
    Reggie bejelentette hogy karácsonykor megint lesz NES mini
    és nem hinném hogy a boltok polcán túl sok maradt volna :D
  • Super Mario
    Jó, elismerem, hogy ez meglehetősen sajátságos vélemény, és megértem a reakciótokat. ^^' Kifejtem kicsit másképp. Pont azért, mert ennyire magasra lőtték be az árát, sok előrendelést visszamondtak, ezért a boltoknak is van készleten, így aki csak egy kicsit is élelmes, az a 80.000 forintos árhoz képest majdnem feleáron is meg tudja venni, ha akarja. Ahogy írtam lejjebb, most az egyszer "elengedtem" magamban azt, hogy egy konzol nálunk jóval drágább, de ha lesz folytatás, és ha a Nintendo 64-nek is így megemelik az árát, akkor már én is más útvonalat fogok keresni.
    Ha tényleg újragyártják a NES-t, az tényleg nagyon jó lesz, a SNES-ből is bőven ígértek készleten, úgyhogy normalizálódni fog ez a dolog.
  • Pio
    Eszetekbe ne jusson drágábban venni SNES-t hiénáktól. Megmondták, hogy fognak eleget gyártani és utána visszalövik a NES gyártását is.
  • TDC Geronimo
  • Negritis
    húha, nem fogok azért dícsérni egy céget mert már ő is rátesz egy +10k-s sápot az árra
    főleg hogy az eredeti ár is necces, de mikor 20k-val drágább valami itthon mint a "hirdetés" akkor az már eléggé bicskanyitogató

az amazonról 35k volt nekem úgy hogy kapkodtam ehhez képest a 45k itthon rablás
    sajnos a scalperek nem lesznek röhejesek ettől, ha 80%os +t rátesznek

amúgy lehet h most ténylegesen többet hoztak ki mert a vjb és a platshopnál ius van még raktáron
  • n000rbi
  • SlickAdam
    ööö...
  • Super Mario
    Különben pont erre gondoltam, hogy szidtuk a ConQuest-et, hogy így felemelte az árat, de lényegében pont az ilyen hiénáktól vette el a lehetőséget, hiszen már a 44.000 forintos ár is rettenetesen drága, és ha még valaki rátesz erre tízezer forintokat, ahogy a NES Classic Mini-re, akkor az azért már nevetség tárgyává válik. Szóval igazából ez okos döntés volt ebből a szempontból.
  • SlickAdam
    raadasul ki is bontotta (uj... persze). haha. ebay-röl legrosszabb esetben 45-50e egy tenyleg uj peldany postaval...
  • Super Mario
    Nagyon reméltem, hogy a Super Nintendót elkerüli az ár-mizéria, de sajnos nem. SNES Classic Mini 80.000 forintért.
  • Negritis
  • Negritis
    Axiom Verge-t javaslom a contrát szeretőknek :D
  • Pio
    Eheti adag, a nagyja remek indie, simán megéri a figyelmet:

Stardew Valley
    Axiom Verge
    Tumblestone
    Volgarr the Viking
    Earth Atlantis
    Oxenfree
  • JiBBeRiSH
    Eladó Gameboy Micro töltője nincs valakinek?
  • n000rbi
  • Pio
    Gratula hozzá! :)
  • SlickAdam
    na, szereztem egyet. nem, ez nem az Amazon-os, hogy kukuljanak meg...
  • Negritis
    öcsém azt mondja hogy tán már meg is jött a snes mini, kiváncsi vagyok hétvégén legkésőbb kiderül :D
  • Negritis
    kajak 15$?! akkor behúzom 100%
  • Pio
    Reddit frontpage-ig vitte a megjelenési dátum:

• Pio
    Ez a PC-s Harvest Moon (azóta kijött konzolokra is), brutál jó játék, 97%-on és 3 milliós eladáson áll steamen, 8.9 a metascore-ja. Akinek még kimaradt és egy kicsit is érdekli a műfaj annak erősen kötelező darab. De még az is lehet, hogy a handheldség miatt én is megveszem újra.
  • TDC Geronimo
  • Pio
    Ahogy azt múlt héten tippeltem, csütörtökön jön a Stardew Valley.

Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.10.02. 20:18:06
  • Totti5
    FIFA 18 teszt